Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ζευγάρι ληστών παραμόνευε σε εισόδους πολυκατοικιών!

Το ζευγάρι από τη Ρουμανία, που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, έκανε επιθέσεις σε γιαγιάδες...

http://www.newsit.gr/files/Image/00-GIORGOS/26-07/resized/978327_533_355.jpgΠρόκειται για έναν 35χρονο, που μαζί με την σύντροφό του, συνελήφθησαν και κρατούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι έστηναν καρτέρι σε εισόδους πολυκατοικιών και λήστευαν ηλικιωμένες.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία το ζευγάρι των αλλοδαπών από τη Ρουμανία, μαζί με μια συνεργό τους που αναζητείται, χθες στην περιοχή της Ανάληψης περίμεναν 60χρονη στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Την ακινητοποίησαν και της απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο και 20 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από δύο εβδομάδες με παρόμοιο τρόπο απέσπασαν από 70χρονη 500 ευρώ και ένα βιβλιάριο τράπεζας στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Μ. Μπότσαρη.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 35χρονος έχει καταδικαστεί ήδη σε κάθειρξη 5 ετών για κλοπές, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.

eglimatikotita

Σύλληψη δραπέτη των φυλακών Λάρισας

Δραπέτης των φυλακών Λάρισας, συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Πρόκειται για 35χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης για ναρκωτικά και διάφορα άλλα αδικήματα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, αναζητούνταν από το Σεπτέμβριο του 2008, όπου είχε αποδράσει από τις φυλακές Λάρισας όπου κρατείτο, εκμεταλλευόμενος ολιγοήμερη άδεια που του είχε παραχωρήσει το σωφρονιστικό κατάστημα.

Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Όπως έγινε γνωστό, επέβαινε σε κλεμμένο Ι.Χ. με πλαστές πινακίδες.

Αυξάνεται η χρήση κοκαΐνης στην Ευρώπη

Mε σταθερά γενικά επίπεδα παραμένει η χρήση των ναρκωτικών ουσιών στην Ευρώπη, ωστόσο στις περισσότερες χώρες - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- παρατηρείται αυξητική τάση στη χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας, η κάνναβη παραμένει η δημοφιλέστερη ουσία, ενώ η ηρωίνη αποτελεί τη βασική ουσία εξάρτησης στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ευρώπη όσον αφορά τα ναρκωτικά.

Πάντως οι ειδικοί του Ευρωπαϊκού Κέντρου εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, επισημαίνοντας ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να συνυπολογίσουν το κόστος από μια ενδεχόμενη αύξηση της χρήσης και των προβλημάτων που προκύπτουν, προτού προχωρήσουν σε περικοπές στους εθνικούς προϋπολογισμούς σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά.

skai

Ο Liam Gallagher διαθέτει δωρεάν το πρώτο single των Beady Eye. Video


Βύθιση ρυμουλκού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Εγκαταλελειμμένο ρυμουλκό βυθίστηκε, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, στο κρηπίδωμα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς n να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Model Tessie Tarrentino Video

100 κιλά κρέας τρώει ο Έλληνας κάθε χρόνο!

Το πόσο κολληµένοι είναι οι Ελληνες µε τις µπριζόλες, το κοκκινιστό µοσχάρι στην κατσαρόλα και τα κοψίδια, φαίνεται και από τα στοιχεία του Ιδρύµατος «Αριστείδης ∆ασκαλόπουλος», σύµφωνα µε τα οποία οι πολίτες καταναλώνουν 3½ φορές περισσότερο κρέας από τις διεθνείς συστάσεις.

Σε αυτό συµβάλλει και το γεγονός πως χρόνο µε τον χρόνο αυξάνονται οι µερίδες των Ελλήνων που παίρνουν διαστάσεις... USA, παρατηρεί ο διαιτολόγος - διατροφολόγος και επιστηµονικός συνεργάτης της Μονάδας ∆ιατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστηµιού Αθηνών κ. Γρηγόρης Ρίσβας. Παραδέχεται όµως, πως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Η Kelly Brook σε "ζωντανή" διαφήμιση μπύρας (vid)

ΕΙΣΤΕ ΥΠΝΑΡΑΔΕΣ ? ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ

Γενετιστές φαίνεται ότι βρήκαν ένα γονίδιο, το οποίο καθορίζει τις ώρες που χρειάζεται ο καθένας από εμάς να κοιμηθεί για να είναι ξεκούραστος!

Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου καθημερινά, ενώ άλλοι μόλις 5 ή 6. Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι ο ύπνος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως π.χ. το βάρος του σώματος: όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης σωματικής μάζας ενός ανθρώπου, τόσο λιγότερο γενικά κοιμάται.

Αναζητώντας γενετικές αιτίες για τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων στη διάρκεια του ύπνου, μια ομάδα ευρωπαίων ερευνητών, υπό την Κάρλα Άλενμπραντ του Κέντρου Χρονοβιολογίας του πανεπιστημίου του Μονάχου, σύμφωνα με το "Science", παρουσίασαν τη νέα ανακάλυψή τους στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Ανθρώπινης Γενετικής, στην Ουάσιγκτον.

Οι επιστήμονες μελέτησαν δείγματα DNA 4.260 ατόμων από επτά χώρες, από την Ιταλία έως την Εσθονία, και τα συσχέτισαν με τις συνήθειες ύπνου που ανέφεραν οι εθελοντές. Οι ερευνητές, στη συνέχεια, αναζήτησαν γενετικούς παράγοντες που είναι κοινοί σε εκείνους τους ανθρώπους που κοιμούνται περισσότερο ή λιγότερο.

5 μύθοι για τον αυνανισμό

Όπως και το σεξ έτσι και ο αυνανισμός συνοδεύεται από ταμπού και προκαταλήψεις αιώνων. Ταμπού που αφενός δημιουργούν αισθήματα ενοχής και αφετέρου εμποδίζουν τα ζευγάρια να επικοινωνήσουν σεξουαλικά.

Προκαλεί τύφλωση
Τα στατιστικά λένε ότι 9 στους 10 άντρες έχουν αυνανιστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους… και ό,τι ο δέκατος λέει ψέματα. Τις τελευταίες δεκαετίες το φεμινιστικό κίνημα, η σεξουαλική επανάσταση και η χειραφέτηση των γυναικών έχει απελευθερώσει το ασθενές φύλο και σε αυτό το θέμα.

Όσες έρευνες έχουν γίνει για τον αυνανισμό καταλήγουν ότι δεν προκαλεί «καμία νόσο και καμία μαλακία». Μια έρευνα από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ που μελέτησε ανθρώπους που αυνανίζονταν για χρόνια πάνω από τέσσερις φορές την ημέρα έδειξε ότι ήταν απολύτως υγιείς. Μια πρόσφατη έρευνα σε άντρες βρήκε και θετικές επιδράσεις σε ότι αφορά την απομάκρυνση καρκινογόνων χημικών (ανθρακένιο) από τους όρχεις.

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται οι παντρεμένοιΟι έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα δείχνουν ότι όχι μόνο είναι συνηθισμένοι και για τα δύο φύλα να αυνανίζονται ενώ είναι παντρεμένοι αλλά και ότι είναι επωφελές για τη σεξουαλική τους ζωή. Στις ευεργετικές επιδράσεις αναφέρονται η ανακούφιση από το στρες, ο καλύτερος έλεγχος των οργασμός και η χρήση του ως εναλλακτικής απόλαυσης στη σεξουαλική ζωή.

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται οι παντρεμένοι ο ένας μπροστά στον άλλοΑυτό είναι κάτι που συμβαίνει ιδιαίτερα με ζευγάρια που δεν είναι τόσο ανοιχτά στο θέμα του σεξ. Και δεδομένης όλης της αρνητικής δημοσιότητας του θέματος είναι λογικό να αισθάνεται κάποιος αμηχανία ή ντροπή να αυνανιστεί μπροστά στο σύντροφο του.

Λογικό όμως δε σημαίνει και δικαιολογημένο. Σε ότι αφορά τις επιστημονικές προσεγγίσεις οι περισσότεροι ψυχολόγοι – σύμβουλοι γάμου συστήνουν την επικοινωνία ως το καλύτερο μέσο για να ξεπεραστούν τα αρνητικά συναισθήματα και οι επιπλοκές από τέτοια ζητήματα σε ένα γάμο.

Ο αυνανισμός στερεί στις γυναίκες τον οργασμό κατά τη συνουσία
Η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Για τις περισσότερες γυναίκες η κλειτορίδα είναι το κέντρο της σεξουαλικής απόλαυσης. Η θέση της κλειτορίδας, όμως, δεν επιτρέπει τη διέγερση της κατά τη συνουσία και κατ’ επέκταση τον οργασμό. Αυτή είναι η αιτία που πολλές γυναίκες διαχωρίζουν τα δύο είδη σεξουαλικής απόλαυσης.

Είναι αφύσικο να αυνανίζονται τα παιδιά της σχολικής ηλικίας
Διάφορες έρευνες δείχνουν ότι κινήσεις ψηλάφησης των γεννητικών οργάνων γίνονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της κύησης. Το αφύσικο θα ήταν τα παιδιά της σχολικής ηλικίας να μην εξερευνούν το σώμα τους!

men24

Σκόνη από τη Σαχάρα και στη Θεσσαλονίκη…(ΦΩΤΟ)





seleo.gr

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ ΤΩΡΑ...

Πριν από λίγη ώρα, συμμορία 20 περίπου φασιστών επιτέθηκε στο βαγόνι που στεγάζει το Ράδιο Revolt, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι φασίστες επιτέθηκαν με εμπρηστικές βόμβες και κροτίδες.



Την ώρα της επίθεσης, μέσα στο βαγόνι βρισκόταν λίγα άτομα, που προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους φασίστες. Αυτή τη στιγμή, το βαγόνι ακόμα καίγεται. Η Πυροσβεστική πέρασε από διπλανό δρόμο (Αγίου Δημητρίου), αλλά δεν επενέβη.
Αλληλέγγυοι/ες συγκεντρώνονται τώρα στο χώρο της κατάληψης.

Το βαγόνι κάηκε ολοσχερώς κι η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμα. Η πυροσβεστική κρατάει την ίδια στάση ενώ κάποιο προσπάθησαν να τραβήξουν νερό από μια παροχή ποτίσματος δίπλα στο βαγόνι, αλλά δια μαγείας κόπηκε το νερό. Υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά μιας και τριγύρω υπάρχουν πεύκα. Στο παλέ ντε σπορ, απέναντι του ΑΠΘ, υπάρχει διμοιρία και αναφέρθηκε ότι δίπλα τους εθεάθησαν πέντε-έξι άτομα με κράνη κι παλούκια. Στο χώρο παραμένει κόσμος που έσπευσε για βοήθεια.

indymedia

Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου στην Καλιφόρνια vIDEO

Candice Swanepoel.... Η μούσα της Victoria Secret ,

ΛΙΛΑ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΛΟΥ... ΠΟΛΥ ΣΕΞΥΥΥΥΥΥ