Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα αρκετά εντυπωσιακό παιχνίδι - Μετίν και Γουνδουλάκης οι σκόρερ του αγώνα.

Πολύ θεαματικό παιχνίδι έγινε στην Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα και τον Πανιώνιο να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 8΄, με τον Ριέρα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την άστοχη έξοδο του Μάλαρζ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 15΄, η Λάρισα απείλησε για πρώτη φορά με τον Αμπουχατζίρα να επιχειρεί δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 34΄, ο Πανιώνιος «άγγιξε» το γκολ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη, ο Καστελιόνε εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάλαρζ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νταμπίζας πήρε μια κεφαλιά, με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια.

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος. Πιο συγκεκριμένα, στο 51΄ ο Ριέρα έκανε την παράλληλα σέντρα με τους Κουμορτζί και Νταμπίζα να μάχονται και τον τελευταίο να διώχνει, αλλά στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γουνδουλάκης που την έστειλε στο βάθος των διχτύων του Μάλαρζ. Μάλιστα, ο Πανιώνιος στο 59΄ διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ριέρα έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την παράλληλη σέντρα στον Κουμορτζί και αυτός έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Γουνδουλάκη. Πέντε λεπτά αργότερα, η Λάρισα κέρδισε πέναλτι όταν ο Όμο ανέτρεψε τον Βενετίδη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μετίν στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει, με απίστευτο γκολ του Μετίν, που έπιασε ένα ασύλληπτο μονοκόμματο σουτ έπειτα από σέντρα του Βενετίδη.

Κίτρινες κάρτες: Τουάμα, Αμπουχατζίρα, Σιατραβάνης, Ντέλσον, Μάλαρτζ – Καστελιόνε, Όμο, Ριέρα

Κόκκινη κάρτα: Όμο 64΄

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Λάρισα: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας (84΄ Τριποτσέρης), Βενετίδης, Νταμπίζας, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ (66΄ Σιατραβάνης), Ρομέου (53΄ Ντέλσον), Μελίσσης, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (90+ Αναστασόπουλος), Σκούφαλης (67΄ Κοντοές), Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Νικολάου, Τζαβέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου