Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ TIGER WOODS

ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ...





Ο DAVID BECHAM ΕΧΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Χατζηβασιλείου VS Next Top Model

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συμβουλεύει τις γυναίκες που έχουν κλείσει τα 40 να κάθουν κάθε έξι μήνες ενέσεις μπότοξ, την ίδια όμως στιγμή τα βάζει με τους γονείς που στέλνουν τα ανήλικα παιδιά τους σε ριάλιτι!

Πώς της φαίνεται που τα νέα κορίτσια πηγαίνουν σε ριάλιτι για να γίνουν μοντέλα; "Φιλόδοξο και ακραίο" είναι η απάντησή της. "Ίσως λίγο επικίνδυνο. Επενδύουν απλώς στην εξωτερική τους εμφάνιση! Αυτή ως πότε θα κρατήσει; Για πόσα χρόνια μπορούν να ποντάρουν εκί; Πρέπει να επενδύσεις στην ψυχή, την αγνότητα, την καλλιέργειά σου. Αυτά θα μείνουν, τα υπόλοιπα κάποια στιγμή φεύγουν... Από τη στιγμή που τα παιδιά πηγαίνουν εκεί, ξέρουν ότι θα ακούσουν διάφορα πράγματα, δεν φταίνε για όσα ακούν. Έτσι είναι οι κανόνες. Μερίδιο ευθύνης και των παιδιών και των γονέων υπάρχει φυσικά, γιατί ήξεραν από πριν πού θα πάνε,τι θα κάνουν και τι θα ακούσουν σε γενικές γραμμές. Και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν κορίτσια κάτω των 18. Δεν θέλω να κρίνω περαιτέρω ένα τηλεοπτικό προϊόν και μάλιστα σε ανταγωνιστικό κανάλι. Εν πάση περιπτώσει, αν είχα κόρη δεν θα την άφηνα να πάει!".

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" συνεχίζει λέγοντας ότι της είχαν κάνει παλιότερα πρόταση να πάει στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων του ΑΝΤ1 αλλά είχε αρνηθεί: "Ευτυχώς είχα μυαλό από πολύ μικρή! Μπορεί με την ψήφο και τη γνώμη σου να καταστρέψεις ή να καταδικάσεις το μέλλον ενός ανθρώπου. Δεν είμαι υπέρ της δημόσιας κριτικής στην εμφάνιση κάποιου ανθρώπου. Δεν μου αρέσει, δεν θα το έκανα ποτέ".

Πρόσφατα όμως, ο Νίκος Μουρατίδης άσκησε έντονη κριτική για τη δική της εμφάνιση: " Αν πουλάς, ασχολούνται μαζί σου για να κερδίσουν προβολή" λέει τώρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου: " Έτσι είναι... Χτυπούν τα δέντρα με καρπούς. Ακούω όλες τις κριτικές στωικά και χωρίς να αντιδρώ. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, πώς να το κάνουμε; Μου φτάνει που αρέσω στον άντρα μου!".

gossip-tv

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ X-FACTOR








http://xfactor.itv.com/2009/


Πολύτιμες συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας

Δεν χρειάζονται επενδύσεις σε νέες, δαπανηρές τεχνολογίες προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας και να περιοριστεί το κόστος των λογαριασμών.
Ακολουθώντας μικρές, χρυσές συμβουλές που δεν κοστίζουν τα πορτοφόλια σας μπορεί να γίνουν λιγότερα… ελαφρά, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε ήσυχη την περιβαλλοντική σας συνείδηση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
- Μετρήστε πόση ενέργεια χρησιμοποιείτε. Εάν δεν γνωρίζετε πόσα πληρώνετε, δεν θα γνωρίζετε τον αντίκτυπο των αλλαγών.
-Απενεργοποιήστε τον εξοπλισμό όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. Κατά μέσο όρο τα γραφεία δαπανούν 5% της συνολικής ενέργειας αφήνοντας ενεργοποιημένο τον εξοπλισμό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.
-Σβήνετε τα φώτα στα άδεια δωμάτια. Θα μπορούσατε να μειώσετε τη δαπάνη φωτισμού έως και 15%.
- Μη χρησιμοποιείτε περισσότερο φως από όσο χρειάζεστε. Εάν εργάζεστε μόνο σε ένα μέρος του δωματίου, για ποιο λόγο να έχετε όλα τα φώτα αναμμένα;
- Αξιοποιήστε στο έπακρο το φυσικό φως. Είναι δωρεάν και δεν καταστρέφει το περιβάλλον. Ανοίξτε τα παράθυρα και επωφεληθείτε από το φως της ημέρας.
- Μην ανοίγετε τη θέρμανση, εκτός αν πραγματικά χρειάζεται. Αν δεν κάνει πολύ κρύο και νιώθετε άνετα, προσπαθήστε να διατηρείτε το θερμοστάτη σας στους 19°C. Η δαπάνη θέρμανσης αυξάνεται κατά 8% κάθε φορά που αυξάνετε τη θερμοκρασία κατά μόνο ένα βαθμό.
- Μη θερμαίνετε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται. Οι χώροι αποθήκευσης ή οι διάδρομοι δεν χρειάζεται να διατηρούνται τόσο ζεστοί όσο οι χώροι στους οποίους περνάτε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
- Κουζίνα - Φούρνος. Φροντίστε οι κατσαρόλες να εφαρμόζουν στις εστίες της κουζίνας. Εάν η βάση του σκεύους είναι μικρότερη, σπαταλάτε 20%-30% περισσότερη θερμότητα. Με μια χύτρα ταχύτητας, εξοικονομείτε 30%-60% ρεύμα. Χρησιμοποιήστε το θερμό αέρα του φούρνου για να μαγειρέψετε 2-3 φαγητά ταυτόχρονα και μην ανοίγετε άσκοπα την πόρτα όταν είναι σε λειτουργία. Σβήστε το φούρνο ή την εστία 5-10 λεπτά πριν γίνει το φαγητό, καθώς η θερμότητα είναι αρκετή για να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
- Πλυντήριο. Γυρίστε το διακόπτη του πλυντηρίου στους 30°C και εξοικονομήστε έως και 40% ενέργεια. Ρυθμίστε το στο οικονομικό πρόγραμμα.
- Κλιματιστικό. Ρυθμίστε το θερμοστάτη στους 26°C. Χρησιμοποιείστε τη συσκευή μόνο στο δωμάτιο που βρίσκεστε, με πόρτες και παράθυρα κλειστά. Με τακτική συντήρηση, το κλιματιστικό θα λειτουργεί πιο αποδοτικά.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
- Κλείστε τις συσκευές, όπως η τηλεόραση, το DVD και το στερεοφωνικό, από το διακόπτη και όχι από το τηλεκοντρόλ. Μην τις αφήνεις σε κατάσταση αναμονής (stand-by) γιατί συνεχίζουν να καταναλώνουν ρεύμα.
- Θερμοσίφωνας. Ανοίξτε το θερμοσίφωνα μόνο όσο χρειάζεται για να ζεσταθεί το νερό. Ρυθμίστε το θερμοστάτη στους 40°-50°C το καλοκαίρι.
- Φωτισμός. Αλλάξτε τις κοινές λάμπες με ειδικούς λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης για να καταναλώνετε μέχρι και 5 φορές λιγότερο ρεύμα.

makthes

“Ναι” σε πράσινο φόρο λένε οι Θεσσαλονικείς

Ενήμεροι και συνειδητοποιημένοι ως προς τη σοβαρότητα του προβλήματος της κλιματικής αλλαγής, αλλά και πρόθυμοι να υποστούν ακόμα και οικονομικές θυσίες για να συμβάλλουν στη σωτηρία του περιβάλλοντος, είναι οι Θεσσαλονικείς.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της “Interview” για λογαριασμό της “ΜτΚ”, με αφορμή την παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, σε δείγμα 453 ατόμων άνω των 18 ετών στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης οι δύο στους τρεις Θεσσαλονικείς θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν έναν ειδικό “πράσινο φόρο” για τη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών έργων, τη διάδοση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και για άλλες συναφείς δράσεις.
Το 66,7% των ερωτηθέντων δηλώνει αρκετά ενήμερο για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και ένα 13% πολύ ενήμερο. Όμως ακόμα και οι δύο στους δέκα που δεν έχουν επαρκή ενημέρωση είναι πεπεισμένοι για τη σοβαρότητά του. Συγκεκριμένα, το 93,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι από αρκετά έως πολύ σοβαρό, ενώ μόλις το 1,3% απαντά "καθόλου". Παρόλα αυτά, τέσσερις στους δέκα (42,6%) πιστεύουν ότι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις.
Δύο στους τρεις κατοίκους της πόλης ιεραρχεί στην κορυφή των περιβαλλοντικών προβλημάτων της Θεσσαλονίκης τα αυτοκίνητα. Το 31,5% των ερωτηθέντων τοποθετεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της λίστας με τα περιβαλλοντικά προβλήματα τις βιομηχανίες γύρω από την πόλη, το 24,1% τα αιωρούμενα σωματίδια και το 22,2% τα σκουπίδια. Όταν όμως καλούνται να αποδώσουν ευθύνες για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας, μόλις το 20,4% ρίχνει το φταίξιμο στους ίδιους τους πολίτες και το 14,8% στις επιχειρήσεις, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία (64,8%) θεωρεί ότι υπεύθυνος είναι κυρίως το κράτος.

Πόσο ενημερωμένοι είστε για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής;

Πολύ 13,0%
Αρκετά 66,7%
Λίγο 14,8%
Καθόλου 5,6%

Πόσο σοβαρό θεωρείτε το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής;

Πολύ 80,7%
Αρκετά 13,0%
Λίγο 5,0%
Καθόλου 1,3%

Θεωρείτε ότι η σημασία του προβλήματος έχει διογκωθεί από τα ΜΜΕ και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις;

Ναι 42,6%
Όχι 57,4%

Ποιο είναι κατά την άποψή σας το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα της πόλης; (Μέχρι 2 επιλογές)

Τα αυτοκίνητα 66,7%
Τα αιωρούμενα σωματίδια 24,1%
Τα σκουπίδια 22,2%
Οι γύρω από την πόλη βιομηχανίες 31,5%
Άλλο 3,7%

Θα ήσασταν διατεθειμένοι να πληρώσετε ειδικό “πράσινο” φόρο για τη χρηματοδότηση περιβαλλοντικών έργων, τη διάδοση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άλλες συναφείς δράσεις;

Ναι, μάλλον 66,7%
Όχι, μάλλον όχι 33,3%

Κατά την άποψή σας, ποιος είναι κυρίως υπεύθυνος για τα οικολογικά και περιβαλλοντικά προβλήματα της Ελλάδας (ιεράρχηση);

Το κράτος 64,8%
Οι επιχειρήσεις 14,8%
Οι πολίτες 20,4%

Ταυτότητα της έρευνας

Επωνυμία του διενεργήσαντος τη δημοσκόπηση: INTERVIEW
Εντολέας της δημοσκόπησης: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σκοπός της δημοσκόπησης: Καταγραφή των απόψεων των πολιτών σχετικά με το περιβάλλον
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δείγματος: Άνδρες, γυναίκες, ηλικίας 18+ με δικαίωμα ψήφου
Μέγεθος του δείγματος και γεωγραφική του κάλυψη: 453 άτομα, πολεοδομικό Θεσσαλονίκης
Χρονικό διάστημα συλλογής των στοιχείων: Από 8/12/2009 έως 9/12/2009
Μέθοδος συλλογής των στοιχείων: Τηλεφωνική έρευνα με χρήση δομημένου, ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου (σύστημα iCATI)
Αριθμός Μητρώου ΕΣΡ: 7 (επτά)
Η INTERVIEW εφαρμόζει τον κώδικα δεοντολογίας της ICC/ESOMAR για τη διεξαγωγή και δημοσίευση των αποτελεσμάτων έρευνας της κοινής γνώμης και είναι μέλος της WAPOR.

makthes

Διαρρήκτες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλλαν με φορτηγάκι σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια κατάφεραν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο κατάστημα.

Το βράδυ της Κυριακής οι δράστες έφτασαν στην αντιπροπσωπεία που βρίσκεται στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών και αφού διέρρηξαν ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στον περίβολο του καταστήματος στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να σπάσουν την είσοδο. Με το φορτηγάκι έσπασαν τη γυάλινη πρόσοψη της αντιπροσωπείας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σημείο που ήταν τοποθετημένο το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια οι διαρρήκτες κατάφεραν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν πακτωμένο και αφού το μετέφεραν σε άλλο όχημα τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. οι διαρρήκτες γνώριζαν το ακριβές σημείο που ήταν τοποθετημένο το χρηματοκιβώτιο.

agelioforos

ΔΕΙΤΕ FULL THN ΕΛΛΗΝΙΚΗ CULT ΤΑΙΝΙA ''THE KOΠANOI''














H κωμωδία All About Steve περιέχει και μία καυτή εμφάνιση της σέξυ σταρ, Σάντρα Μπούλοκ!

Ο πίνακας των σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα

9 ΓΚΟΛ: Σισέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

8 ΓΚΟΛ: Τσέζαρεκ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Κατσουράνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Μπάρκογλου (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μήτρογλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπάλαμπαν (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

4 ΓΚΟΛ: Μαντούκα (ΑΕΚ), Περόνε (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Λεάλ Γκονζάλες (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), Ιάκομπ (ΗΡΑΚΛΗΣ), Μετίν (ΛΑΡΙΣΑ), Ντουντού (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Ιβιτς (ΠΑΟΚ), Σαϊτιώτης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

3 ΓΚΟΛ: Μπλάνκο, Νέμεθ (ΑΕΚ), Αμπρέου, Κάμπορα (ΑΡΗΣ), Φαβάλι, Αναστασάκος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκις (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), Επστάιν, Ντίκα (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ονουάτσι (ΚΑΒΑΛΑ), Αμπουαχατζίρα (ΛΑΡΙΣΑ), Ναπολεόνι (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λέτο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ρομπέρ (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), Ριέρα, Γουνδουλάκης, Όμο (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Τζάνης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Σκόκο, Μαϊστόροβιτς (ΑΕΚ), Νέτο, Ναφτί (ΑΡΗΣ), Έντερ, Ουντόντζι (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μπρίτο (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Βέλιος (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ντομπρασίνοβιτς, Ιωάννου (ΚΑΒΑΛΑ), Σίμιτς, Ρομέου (ΛΑΡΙΣΑ), Στρμπα, Ποϊ (ΞΑΝΘΗ), Ντιόγκο, Ζαϊρί, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λεονάρντο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπουβάλ (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), Κουμορτζί, Μανιάτης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μουσλίμοβιτς (ΠΑΟΚ), Ντιμπαλά, (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Νασούτι, Ρονάλντο, Φλάβιο, Κόκε (ΑΡΗΣ), Καούνος, Μαρσελάο, Μπαστία (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καλαντζής, Πόποβιτς, Μελισσάς (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Σασιασβίλι, Τσεσνάουσκις, Τζούνιορ, Ρομάνο, Μπέτο, Χίμπλινγκερ, Ορφανός (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), Κονέ (Ηρακλής), Σουλτανίδης, Ντουγκλάο, Γιάννου (ΚΑΒΑΛΑ), Κάσας, Μελίσσης, Τουάμα (ΛΑΡΙΣΑ), Αγκάλι, Μουλόπουλος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μαρσελίνο, Βάλλας, Ζιεντσουκ (ΞΑΝΘΗ), Γκαλέτι, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Νίνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μίτου, Φαγιάρδο (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), Καστελιόνε, Σκούφαλης, Εστογιανόφ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Βιτόλο, Φιλομένο, Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Λίνο, Αραμπατζής, Γκαρσία (ΠΑΟΚ), Κώτσιος, Κοντογουλίδης, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Κούσας (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Αμπρέου (ΑΡΗΣ), Καρακώστας (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Τζόκιτς (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ)

metrosport

Επεισόδιο Μουρίνιο με δημοσιογράφους!

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τον Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος για ακόμα μια φορά δεν απάντησε σε δημοσιογράφους, ενώ είχε και επεισόδιο με έναν ρεπόρτερ, τον οποίο και έσπρωξε.


Η ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της Ίντερ και τον Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζεται και σήμερα εκτυλίχθηκε ακόμα ένα επεισόδιο. Ο Πορτογάλος δεν δέχθηκε ακόμα μια φορά να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κάτι που έκανε ο συνεργάτης του, Μπαρέζε, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας είχε... όρεξη. Όταν κοντά στα αποδυτήρια βρέθηκε δημοσιογράφος, ο Μουρίνιο τον έσπρωξε και του είπε «Δεν πρέπει να στέκεσαι εδώ, η θέση σου είναι στην αίθουσα Τύπου.

Πιο κοντά σε Mercedes ο «Σούμι»

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τόσο ο Μίκαελ Σουμάχερ έρχεται πιο κοντά στη συμφωνία με τη Mercedes GP, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθώς η γερμανική ομάδα θέλει να ανακοινώσει τον ομόσταβλο του Νίκο Ρόζμπεργκ πριν τα Χριστούγεννα.

Άλλη το βράδυ και ... άλλη το...ξημέρωμα!


















Ναι είναι το ίδιο πρόσωπο! Η Ίνα Λαζοπούλου! Την μια εμφανίζεται άκρως αποκαλυπτική, σεξοβόμβα και την άλλη κλασσική και θα λέγαμε κια...συντηρητική. Την μία μας αποκαλύπτει τα κάλλη της, το γυμνασμένο κορμί της φορώντας ένα σέξι σορτσάκι και ένα μπούστο στην πίστα και την άλλη ντυμένη με ένα συντηρητικό κουστούμι εμφανίζεται σε βραδινή έξοδό της αφήνοντάς μας άφωνους. Εσείς ποια Ίνα προτιμάτε;

gossip-tv

Επεισόδια με πυροβολισμούς στην Κωνσταντινούπολη

Σοβαρά επεισόδια με πυροβολισμούς και καταστροφές καταστημάτων συμβαίνουν στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Τούρκων εθνικιστών και Κούρδων διαδηλωτών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν στη συνοικία Πέραν στα γραφεία του κόμματος Δημοκρατική Κοινωνία (DTP), το οποίο τελεί υπό απαγόρευση, συγκεντρώθηκαν Κούρδοι για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση.

Από το σημείο αυτό ξεκίνησε μία πορεία και οι διαδηλωτές έριξαν μολότοφ και έσπασαν βιτρίνες.
Τότε αγανακτισμένοι πολίτες με πιστόλια, κασμάδες, μπαλντάδες και χατζάρια επιτέθηκαν στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από πυροβολισμό ένας πολίτης.
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο Ντιαρμπακίρ στην Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου χιλιάδες κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους αντιδρώντας στην απαγόρευση του DTP.

Αύριο η ηγεσία του κόμματος μεταβαίνει στο Ντιαρμπακίρ απ΄ όπου θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματά της.

Τους έδειραν και τους πήραν μαζί τους

Άγριο επεισόδιο στις Αχαρνές λόγω οικογενειακών διαφορών!

Εχτές το βράδυ περίπου στις 21.30, στην οδό Παλλαϊκών Αγώνων 2 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 38 και 28 ετών, μαζί με άλλους ομοεθνείς τους, λόγω οικογενειακών διαφορών που είχαν με ομοεθνή τους, εισήλθαν σε οικία στην οποία βρίσκονταν άλλοι 2 υπήκοοι Πακιστάν.

Επιτέθηκαν και χτύπησαν τον ένα από αυτούς στο κεφάλι ενώ προκάλεσαν μεγάλες φθορές στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και ανάγκασαν τους παθόντες να επιβιβαστούν σε Ι.Χ. ιδιοκτησίας δράστη και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αιματηρό επεισόδιο στον Ασπρόπυργο

Τραυμάτισαν σοβαρά ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου. Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών στην πλατεία Κορυτσάς. Με την απειλή όπλου επιχείρησαν να ληστέψουν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως προσπάθησε να αντισταθεί. Εκείνοι τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιά.

Στη συνέχεια και ενώ είχαν ξεφύγει με τη μοτοσικλέτα τους, εντοπίστηκαν απο περιπολικό της άμεσης δράσης το οποίο προσπάθησε να τους σταματήσει για έλεγχο. Ο ένας από τους ληστές όμως πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν του πυροβολισμούς και τους καταδίωξαν με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και να διαφύγουν τρέχοντας με τα πόδια. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου εισήχθη στο χειρουργείο. Άγνωστο παραμένει αν του πήραν χρήματα.

Η μοτοσικλέτα των δραστών είχε κλαπεί από τη Νίκαια.

newsit

ΜΠΑΣΚΕΤ Α1: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σε αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πανελλήνιος-ΑΕΚ 79-70
Μαρούσι-Πανιώνιος 71-65
Ολύμπια Λάρισας-Κολοσσός Ρόδου 70-74
Ολυμπιακός-Τρίκαλα 107-73
Άρης-Περιστέρι 86-79 (παράταση)
Καβάλα-Παναθηναϊκός 73-85
ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός 77-61

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Ολυμπιακός 14
Παναθηναϊκός 13
Πανελλήνιος 12
Μαρούσι 12
Κολοσσός Ρ. 12
Περιστέρι 11
Πανιώνιος 10
Άρης 10
ΑΕΚ 9
Ολύμπια Λάρισας 9
Τρίκαλα 9
Καβάλα 9
ΠΑΟΚ 9
Ηλυσιακός 8

Αμάντα η ψυχολόγος

Η Αμάντα μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και είναι πλέον μοντέλο και ψυχολογος. Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμαστε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βρει πελάτες για τον καναπέ της... Πάντως εάν γίνεται πελάτης της 23χρονης Αμάντα Λι να γνωρίζεται ότι τις αρέσουν οι εκπλήξεις, τα ταξίδια και το κοτόπουλο με παρμεζάνα. Το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο να το πας σε συνεδρία αλλά τα άλλα δύο χαλαρά.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=58&document_id=149456














Δηλώσεις Τσίπρα από Κοπεγχάγη

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος του βρίσκεται στην Κοπεγχάγη όπου πήρε μέρος σε εργασίες της συνόδου για την κλιματική αλλαγή καθώς επίσης και στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διεθνούς διαδήλωσης στην πλατεία του Κοινοβουλίου ο Αλ. Τσίπρας τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε τη δική μας φωνή με τη φωνή εκατομμυρίων ενεργών πολιτών σε όλη την Ευρώπη, χιλιάδων που διαδηλώνουν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στην πρωτεύουσα της Δανίας, και να ζητήσουμε άμεσα μέτρα τώρα και αλλαγή πορείας των μεγάλων κυβερνήσεων προκειμένου να προστατεύσουμε το περιβάλλον».

Σήμερα Κυριακή ο Αλ. Τσίπρας θα λάβει μέρος σε Σεμινάριο με θέμα: «Ο καπιταλισμός και η κλιματική κρίση: Αριστερές εναλλακτικές προτάσεις» που διοργανώνει η Κοκκινοπράσινη Συμμαχία Δανίας, το Die Linke Γερμανίας, Μπλόκο της Αριστεράς Πορτογαλίας, το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς και το Αριστερό Κόμμα Σουηδίας.

Τη Δευτέρα το πρωί θα συμμετέχει στις εργασίες της επίσημης Συνόδου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν δέχτηκε πρόταση για ριάλιτι

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε ότι του έγινε πρόταση να κάνει την παρουσίαση ενός μουσικού ριάλιτι και να κάνει ταυτόχρονα και κριτική στους διαγωνιζόμενους, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Διαφωνεί με αυτά τα εντός εισαγωγικών σόου, και πιστεύει ότι πολλά από τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος έχουν και ταλέντο και πάθος για την τέχνη. Σύμβολο δύναμης ψυχής, στην ζωή του υπήρξαν οι γονείς του οι οποίοι ήταν κωφάλαλοι αλλά παρά ταύτα δυνατοί!
Και σχετικά με την κόρη του, αναφέρει ότι έχει κάνει εντυπωσιακή αλλαγή και στην εμφάνιση της ίσως και με πλαστική επέμβαση και είναι σε δυναμική άνοδο στην καριέρα της, χρησιμοποιώντας τον συνήθη τρόπο. Την «ψεύτικη» ομορφιά η οποία όμως δεν είναι παντοτινή, αλλά κρατά λίγο και ξεχνιέται εύκολα… Είναι κάθετα αντίθετος με αυτό!

sportime

Κοντά στα 1200 δολάρια η ουγκιά χρυσού

Πολύ υψηλές αποτιμήσεις είχε κι αυτήν την εβδομάδα, στο Λονδίνο, η ουγκιά του χρυσού, με την τιμή να διαμορφώνεται -σε στενά όρια-κοντά στα 1.200 δολάρια η ουγκιά, παρασύροντας σε άνοδο και τις μετοχές των μετάλλων στα μεγάλα διεθνή χρηματιστήρια του πλανήτη.

Ειδικοί της διεθνούς αγοράς του πολύτιμου μέταλλου σχολίασαν ότι, η κινεζική βιομηχανική παραγωγή με άνοδο (+19%) για όγδοο συνεχή μήνα, επίσης η παραμονή του δείκτη των αγορών στην Κίνα άνω του ορόσημου του «50», συνδυαστικά τροφοδότησαν το καλό κλίμα συναλλαγών στην αγορά του χρυσού διεθνώς, ωθώντας ανοδικά εκ νέου την τιμή του πολύτιμου μετάλλου.

Άλλωστε, το Νοέμβριο στην «ευρωζώνη» η βιομηχανική παραγωγή εξελίχθηκε με θετικό πρόσημο, μάλιστα σε ποσοστό καλύτερο του αναμενόμενου, παραμένοντας άνω του ορίου του 50--με μία διαμόρφωση κατώτερη του 50 σηματοδοτείται ότι διανύεται ύφεση.

Φυσικά, οι χαμηλές ισοτιμίες του δολαρίου των ΗΠΑ, στο οποίο αποτιμάται ο χρυσός, κάνει ευκολότερη την απόκτησή του από τους επενδυτές που έχουν άλλο συνάλλαγμα ( γιουάν, ευρώ) στα χέρια τους.

Το ρεκόρ των χιλίων δολαρίων η ουγκιά

Στη διάρκεια του Οκτώβριου, η ουγκιά του πολύτιμου μετάλλου έσπασε ο ρεκόρ του Μαρτίου του 2008 φθάνοντας, τότε πρώτη φορά, τα 1.001 δολάρια.

Σήμερα, και τα 1.300-1.500 δολάρια η ουγκιά του χρυσού είναι «σε
απόσταση αναπνοής», πάντοτε κατά τους ειδικούς της αγοράς, που συνήλθαν πρόσφατα σε συνέδριο στο Εδιμβούργο. Επομένως, η τιμή του πολύτιμου μέταλλου κέρδισε μέσα σε ένα 12μηνο περίπου 50%.

Πουλά χρυσό το ΔΝΤ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) βεβαίωσε ότι πούλησε πρόσφατα 10 τόνους χρυσού στην Κεντρική Τράπεζα της Σρι Λάνκα, έναντι 375 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επρόκειτο για την τρίτη ασιατική Κεντρική τράπεζα, που αγόραζε από το ΔΝΤ χρυσό. Το ΔΝΤ ενδιαφέρεται να πουλήσει μέσα σε πέντε χρόνια κάπου 350 τόνους χρυσού, που κατέχει στα αποθεματικά του.

Έτσι, η Ινδία τον Νοέμβριο αγόρασε 200 τόνους χρυσού από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Στόχος νεαρών το παγκάρι της Εκκλησίας στην Πεύκη Καλαμπάκας Τρικάλων

Ένας 20χρονος και δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς στην Πεύκη Καλαμπάκας, καθώς παραβίασαν την είσοδο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου και αφαίρεσαν μικροποσό από το παγκάρι.

Έγιναν αντιληπτοί όμως από κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγη ώρα οι 3 νεαροί συλλαμβάνονταν και οδηγούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

trikalanews

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 3-2

Καταφέρνοντας να κάνει τον Λεβαδειακό να μοιάζει... ομαδάρα, η ΑΕΚ τελικά επικράτησε με 3-2 στο ΟΑΚΑ των Βοιωτών. Μαντούκα (44', 57') Ταχτσίδης (35') τα γκολ των "κιτρινόμαυρων". Μπάρκογλου (45'+1) και Αγκάλι οι σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καράμπελας, Ενσαλίβα, Μάκος, Ταχτσίδης (83' Γκερέιρο), Μαντούκα, Λεονάρντο (73' Χέρσι), Μπλάνκο (90'+3 Γκεντσογλου)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μαρτορέλ, Χαλούλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ριμπέιρο (61' Πάουλο Κόστα), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι (83' Βασιλείου)

Χούλιγκαν και στο... πόλο!

Καταγγελίες για στιγμές «ζούγκλας» έκαναν παράγοντες και προπονητές της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη της ομάδας τους με 9-10 στη Λάρισα επί του τοπικού Ναυτικού Ομίλου, το Σάββατο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας πόλο. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από την αρχή οπαδοί της Λάρισας που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο φώναζαν αντεθνικά συνθήματα, ενώ πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα, όπως κατήγγειλαν οι Θεσσαλονικείς, έριξαν και μια κροτίδα μέσα στα... αποδυτήρια της ομάδας τους!

Ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πραγματικά ζήσαμε κλίμα τρομοκρατίας. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο κολυμβητήριο μας πετούσαν μπουκάλια, και αναπτήρες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζαν συνεχώς αντιεθνικά συνθήματα. Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος όπου έριξαν κροτίδα στα αποδυτήρια σπάσανε τα τζάμια και ευτυχώς είχαμε άγιο. Γλιτώσαμε τελευταία στιγμή. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στο πόλο. Λυπάμαι πάρα πολύ γι΄αυτό που έγινε. Δυστυχώς πάμε πολλά χρόνια πίσω».

O ΝΟΛ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση αγώνων μόνο σε αθλητικό πλαίσιο. Ύβρεις, επιθέσεις, σωματικές και μη, δεν γίνονται αποδεκτές από τη διοίκηση τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Τέτοιου είδους υποστήριξη μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να παράγουν για κάθε σύλλογο με τις επιπτώσεις να είναι βαριές. Τέτοιου είδους στήριξη δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την ομάδα, αντιθέτως δημιουργεί προβλήματα. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε ειλικρινά τη λύπη μας, που τα γεγονότα στο κολυμβητήριο της Λάρισας δεν ήταν αντάξια ενός πολύ ωραίου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που στην κυριολεξία διαφήμισε το άθλημα».

enet

Και ο Γιώργος Καραδήμος μπαίνει δυνατά στη μάχη για τη Eurovision.

Ο Γιώργος Καραδήμoς είναι το νέο πρόσωπο που διεκδικεί τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την απόφασή του για να θέσει υποψηφιότητα, δηλώνοντας σε ειδησεογραφικό portal: «Θα πάω με ένα καλό τραγούδι και αυτός είναι ο λόγος που το αποφάσισα. Χαίρομαι που φέτος ο διαγωνισμός θα γίνει με διαφορετικούς όρους».

Πλέον ο Γιώργος Καραδήμος θεωρείται ως το ισχυρό φαβορί, καθώς συνδυάζει το νεανικό ύφος όλων των υποψηφίων, έχοντας ταυτόχρονα ένα πιστό μουσικό κοινό που τον ακολουθεί στα καλλιτεχνικά του βήματα! Ταυτόχρονα όπως όλα δείχνουν αποδυναμώνεται η συμμετοχή της Katerina Avgoustakis που στην αρχή της κούρσας θεωρούνταν ως η πιο ισχυρή υποψηφιότητα για την Ελληνική συμμετοχή που θα ταξιδέψει στο Όσλο της Νορβηγίας. Τέλος η νεαρή Ελευθερία Ελευθερίου που γνωρίσαμε από το X-Factor κερδίζει πόντους μιας και η προβολή της από τον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό, της έχει χαρίσει υψηλή δημοτικότητα, ειδικά στις νεαρές ηλικίες!

Οι Νοικοκυρές σε Απόγνωση στον ANT1, από τις 14 Δεκεμβρίου. 4 σχόλια - κατηγορίες: Τηλεόραση Οι Νοικοκ

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την δυναμική του είσοδο στο χώρο των ξένων σειρών, ενισχύοντας τη ζώνη Prime Eleven. Μετά το «Private Practice» που απολαύσαμε το τελευταίο διάστημα, τη σκυτάλη παίρνει μια αγαπημένη και πολυβραβευμένη σειρά. Οι «Νοικοκυρές Σε Απόγνωση» κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ. Παρότι η σειρά μεταδίδεται εδώ και μερικά χρόνια από την ΝΕΤ, η προβολή της από τον ΑΝΤ1 θα δώσει την ευκαιρία να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για τις περιπέτειες των τεσσάρων γυναικών που κατοικούν στην περίφημη Wisteria Lane.

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ''ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ

Επιβεβαίωση του Ζίκο για Λούα Λούα και Μπραντάο

Με την διευκρίνιση του διερμηνέα του Ζίκο σχετικά με τον αριθμό των παικτών που θέλει ο Βραζιλιάνος στο μεταγραφικό παζάρι ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού. «Δεν κατάλαβα καλά για τον αριθμό των παικτών. Ο κ. Ζίκο είπε για τρεις θέσεις, εγώ κατάλαβα τέσσερις. Συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή των Τοροσίδη, Ζαϊρί, αναφέρθκε στον Λούα Λούα αλλά και τον Ελντον Μπραντάο, ο οποίος είναι ένας από αυτούς που έχει ζητήσει από την διοίκηση.

Για τον Λούα Λούα (σ.σ.: ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στον Πειραιά), δήλωσε: «Ναι σίγουρα τον περιμένω. Δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο εσείς. Περιμένω να τον δω από κοντά, να δω σε τι κατάσταση είναι και αν είναι καλά θα δώσω το ΟΚ στην διοίκηση να προχωρήσουμε. Στο Κατάρ δεν έπαιζε και πρέπει να τον δούμε».

Για τον Έλντον Μπραντάο της Σάο Καετάνο, είπε: «Εμείς έχουμε δώσει διάφορα ονόματα στην διοίκηση. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Από την στιγμή που έχουμε δώσει αυτό το όνομα στην διοίκηση, περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη».

Αναφερόμενος στις θέσεις που θέλει να καλύψει από την στιγμή που θα υπογράψει ο Λούα Λούα, διευκρίνισε: «Ουσιαστικά το έχω ξαναπεί. Οι τρεις θέσεις που με ενδιαφέρουν να καλύψουμε είναι η αριστερή που παίζει ο Λεονάρντο, ενός φορ σαν τον Μήτρογλου και την θέση του επιτελικού, που παίζει τώρα ο Όσκαρ. Εγώ θέλω πάντα να δουλεύω με δύο παίκτες σε κάθε θέση. Σε μερικές θέσεις έχουμε έως και τρεις παίκτες και έτσι τους βάζουμε αναλόγως με το τι κενά έχουμε».

«Κανονιές» στο Άνφιλντ!

Με δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους, η Άρσεναλ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και άλωσε το «Άνφιλντ» κερδίζοντας με 2-1 την Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους και έχοντας εγκλωβίσει το κέντρο της Άρσεναλ που δεν μπορούσε να βγει εύκολα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις και όταν η μπάλα πήγαινε στον... αέρα. Μεγάλη ευκαιρία, όμως, δεν έγινε ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Μπενίτεθ φωνάζει για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαλάς πάνω στον Τζέραρντ στις αρχές του παιχνιδιού.

Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΦΑΓΕ ΜΠΟΥΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δέχθηκε απόψε μπουνιά από έναν άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, έπειτα από σύνοδο στο Μιλάνο, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΚΕΛΑΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με δύο γκολ του Ντουντού (45΄, 58΄) και ένα του Γκαλέτι (37΄), ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-0 τον ουραγό Πανθρακικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σε αγώνα για την 14η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΟΚ
Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα με τον ΠΑΟΚ, καθώς στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Η συνάντηση ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση εξαιτίας της (μικρής) φωτιάς που άναψε πέριξ του αγωνιστικού χώρου, στα χαρτιά που είχαν πέσει από την εξέδρα. Να σημειωθεί, ακόμη, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν τη μπάλα να προσκρούει τρεις φορές στα αντίπαλα δοκάρια.

Τρεις Γερμανοί τουρίστες νεκροί σε τροχαίο

Τρεις Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν σήμερα στην Αίγυπτο όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό τρένο κοντά στο θέρετρο Ουργκάδα στην Ερυθρά Θάλασσα, δήλωσε πηγή της ασφάλειας και αυτόπτης μάρτυρας.

Εκτός από τις δύο γυναίκες και τον έναν άνδρα που έχασαν τη ζωή τους, στο όχημα επέβαιναν επίσης άλλοι τρεις Γερμανοί τουρίστες και ένας Αιγύπτιος οδηγός, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, δήλωσε η πηγή της ασφάλειας.

Η ομάδα των τουριστών μετέβαινε στο Μάρσα Αλάμ, παραλιακό θέρετρο στη νότια Αίγυπτο.

Τα τροχαία και τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αίγυπτο έχουν προκαλέσει δημόσια κατακραυγή όσον αφορά τη μέριμνα της κυβέρνησης για την ασφάλεια των μεταφορών.

6,5 εκατ. ευρώ, έδωσε ο ΟΠΑΠ στους νταβατζήδες για διαφημίσεις!

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της Media Services για το διάστημα από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο του 2009, η εταιρεία Γερμανός Cosmote είναι ο διαφημιζόμενος με την μεγαλύτερη δαπάνη στην τηλεόραση, με ποσό 7,17 εκατ. ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν τα καταστήματα Vodafone με 4,5 εκατ. ευρώ.Αντίστοιχα στην κορυφαία θέση των διαφημιζομένων όσον αφορά το ραδιόφωνο, βρίσκονται τα καταστήματα παιχνιδιών Jumbo.Σχετικά άρθρα , με κονδύλι ύψους 8,77 εκατ. ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center με 1,5 εκατ. ευρώ.Στα περιοδικά η δαπάνη των μέντιουμ, κατατάσσει την κατηγορία στην κορυφαία θέση των διαφημιζομένων με 11,7 εκατ. ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι καταχωρίσεις των ξενοδοχείων με 1,01 εκατ. ευρώ.Στις εφημερίδες, ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος στο 11μηνο είναι ο ΟΠΑΠ με 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται τα Super Market Aldi, το οποίο πραγματοποίησε εκτεταμένο επικοινωνιακό πρόγραμμα λόγω της επέκτασής του ανά την Ελλάδα, με δαπάνη 5,9 εκατ. ευρώ.

kourdistoportocali-com

Τα πιο δημοφιλή βίντεο του YouTube

Δείτε τα πιο δημοφιλή βίντεο της εβδομάδας στο YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας.






ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Κάλιαρι - Νάπολι 3-3 (75' Λαριβέι, 80' Μάτρι, 90' Τζέντα / 22' Λαβέτσι, 65' Πατζιέντζα, 96' Μπολιατσίνο)
Μπάρι - Γιουβέντους 3-1 (7' Μετζορίνι, 44' πέν. Μπαρέτο, 81' Αλμιρόν / 23' Τρεζεγκέ)

Κυριακή
Αταλάντα - Ίντερ 1-1 (81' Τιριμπόκι / 15' Μιλίτο)
Κατάνια - Λιβόρνο 0-1 (88' Ντινιλεβίτσιους)
Κιέβο - Φιορεντίνα 2-1 (12' Πίντζι, 23' Σάρντο / 5' Μοντολίβο)
Λάτσιο - Τζένοα 1-0 (39' Κολάροφ)
Μίλαν - Παλέρμο 0-2 (49' Μίκολι, 62' Μπρεσιάνο)
Πάρμα - Μπολόνια 2-1 (57' Πανούτσι, 86' Αμορούζο / 43' Μουντιγκάγι)
Σιένα - Ουντινέζε 2-1 (66' Μακαρόνε, 90' Γκετσάλ / 93' Ντ'Αγκοστίνο)
Σαμπντόρια - Ρόμα (21:45)

H βαθμολογία

1. Ίντερ 36
2. Μίλαν 31
3. Γιουβέντους 30
4. Πάρμα 28

Ένα δέντρο γεμάτο ευχές

Το «Δέντρο των Ευχών», μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ξάνθης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης, θα στολιστεί και φέτος στην όμορφη πόλη της Θράκης, ως ένδειξη προσφοράς αγάπης σ’ εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με τα χρήματα που συγκεντρώνουν οι Πρόσκοποι από τα αστέρια που κατασκευάζουν κι έπειτα πωλούν αγοράζουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης και τα προσφέρουν στους συμπολίτες τους που για διάφορους λόγους περνούν δύσκολα. Τα αστέρια που αγοράζουν οι πολίτες της Ξάνθης θα στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών», το οποίο θα είναι τοποθετημένο στον πεζόδρομο της Δαγκλή μπροστά από το εμπορικό κέντρο –από το πρωί του επόμενου Σαββάτου, 20 Δεκεμβρίου. Η δράση αυτή ξεκίνησε πέρυσι στην πόλη της Ξάνθης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Δύσκολη νίκη ΠΑΟ στην Καβάλα για την Α1 μπάσκετ


Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πέρασε με νίκη από την Καβάλα. Σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, οι «πράσινοι» επικράτησαν της μακεδονικής ομάδας με 85-73 και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ομπράντοβιτς είχε επιλέξει να «χτυπήσει» τους γηπεδούχους μέσα στη ρακέτα με τους Πέκοβιτς και Μπατίστ, όμως οι παίκτες του Πιλαφίδη με «μπροστάρηδες» τους Αλεξάντερ, Γκούστας και Κυρίτση όχι μόνο αντιστάθηκαν αλλά και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-24.

Στη δεύτερη περίοδο, το 3ο φάουλ με το οποίο χρεώθηκε ο Αλεξάντερ αποτέλεσε κομβικό σημείο για την αναμέτρηση, αφού οι «πράσινοι» μπόρεσαν να «εκτοξεύσουν» τη διαφορά στο +10 με τη λήξη στο δεύτερο δεκάλεπτο (46-36).

Παρά την αρνητική γι΄ αυτήν εξέλιξη, όμως, η Καβάλα όχι μόνο δεν παράτησε τον αγώνα αλλά κατόρθωσε να επιστρέψει δυναμικά, και με τους Κόλινς, Κυρίτση, Σιλντς να ευστοχούν σε κάποιες «ηρωικές» προσπάθειες, προηγήθηκε με 58-57 στο 29ο λεπτό.

Στην τελευταία περίοδο, όμως, ανέλαβαν «δράση» οι Περπέρογλου και Τέπιτς, απέναντι στους φορτωμένους με φάουλ παίκτες των γηπεδούχων. Η ευστοχία των δύο προαναφερόμενων παικτών συνέβαλε στην εκ νέου αύξηση της διαφοράς, που έφερε και την έκτη εφετινή νίκη για τον πρωταθλητή.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 36-46, 59-63, 73-85.

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Πιλαφίδης): Αλεξάντερ 9 (1), Αγγελόπουλος 3, Κυρίτσης 19 (2), Κόλινς 13 (2), Ηλιάδης 3 (1), Σιλντς 7 (1), Ραΐσεβιτς 1, Σιγκούνας 7 (1), Τσέρανιτς 4, Γκούστας 7.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 1, Τέπιτς 10 (2), Σπανούλης 18 (2), Περπέρογλου 20 (2), Μπατίστ 10, Φώτσης 4, Τσαρτσαρής 6, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς 16, Καλάθης.

Το μαγικό εργοστάσιο του "Mr Christmas"




Τον γνωρίζει όλη η Ευρώπη, τώρα τον εμπιστεύεται και η Ελλάδα. Στον κύκλο του τον αποκαλούν «Mr. Christmas» και όχι άδικα, αφού είναι υπεύθυνος για τους εντυπωσιακούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών δρόμων και των σημαντικότερων πλατειών της Γηραιάς Ηπείρου. Και ποιος δεν έχει θαυμάσει τους στολισμούς της παγωμένης Αυστρίας, του Βερολίνου, του Λονδίνου και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην Ελλάδα οι στολισμοί μόνο του κέντρου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι αρκετοί για να καταλάβει κανείς ποιος ακριβώς είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Παλαιοχωρινός. Φωτάκια, δέντρα, μπάλες, φωτιζόμενοι άγγελοι και Αϊ-Βασίληδες είναι μόνο λίγα από τα αντικείμενα που κάθε χρόνο κατασκευάζει με αγάπη και μεράκι ο Θεσσαλονικιός κατασκευαστής. Για εκείνον, μάλιστα, Χριστούγεννα δεν είναι μόνο μία φορά τον χρόνο αλλά κάθε μέρα, γιατί οι παραγγελίες που συνεχώς δέχεται στο εργοστάσιό του από την Ευρώπη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα απαιτούν από εκείνον πολλή δουλειά και αφοσίωση.
πρόλογος

Η «Espresso της Κυριακής» ταξίδεψε μέχρι τη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον «Mr. Christmas» και να ξεναγηθεί στο εργοστάσιο, όπου γεννιούνται η μαγεία και η λάμψη του χριστουγεννιάτικου άστρου, το οποίο γίνεται πόλος έλξης εκατοντάδων δημάρχων και διακοσμητών που αναζητούν κάθε χρόνο πρωτοποριακά σχέδια και αξεπέραστη ποιότητα.

«Εχουμε αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη, ενώ δουλειά μας βλέπετε και στο 80% των ελληνικών δήμων» αναφέρει ο Γιάννης Παλαιοχωρινός, η επαγγελματική ζωή του οποίου είναι γεμάτη από φως και χρυσόσκονη από το 1987. «Ολα ξεκίνησαν όταν μου πρότεινε ένας φίλος μου να του φτιάξω μια σειρά από χριστουγεννιάτικα φωτάκια ως ηλεκτρολόγος μηχανικός που είμαι. Αρχισα να ασχολούμαι, ώσπου τελικά τα κατάφερα και μάλιστα με εεπιτυχία, αφού έπειτα από αυτά άρχισα να φτιάχνω και άλλα, μέχρι που το έκανα επάγγελμα. Στην αρχή έκανα μόνος μου τη δουλειά, μετά όμως επιβαλλόταν να έχω και βοηθούς, καθώς οι παραγγελίες ήταν τόσες που μόνος μου δεν μπορούσα πλέον να αντεπεξέλθω» μας λέει.

Αυτό ήταν μόνον η αρχή, γιατί λόγω της εξαιρετικής δουλειάς του άρχισε να τον γνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, που τον πλησίαζε προκειμένου να φτιάξει διάφορα αντικείμενα που σχετίζονταν πάντα με το εορταστικό κλίμα.

«Σιγά-σιγά άρχισα να φτιάχνω κι άλλα αντικείμενα για εξωτερικούς χώρους και άλλα είδη από φωτάκια, όπως φωτοσωλήνες. Τελικά κατάφερα και μπήκα σε μια αγορά που ούτε και εγώ ο ίδιος δεν το πίστευα, γιατί άρχισα να έχω παραγγελίες και από το εξωτερικό».

Το μικρό εργαστήρι του 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Παλαιοχωρινός κατάφερε με τα χρόνια να το μετατρέψει σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο χριστουγεννιάτικων αντικειμένων. Το μαγικό ραβδί των γιορτών αλλά και το ελληνικό ταμπεραμέντο του τον βοήθησαν όχι απλώς να εξελιχθεί σε έναν καλό δημιουργό, αλλά τον έφτασαν στο σημείο να ανταγωνίζεται σήμερα επάξια τους κορυφαίους στο είδος Κορεάτες που βλέπουν την εταιρεία Fotodiastasi του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία ως απειλή.

«Κάθε χρόνο μαζί με τους σχεδιαστές μου δημιουργούμε τη μόδα της επόμενης χρονιάς. Προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ώστε να αντεπεξερχόμαστε στα γούστα των απαιτητικών Ευρωπαίων που αναζητούν εκτός από ποιότητα και πρωτότυπα σχέδια» συμπληρώνει.

Και ποιος δεν έχει δει τις φωτεινές γιρλάντες που διακοσμούν τις φωτιζόμενες κολόνες των δρόμων και τα δέντρα ή ακόμα τα λαμπιόνια που υπάρχουν στις πλατείες των δήμων;

«Κατασκευάζουμε τα πάντα από την αρχή. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά με τα φώτα. Ατομα που δημιουργούν τους σκελετούς των δέντρων, των αγγέλων, των Αϊ-Βασίληδων, των ελαφιών και άλλων αντικειμένων. Εκτός από το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης έχουμε και στη Βουλγαρία, αφού οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές. Δεν φεύγει τίποτε από εδώ αν δεν το έχω ελέγξει πρώτα εγώ. Πρέπει να είμαι σίγουρος για την ποιότητα της κατασκευής» δηλώνει.

Από τώρα, μάλιστα, ο Γιάννης Παλαιοχωρινός και το εξειδικευμένο συνεργείο του έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους αντιπροσώπους τους που ήδη ετοιμάζουν τις παραγγελίες για τις γιορτές του 2010, οι οποίες αναμένεται να είναι ακόμη πιο λαμπερές. Ο «Mr. Christmas» έχει βάλει τα δυνατά του να αφήσει για τα καλά τη σφραγίδα του στις λαμπερές γιορτές των Χριστουγέννων.

espresso

H Μαντόνα βγαίνει στη σύνταξη!

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν και τόσο ευχάριστα για την Μαντόνα που βλέπει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας να σημειώνουν κατακόρυφη πτώση.

Η "βασίλισσα της ποπ" που εδώ και δύο σεζόν ήταν το "πρόσωπο" του οίκου μόδας "Louis Vuitton", αντικαταστάθηκε από ένα νεώτερο μοντέλο, την Λάρα Στόουν (Lara Stone).

Αλλά, δεν φτάνει μόνο αυτό... Το πλήγμα για την 51χρονη τραγουδίστρια είναι διπλό, καθώς αυτός που επέλεξε το μοντέλο από την Δανία για να προωθήσει την νέα κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2010 είναι ο φίλος της, σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs).

Εκπρόσωπος του κολοσσιαίου οίκου μόδας "Luis Vuitton"είπε: "Μετά από δύο σεζόν με ένα τόσο μεγάλο αστέρι, ο Μαρκ αποφάσισε να πάρουμε μια ανάσα και να δουλέψουμε με ένα μοντέλο αλλά όχι ένα απλό μοντέλο. Είναι το καινούργιο σούπερ μοντέλο που θα κατακτήσει τον κόσμο.

Η νέα κολεξιόν του οίκου έχει διάθεση "παιχνιδιάρικη, αισιόδοξη και πιο νεανική", στοιχεία που η Μαντόνα δεν μπορούσε να στηρίξει αφού δεν ταιριάζει με την νέα φιλοσοφία του οίκου.

Αλλά και η παλαιότερη φωτογράφηση που είχε κάνει η Μαντόνα σε ένα παρισσινό καφέ για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου δεν ταίριαζε με όλα τα γούστα.

"Σεβόμαστε την Μαντόνα ως καλλιτέχνη, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ηλικία της και να σταματήσει να χώνει τον καβάλο της στα μούτρα του κόσμου", έγραψαν οι επικριτές της.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ - ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ





Γκολάρα ο Φαβάλι, νίκη ο Ατρόμητος

Με τον Αργεντινό επιθετικό της ομάδας του Γιώργου Δώνη, να σημειώνει ένα εντυπωσιακό γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι .

Την νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο Ατρόμητος επί της Ξάνθης χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Φαβάλι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Περόνε στο 12΄, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Πέντε λεπτά αργότερα, η Ξάνθη απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην ευκαιρία του Ατρομήτου, με τον Πόι να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μιχαηλίδη. Στο 24΄, ο Μπρίτο δοκίμασε τα πόδια του αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκσπούρνινγκ. Την καλύτερη ευκαιρία του μέχρι αυτό το σημείο έχασε ο Ατρόμητος, όταν ο Φαβάλι βγήκε απέναντι στον Γκσπούρνινγκ αλλά ο πορτιέρο της Ξάνθης έδιωξε ενστικτωδώς. Λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Φαβάλι να εκμεταλλεύεται την παράλληλη σέντρα του Αναστασάκου και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκσπούρνινγκ.

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος, με τον Περόνε να πασάρει στον Κουτσόπουλο και αυτός δοκίμασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63΄, η Ξάνθη απείλησε με κεφαλιά του Αλ Σαΐφι, ωστόσο η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 90΄, ο Λουτσιάνο εκτέλεση φάουλ ο Πόι πήρε την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Περόνε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν μετά από λάθος του Γκσπούρνινγκ, ο επιθετικός του Ατρομήτο πλάσαρε αλλά ο Σταθάκης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι - Μετίν και Γουνδουλάκης οι σκόρερ του αγώνα.

Πολύ θεαματικό παιχνίδι έγινε στην Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα και τον Πανιώνιο να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 8΄, με τον Ριέρα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την άστοχη έξοδο του Μάλαρζ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 15΄, η Λάρισα απείλησε για πρώτη φορά με τον Αμπουχατζίρα να επιχειρεί δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 34΄, ο Πανιώνιος «άγγιξε» το γκολ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη, ο Καστελιόνε εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάλαρζ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νταμπίζας πήρε μια κεφαλιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια.

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος. Πιο συγκεκριμένα, στο 51΄ ο Ριέρα έκανε την παράλληλα σέντρα με τους Κουμορτζί και Νταμπίζα να μάχονται και τον τελευταίο να διώχνει, αλλά στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γουνδουλάκης που την έστειλε στο βάθος των διχτύων του Μάλαρζ. Μάλιστα, ο Πανιώνιος στο 59΄ διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ριέρα έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την παράλληλη σέντρα στον Κουμορτζί και αυτός έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Γουνδουλάκη. Πέντε λεπτά αργότερα, η Λάρισα κέρδισε πέναλτι όταν ο Όμο ανέτρεψε τον Βενετίδη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μετίν στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει, με απίστευτο γκολ του Μετίν, που έπιασε ένα ασύλληπτο μονοκόμματο σουτ έπειτα από σέντρα του Βενετίδη.

Κίτρινες κάρτες: Τουάμα, Αμπουχατζίρα, Σιατραβάνης, Ντέλσον, Μάλαρτζ – Καστελιόνε, Όμο, Ριέρα

Κόκκινη κάρτα: Όμο 64΄

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Λάρισα: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας (84΄ Τριποτσέρης), Βενετίδης, Νταμπίζας, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ (66΄ Σιατραβάνης), Ρομέου (53΄ Ντέλσον), Μελίσσης, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (90+ Αναστασόπουλος), Σκούφαλης (67΄ Κοντοές), Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Νικολάου, Τζαβέλλας.

Επιστολή Μουσιόπουλου για άρση ασύλου ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ Α.Π.Θ

Θέμα: Αδικαιολόγητη χρήση δακρυγόνων ενάντια σε φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Χτες το βράδυ φοιτητές της Σχολής μας είχαν παραμείνει στο δεύτερο όροφο της πτέρυγας
διδασκαλίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, προφανώς στο πλαίσιο απόλυτα θεμιτής κοινωνικής
τους εκδήλωσης (το Τμήμα Αρχιτεκτόνων, με απόφαση ΓΣ, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7
ημέρες την εβδομάδα). Μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στους 30 άγνωστοι, με καλυμμένα τα πρόσωπα,
εισέβαλαν στη Σχολή, επιτέθηκαν στους φοιτητές μας και τους ξυλοφόρτωσαν, στέλνοντας κάποια
παιδιά με σοβαρούς τραυματισμούς στο νοσοκομείο. Οι μόνοι που προσέτρεξαν για να σώσουν
τους φοιτητές μας ήταν κάποιοι γνωστοί τους φοιτητές της Φιλοσοφικής που ειδοποιήθηκαν
τηλεφωνικά. Οι άγνωστοι εισβολείς απεχώρησαν, αφού πρώτα κατέστρεψαν ό,τι βρέθηκε στο
δρόμο τους από τις υποδομές της Σχολής.
Ελπίζω ότι συμφωνείτε με τη διαπίστωσή μου ότι, μετά από ένα 10ήμερο νέων ανούσιων
συζητήσεων σχετικά με το άσυλο, και υπό το πρίσμα συμβάντων όπως το παραπάνω, πρέπει
επιτέλους να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως προϊστάμενοι ακαδημαϊκών μονάδων του Ιδρύματος.
Θεωρώ επιβεβλημένο να αποφασίσουμε ότι η παρουσία στον πανεπιστημιακό χώρο οποιωνδήποτε
ομάδων, ένοπλων ή μη (με λοστούς και καδρόνια να λογίζονται ως όπλα), με καλυμμένα τα
πρόσωπα αποτελεί λόγο άμεσης παρέμβασης της δημόσιας αρχής. Η ειδοποίηση της τελευταίας
πρέπει να γίνεται ακαριαία από το προσωπικό φύλαξης του Πανεπιστημίου, στο οποίο πρέπει να
δοθεί σχετική εξουσιοδότηση.
Το ότι δεν υπήρξε νεκρός φοιτητής μας κατά τη χθεσινή νέα έξαρση της βίας (που από μόνη της
αποτελεί πρόδηλη κατάλυση του ασύλου) είναι ευτυχής σύμπτωση. Πρέπει όμως κάποτε να
δραστηριοποιηθούμε, γιατί κάποια μέρα θα σταματήσουμε να έχουμε την εύνοια της τύχης.

Με εκτίμηση

Ο Κοσμήτορας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγητής

Deep Purple Machine Head Live1972 - FULL ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ 1972

Αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία με οκτώ νεκρούς


Πολλά ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, οκτώ άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν συνετρίβη το στρατιωτικό μικρό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν, στην περιοχή του Τσελιαμπίνσκ πολύ κοντά στην πόλη Κόρκινο, 1.500 χλμ. στα νοτιο-ανατολικά της Μόσχας.

Η πτώση του μικρού αεροπλάνου «από υψόμετρο σχεδόν 200 μέτρων υπήρξε κάθετη» κι οι επιβαίνοντες «σκοτώθηκαν ακαριαία», ανακοίνωσε από την πλευρά του το υπουργείο «Εκτάκτων καταστάσεων», στη Μόσχα.

Το «Bohemian Rhapsody» των Queen σε ξεκαρδιστική διασκευή απ’ τα Muppets

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ομαδική απόδραση με δύο νεκρούς

31 φυλακισμένοι απέδρασαν από φυλακές στις Φιλιππίνες. Ένας φρουρός και ένας συνεργός των φυλακισμένων σκοτώθηκαν από τα πυρά στη μάχη που ξεκίνησε πριν διαφύγουν οι κρατούμενοι. Ανάμεσα στους φυλακισμένους που απέδρασαν είναι και μουσουλμάνοι εξτρεμιστές που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για αποκεφαλισμούς ομήρων.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν απέδρασαν και μέλης της οργάνωσης Άμπου Σαγιάφ, που φέρεται να έχει σχέσεις με την αλ Κάιντα.

newsit

Σίρερ Mπορεί το τρόπαιο η Αγγλία

Ο Άλαν Σίρερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Αγγλίας στο ερχόμενο Μουντιάλ. Ο παλαίμαχος παίκτης δήλωσε ότι τα "λοντάρια" μπορούν να κατακτήσουν το παγκόσμιο κύπελλο.

"Ο Φάμπιο Καπέλο έχει φέρει ένα διαφορετικό αέρα στην ομάδα. Η απόδοση των παικτών μέσα στο γήπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή, όμως, όσοι επιλεχθούν, είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Στην Ν. Αφρική μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε αρκετές πιθανότητες!"

Όσον αναφορά τους Άγγλους φιλάθλους ο Σίρερ τόνισε: "Πάντα παίζουν καθοριστικό ρόλο, θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, όπου και να αγωνιζόμαστε μας ακολουθούν πιστά και μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε".

Η ορμόνη του σεξ μας κάνει κοινωνικούς.

Η τεστοστερόνη, ή αλλιώς η ορμόνη του σεξ δεν προκαλεί επιθετικότητα στον άνθρωπο όπως έχει παρατηρηθεί σε άλλα ζώα, καταλήγει μια ευρωπαϊκή έρευνα.

«Η προκατάληψη που θέλει την τεστοστερόνη να προκαλεί μόνο επιθετική ή εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπο αντικρούεται ξεκάθαρα» αναφέρει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κρίστοφ Αϊσενέγκερ του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης.

Ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που έγινε το πείραμα:

Χορήγησαν τεστοστερόνη σε μια ομάδα ειδικών και έπειτα τις κάλεσαν να παίξουν ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι.

Το γεγονός ότι δεν «σκοτώθηκαν» μεταξύ τους οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι δεν επηρεάζει η συγκεκριμένη ορμόνη την επιθετικότητα.

Αντίθετα, ενισχύει την κοινωνικότητα τους, σε αντίθεση με τα ζώα, στα οποία έχει παρατηρηθεί η εκδήλωση ανταγωνιστικών συμπεριφορών μετά την χορήγηση τεστοστερόνης.

star

ΓΕΜΙΣΕ Άγιους Βασίληδες ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Με… Άγιους Βασίληδες κάθε ηλικίας και φύλου γέμισε μέσα και έξω το μετρό του Λονδίνου, στο πλαίσιο του «SantaCon», μιας εκδήλωσης ενόψει των γιορτών!

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, έβαλαν τις κόκκινες στολές και τις γενειάδες τους και κατέκλυσαν τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ ανάλογες «αποβάσεις» Αϊ Βασίληδων έγιναν και σε άλλες πόλεις.

Βέβαια, το Λονδίνο είχε τα πρωτεία, καθώς στους δρόμους βγήκαν 1.000 γενειοφόροι Άγιοι


Ολοκληρώθηκε ο 26ος Γύρος της Αθήνας

Η εκκίνηση για τις διαδρομές των οκτώ και τριάμισι χιλιομέτρων δόθηκε στην Πλατεία Κοτζιά ενώ τα άτομα με αναπηρία ξεκίνησαν από την Πλατεία Μοναστηρακίου και τερμάτισαν μαζί με όλους τους συμμετέχοντες έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο Γύρο της Αθήνας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Για ακόμη μία χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων, και πιο συγκεκριμένα ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης, διοργανώνει τον Γύρο της Αθήνας, που φέτος είναι αφιερωμένος στα παιδιά, στα λίγο μεγαλύτερα παιδιά και στα άτομα με αναπηρίες. Γι’ αυτό, σημασία δεν έχει η νίκη, ποιος θα βγει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος, αλλά η συμμετοχή. Εύχομαι του χρόνου, να είναι ακόμα καλύτερος και μεγαλύτερος, μια και φέτος, όπως γνωρίζετε, λόγω αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, καθυστερήσαμε περίπου ένα μήνα.

Ο Γύρος της Αθήνας είναι ένας θεσμός που έχει ταυτιστεί με τον Δήμο και την πόλη μας, ανεξάρτητος, όμως, από την παρουσία προσώπων στο Δήμο.

Συλλήψεις 968 διαδηλωτών στην Κοπεγχάγη

Εννιακόσια εξήντα οκτώ άτομα συνελήφθησαν σήμερα σε διάφορες επεμβάσεις της αστυνομίας στην Κοπεγχάγη, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο περιθώριο της διάσκεψης για το κλίμα, αναφέρει η δανική αστυνομία σε ένα νέο απολογισμό.

Ο τελευταίος απολογισμός ανέφερε 600 με 700 συλλήψεις. Περίπου 150 αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα σήμερα μετά την ανάκριση, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι αλλοδαποί. Περίπου 400 ήταν μέλη «των Μαύρων Μπλοκ"--εξαιρετικά βίαιες αυτόνομες μικρές ομάδες από τη Βόρεια Ευρώπη που είχαν εμφανιστεί στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, τον Απρίλιο.

«Τα μέλη των Μαύρων Μπλόκ εντοπίστηκαν στις 13.41 GMT σήμερα να μαζεύουν πέτρες από το λιθόστρωτο τις οποίες στη συνέχεια πέταξαν κοντά στο παλιό Χρηματιστήριο και μετά σε πολλά παράθυρα του Υπουργείου Εξωτερικών» και στην πρόσοψη μιας τράπεζας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.










Ελπίδες για χιόνια τα Χριστούγεννα

Σοβαρό ενδεχόμενο για «λευκά Χριστούγεννα» ακόμα και σε πεδινές περιοχές, χωρίς να αποκλείεται η Αθήνα, δίνουν οι μακροπρόθεσμες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ωστόσο, η «θολή εικόνα» αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν οι ειδικοί θα μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα την πορεία που θα ακολουθήσουν οι πολικές μάζες αέρα που θα βρεθούν στο κέντρο της Ευρώπης από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Λαγουβάρδο, ερευνητή- μετεωρολόγο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά της Γηραιάς Ηπείρου κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων. «Προς το παρόν δεν υπάρχει ασφαλής πρόγνωση αν οι πολικές αέριες μάζες θα κατευθυνθούν προς τα νοτιοανατολικά ή τα νοτιοδυτικά, για να γνωρίζουμε αν θα επηρεαστεί και η χώρα μας. Στην περίπτωση όμως που οι αέριες μάζες κινηθούν προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Όσο για την Αθήνα, η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να πέσει και κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου την περίοδο από 21 έως και 25 Δεκεμβρίου», αναφέρει ο κ. Λαγουβάρδος.

Στην περίπτωση που το πολικό κύμα κατευθυνθεί από τα κεντρικά της Ευρώπης προς την αντίθετη πλευρά, τότε στη χώρα μας αναμένεται να έχουμε θερμοκρασίες ίσως και πάνω από τους 14-15 βαθμούς Κελσίου, που είναι η μέση τιμή για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο του έτους. «Το σενάριο της κίνησης των ψυχρών μαζών προς τα νοτιοδυτικά σημαίνει ότι στην περιοχή μας θα έχουμε ένα “θερμό κύμα”, που πιθανώς θα συνοδεύεται από πολλές βροχοπτώσεις. Μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα θα έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες στην Κεντρική Ευρώπη», σχολιάζει ο μετεωρολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Όπως προκύπτει από τις καταγραφές των μετεωρολογικών σταθμών από το 2000 και μετά στην Αθήνα, οι χρονιές που έπεσε χιόνι τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα ήταν το 2001 και το 2002. Συγκεκριμένα, στις 18 Δεκεμβρίου του 2001 σημειώθηκε χιονόπτωση στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς καταγράφηκε η υψηλότερη θερμοκρασία Χριστουγέννων της τελευταίας δεκαετίας: 17 βαθμοί Κελσίου. Επίσης, στις 20 Δεκεμβρίου του 2002 «άσπρισαν» για μερικές ώρες τα βόρεια προάστια. Όσον αφορά προηγούμενα έτη, από το 1920 κι έπειτα, από τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου στο Θησείο φαίνεται ότι τα ψυχρότερα Χριστούγεννα ήταν αυτά του 1949: η μέγιστη θερμοκρασία που καταγράφηκε εκείνη την ημέρα ήταν 6,6 βαθμοί Κελσίου. «Με τέτοιες μέγιστες θερμοκρασίες μπορεί να είχε ρίξει λίγο χιόνι μέσα στη νύχτα. Δεν υπάρχει χρονική καταγραφή για να δούμε πότε είχε χιονόπτωση», λέει ο κ. Λαγουβάρδος. Θερμοκρασία κάτω από 7 βαθμούς Κελσίου ανήμερα την 25η Δεκεμβρίου τα τελευταία 90 χρόνια καταγράφηκε άλλη μία χρονιά στην πρωτεύουσα, το 1953.

Εκτός από το χιόνι, που θεωρείται ιδιαίτερα σπάνιο για τη συγκεκριμένη περίοδο στην Αθήνα, και οι βροχές δεν είναι συχνό φαινόμενο τα Χριστούγεννα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία μόνο δύο φορές έβρεξε ανήμερα- και μάλιστα για λίγο- ενώ από το 1927 και μετά βροχοπτώσεις στις 25 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα σημειώθηκαν τα 25 έτη με το περισσότερο νερό να πέφτει το 1935. «Δεν ήταν κάτι σημαντικό, το ύψος βροχής έφθασε τα 21 χιλιοστά στο Θησείο», επισημαίνει ο κ. Λαγουβάρδος.

ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΤΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Ληστεία έγινε τα ξημερώματα σε κατάστημα με ηλεκτρικάείδη στα Ν.Μουδανιά.
Οι δράστες έσπασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος και μπήκαν ανενόχλητοι στο κατάστημα.
Όπως ανέφεραν οι ιδιωκτήτες οι δράστες έκλεψαν φορητούς υπολογιστές αξίας περίπου 3.000 ευρώ.
Το κατάστημα διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τώρα οι αστυνομία ψάχνει τους δράστες.

seleo

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ

Ανακοινώνεται επίσης ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ισχύει η εκπτωτική διάθεση των Ετήσιων Καρτών του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας για την Περίοδο 2009-2010.

Τιμές Ετήσιας
Εκπτωτική Ετήσια 105 €
Ετήσια 150 €
Παιδική Ετήσια 75 €
Εβδομαδιαία 50 €
5θήμερη (Δευτέρα-Παρασκευή) 30 €

Τιμές Εισιτηρίων
Κανονικό 13 € (Σαβ/ριακα) 10 € (Καθημερινές)
Φοιτητικό 10 € (Σαβ/ριακα) 8 € (Καθημερινές)
ΦοιΒaby-lifts 5 € (Σαβ/ριακα) 5 € (Καθημερινές)
Εναέριοι αναβατήρες (για επισκέπτες) 3 € / διαδρομή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, τηλ. 24620 84850

H SUZAB BOIYLE ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΟΥ BILLBOARD

Το Billboard 200 μας δίνει τα πρώτα 10 μουσικά άλμπουμ στον κόσμο. Η λίστα έχει ως εξής:

1. Susan Boyle με το “I Dreamed A Dream”.
2. Andrea Bocelli με το “My Christmas”
3. Taylor Swift με το “Fearless”
4. R.Kelly με το “Untitled”
5. Lady Gaga με το “The Fame”
6. Carrie Underwood με το “Play On”
7. Norah Jones με το “The Fall”
8. Michael Jackson’s This Is It”
9. Το soundtrack του “The Twilight Saga: New Moon”
10. Michael Buble με το “Crazy Love”.

http://www.billboard.com/charts/billboard-200#/charts/billboard-200

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Lady GaGa

Αμαξοστοιχία παρέσυρε πεζό στην περιοχή του Κορινού Πιερίας

Η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών-Θεσσαλονίκης με 70 επιβάτες, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα χθες στις 21:43 έναν άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Η αμαξοστοιχία εξαιτίας βλάβης ακινητοποιήθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κορινού Πιερίας, ενώ στο σταθμό έφτασε άλλη αμαξοστοιχία από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής, από πρόσκρουση σε κολόνα

Τραγικό δυστύχημα έγινε στη 1:15 τα ξημερώματα, στο επαρχιακό δρόμο Κριθιάς-Ασύρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του, ένας 15χρονος μοτοσικλετιστής.
Το δυστύχημα συνέβη, όταν ο άτυχος ανήλικος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με συνέπεια να προσκρούσει βίαια σε κολόνα.
Η τροχαία Λητής, διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

26ος Γύρος της Αθήνας


Χιλιάδες Αθηναίοι συμμετέχουν στον 26ο Γύρος της Αθήνας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Η εκκίνηση για τις διαδρομές των οκτώ και τριάμισι χιλιόμετρων δόθηκε στις 10 το πρωί απο το Δημαρχείο, στην πλατειά Κοτζιά. Την ίδια ώρα ξεκίνησεο αγώνας για άτομα με ειδικές ανάγκες (700 μ.) απο την πλατεία Μοναστηρακίου.

Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά.

Χιόνια σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία Απαραίτητες οι αλυσίδες στους δρόμους προς τα χιονοδρομικά κέντρα.



Εξαιτίας των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στα ακόλουθα τμήματα του οδικού άξονα της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την αρμόδια περιφερειακή γενική αστυνομική διεύθυνση:
-Επαρχιακή οδός Νάουσας προς χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, από το 6ο χλμ., έως το χιονοδρομικό κέντρο.
-Επαρχιακή οδός Νάουσας-Σελίου, από το 5ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο.
-Επαρχιακή οδός Βέροιας -Σελίου από το 9,5 χλμ. έως το 26ο χλμ. στο χιονοδρομικό κέντρο.
-Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης-Κοζάνης από 82ο έως το 98ο χλμ.
-Επαρχιακή οδός Άρνισσας προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας (Καϊμάκτσαλαν) από το 10ο έως το 25ο χλμ.
-Επαρχιακή οδός Παλαιού Αγίου Αθανασίου - Ζέρβης.

Οι υπηρεσίες της τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών στα αναφερόμενα τμήματα του οδικού δικτύου, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Δημιουργία αεροδρομίου στο Κλειδί Ημαθίας;;;

Δήλωση του Γ. Μαγκριώτη ότι είναι στα σχέδια της Κυβέρνησης
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν στον τύπο της Θεσσαλονίκης, ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Μαγκριώτης, φέρεται να δήλωσε σε κομματική συνάντηση, ότι είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να εκπονήσει μελέτη σκοπιμότητας, εντός του 2010, σχετικά με τη δημιουργία αεροδρομίου στο Κλειδί, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τις Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης Κ. Μακεδονίας.
Το θετικό είναι πως η περιοχή στο Κλειδί είναι ιδανική για τη δημιουργία αεροδρομίου, καθώς όλη η έκταση ανήκει στο Δημόσιο και δεν θα υπάρξει κόστος απαλλοτριώσεων. Η περιοχή είναι ανοιχτή και από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, και προσβάσιμη από την Π.Α.Θ.Ε. και την Εγνατία, ενώ δεν παρατηρούνται φαινόμενα ομίχλης, τέτοια που να εμποδίζουν την απογείωση και την προσγείωση των αεροσκαφών. Η δημιουργία του αεροδρομίου μπορεί να συνδυαστεί και με τη μεταφορά της Διεθνούς Εκθέσεως στη Σίνδο, η οποία βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης.

neovima

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ USB ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;;;;;

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ


USB FLASH DRIVES

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ

ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΕΝΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ USB

ΔΟΝΗΤΕΣ USB 5 ΣΕ 1



















Χρυσό PS3 για γεμάτα πορτοφόλια

Αν δεν ξέρετε τι δώρο να κάνετε σε έναν φανατικό των βιντεοπαιχνιδιών, υπάρχει λύση. Αλλά θα σας κοστίσει ακριβά.

Το 24 καρατίων χρυσο Playstation 3, μαζί με δύο επίσης χρυσά χειριστήρια και εγγύηση ενός έτους θα ενθουσίαζε κάθε παίκτη και κάθε ληστή βεβαίως.

Για να το αποκτήσει κάποιος όμως θα έπρεπε να κάνει οικονομία πολύ καιρό. Η τιμή του ξεκινάει από τα 5000 δολάρια, όταν το απλό PS3 κοστίζει 500 και θεωρείται επίσης ακριβό για το μέσο νοικοκυριό.

Αν ψάχνετε για κάτι επίσης εντυπωσιακό, αλλά περισσότερο προσιτό, υπάρχει το χρυσό Blackberry Tour 9630, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 899 δολάρια. Ο ίδιος προμηθευτής(Computer Choppers) προσφέρει πλατινένια iMacs, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα PS3 διακοσμημένο με διαμάντια.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη χρυσή δισκέτα που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο η Nintendo και η οποία περιείχε πίστες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κονσόλας, όπως το "Super Mario Bros". Η τιμή της; Μόλις 17.500 δολάρια.

news247

ΛΑΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ

Heaven 17 - Temptation



Pet Shop Boys - Absolutely Fabulous



ELECTRONIC - Disappointed