Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Το MTV Θεσσαλονίκης αποκτά το δικό του VJ

ΤΟ MTV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ VJ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ MTV SEARCH:
09-15/12/2009, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ & www.mtvsearch.gr

Η άφιξη του MTV στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον γεγονός! Το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό, lifestyle κανάλι του κόσμου εκπέμπει στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας και σε προσκαλεί να γίνεις ο νέος παρουσιαστής του. Η αναζήτηση ξεκινάει και ο συναρπαστικός κόσμος του ΜΤV σε περιμένει: μουσική, showbiz, glamour, πάρτι, πρεμιέρες, καυτά happenings! Διεκδίκησε μια θέση στη μεγάλη οικογένεια του MTV δηλώνοντας συμμετοχή στο MTV Search για να γίνεις το φρέσκο πρόσωπο, ο νέος VJ του MTV!

Είσαι κολλημένος με τη μουσική; Είσαι δημοφιλής; Το κινητό σου χτυπάει ασταμάτητα; Γνωρίζεις άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά; Ξέρεις τα πάντα για την pop κουλτούρα; Έχεις το δικό σου ιδιαίτερο στιλ και η προσωπικότητά σου ξεχωρίζει; Show your face & γίνε ο νέος παρουσιαστής του MTV!

Είσαι στο club, στο supermarket, στο λεωφορείο, στο σπίτι... όπου κι αν είσαι, οποιαδήποτε στιγμή, πάρε το κινητό σου ή την κάμερα και φτιάξε το δικό σου video. Οτιδήποτε θέλεις! Οδηγείς και βάφεις νύχια ταυτόχρονα; Παίζεις ποδόσφαιρο και τραγουδάς Madonna; Χορεύεις breakdance στη στάση του τρένου; Εμείς απλά θέλουμε να σε δούμε. Κάνε κλικ στο www.mtvsearch.gr και ανέβασε το video σου. Έχεις δυο λεπτά να αποδείξεις ότι εσύ είσαι το νέο πρόσωπο του MTV!

Αν πάλι δεν θες να κάνεις τίποτα από όλα αυτά, η ομάδα του MTV Search θα τοποθετήσει στην πλατεία Αριστοτέλους ένα ειδικά διαμορφωμένο video booth και θα σε περιμένει να κάνεις casting για να γίνεις ο νέος VJ του MTV!

Έλα στο video booth του MTV Search στην Πλατεία Αριστοτέλους & Μητροπόλεως από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και μπες στη μεγάλη οικογένεια του MTV.

To MTV σε περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου