Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Υποκλίθηκαν στην Τσέλσι

Επιβλητική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 0-3 για τους "μπλε" μέσα στο "Έμιρεϊτς", ενώ το ντέρμπι του Λίβερπουλ βάφτηκε "κόκκινο".

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια του Λονδρέζικου ντέρμπι, που επικράτησε με 0-3, έχοντας μεγάλη πρωταγωνιστή τον Ντρογμπά που πέτυχε δύο τέρματα και οδήγησε στην νίκη την ομάδα του.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέδειξε γιατί είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο των «κανονιέρηδων». Την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ανελκά να καθυστερεί και τον Σανιά να προλαβαίνει πριν σουτάρει ο Γάλλος επιθετικός. Στο 24’ το σουτ του Νασρί απέκρουσε ο Τσεχ. Το σκορ άνοιξε ο Ντρογκμπά στο 41’ μετά από ωραία σέντρα του Άσλει Κόουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2 με αυτογκόλ του Βερμάλεν. Στο 45΄ο Βενγκέρ έβαλε τον Γουόλκοτ και θα μπορούσε να είχε μειώσει στο επόμενο λεπτό με τον Αρσάβιν, που σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Εντουάρντο πάνω στον Τσεχ. Στο 64’ ο Ντρογμπά έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-3, πράγμα που κατάφερε στο 86’ . Ο Ιβοριανός επιθετικός με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-3. Έτσι η ομάδα της Τσέλσι εδραιώνεται στην κορυφή με πέντε πόντους διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου