Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ





Η BP «κατάφερε να σταματήσει τη διαρροή στον Κόλπο του Μεξικού» Video


Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση για τους Placebo.

Για τη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης – 10/09) οι τιμές έχουν ως εξής:

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ.
Τα επόμενα 4000 εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους το γενικής εισόδου θα κοστίζει 40 Ευρώ.
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 45 Ευρώ.

Για την Αθήνα (TerraVibe Park – 11/09) οι τιμές έχουν ως εξής:
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ.
Τα επόμενα 4000 εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 40 Ευρώ.
Το εισιτήριο για τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στη σκηνή (Pitch A) κοστίζει 60 Ευρώ.
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 60 Ευρώ.
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 45 Ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα Ticket House Αθήνας, (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς, τηλ: 210 3608 366) και Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102, τηλ: 2310 264880). Στο internet μέσα από τα www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Δεν κινδυνεύει (ακόμα) η Αθήνα.

Και επισήμως ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των U2 στις Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά, αλλά και στο φεστιβάλ Glastonbury, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Bono. Όπως επίσης έγινε γνωστό από την Live Nation, το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας παραμένει ως έχει - το οποίο όπως είναι γνωστό θα κάνει στάση και στο ΟΑΚΑ στις 3 Σεπτεμβρίου - ενώ όσες συναυλίες έχουν αναβληθεί, θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες μέσα στο 2011.

Την πιο δύσκολη αποστολή θα έχουν οι επικεφαλής του φεστιβάλ Glastonbury που φέτος γιορτάζει τα 40 του χρόνια. Οι U2 θα ήταν headliners στην pyramid stage και πλέον οι διοργανωτές αναζητούν το μεγάλο όνομα που θα τους αντικαταστήσει. Η ιδανικότερη περίπτωση ακούει στο όνομα «Rolling Stones», μιας και μαζί με τους U2 είναι τα μόνα μεγάλα συγκροτήματα που δεν έχουν περάσει από το Glastonbury. Όμως εξετάζονται και «λιγότερο τρανταχτές» επιλογές όπως οι Coldplay, οι Kings Of Leon, οι Led Zeppelin, o Sir Paul McCartney, o Jay-Z, ο Dizzee Rascal και … η Kylie Minogue.

Θυμίζουμε ότι ο Bono αναρρώνει μετά την επέμβαση στην πλάτη του, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στο Μόναχο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής τραυματίστηκε στη διάρκεια πρόβας ενόψει της συνέχισης της περιοδείας του συγκροτήματος στην Βόρεια Αμερική.

e-radio

Ταινίες της εβδομάδας: 27 Μαΐου Trailers



Στη Ν. Κορέα μεταφέρεται η βίβλος του Γουτεμβέργιου

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, θα μεταφερθεί αεροπορικώς το Σάββατο από το Βερολίνο για να εκτεθεί στη Σεουλ της Νότιας Κορέας, το πρώτο ευρωπαϊκό βιβλίο, η βίβλος την οποία είχε τυπώσει ο Γουτεμβέργιος ανάμεσα στο 1452 και στο 1454.

Τη βίβλο, θα συνοδεύει η γενική διευθύντρια της Κρατικής Βιβλιοθήκης του Βερολίνου, Μπάρμπαρα Σνάϊτερ- Κεμφ και θα μεταφερθεί σε μία ειδική θήκη, που θα τοποθετηθεί σε κάθισμα και όχι στον χώρο των εμπορευμάτων.

Το βιβλίο το οποίο έχει τυπωθεί σε μεμβράνη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν έχει βγει ποτέ εκτός Γερμανίας και εκτέθηκε μόνο μία φορά στην Κρατική Βιβλιοθήκη, από τότε που επανασυστάθηκε μετά από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η βίβλος του Γουτεμβέργιου θα αποτελέσει μέρος της έκθεσης θησαυρών της UNESCO, με την επωνυμία «100 επιλεγμένα αντικείμενα της μνήμης του κόσμου».

Τόσο η Κορέα όσο και η Γερμανία διεκδικούν τον τίτλο του εφευρέτη της τυπογραφίας και το 2005, στην έκθεση βιβλίου της Φραγκφούρτης, η Κορέα παρουσίασε το Τζικτζί Σιμτσέ Γιοτζεόλ, το ιερό βιβλίο που είχαν τυπώσει βουδιστές μοναχοί το 1377, και το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και θεωρείται ως το παλαιότερο τυπωμένο βιβλίο.

Ο Γουτεμβέργιος, προφανώς δεν ήταν ενήμερος για αυτό, όταν, 75 χρόνια αργότερα, δημιούργησε τη δική του τεχνολογία, με την οποία τύπωσε 180 αντίτυπα της βίβλου.

Χρειάστηκε τρία χρόνια για το καθένα με τα περισσότερα να τυπώνονται σε χαρτί εκτός από 30 για τα οποία, πλούσιοι πελάτες ζήτησαν η εκτύπωση να γίνει σε μεμβράνη.

Από τις 180 βίβλους του Γουτεμβέργιου με τις συνολικά 1282 σελίδες, 49 εξακολουθούν να υπάρχουν.

Τη συσκευασία της βίβλου που θα ταξιδεύσει έχει αναλάβει μία ειδική εταιρεία, η οποία θα τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο σε ειδικό φορτηγό που απορροφά τους κραδασμούς.

Το βιβλίο θα ασφαλιστεί για 25 εκ. ευρώ και θα φυλάσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, από «ειδικούς που μεταφέρουν εκατοντάδες πολύτιμα έργα τέχνης κάθε μέρα», όπως είπε ο Έεφ Ονεργκάουφ, επικεφαλής του τμήματος χειρογράφων της βιβλιοθήκης του Βερολίνου.

Στη Σεούλ, δεν θα μπορεί να το αγγίζει κανείς. Η βίβλος θα είναι σε μία γυάλινη θήκη με τη θερμοκρασία, την υγρασία και το φωτισμό να έχουν οριστεί σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές συντήρησης. Η θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 18 και 23 βαθμών Κελσίου.

«Το φως και ο αέρας καταστρέφουν τα παλαιά βιβλία και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να εκθέτουμε αυτό το βιβλίο μονίμως στο Βερολίνο», είπε η Σνάϊντερ-Κεμφ.

Στο Βερολίνο, οι ακαδημαϊκοί που θέλουν να το δουν, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση και να επικαλούνται σοβαρό λόγο.


Selita Ebanks ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜ ΙΟΥΝΙΟΥ

Amber Lancaster Video

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΟ ΝΟΚ ΑΟΥΤ... Video


Watch Round 1 Knockout of K-1 Championship in Technology | View More Free Videos Online at Veoh.com

Ximena Capristo SEXYYYYYYYYYY








Με τα εσώρουχα έπαιξε στο Ρολάν Γκαρός η Βίνους Γουίλιαμς Video

Τα βλέμματα των φίλων του τένις κατάφερε να τραβήξει ξανά η Βίνους Γουίλιαμς. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν ήταν η νίκη της που τράβηξε το ενδιαφέρον στο γαλλικό Όπεν αλλά τα... ανύπαρκτα ρούχα της.



Οι δεινόσαυροι έφθασαν στην Ευρώπη "πηδώντας" από νησί σε νησί

Ένα απρόσμενο νέο εύρημα, ηλικίας περίπου 85 εκατ. ετών, που ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στη δυτική Ουγγαρία, έρχεται να ξαναγράψει την ιστορία των δεινοσαύρων με κέρατα, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ο τρικεράτωψ, αγαπημένο σήμερα παιγνίδι πολλών παιδιών ανά τον κόσμο.

Οι ούγγροι ερευνητές ανακάλυψαν, σε ένα ορυχείο βωξίτη, τρία οστά κρανίων που παρέχουν τις πρώτες ενδείξεις που έχουν ποτέ βρεθεί ότι τέτοιου είδους δεινόσαυροι δεν ζούσαν μόνο στην Ασία και στη Βόρεια Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη, όπου, κατά τις εκτιμήσεις,είχαν φθάσει "πηδώντας", η μάλλον κολυμπώντας, από νησί σε νησί.

Οι ερευνητές, υπό τον παλαιοντολόγο Ατίλα Οέζι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Ουγγαρίας, παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο περιοδικό "Nature", σύμφωνα με το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και το "Science".

Οι δεινόσαυροι που ανακαλύφθηκαν και πήραν την επιστημονική ονομασία Ajkaceratops kozmai, ήσαν μικροί σε μέγεθος, με μήκος γύρω στο ένα μέτρο, παρόλα αυτά ανήκαν στην ίδια οικογένεια με τους τρικεράτοπες (είχαν τρία κέρατα στο κρανίο τους), που ήσαν πολύ μεγαλύτεροι, φθάνοντας τα δέκα μέτρα μήκος. Εικάζεται ότι ακόμα και οι τρομεροί Τυρανόσαυροι δίσταζαν να τους επιτεθούν.

Ο επίλογος των Hurley και Ben στο DVD του 6ου κύκλου

Ευχάριστα νέα. Το ολοκληρωμένο DVD Boxset εξι κύκλων του LOST που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 24 Αυγούστου, θα περιέχει 14λεπτό bonus υλικό με τον επίλογο του Ben και του Hurley στο νησί! Σύμφωνα με τον Michael Emerson το DVD θα περιέχει τις στιγμές των Hurley και Ben στο νησί μετά την απογείωση του αεροπλάνου της Ajira από το νησί, και τον θάνατο του Jack. Το ABC το κάνει όλο αυτό με σκοπό φυσικά... το κέρδος! Πατήστε παρακάτω για να δείτε τη νέα συνέντευξη του Michael Emerson:









Πηγή: lost-path.pblogs.gr

Είστε έτοιμοι για το κυκολοφοριακό του Internet;

 Το internet, τουλάχιστον όπως το ξέρουμε, φτάνει στα όριά του. Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, σύμφωνα με τους σημερινούς ρυθμούς, οι διευθύνσεις IP πρόκειται να εξαντληθούν, λόγω της μεγάλης αύξησης των συσκευών που καθημερινά συνδέονται στο διαδίκτυο.

 Τα παραπάνω διαβεβαιώνει ο διευθυντής του RIPE (οργανισμός που διαμοιράζει διευθύνσεις IP) Daniel Karrenberg, συμπληρώνοντας πως αυτό δεν θα επηρεάσει την απόδοση του internet. Το πρόβλημα θα εντοπίζεται στις νέες συσκευές που θα προσπαθούν συνδεθούν.

 Η λύση του προβλήματος όμως βρίσκεται στο νέο πρωτόκολλο (IPv6) το οποίο θα έχει μερικά τρισεκατομύρρια διαθέσιμες διευθύνσεις σε σχέση με το τωρινό που έχει μόλις 4 δις. Παρόλα αυτά η μετάβαση στο νέο πρωτόκολλο δεν θα είναι τόσο απλή καθώς θα πρέπει να επιτευχθει η απόλυτη συνεργασία του RIPE, των παρόχων αλλά και των πελατών τους.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ SHREK 3 !!!!!!


ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 165.000.000 $

Production Budget: $165 million

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ 81.231.825 $

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ 4.359 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

H ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ...

«Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού» δήλωσε ο Π. Γιαννακόπουλος

Με δήλωσή στου στην ιστοσελίδα sday.gr ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανακατευτεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Αιωνόβιος... γυναικολόγος ηλικίας 100 ετών

Ο Χρόνος φαίνεται ότι δεν αγγίζει τον Αμερικανό μαιευτήρα Γουόλτερ Γουότσον ο οποίος ασκεί κανονικά το επάγγελμά του παρά τα 100 χρόνια του.

Ο ακούραστος γιατρός «μετρά» ήδη εξήντα χρόνια επαγγελματικής καριέρας και και δεν δείχνει προς το παρόν διάθεση να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πάντως μέχρι τώρα έχει φέρει στον κόσμο 18.000 παιδιά. Σίγουρα οι επιδόσεις του είναι αξιοζήλευτες!

star

Dirt Bike 5 - Play free

ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ STUNT GAME...

GreenPeace εναντίων DELL

Οι ακτιβιστές της GreenPeace σε μία κίνηση διαμαρτυρίας προς την Dell ανέρτησαν ένα πανό στα κεντρικά γραφεία της πολυεθνικής στο Τέξας των ΗΠΑ.


Η κίνηση αυτή έγινε εξαιτίας της αποτυχίας της Dell να μειώσει τα τοξικά υλικά από τα προϊόντα της όπως το PVC και το BFR.

Επίσημα η Dell υποστήριξε πως κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, και παρά του ότι ήταν πρωτοπόρος στην ιδέα, που ακολούθησαν άλλες πολλές εταιρίες, ζήτησε νέα παράταση μέχρι το τέλος του 2011.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Διαρκείας σε τιμές Δ.Ν.Τ.

Κάθε καλοκαίρι, ένα σημαντικό έσοδο της ομάδας του Ολυμπιακού έρχεται από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Περίπου 20.000 είναι αυτά που κυκλοφορούν και μέχρι στιγμής, γινόντουσαν ανάρπαστα. Ωστόσο, φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Καταρχάς, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, κάθε χρόνο υπήρχε μια μικρή αύξηση στην τιμή της τάξεως του 5%. Φέτος, αυτή η αύξηση δεν πρέπει να υπάρξει, μάλιστα πρέπει να υπάρξει και κάποια μείωση για δύο λόγους. Και λόγω της οικονομικής κρίσης και για να επιβραβευτεί ο κόσμος του Θρύλου, που παρά τα άσχημα αποτελέσματα στάθηκε δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την επόμενη σεζόν, τα δύο πρώτα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, αλλά και το πρώτο εντός έδρας στο πρωτάθλημα θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν από την διοίκηση του Ολυμπιακού, ενόψει της επόμενης κρίσιμης, απ' όλες τις απόψεις, σεζόν.

gavros

Δίωξη για κακούργημα και απαγόρευση εξόδου (και καλά) από τη χώρα στον Μαντελή

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων απο παράνομη δραστηριότητα άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του πρώην υπουργό Αναστάσιου Μαντέλη, στον οποίο απαγορεύθηκε η έξοδος απο τη χώρα.


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών κ. Ιωάννης Σακελάκος, απήγγειλε την κακουργηματική κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού, με βάση τη χθεσινή κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens, αλλά και στοιχεία απο το άνοιγμα τραπεζικών του λογαριασμών στην Ελβετία, που κρίνονται ικανές ενδείξεις για τη διάπραξη του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων απο παράνομη δραστηριότητα.

Η κατηγορία είχε ασκηθεί στην ΙΝREM για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens από τον Εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Αθανασίου, που είχε διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Έτσι, σε όσες περιπτώσεις έχουν κριθεί από την ανάκριση έχουν απαγγελθεί σχετικές κατηγορίες.

Πηγή:cosmo.gr

Αίσχος! Έδεσε το παιδί του σε κολόνα για να το πουλήσει!

Το γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα ενός 8χρονου αγοριού από την Κίνα, το οποίο ο πατέρας του έδεσε σε κολόνα, προσπαθώντας και ευελπιστώντας να το πουλήσει ως σκλάβο, ώστε ο ίδιος να απαλλαγεί από το βάρος της ύπαρξής του. 
 
 
Ο πατέρας του μικρού, Yong Tsui, έδεσε το τρομαγμένο παιδάκι στο στύλο, και έβαλε μπροστά του ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο τοποθέτησε μία πινακίδα, με τα “προσόντα” του υποψήφιου σκλάβου.Αφού έγραψε το όνομα και την ηλικία του γιου του, προσέγγιζε τους περαστικούς, προτείνοντάς τους να τον αγοράσουν, μιας και φαίνεται να ενδείκνυται για “σκληρή δουλειά”!
Ορισμένοι ωστόσο από τους διερχόμενους, άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις όσον αφορά το κάθε πότε και κατά πόσο έτρωγε ο μικρός, μέχρι που εξοργίστηκαν και του επιτέθηκαν.
Ο Yong δήλωσε στην Αστυνομία, που πήρε υπό την επίβλεψή της το αγοράκι, ότι η μητέρα του πέθανε πριν από 3 χρόνια και έκτοτε, μόνος του, δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
“Δεν έχει δουλειά. Δεν έχει σπίτι. Δεν έχει χρήματα. Μας είπε ότι δεν ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά για το καλό του γιου του”, δήλωσε ένας εκ των αστυνομικών, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης. 

Το νέο κορίτσι του Κριστιάνο

Μόνιμος κάτοικος της κοσμοπολίτικης Μαδρίτης είναι πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Βλέποντας τους συμπαίκτες του, έκρινε ότι χρειάζεται μία σύντροφο πρώτης γράμμης.



Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου πέρασε την άδεια τριών ημερών που είχε από την εθνική Πορτογαλίας συντροφιά με τη Ρωσίδα μοντέλο, Ιρίνα Σέικ επάνω σε ένα γιοτ στα νερά της Κορσικής.

Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον "CR7" με μία καλίγραμμη μελαχροινή, το πρόσωπο της οποίας όμως δεν φαίνεται, όπως θα δείτε και εσείς στις σχετικές φωτογραφίες. Oι Ισπανοί... σκίζουν τα ρούχα τους ότι πρόκειται για τη Σέικ.

Η 24χρονη πρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια της σειράς "Armani Exchange" του Τζόρτζιο Αρμάνι (σ.σ. θυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο διαφημίζει τα εσώρουχα).

Είναι γνωστή για τη συμμετοχή της τα τελευταία τρία χρόνια στο τεύχος με τα μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχει και μία καμπάνια για τα τζιν Guess. 

Αποφθέγματα περί ''ΑΛΗΘΕΙΑΣ''


«Όταν ανακαλύπτεις μια απλή αλήθεια που οι άλλοι δεν γνωρίζουν, είναι σαν ν’ ανακαλύπτεις ότι είσαι ξύπνιος, ενώ οι άλλοι κοιμούνται. Νιώθεις συγχρόνως τόση μοναξιά, όση και παντοδυναμία.»
Πέτερ Χόε

«Είμαστε όλοι σαν παιδιά, που πρώτα επαναλαμβάνουν την "αλήθεια" που μας λέει η γιαγιά μας, μετά την αλήθεια που μας λένε οι δάσκαλοί μας και μετά, όταν μεγαλώσουμε, την αλήθεια που μας λένε οι διαπρεπείς άνθρωποι.»
Ραλφ Έμερσον


«Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
Σοφοκλής

«Το να παρασιωπάς την αλήθεια, όταν την ξέρεις, είναι σαν να θάβεις χρυσάφι.»
Πυθαγόρας

«Ο χρόνος φέρνει στο φως την αλήθεια.»
Μένανδρος

«Οι άνθρωποι έχουν το φυσικό χάρισμα να κρίνουν την αλήθεια και συνήθως την αποκαλύπτουν. Και γι’ αυτό, όσοι μπορούν εύστοχα να την αντιληφθούν, είναι επίσης ικανοί ν’ αντιληφθούν και τις πιθανότητες που υπάρχουν.»
Αριστοτέλης

«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.»
Αριστοτέλης

«Η ζωή αλλάζει, μα δεν χάνεται. Η ελπίδα σβήνει, μα δεν πεθαίνει. Η αλήθεια σκεπάζεται, μα πάλι ξαναλάμπει.»
Πέρσι Σέλεϊ

«Αν συνθλίψεις την αλήθεια, αν την κρύψεις, αν δεν την υψώσεις σαν έμβλημα, αν μιλήσεις σε συνάθροιση, χωρίς να την πεις ολόκληρη, τότε θα ‘σαι λιγότερο αληθινός από αλήθεια.»
Τζακ Λόντον

«Δεν πρέπει να λες την αλήθεια, παρά μονάχα σε κείνους που έχουν το δικαίωμα να τη γνωρίζουν, όμως ό,τι κι αν λες να είναι αληθινό.»
Τόμας Μαν

«Η αλήθεια είναι ένα τόσο σπάνιο μόριο, που θα πρέπει να της κάνουμε πολύ περιορισμένη χρήση.»
Μαρκ Τουέιν

«Αγάπα την αλήθεια, μα έχε συγκατάβαση και στην πλάνη.»
Βολτέρος

«Η κακοτυχία είναι το πρώτο μονοπάτι της αλήθειας.»
Λόρδος Βύρων

* «Υπάρχουν περιστάσεις που η αλήθεια δεν πρέπει να λέγεται. Πολλές φορές η σιγή είναι η σοφότερη πράξη του ανθρώπου.»
Πιττακός ο Μυτιληναίος

* «Η αλήθεια λέγεται πάντοτε μπροστά σε μεγάλους κινδύνους.»
Τζέιμς Μάντισον

Ο Μαραντόνα γυμνός στους δρόμους της Αργεντινής!

Ο Μαραντόνα υποσχέθηκε ότι θα βγει γυμνός στους δρόμους του Μπουένος Άιρες αν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή! "Αν πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα τρέχω γυμνός...



γύρω από τον Οβελίσκο* στο κέντρο της πόλης", είπε ο Μαραντόνα σε Ισπανό δημοσιογράφο και τον άφησε παγωτό! μετά από ερώτησή του "τι θα έκανε σε περίπτωση που η αλμπισελέστε επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου 24 χρόνια μετά.

Όσο για το γεγονός ότι ο Μέσι δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Καναδά. Ο Μαραντόνα εξήγησε ότι δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια υποτροπή στον μικροτραυματισμό του σταρ της Μπαρτσελόνα και μάλιστα αποκάλυψε το τι του είπε μετά τον αγώνα: "Αν πάθεις κάτι σε αυτό το παιχνίδι θα με κλωτσήσουν. Φαντάζεσαι που...", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ντιεγκίτο στον Λιονέλ Μέσι.

*Ο Οβελίσκος είναι κάτι σαν την Ομόνοια της πρωτεύουσας της Αργεντινής

Ανταλλαγή Αγκουέρο της Ατλέτικο με τον Ντιέγκο της Ίντερ.

Μία σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να φέρουν στο Τορίνο ένα μεγάλο όνομα που θα κάνει την διαφορά και γι αυτό ετοιμάζουν πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Σέρχιο Αγκουέρο προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Ντιέγκο.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Κίκε Φλόρεθ, με δηλώσεις του τόνισε ότι ανεξάρτητα αν αποχωρήσει ο Αγκουέρο η Ατλέτικο θα έχει σπουδαία ομάδα τη νέα σεζόν, ανοίγοντας την πόρτα εξόδου στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Εκεί στοχεύει η Γιουβέντους η οποία ήδη έχει ανοίξει δουλειές με την ισπανική ομάδα έχοντας παραχωρήσει τον Τιάγκο τον Ιανουάριο δανεικό. Επειδή όμως, η ομάδα του Ντελ Νέρι δεν έχει τα απαιτούμενα λεφτά για να καλύψει το ποσό των 40 εκατ. λιρών, προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Ντιέγκο.

Ο Βραζιλιάνος αποτέλεσε την μεγάλη μεταγραφή της Γιουβέντους την περσινή σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με συνέπεια να βρίσκεται προς πώληση εφόσον έρθει μία ικανοποιητική πρόταση.

Σπάει κάθε ρεκόρ το φινάλε του LOST στα downloads

Τα στατιστικά τα λένε όλα. Μέσα σε λιγότερο από μια ημέρα περίπου 1.000.000 χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να κατεβάσουν το φινάλε του LOST. Υπήρξε μάλιστα στιγμή που 100.000 χρήστες κατέβαζαν το επεισόδιο από το ίδιο αρχείο torrent. Τα νούμερα αναμένεται να αυξηθούν και τις επόμενες μέρες! Τέτοιο ρεκόρ για τα bittorrents συμβαίνει πρώτη φόρα.

ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ PUZZLE GAME ΑΠΟ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC. ΔΕΙΤΕ ΤΟ



http://ngm.nationalgeographic.com/myshot/jigsaw-puzzles#/soccer/69326/180760/






ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ GEO.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών από φασίστες

Μέσα σε διάστημα 48 ωρών έγιναν δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών.

Στα Χανιά, μια ομάδα με μηχανάκια πέταξε μολότοφ σε σπίτι που έμεναν μετανάστες και μετά εξαφανίστηκαν. Προκλήθηκε πυρκαγιά που σβήστηκε από τους ενοίκους του σπιτιού με τη βοήθεια των γειτόνων.

Δύο μέρες αργότερα τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Λουτράκι Κορινθίας κάποιοι πέταξαν δυο μολότοφ στην αυλή σπιτιού την ώρα που κοινόταν μια οικογένεια μεταναστών με τα παιδιά τους, ενώ αμέσως μετά πυροβόλησαν δύο φορές την τζαμαρία του μπαλκονιού.

Οι μπάτσοι που ασχολήθηκαν και με τις δύο περιπτώσεις επιθέσεων λένε πως οι δράστες είναι φασίστες.

Πηγή: καθεστωτικός τύπος

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ 12'' ΤΩΝ ARCADE FIRE Vids



Η Nicole Scherzinger από τις Pussycat Dolls κέρδισε στη 10η σεζόν του αμερικανικού Dancing with the Stars



Η σύντροφος του πιλότου της Formula 1 Lewis Hamilton έδειξε πανευτυχής όταν της απονεμήθηκε το τρόπαιο, μια γυαλιστερή ασημένια μπάλα, ενώ με το χρυσό κοντό φόρεμα που φορούσε αναδεικνυόταν το καλλίγραμμο σώμα της.

ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ''Τ Ε Λ Ο Σ''


Ψυχρολουσία περιμένει σχεδόν ένα στους πέντε δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που προσέρχονται για την παραλαβή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού για το έτος 2010. Φτάνοντας μπροστά στο γκισέ, πολλοί διαπιστώνουν ότι δε δικαιούνται φέτος την παροχή, καθώς υπερβαίνουν το εισοδηματικό όριο που είχε τεθεί.


Το γεγονός ότι τα εισοδηματικά όρια αποφασίστηκαν, μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, προκειμένου να μειωθούν τα δελτία κατά 200.000 (από 750.000 πέρσι σε 550.000 φέτος) προκάλεσε σύγχυση και αντιδράσεις στους δικαιούχους.

Το δ.σ. του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στη συνεδρίασή του στις 30/3/2010 καθόρισε όρια εισοδήματος για την χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους απογραφέντες δικαιούχους στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2010 ως εξής:


  1. μεμονωμένα άτομα δικαιούχοι, ανά αίτηση 17.000€, (ατομικό/ οικογενειακό εισόδημα)

  2. δύο άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 25.000€ (οικογενειακό εισόδημα)

  3. τρία άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση 33.000€ (οικογενειακό εισόδημα) τέσσερα άτομα δικαιούχοι ανά αίτηση, ΟΧΙ πολύτεκνοι 41.000€ (οικογενειακό εισόδημα)

  4. πολύτεκνοι 50.000€ (οικογενειακό εισόδημα).


Σύμφωνα με τον οργανισμό, όσοι από τους απογραφέντες δικαιούχους υπερβαίνουν τα όρια εισοδήματος δε θα λάβουν δελτία κοινωνικού τουρισμού για το 2010, αλλά έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε άλλα προγράμματα του οργανισμού, όπως: θαλάσσιες εκδρομές, κρουαζιέρα και θερινό εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2010.

Η διανομή των δελτίων στη Θεσσαλονίκη γίνεται με αλφαβητική σειρά. Για να δείτε το πρόγραμμα διανομής, πιέστε εδώ.

agelioforos

Video



Hot Bikini Babes Spanking on the Beach - DAILYMOTION VIDEO

Χάνα Χίλτον VERY HOT XXXX







Mayrin Villanueva Videos



Mayrin Villanueva












Στην κορυφή του Έβερεστ ο Ελληνοαυστραλός Γιάννης Καζανάς.

Ο ομογενής Γιάννης Καζανάς, από τη Μελβούρνη, μαζί με ομάδα άλλων ορειβατών κατέκτησαν την υψηλότερη κορυφή στον κόσμο, το θρυλικό Έβερεστ των 8.848 μέτρων, στα Ιμαλάια.

Η ανάβαση έγινε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες αλλά ο 38χρονος ομογενής που ασχολείται με την ορειβασία, την πεζοπορία, το σκι και άλλες ανάλογες δραστηριότητες εδώ και 18 χρόνια δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το στόχο του.

Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάβασής του και η επικοινωνία μαζί του είναι αδύνατη.

Η μητέρα του, Κάθι Καζανά, από τη Μελβούρνη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ "συγκινημένη και περήφανη" για τον άθλο του γιου της αλλά και "ανακουφισμένη".

Αυτές τις μέρες ο Αυστραλός Ντάνκαν Τσέσελ από την Αδελαΐδα πέτυχε τον δικό του άθλο.

Είναι ο πρώτος Αυστραλός που κατόρθωσε να ανέβει στο Έβερεστ τρεις φορές.

"Δυστυχώς", είπε, "η χαρά της ικανοποίησης της επίτευξης του στόχου μου σκιάστηκε από το θάνατο δύο άλλων ορειβατών που δεν μπόρεσα να βοηθήσω. Και τις προηγούμενες φορές πέθαναν άλλοι ορειβάτες στην προσπάθειά τους να πατήσουν την κορυφή του Έβερεστ".

Στην τελευταία ομάδα των Αυστραλών που ανέβηκαν στο Έβερεστ ήταν και η Κάτι Σάρα, η πρώτη γυναίκα από την Αδελαΐδα που πέτυχε τον συγκεκριμένο άθλο.

Υπολογιστής του MIT έλυσε παζλ σε χρόνο ρεκόρ

Ένας υπολογιστής με λογισμικό που ανέπτυξαν ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, είναι πλέον ο κάτοχος του νέου παγκόσμιου ρεκόρ στην επίλυση παζλ, καθώς κατάφερε να …βγάλει άκρη με ένα παζλ 400 κομματιών μέσα σε μόλις τρία λεπτά.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας υπολογιστής δανών ερευνητών, υπό τον Κλάους Χάνσεν του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, που το 2008 είχε λύσει ένα παζλ 320 κομματιών, σύμφωνα με τo New Scientist.

Ο υπολογιστής των δανών μπορούσε να "διαβάσει" μόνο παζλ με απλές εικόνες τύπου καρτούν που είχαν ξεκάθαρα σχήματα και περιορισμένα χρώματα, ενώ ο νέος "ρέκορντμαν" μπορεί να τα βγάλει πέρα με οποιαδήποτε εικόνα, ακόμα και με φωτογραφίες εξωτερικών χώρων.

Ο υπολογιστής του ΜΙΤ, με το νέο λογισμικό που ανέπτυξε ομάδα ερευνητών υπό τον Τάεγκ Σανγκ Τσο, θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο σε συνδιάσκεψη της Διεθνούς Ένωσης Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΙΕΕΕ) στο Σαν Φρανσίσκο, με αντικείμενο την υπολογιστική όραση και την αναγνώριση προτύπων από τους υπολογιστές.

Όπως κι ένας άνθρωπος, ο υπολογιστής του ΜΙΤ έπρεπε να βάλει στη σωστή θέση τους (στα τετραγωνάκια του παζλ) 400 ανακατεμένες φωτογραφίες 5 ΜΒ η κάθε μια. Αρχικά, αναλύοντας τα κυρίαρχα χρώματα, προσπάθησε να "καταλάβει" τι είδους εικόνα έπρεπε να αποκαταστήσει. Στη συνέχεια ανέτρεξε σε μια βάση δεδομένων για να… πάρει ιδέες και να βάλει σε μια πιθανή τάξη τα κομματάκια του παζλ. Κατόπιν, με πιο εξελιγμένους αλγόριθμους, κατάφερε να συσχετίσει σωστά τα γειτονικά κομματάκια.

Κάθε τσιγάρο στερεί 5,5 λεπτά από τη ζωή

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο αριθμός των γυναικών που καπνίζουν ξεπερνά κατά πολύ τον αντίστοιχο των αντρών, με αποτέλεσμα ο αριθμός των γυναικών που πεθαίνουν εξ αιτίας των ασθενειών που προκαλεί το κάπνισμα, να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που προκαλεί ο καρκίνος του στήθους, επισημαίνει ο ειδικός καρδιοχειρουργός Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος που είναι η 31η Μαΐου.

Το κάπνισμα, εκτός από τον καρκίνο του πνεύμονα, ενοχοποιείται και για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

«Με τη διακοπή του καπνίσματος ο κίνδυνος ελαττώνεται σημαντικά μέσα σε 1 ως 2 έτη. Είναι γνωστό ότι σε 20 λεπτά από τη διακοπή του καπνίσματος η πίεση και ο σφυγμός επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα, σε 8 ώρες, η νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό μειώνονται στο μισό, σε 24 ώρες, ο οργανισμός αρχίζει να "καθαρίζει" από το μονοξείδιο του άνθρακα, σε 48 ώρες, εξαφανίζεται από τον οργανισμό η νικοτίνη και αρχίζει να βελτιώνεται η γεύση και η όσφρηση, σε 2-12 εβδομάδες, βελτιώνεται αισθητά η κυκλοφορία του αίματος, σε 3-9 μήνες, η αναπνευστική λειτουργία αυξάνεται και μειώνεται ο πρωινός βήχας, σε 5 χρόνια, ο κίνδυνος για καρδιοπάθειες μειώνεται στο μισό….και σε 10 χρόνια, ο κίνδυνος για καρκίνο των πνευμόνων θα είναι ίδιος με κάποια που δεν έχει καπνίσει ποτέ», τονίζει ο κ. Παπαδάκης

Στατιστικές έδειξαν ότι από τη δεκαετία του 1950 παρατηρήθηκε 600% αύξηση των θανάτων στις γυναίκες από καρκίνο πνεύμονα. Το 1950 ο καρκίνος του πνεύμονα ευθύνονταν για το 3% των θανάτων στις γυναίκες, ενώ το 2000 το αντίστοιχο ποσοστό άγγιξε το 25%, δηλαδή το 2000, περισσότερες γυναίκες πέθαναν από καρκίνο πνεύμονα παρά από καρκίνο μαστού, μήτρας και ωοθηκών. Αναμένεται ότι τις επόμενες δεκαετίες τα ποσοστά καρκίνου πνεύμονα στις γυναίκες θα υπερβούν τα αντίστοιχα των αντρών.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, υπολογίζεται ότι σήμερα παγκοσμίως καπνίζουν 200 εκατομμύρια γυναίκες και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 500 εκατομμύρια καπνίστριες γυναίκες , αν οι γυναίκες δεν πάρουν την απόφαση να κόψουν το κάπνισμα. Από αυτές, περισσότερες από 200 εκατομμύρια θα πεθάνουν πρόωρα από νοσήματα σχετιζόμενα με το κάπνισμα, γιατί δυστυχώς σχεδόν όλες οι γυναίκες που καπνίζουν ξεκινούν στην ηλικία της εφηβείας. Είναι σημαντικό ότι οι έφηβες που καπνίζουν παρουσιάζουν επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης του πνεύμονα, ενώ οι ενήλικες καπνίστριες εμφανίζουν πρόωρη έκπτωση της αναπνευστικής λειτουργίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, το κάπνισμα στις γυναίκες συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο για έμφραγμα του μυοκαρδίου συγκριτικά με τους άντρες, αυξάνει τον κίνδυνο για αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Επίσης, το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο των γυναικών για αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, για αιφνίδιο θάνατο από ρήξη ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής, για οξεία θρόμβωση των στεφανιαίων και φυσικά για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.

Ο κίνδυνος για στεφανιαία νόσο στις γυναίκες αυξάνεται με τον αριθμό των τσιγάρων και τη διάρκεια της καπνιστικής συνήθειας. Το κάπνισμα είναι επίσης σημαντικός παράγοντας κινδύνου για την οξεία θρόμβωση των στεφανιαίων και τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.

Το κάπνισμα αποτελεί τη βασική αιτία πρόκλησης Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας στις γυναίκες και ο κίνδυνος αυξάνεται με τη βαρύτητα και τη διάρκεια της καπνιστικής συνήθειας και ενώ μέχρι τώρα η θνητότητα από Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, είναι μεγαλύτερη στους άντρες απ’ ό,τι στις γυναίκες αλλά μένει σταθερή, τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο γυναικείο φύλο παρατηρείται μία ταχεία αύξηση της θνητότητας από ΧΑΠ, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)