Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Κάρλα Μπρούνι, η comédienne


Δεν το ακούμε πρώτη φορά. Η είδηση ότι η Κάρλα Μπρούνι - ναι η πρώτη κυρία της Γαλλίας- είναι η επόμενη μούσα του Γούντι Άλεν έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι ότι ξαναδιαβάζουμε τις ίδιες φήμες και μάλιστα με την προσθήκη της σημαντικής λεπτομέρειας ότι η Μπρούνι έχει ήδη πει το «ναι».

Κι επειδή ο δημιουργός του πολύ καλού «Whatever Works» μας έχει μπερδέψει με την πολυπαραγωγικότητά του, να διευκρινίσουμε ότι δε μιλάμε για το επόμενο project του που ήδη έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του στο Λονδίνο - ο λόγος για το μυστηριώδες «You Will Meet a Tall Dark Stranger» με συγκέντρωση αστέρων: Άντονι Χόπκινς, Ναόμι Γουότς, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζος Μπρόλιν, Φρέιντα Πίντο- αλλά για επόμενη δουλειά του (μα πότε προλαβαίνει;) που μάλιστα θα είναι και πάλι καθαρόαιμη κωμωδία.

Να θυμίσουμε ότι, αν τελικά Κάρλα και Άλεν σφίξουν τα χέρια, δε θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια και μοντέλο σύζυγος του Γάλλο προέδρου εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη. Την είχαμε δει πίσω στο 1994 στην ταινία του Ρόμπερτ Άλτμαν Pret-a-Porter, αλλά βέβαια το concept ήταν πολύ οικείο για εκείνη, καθώς τότε μεσουρανούσε στον κόσμο της μόδας.

Η περίπτωση να συνεργαστεί με το σκηνοθέτη του Μανχάταν και του Νευρικού Εραστή, μάλλον είναι κάτι διαφορετικό. Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει δημοσίως ότι η Κάρλα εκτός από 90-60-90, έχει το χάρισμα της ηθοποιού, είναι ολοκληρωμένη καλλιτέχνης και θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ καλά σε κωμικό ρόλο. Επειδή η κ. Μπρούνι έχει και υποχρεώσεις στο μέγαρο των Ηλυσίων, θα ήταν too much να ευχηθούμε η επόμενη γουντιαλενική ιστορία νευρώσεων να γυριστεί στο Παρίσι; Κάτι σε Carla, Cécilia, Paris...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου