Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Stacy Kleiber SEXY Photos











Stacy Kleiber ΣΕΞΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΕΙ







Το 2013 θα είναι έτοιμο το αποτεφρωτήριο της Ελλάδας


Σε περίπου δύο χρόνια, μέχρι τα μέσα του 2013, εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα, στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος προχωρά τις σχετικές διαδικασίες και ήδη πήρε την απόφαση για τη σύνταξη τοπογραφικής μελέτης, ύψους 8.500 ευρώ. Παράλληλα, η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να εκπονηθεί και η μελέτη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη στα διοικητικά όρια του οποίου βρίσκεται η τοποθεσία όπου θα κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ,επανέλαβε ότι αυτό το έργο είναι ένδειξη πολιτισμού και σεβασμού της θέλησης πολλών πολιτών.

Βούτηξε στο κενό και κινδυνεύει να μείνει παράλυτος

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί και άριστο μαθητή που κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Οι γονείς του νεαρού ήταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι καθώς τίποτα δεν προμήνυε το κακό...

Ξαφνικά όμως ήρθε η κατάθλιψη. Ο 25χρονος απομομώθηκε, κλείστηκε στον εαυτό του και ξεκίνησε να παίρνει φάρμακα..

Ο νεαρός φοιτητής την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του στη Λαμία και βούτηξε στο κενό από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Ο 25χρονος σώθηκε, αλλά τραυματίστηκε παρά πολύ σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λαμίας τον υπέβαλαν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας.

Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και όπως αναφέρει το LamiaReport.gr υπάρχει ο κίνδυνος να μην ξαναπερπατήσει ποτέ.

24/09/2011 Περιπολικό αναγνωρίζει τα κλεμμένα! Video

ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Του βούτηξαν τα λιγοστά χρήματα που είχε στις τσέπες και τον άφησαν αιμόφυρτο...

Η επίθεση έγινε στην οδό Μακεδονίας 13. Οι δύο δράστες πλησίασαν τον ηλικιωμένο που περπατούσε και του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα. Τον γρονθοκόπησαν και του άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του και τα λιγοστά χρήματα που είχε στις τσέπες.

Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν και πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ο άτυχος παππούς μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ...

Επεισόδια έξω από το Παγκρήτιο


Οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών των ερυθρόλευκων και της αστυνομίας πριν την έναρξη του αγώνα Εργοτέλης - Ολυμπιακός, είχαν ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός οπαδού.

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν στο Παγκρήτιο χωρίς εισιτήριο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα... αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησαν συμπλοκές από τις οποίες τραυματίστηκε ένας οπαδός στο χέρι. Άμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ τα πράγματα ηρέμησαν λίγο αργότερα.

Εφικτή η πρόβλεψη σεισμών;


Έξι σεισμολόγοι δικάζονται στην Ιταλία, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία 309 ατόμων: πρόκειται για θύματα του σεισμού στη Λ’Άκουϊλα της Ιταλίας, το 2009.

Η θέση της εισαγγελίας είναι ότι οι επιστήμονες θα έπρεπε να είχαν προειδοποιήσει τον πληθυσμό της πόλης σχετικά με την επικείμενη σεισμική δόνηση. Το ερώτημα που τίθεται είναι, ωστόσο, είναι προφανές: κατά πόσον είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια ο χώρος και ο χρόνος ενός σεισμού.

Το «κυνήγι» των σεισμών είναι ένα «άθλημα» το οποίο απασχολεί από παλιά την επιστημονική κοινότητα, καθώς κάτι τέτοιο θα επέτρεπε την έγκαιρη εκκένωση των περιοχών που θα επρόκειτο να πληγούν, σώζοντας αμέτρητες ζωές. Αν και έχουν γίνει προσπάθειες εντοπισμού «σημαδιών» που προμηνύουν σεισμούς, πρόκειται για μεθόδους των οποίων οι δείκτες επιτυχίας ποικίλλουν, με αποτέλεσμα η ακριβής πρόβλεψη σεισμών να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Από πάρα πολύ παλιά υπήρχε η θεωρία/ αντίληψη ότι τα ζώα μπορούν να «νιώσουν» πότε πρόκειται να γίνει σεισμός: αφύσικες συμπεριφορές κατοικιδίων και μαζικές μετακινήσεις άγριων ζώων (ποντικοί, φίδια, βάτραχοι) έχουν παρατηρηθεί πριν από πολλούς μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν. Στην περίπτωση της Λ’Άκουϊλα, ερευνητές παρουσίασαν στο Journal of Zoology μελέτη στην οποία αναφέρεται μαζική απομάκρυνση βατράχων από τους τόπους γέννησής τους. Ωστόσο, μέχρι τώρα οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα για να προβλέψουν αποτελεσματικά σεισμούς, καθώς η συμπεριφορά των ζώων επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η πείνα, η περιοχή, ο καιρός και άλλοι.

Όταν ισχυρές πιέσεις συσσωρεύονται στο φλοιό, τις περισσότερες φορές εκτονώνονται σε έναν μεγάλο σεισμό- ωστόσο, αρκετά συχνά προηγούνται μικρές «απελευθερώσεις», υπό τη μορφή προσεισμών. Οι προσεισμοί αυτοί λαμβάνουν χώρα στο 50% των περιπτώσεων μεγάλων σεισμών – και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεκινούν και μήνες πριν το πραγματικά μεγάλο πλήγμα του Εγκέλαδου. Σε κάποιες περιπτώσεις, επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να προβλέψουν το επίκεντρο ενός σεισμού καταγράφοντας τους προσεισμούς. Πρόκειται για την «Υπόθεση Mogi Doughnut», που «θέλει» τους προσεισμούς και τον μεγάλο σεισμό να θυμίζουν ντόνατ: οι προσεισμοί γύρω και ο μεγάλος σεισμός στο κέντρο.

Παρόλα αυτά, αν και οι μισοί μεγάλοι σεισμοί έχουν προσεισμούς, μόνο το 5% των μικρών σεισμών σχετίζονται με μεγάλους σεισμούς- οπότε, ακόμα και αν υπάρχουν μικρές δονήσεις, δεν αποτελούν αξιόπιστη «πηγή» πρόβλεψης. «Δεν υπάρχει επιστημονική βάση για να κάνει κανείς πρόβλεψη» λέει ο Δρ. Ρίτσαρντ Γουόκερ, του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί αυξημένα επίπεδα ραδονίου, που συνδέονται με τις διασπάσεις πετρωμάτων, οι οποίες προκαλούν σεισμούς. Επίσης, ως σχετικά αξιόπιστη ένδειξη θεωρείται η «συμπεριφορά» των όγκων νερού που βρίσκονται στο υπέδαφος- αλλά και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για «σημάδια» τα οποία μπορεί να εμφανιστούν ή όχι…

Τα συστήματα προειδοποίησης που υπάρχουν ανιχνεύουν αλλαγές στην κίνηση, την κλίση, τα ύδατα, τα αέρια και τα χημικά στοιχεία του εδάφους. Τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία, το Μεξικό και την Ταϊβάν, αλλά είναι ικανά να δώσουν προειδοποίηση μέχρι και 30 δευτερόλεπτα πιο πριν.

Στην ιστορία της σεισμολογίας, μόνο μία πρόβλεψη ήταν επιτυχής: πρόκειται για το σεισμό του 1975 στη Χαϊχένγκ (βόρεια Κίνα), ισχύος 7,3 Ρίχτερ, ο οποίος είχε προβλεφθεί μία ημέρα πιο πριν, επιτρέποντας την έγκαιρη εκκένωση της πόλης. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, ένας σεισμός 7,8 Ρίχτερ έπληξε την κοντινή Τανγκσάν, για τον οποίο κανείς δεν είχε προβλέψει τίποτα.

Οι επιστήμονες θα μπορούσαν να δίνουν προειδοποιήσεις για σεισμούς κάθε φορά που παρατηρείται σεισμική δόνηση που θα μπορούσε να αποτελεί προσεισμό- αλλά κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε πάρα πολλούς εσφαλμένους συναγερμούς.

«Οι σεισμοί είναι σύνθετες φυσικές διαδικασίες, με χιλιάδες παράγοντες, κάτι που κάνει την ακριβή πρόβλεψή τους πρακτικά αδύνατη» λέει ο Δρ. Γουόκερ, καταλήγοντας πως «η πρόβλεψη σεισμών θα γίνει δυνατή μόνο όταν γίνει πλήρως κατανοητή η διαδικασία που οδηγεί στο σεισμό. Αλλά ακόμα και τότε, ίσως να είναι αδύνατη».

kathimerini

«Κούρεμα» του χρέους κατά 50% προτείνει σύμβουλος της Μέρκελ

«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50% έως την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2012 προτείνει με συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο σύμβουλος της καγκελαρίου Μέρκελ, Λάρς Φέλντ, ο οποίος πάντως τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Όπως αναφέρει, «το πακέτο στήριξης για την Ελλάδα δεν επαρκεί για να επικρατήσει μια σταθερή κατάσταση όσον αφορά τα δημοσιονομικά της. Πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερο κούρεμα. Οι ιδιώτες πιστωτές λαμβάνουν τώρα το 80% της ονομαστικής αξίας των τίτλων παρά το γεγονός ότι τα ομόλογα στην αγορά έχουν χάσει το 50% της αξίας τους».

Ο σύμβουλος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε, Κλέμενς Φούστ μιλώντας στην ίδια εφημερίδα τονίζει πως «η Ελλάδα θα αποτελεί πάντοτε μέλος της Ευρώπης, δεν υπάρχει αντίφαση με τη συντεταγμένη χρεοκοπία και την παραμονή της χώρας στη νομισματική ένωση». Πάντως σημειώνει πως το ζήτημα πλέον είναι ο χρόνος και ο τρόπος κατά τον οποίο θα γίνει μεγαλύτερο κούρεμα καθώς «θα είναι ή μια σημαντική αναδιάρθρωση ή ελεγχόμενες διαπραγματεύσεις, όπως αυτές που έχουν ήδη αρχίσει με την ανταλλαγή των ομολόγων».

Aτύχημα για την Halle Berry στην Ισπανία


Η διάσημη ηθοποιός Halle Berry είχε ένα μικρό ατύχημα στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερό της πόδι, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Η Berry βρίσκεται στην Ισπανία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Cloud Atlas”. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα στούντιο παραγωγής του φιλμ ανακοίνωσαν πως το ατύχημα συνέβη σε περίπατο της Halle Berry μια μέρα που είχε ρεπό από τα γυρίσματα.

Ακόμη, αναφέρεται ότι οι παραγωγοί προσάρμοσαν το πρόγραμμα τους αναλόγως, και τα γυρίσματα του φιλμ δεν θα σταματήσουν εξαιτίας του ατυχήματος.

Η διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να βγαίνει από νοσοκομείο της Ισπανίας σε καροτσάκι, και με το πόδι της στον γύψο.

Στην ταινία “Cloud Atlas”, εκτός από την Halle Berry συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Tom Hanks, Susan Sarandon και Hugh Grant.

Μεγάλη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνουν δύο δημοσκοπήσεις


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να διατηρεί μεγάλη διαφορά έναντι του ΠΑΣΟΚ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται αύριο στον κυριακάτικο τύπο.

Στην δημοσκόπηση της ALCO για το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 5,8%.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%. Το ΚΚΕ προσεγγίζει το 7,4%, ο ΛΑΟΣ 5,6% , ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, η ΔΗΣΥ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,5%, το Άρμα Πολιτών 1,6%, άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος 32,6% (λευκό - άκυρο - αποχή - αναποφάσιστοι).

Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά ΝΔ (29,3 %) - ΠΑΣΟΚ (21,3%) φθάνει τις 8 μονάδες.

Όπως προκύπτει από την ιδία δημοσκόπηση το 79% πιστεύει ότι πήγαν χαμένες οι θυσίες των πολιτών τους τελευταίους 12 μήνες ενώ 6 στους 10 πολίτες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Στην δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για τον "Τύπο της Κυριακής" η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες.

Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5% , το ΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 9%, το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5% , η ΔΗΜΑΡ 3%, η ΔΗΣΥ 2%, το Άρμα Πολιτών 2%, άλλο κόμμα 4% , ενώ όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή αποχή ή είναι αναποφάσιστοι φθάνουν το 30% .

Η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι στο 36% και της ΝΔ στο 60%. Το 59,5% δεν επιλέγει ως καταλληλότερο πρωθυπουργό κανέναν μεταξύ των κ Παπανδρέου και Σαμαρά ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 24% και ο πρωθυπουργός 15%.

Και στις δυο δημοσκοπήσεις οι αναποφάσιστοι και όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, πλησιάζουν το ένα τρίτο όσων ερωτήθηκαν.

newscode

“Πωλούνται”τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και η ΓΑΔΑ!


- Εντός των επόμενων ημερών αρχίζουν επιτέλους οι αποκρατικοποιήσεις
- Ποια κτίρια βγαίνουν στο σφυρί. Δείτε όλο τον κατάλογο
- Με τη μέθοδο Sale & Lease Back θα δίνονται τα κτίρια
- Σε δημοπρασία πακέτο με 35 ακίνητα του Δημοσίου

Το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων παίρνει μπρος επιτέλους και όπως όλα δείχνουν στο σφυρί θα βγουν τις επόμενες μέρες 35 ακίνητα του δημοσίου, ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ημερησία”, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να επιτευχθεί ο στόχος για τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις φέτος. Άλλωστε, βάσει του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το Σεπτέμβριο έπρεπε ήδη να έχουν εισρεύσει στα ταμεία του κράτους έσοδα 1,3 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις. Οι αντιδράσεις και οι αντιστάσεις όμως μέσα στο κυβερνώντος κόμμα ύψωσαν φραγμό στις διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων.

Τώρα, με την τρόικα να έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες. Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας “Ημερησία”, προωθείται η άμεση πρόσληψη συμβούλων για την αποκρατικοποίηση δημοσίων επιχειρήσεων, με την ΔΕΗ να συμπεριλαμβάνεται στο σχετικό κατάλογο.

Παράλληλα θα “τρέξουν” και οι διαδικασίες για την πώληση ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο και έχουν καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα κτίρια του υπουργείου Εξωτερικών στην Βασ. Σοφίας και του Εξωτερικών στο Σύνταγμα όπως και το πρώην ξενοδοχείο “Αστήρ” με την μέθοδο Sale & Lease back.

Επίσης άμεσα αναμένεται απόφαση της Διυπουργικής για την πρόσληψη συμβούλων αποκρατικοποίησης για τα λιμάνια, τα περιφερειακά αεροδρόμια, τις εταιρείες ύδρευσης, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ, το Καζίνο Πάρνηθας και τη ΔΕΗ.

Στις 16 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι αποφάσεις για τη μεταβίβαση στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, δηλαδή στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων) η κυριότητα σε 35 ακίνητα τα οποία ανήκουν στο Δημόσιο. Μεταξύ αυτών είναι και τα κτίρια των δύο υπουργείων που προαναφέραμε καθώς και άλλα κτίρια του υπουργείων Εξωτερικών, το κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου και της ΕΛ.ΣΤΑΤ, το κτίριο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το κτίριο της ΓΑΔΑ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και το εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι. Επίσης περιλαμβάνονται πολλά ακίνητα στα οποία στεγάζονται εφορίες οι οποίες πλέον θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τα κτίρια:





newsit.gr

Το Νότιο Σέλας από το διάστημα! Video

Ένα καταπληκτικό βίντεο από τον Διεθνές Διαστημικό Σταθμό που δείχνει το Νότιο Σέλας -Aurora Australis- έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο είναι τραβηγμένο στις 11 Σεπτεβριου όταν οι αστροναύτες πέρασαν από την περιοχή της Ανατολικής Αυστραλίας

Miss Maxim UK Rachael Cordingley Video





Η ιστορία της Αλάσκας


Πολιτεία των ΗΠΑ στο βορειοδυτικό άκρο της Αμερικανικής Ηπείρου, με πρωτεύουσα την πόλη Τζούνο (30.987 κάτοικοι). Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση (1.717.855 τ.χ.), η έκτη σε πλούτο (54.627 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα) και η πιο αραιοκατοικημένη (0,42 κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο). «Αλάσκα» στη γλώσσα των Εσκιμώων σημαίνει η «γη που δεν είναι νησί». Μεγαλύτερη και πιο γνωστή πόλη είναι το Άνκορεϊτζ (275.043 κάτοικοι), ενώ την Αλάσκα κατοικούν συνολικά 626.932 άνθρωποι.

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που έβαλαν πρώτοι πόδι στην Αλάσκα, στα μέσα του 18ου αιώνα, επωφελούμενοι της γειτνίασής της με τη Σιβηρία, από την οποία χωρίζεται με τον Βερίγγειο Πορθμό. Ασχολήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά με το εμπόριο της γούνας, παραμερίζοντας τους ιθαγενείς εσκιμώους Ινουίτ.

Ο οξύς ανταγωνισμός με τους Γάλλους και Άγγλους εμπόρους μείωσε βαθμιαία το ενδιαφέρον τους για την περιοχή. Μετά την ήττα των Ρώσων στον Κριμαϊκό Πόλεμο, το 1856, ο τσάρος έψαχνε τρόπους για να την ξεφορτωθεί. Προφανώς, ο φυσικός πλούτος της περιοχής ήταν άγνωστος στον Αλέξανδρο Β' και την κυβέρνησή του.

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, παρότι η χώρα επούλωνε τις πληγές της από τον αιματηρό Εμφύλιο Πόλεμο. Πρόλαβε Ισπανούς και Καναδούς και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους αγόρασε την Αλάσκα αντί 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων, στις 30 Μαρτίου 1867.

Η είδηση της εξαγοράς προκάλεσε την αντίδραση του αμερικανικού τύπου, αλλά και μελών του Κογκρέσου. Οι εφημερίδες επιτέθηκαν με δριμύτητα στον υπουργό Εξωτερικών, Ουίλιαμ Σιούαρντ, που πρωτοστάτησε στη συμφωνία. Θεώρησαν παρανοϊκό να ξοδευτούν τόσα πολλά χρήματα για ένα έρημο και απόμακρο μέρος, μονίμως χιονισμένο. Η συμφωνία αγοράς επικυρώθηκε τελικά από το Κογκρέσο στις 9 Απριλίου 1867 και στις 18 Οκτωβρίου του ίδιου χρόνου η Αυτοκρατορική Ρωσία μεταβίβασε την κυριαρχία της Αλάσκας στις ΗΠΑ.

Ο χρόνος δικαίωσε πλήρως τον Σιούαρντ. Η Αλάσκα αποδείχθηκε ευλογημένη γη, με απίστευτο φυσικό πλούτο: χρυσό, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ξυλεία και αλιεία.


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Ιστορικό γήπεδο της Βαρκελώνης, έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Με χωρητικότητα 98.772 θεατών, είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης κι ένας από τους «ναούς» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Στις αρχές της δεκαετίας του '50 οι ανάγκες της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα δεν καλύπτονταν με το γηρασμένο «Καμπ Ντε Λες Κορτς», χωρητικότητας 60.000 θεατών. Η «σημαία» της Καταλωνίας χρειαζόταν επειγόντως νέο γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας κινήθηκε γρήγορα και ανέθεσε τη σχεδίασή του στους ντόπιους αρχιτέκτονες Φρανσέσκ Μιτζάνς - Μιρό, Λορένζο Γκαρσία Μπαρμπόν και Ζοζέπ Σοτέρας Μαουρί.

Ο θεμέλιος λίθος του «Καμπ Νου» («Νέο Γήπεδο» στα καταλανικά) τέθηκε στις 28 Μαρτίου 1954 και τα εγκαίνια έγιναν στις 24 Σεπτεμβρίου 1957 σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι 90.000 οπαδοί της Μπάρτσα. Ακολούθησε φιλικό παιγνίδι με την πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας, που έληξε με το χορταστικό 4-2 για τους «Μπλαουγκράνα». Το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο σημείωσε ο κανονιέρης της ομάδας Εουλόχιο Μαρτίνες στο 11ο λεπτό.

Το χορτάρι του ιστορικού γηπέδου πάτησε όλη η αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και από τον αγωνιστικό του χώρο τραγούδησαν δημοφιλή ονόματα της μουσικής, όπως U2, Pink Floyd, Μπρους Σπρίνγκστιν και η «Αγία Τριάδα» των Τενόρων (Παβαρότι, Ντομίνγκο και Καρέρας). Στις 17 Νοεμβρίου 1982, 120.000 πιστοί παρακολούθησαν την υπαίθρια λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Πάπας Ιωάννης - Παύλος Β'.

Το γήπεδο της Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο σημείο συνάντησης των οπαδών της ομάδας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βαρκελώνης. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μπουτίκ, μουσείο με 1.420 εκθέματα και 420 Κύπελλα, καθώς και παρεκκλήσι για τις πνευματικές ανάγκες των ποδοσφαιριστών. Για του λόγου το αληθές, κάθε χρόνο δέχεται πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες.

Το «Καμπ Νου» είναι ένα από τα 28 γήπεδα πέντε αστέρων της ΟΥΕΦΑ και οι διαστάσεις του αγωνιστικού του χώρου είναι 105 x 68 μ. Η χωρητικότητά του ακολούθησε τις επιταγές των καιρών. Ξεκίνησε από 90.000 θέσεις, έφθασε τις 120.000 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 για να πέσει στις 98.772 τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να είναι σύμφωνο με τις νόρμες ασφαλείας της ΟΥΕΦΑ. Πρόσφατα, η διοίκηση Λαπόρτα ανέθεσε στον διάσημο άγγλο αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ την ανακαίνιση του γηπέδου, με την προσθήκη 10.000 θέσεων και σκεπάστρου για το μεγαλύτερο μέρος των εξεδρών.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...


Έρχεται το ηλιακό ποδήλατο και... είναι ελληνικό!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011, 16:56

Ένα πρωτοποριακό ποδήλατο που αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια παρουσίασε στην Κοζάνη ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Βασίλης Κικής.

Το ηλιακό ποδήλατο βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο εφαρμογής και αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να ενσωματωθεί σε βέλτιστο επίπεδο το φωτοβολταϊκό πάνελ, που θα προσφέρει την απαραίτητη ηλεκτρική ισχύ στον αναβάτη για τις δύσκολες ανηφόρες, αφού θα διαθέτει κινητήρα 250 W, μπαταρία 37 Volt, ενώ το ηλιακό πάνελ θα έχει τη μορφή προστατευτικού καλύμματος.

