Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Επιβεβαίωση του Ζίκο για Λούα Λούα και Μπραντάο

Με την διευκρίνιση του διερμηνέα του Ζίκο σχετικά με τον αριθμό των παικτών που θέλει ο Βραζιλιάνος στο μεταγραφικό παζάρι ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού. «Δεν κατάλαβα καλά για τον αριθμό των παικτών. Ο κ. Ζίκο είπε για τρεις θέσεις, εγώ κατάλαβα τέσσερις. Συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή των Τοροσίδη, Ζαϊρί, αναφέρθκε στον Λούα Λούα αλλά και τον Ελντον Μπραντάο, ο οποίος είναι ένας από αυτούς που έχει ζητήσει από την διοίκηση.

Για τον Λούα Λούα (σ.σ.: ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στον Πειραιά), δήλωσε: «Ναι σίγουρα τον περιμένω. Δεν τον ξέρω τόσο καλά όσο εσείς. Περιμένω να τον δω από κοντά, να δω σε τι κατάσταση είναι και αν είναι καλά θα δώσω το ΟΚ στην διοίκηση να προχωρήσουμε. Στο Κατάρ δεν έπαιζε και πρέπει να τον δούμε».

Για τον Έλντον Μπραντάο της Σάο Καετάνο, είπε: «Εμείς έχουμε δώσει διάφορα ονόματα στην διοίκηση. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Από την στιγμή που έχουμε δώσει αυτό το όνομα στην διοίκηση, περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη».

Αναφερόμενος στις θέσεις που θέλει να καλύψει από την στιγμή που θα υπογράψει ο Λούα Λούα, διευκρίνισε: «Ουσιαστικά το έχω ξαναπεί. Οι τρεις θέσεις που με ενδιαφέρουν να καλύψουμε είναι η αριστερή που παίζει ο Λεονάρντο, ενός φορ σαν τον Μήτρογλου και την θέση του επιτελικού, που παίζει τώρα ο Όσκαρ. Εγώ θέλω πάντα να δουλεύω με δύο παίκτες σε κάθε θέση. Σε μερικές θέσεις έχουμε έως και τρεις παίκτες και έτσι τους βάζουμε αναλόγως με το τι κενά έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου