Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Erica Dittmann: ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! Pics



Το hot video της Veronica Fasterova !

Νινέλ Κόντε photoshoot









Τελικά είναι μύθος ότι οι μαύροι έχουν μεγάλα...προσόντα..Video

Αυτό είναι τυχερό σουτ… Video



toumba lights

To Ντουμπάι με ομίχλη…Pics

Καταπληκτικές φωτογραφίες από το Ντουμπάι σε μία μέρα με ομίχλη

endiaferonta.com

35 ΝΕΚΡΕΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ Video

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Video

9+1 σημάδια ότι έρχεται το τέλος στη σχέση σας

Όλες οι σχέσεις έχουν τις καλές και τις κακές τους στιγμές. Σας έχει τύχει σίγουρα για παράδειγμα να θέλετε να αράξετε στον καναπέ και να μην κάνετε τίποτα τη στιγμή που το έτερον σας ήμισυ θέλει να πάτε για ψώνια.
Το να μη συμφωνείτε πάντα σε όλα είναι απολύτως φυσιολογικό.

Κάποια στιγμή, όμως, υπάρχει ο κίνδυνος οι διαφορές σας να γίνουν πιο σοβαρές, ίσως μάλιστα τόσο σοβαρές που να μπορούν να οδηγήσουν στο χωρισμό. Υπάρχουν ενδείξεις, που προειδοποιούν για τα χειρότερα, και όταν αυτές επαναλαμβάνονται ίσως έχει έρθει η ώρα να δώσετε ένα τέλος στη σχέση σας.
Το να γνωρίζετε αυτά τα σημάδια μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε μία ούτως ή άλλως αδιέξοδη σχέση.

1- Έλλειψη επικοινωνίας
Όταν πρωτογνωριστήκατε με τον-την σύντροφό σας, δεν αντέχατε αν δεν επικοινωνούσατε όλη την ώρα. Μιλούσατε συνέχεια στο τηλέφωνο, ανταλλάσσατε μηνύματα στο κινητό και e-mail. Τώρα, όμως, μπορεί να μην μπείτε καν στη διαδικασία να στείλετε ένα μήνυμα, πόσω μάλλον να πάρετε τηλέφωνο. Επιπλέον έχετε αρχίσει να αγνοείτε εσκεμμένα τις προσπάθειες του συντρόφου σας να επικοινωνήσει μαζί σας. Ευτυχώς υπάρχει η αναγνώριση κλήσης, δυστυχώς το τέλος μπορεί να είναι πολύ κοντά.

2- Ούτε συζήτηση για το μέλλον
Ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια μίας σχέσης είναι να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να σχεδιάζετε τι θα κάνετε στις διακοπές, να ονειρεύεστε πώς θα φτιάξετε το σπίτι σας, να σκέφτεστε τα ονόματα που θα δώσετε στα παιδιά σας. Όλα αυτά σας δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας, γιατί νιώθετε ότι οι δυο σας θα είστε για μια ζωή ένα αγαπημένο ζευγάρι, που μοιράζεται τα πάντα.
Αν προσπαθείτε να φέρετε κάποιο από αυτά τα θέματα για συζήτηση και το μόνο που παίρνετε ως απάντηση είναι η απόλυτη αδιαφορία, το μέλλον της σχέσης σας είναι μάλλον αβέβαιο.

3- Δεν προσπαθείτε για τη σχέση
Θυμηθείτε πώς στην αρχή της σχέσης σας κάνατε συνέχεια πράγματα μαζί. Ρομαντικοί περίπατοι, πικ-νικ στην παραλία, αυθόρμητες αποδράσεις δεν έλειπαν από το πρόγραμμά σας. Τώρα ούτε που μπαίνετε στον κόπο να αφιερώσετε μία ημέρα στο ταίρι σας για να κρατήσετε το πάθος ζωντανό. Για να είμαστε ειλικρινείς είστε πιο ευτυχισμένοι όταν τεμπελιάζετε στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση ή DVD- οτιδήποτε αρκεί να έχετε την ησυχία σας.

4- Γεροί καυγάδες
Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχατε χαζούς καυγάδες για μικροπράγματα. Τώρα όμως έχετε κηρύξει πόλεμο. Ξέρετε ποια είναι τα αδύνατα σημεία του-της συντρόφου σας - το σώμα του, η δουλειά του, η μητέρα του - και τα χρησιμοποιείτε μόνο και μόνο για να τον κάνετε έξαλλο. Και δεν είστε ο μόνος. Το ταίρι σας ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική. Σας χτυπάει χωρίς οίκτο εκεί που πονάτε.

5- Καυγάδες για πλάκα
Συνηθίζατε να πειράζετε ο ένας τον άλλον. Τώρα όμως η παραμικρή κουβέντα και από τους δυο σας μπορεί να γίνει αιτία πολέμου. Σε αυτή την περίπτωση υποβόσκει μια βαθιά δυσαρέσκεια για το σύντροφό σας. Μπορεί όλα αυτά να είναι σημάδι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν πραγματικά άσχημη τροπή αν δεν αποφασίσετε να ρίξετε τίτλους τέλους στη σχέση σας τώρα!

6- Δημόσιοι καυγάδες
Το να μαλώνετε με το σύντροφό σας σίγουρα δεν είναι καλό, αλλά το να ουρλιάζετε μέσα στον κόσμο είναι καμπανάκι ότι είστε σε μία σχέση που είναι εκτός ελέγχου. Αν δεν σας απασχολεί καν που κάποιοι άσχετοι ακούνε ή βλέπουν τα προβλήματα που έχετε, είναι σημάδι ότι έχετε χάσει κάθε σεβασμό για το έτερόν σας ήμισυ. Καλύτερα πάρτε το απόφαση και πείτε αντίο.

7- Σας λείπει η ανεξαρτησία σας
Θυμάστε στην αρχή που δε θέλατε να περνάτε ούτε λεπτό ο ένας μακριά από τον άλλον; Τώρα όλο και πιο συχνά νιώθετε την επιθυμία να κάνετε πράγματα χωριστά: να βγείτε έξω με φίλους σας ή ακόμη και να κάνετε υπερωρία στη δουλειά, έτσι ώστε να μην περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί από τον απολύτως απαραίτητο. Νοσταλγείτε την εργένικη ζωή σας και τις προηγούμενες σχέσεις σας, σας λείπει το φλερτ και η περιπέτεια. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Δυστυχώς ότι πιθανότατα η σχέση σας είναι καταδικασμένη.

8- Έχετε μυστικά
Η βάση κάθε επιτυχημένης σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Όταν αυτή ξαφνικά εξαφανίζεται, τι νόημα έχει να συνεχίσετε να είστε μαζί; Αν δεν μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σας, είναι φανερό ότι από τη σχέση σας λείπει η αφοσίωση, οπότε μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε χωριστά;

9 - Βλέπετε μόνο ελαττώματα
Σκεφτείτε πώς παλιά βρίσκατε αυτή τη μυτούλα χαριτωμένη ή αυτό το περίεργο γέλιο γλυκό; Τώρα η ίδια μύτη σας φαίνεται λίγο μεγάλη και το ίδιο γέλιο πολύ εκνευριστικό. Κοιτάζοντας το ταίρι σας βλέπετε πια όλο ελαττώματα. Ανακαλύψατε πλέον την κυτταρίτιδα και εκείνες τις φακίδες στο πρόσωπο, που δεν είναι ό, τι καλύτερο. Αν τίποτα δε σας αρέσει πια, μάλλον η σχέση αυτή μετράει μέρες.

10- Όχι πια σεξ
Όλοι ξέρουμε πόσο ξεχειλίζει η σεξουαλικότητά μας στην αρχή μίας σχέσης. Στη συνέχεια, -κάτι σαν να πήρατε υπερβολική δόση- αυτή η σεξουαλικότητα αρχίζει και πέφτει. Όταν το σεξ υπάρχει πια μόνο στο μυαλό σας και δε βλέπετε φως στο τούνελ, τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζετε. Η φλόγα έσβησε και ήρθε η στιγμή να περάσετε στον επόμενο -μεγάλο ή μικρό ο καιρός θα δείξει- έρωτα.

korkos.blogspot.com

Πως θα ξεκουμπώσεις το σουτιέν της με το ένα χέρι! Video

ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ "Βελτιωθείτε άμεσα..."

Ενοχλημένος από την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Κώστας Αντωνίου μίλησε σε βασικά στελέχη της ομάδας στη σημερινή προπόνηση και τους ζήτησε «βελτίωση άμεσα».

«Τα πράγματα είναι απλά. Δεν είναι εικόνα αυτή.

Πρέπει να βελτιωθείτε άμεσα», τόνισε ο Κώστας Αντωνίου.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, όπως και οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Κώστας Κατσουράνης.

Απίστευτος καβγάς στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Video

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ trailer

Ο Τζακ Μπλακ πρωταγωνιστεί στην οικογενειακή κωμωδία «Τα ταξίδια του Γκιουλιβερ» και ενσαρκώνει τον Λέμιουελ Γκιουλιβερ. Μια κωμωδία βασισμένη στο κλασικο παραμύθι του Τζόναθαν Σουίφτ μεταφέρεται στη συγχρονη εποχή και ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Τζακ Μπλάκ, Έμιλι Μπλαντ, Τζέισον Σίγκελ και Αμάντα Πιτ.

Ο Τζακ Μπλάκ υποδύεται ένα υπάλληλο αλληλογραφίας σε μια εφημερίδα της Νέας Υόρκης που επιτέλους του δίνεται η ευκαιρία να γράψει ένα άρθρο για ένα άνθρωπό που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το μυστικό του Τρίγωνου των Βερμούδων.

Όμως κατά τη διάρκεια του ταξιδιου του μια καταιγίδα τον ξεβράζει σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι άνθρωποι δεν ξεπερνούν σε ύψος τα δεκαπέντε εκατοστά. Από εκεί και πέρα ο Τζακ Μπλάκ κάνει τα γνωστά του κόλπα. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου. Ο Ρομπ Λέτερμαν (Τέρατα και εξωγήινοι) σκηνοθετεί.



Next Top Model - Sexy φωτογράφηση με μαγιώ video

Sara Jean Underwood

Η «μαμά» του Next Top Model (Αλίκη Καροντύνη) σε σέξι φωτογράφηση




Mariana Diarco Pics










SEXUALITY: Μύθοι και πραγματικότητες

- Οι παντρεμένοι άντρες κάνουν ποσοτικά χειρότερο σεξ από τους εργένηδες.

-Η λίμπιντο συνδέεται με τα επίπεδα των ορμονών του σεξ ιδιαίτερα της τεστοστερόνης.

-Σύμφωνα με μια έρευνα το 44% των ενηλίκων έχουν πραγματοποιήσει εφήμερο σεξ.

-Μόνο το 17% των γυναικών πιθανόν να έχει οργασμό σε μια σεξουαλική επαφή, λόγω έλλειψης ικανοποιητικού κλειτοριδικού ερεθισμού.

-Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ ακολουθεί το αυτοκίνητο.

-Ο HIV μεταδίδεται μέσω των σωματικών υγρών, όπως είναι το αίμα και το σπέρμα.

-Ο μισός πληθυσμός των 40 εκατομμυρίων ατόμων με HIV/AIDS είναι γυναίκες.

-Η σεξολογία είναι η επιστημονική μελέτη της σεξουαλικότητας.

-Ο HPV μεταδίδεται μέσω του κολπικού, πρωκτικού και στοματικού σεξ αλλά και με την άμεση δερματική επαφή στις περιοχές αυτές.

- Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό κάθε φορά που κάνουμε σεξ, μειώνουμε το κίνδυνο HIV μόλυνσης δραματικά.

-Για μερικές γυναίκες, η στάση του «σκύλου» προσδίδει μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου G, αλλά μηδαμινό ερεθισμό της κλειτορίδας.

-Η κοκαΐνη αυξάνει την ερωτική επιθυμία, αλλά καθυστερεί τον οργασμό.

-Αρκετές χώρες είναι πρώτες στις προτιμήσεις των λεγόμενων σεξ-τουριστών, όπως η Ταϊλάνδη, Βραζιλία, Σρι-Λάνκα, Κόστα Ρίκα, Κούβα και Κένυα.

-Υπολογίζεται ότι περίπου 650.000 γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία των σεξ-τουριστών.

-Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αυνανισμός μπορεί να χρησιμεύει και σαν καρδιαγγειακή άσκηση.

- Αλγολαγνεία είναι η σεξουαλική ικανοποίηση προερχόμενη από τη λήψη πόνου (μαζοχισμός) ή την πρόκληση πόνου (σαδισμός).

-Η διαφορά ανάμεσα σε ένα χαλαρό πέος και σε ένα πέος σε στύση, όσον αφορά το μέγεθος, έχει μεγάλη διακύμανση, από 0,7 εκ. έως και 6,5 εκ.

-Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο, κάλιο, φρουκτόζη και ελεύθερα αμινοξέα.

-Το ποσοστό σπασίματος ενός προφυλακτικού είναι μεταξύ 0,4% και 2,3%.

- Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα περιέχει 5 θερμίδες cal.

-Η χρονική διάρκεια έναρξης του ανδρικού οργασμού είναι 3 με 10 δευτερόλεπτα.

-Το μέσο πέος έχει μήκος 13 εκ. σε στύση και 7,5 εκ. σε χαλάρωση.

-Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών (που συμμετείχαν σε έρευνα) έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.

-Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση.

-Χωρίς τα «προκαταρτικά», η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι περίπου 7 λεπτά.

-Οι γυναίκες που «μιλούν βρόμικα» κατά τη διάρκεια του σεξ είναι περισσότερες από τους άνδρες.

-Οι κυριότεροι προορισμοί για τις γυναίκες «σεξ- τουρίστριες» είναι η Ιταλία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Τουρκία, η Σλοβενία και η Ισπανία.

-Δεν υπάρχει συσχέτιση μεγέθους πέους και μεγεθών ποδιών, χεριών, και μύτης. Τα όσα ξέρουμε... είναι μύθος.

-Το σεξ σταματά τον πονοκέφαλο, απλά γιατί εκλύει ενδορφίνες, που είναι φυσικά παυσίπονα του οργανισμού.

-Καθυστερημένος οργασμός μπορεί να οφείλεται (συνήθως) σε φάρμακα και ιδιαίτερα σήμερα στην εποχή της πολυφαρμακίας. Προσοχή!

-Το σημείο G (αν υπάρχει) υπολογίστε το 5 εκ. από την είσοδο του κόλπου (περίπου 2 φάλαγγες δακτύλου).

-Ανανάς και σέλερι κάνουν το σπέρμα γλυκό, ενώ ο καφές και το αλκοόλ πικρό.

-Μερικές γυναίκες προ την ανοργασμία τους, δηλώνουν ευχαρίστηση από την σεξουαλική ζωή τους.

-Τα Κέντρα Πρόληψης Ασθενειών ( C.D.C. ) αναφέρουν ότι 50% των εφήβων 15 έως 19 ετών έχουν εμπειρία στοματικού sex.

-Οι μελέτες λένε πως οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο.

-Ο αυνανισμός είναι υγιής ως πρακτική συνολικά και για άνδρες και για γυναίκες.

-50% των ανδρών που κάνουν σεξ είναι φορείς του HPV, υπαίτιου των κονδυλωμάτων.

-Το σπέρμα έχει ουδέτερο ή ελαφρά αλκαλικό ph από 7,1 – 8,0 φέρνει προς το γλυκό δηλαδή.

-Στις ηλικίες των 15-19 ετών η χρήση προφυλακτικού στην πρώτη σεξουαλική επαφή αυξήθηκε μόλις κατά 2%( 69-71% ) από 1995 – 2009 (μάλλον δεν αρκεί).

-Πριαπισμός είναι η παράταση στύσης που επιμένει ακόμα και μετά τον οργασμό και με απουσία οποιασδήποτε ερωτικής διάθεσης.

-Μερικές γυναίκες (αρκετές) έχουν καλύτερους οργασμούς όταν είναι έγκυες.

-Ο μεγάλος προστάτης (υπερτροφία) προκαλεί διαταραχές στύσης και πρόωρη εκσπερμάτιση (προσοχή όχι σε όλους)!

-Περίπου 1.000.000 γυναίκες από την δύση συνολικά (Ευρώπη Αμερική) κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κατ΄ επανάληψη.

-Οι ανύπανδροι (ες) άνδρες – γυναίκες έχουν συχνότητα σεξουαλικών επαφών κατά μέσο όρο 4 φορές τον μήνα.

-Το 1995 21% των ανδρών έκαναν σεξ πριν από 15 χρόνων, ενώ το 2005 το ποσοστό έπεσε στο 15%.

-Η λέξη sex περιγράφεται για πρώτη φορά το 1382.

-Πολλοί νέοι άνδρες μπορούν να έχουν στύση αμέσως μετά την εκσπερμάτιση. Άλλοι (οι περισσότεροι) τουλάχιστον 15 λεπτά μετά.

-Οι νέοι 15-19 ετών κάνουν πολύ πιο συχνά στοματικό sex παρά συνουσία.

-Από τον παγκόσμιο πληθυσμό μόνο 30% των ανδρών > 15 ετών έχουν κάνει περιτομή.

-Τα φιλιά αποστειρώνουν το στόμα και καθαρίζουν τα δόντια.

-Την τελευταία 10ετία ο αριθμός των ανδρών με υψηλή μόρφωση που συντηρούν 4 (δεσμούς τουλάχιστον) έπεσε δραματικά (ίσως λόγω της κρίσης).

-Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία (ανεξαρτήτως μεγέθους).

-Η οργασμική φάση (τελική κορύφωση) από 3΄΄ έως 10΄΄και προκαλεί αυτό το ζεστό και ευχάριστο συναίσθημα.

-Από τα 4,1 εκατομμύρια νέα κρούσματα παγκοσμίως (2005), το 40% των λοιμώξεων από HIV αφορά σε νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών.

-Με την ηλικία πέφτει και η ερωτική ικανότητα.

-9.000.000.000 προφυλακτικά χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο.

-Καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι η σεξουαλική διαταραχή, κατά την οποία ο άνδρας, παρά την καλή στύση και επιθυμία, δεν μπορεί να τελειώσει.

-Για τις γυναίκες οι γοφοί του άνδρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.

-75% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό από το στοματικό σεξ
συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.

-Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο, φρουκτόζη, αμινοξέα και γαμέτες.

-Μια εκσπερμάτιση είναι περίπου όσο ένα κουταλάκι γλυκού ή και σούπας μερικές φορές.

-Το συνολικό εισόδημα από την βιομηχανία πορνό στην Αμερική είναι 13 δις και στον κόσμο συνολικά 97 δις.

-Το προφυλακτικό αντέχει ένα μήνα στο πορτοφόλι μετά καταστρέφεται.

-Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να αποφύγουν τα προκαταρκτικά και προτιμούν την διείσδυση.

-200 θερμίδες θα κάψετε στη διάρκεια πολύ έντονου sex για 30 λεπτά.

-15% των ανδρών και 60% των γυναικών δεν ευχαριστιούνται το sex την πρώτη φορά.

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου στην κάμερα Video

Liz Valderrama Sexy Video

Claudia Ciardone sexy Video





























Η απιστία βλάπτει την υγεία!

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της Ιταλικής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής οι άντρες που είναι πιστοί στη σύντροφό τους θα ζήσουν περισσότερα χρόνια.

Μελετώντας 4.000 άνδρες οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η «υγιής» σεξουαλική ζωή ενός άνδρα έχει θετική επίδραση και στη γενικότερη υγεία του, με αποτέλεσμα να ζει περισσότερα χρόνια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ενεργοί σεξουαλικά άνδρες που παραμένουν πιστοί αντιμετωπί ζουν λιγότερα καρδιαγγειακά προβλήματα.

Οι ερευνητές διεπίστωσαν ότι οι άνδρες που κάνουν πολύ συχνά σεξ παράγουν αυξημένες ποσότητες τεστοστερόνης, παράγοντας που βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία και τον μεταβολισμό. Ωστόσο οι άνδρες που έχουν παράλληλες ερωτικές σχέσεις έχουν αυξημένα επίπεδα στρες εξαιτίας της κατάστασης που είναι υποχρεωμένοι να βιώνουν και το στρες έχει διαπιστωθεί ότι επιβαρύνει σημαντικά την καρδιαγγειακή λειτουργία.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι αυξημένες ποσότητες τεστοστερόνης αποτελούν εχθρό της κατάθλιψης, ενώ αντίθετα η κακή σεξουαλική ζωή συνδέεται με την ανάπτυξη κατάθλιψης.