«Συνεργαζόμαστε με Γερμανούς, Ελβετούς και Κινέζους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ''Ευφυής'' και η δική μας ιδέα σε αυτή την πολυεθνική επιστημονική ομάδα ήταν να προσθέσουμε στο ποδήλατο το φωτοβολταϊκό πάνελ» δήλωσε ο κ. Κικής. Το ποδήλατο αναμένεται να διατίθεται στην αγορά σε περίπου έναν χρόνο.

econews.gr

Το ολόσωμο μαξιλάρι Photo


Μπορεί να το θεωρήσετε παρωχυμένο και παλιομοδίτικο, αλλά το μαξιλάρι είναι ο καλύτερος σύντροφος στον ύπνο, το Α και το Ω για την τελευταία αγκαλιά στο κρεβάτι πριν την απόλυτη χαλάρωση.

Πόσα ρούχα χωράει ένας μικρός σάκος; Video

Μάρτυρας ο Κούπερ για τα νέα ύποπτα


Όπως αποκάλυψε ο FM100, ο προπονητής Εκτορ Ραούλ Κούπερ θα κληθεί ως μάρτυρας από την εισαγγελία της Νάπολι για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τα νέα ύποπτα ματς.

Ήδη έγιναν 8 συλλήψεις και υπάρχουν στοιχεία ότι τα χρήματα ήταν της Καμόρα.

ΕΠΕΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ

Ο βάρους έξι τόνων ερευνητικός δορυφόρος της NASA έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Γη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό που μπορεί να κατέληξαν κάποια συντρίμμια του.

Η είσοδος του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα της Γης αναμενόταν ανάμεσα στις 06:45 και 07:45 ώρα Ελλάδος, σημείωσε η NASA.

Στο διάστημα αυτό ο Upper Atmosphere Research Satellite (UARS) πέρασε πάνω από τον Καναδά και την Αφρική, όπως και από μεγάλες περιοχές του Ειρηνικού, του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία προσπαθεί να επιβεβαιώσει το σημείο από το οποίο εισήλθε στην ατμόσφαιρα και την ώρα που έγινε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας είχε συμβουλεύσει τους κατοίκους του βορρά να μην μείνουν έξω, επισημαίνοντας είναι πιο ασφαλείς στα κτίρια από την ύπαιθρο και κυρίως στους χαμηλότερους ορόφους και κοντά σε φέροντες τοίχους.

Αρχικά, πιθανότητες 1,5% είχε ο ιταλικός βορράς να δεχθεί θραύσματα του ανενεργού ερευνητικού δορυφόρου της NASA Upper Atmosphere Research Satellite (UARS).

Οι προβλέψεις για την ώρα και την τροχιά που ακολουθεί ο δορυφόρος των 6,3 τόνων της NASA άλλαξαν την Παρασκευή και οι αξιωματούχοι ξαναέβαλαν τη βόρεια Αμερική στις πιθανές περιοχές πτώσης του δορυφόρου.

«Ο κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια είναι πάρα πολύ μικρός» σημείωσε σε ανακοίνωσή της η NASA.

Το μεγαλύτερο μέρος του δορυφόρου αναμένεται ότι έχει καεί κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα, αλλά λόγω του μεγέθους του, ορισμένα τμήματα υπολογίζεται ότι έφτασαν στην επιφάνεια της γης.

Ειδικοί της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) στο Ντάρμστατ, στη Γερμανία, είχαν δηλώσει πριν την πτώση ότι το τμήμα που δεν θα καεί κατά την είσοδο του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα ανέρχεται σε περισσότερα από 500 κιλά και ότι τα υπολείμματά του υπάρχει πιθανότητα να διασπαστούν σε περίπου 20 τμήματα.

Οι πιθανότητες να πληγεί οποιοσδήποτε από τα θραύσματα είναι περίπου 1 στις 3.200.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 που ξεκίνησαν οι διαστημικές δραστηριότητες δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη NASA επιβεβαιωμένες πληροφορίες για πρόκληση τραυματισμού ή σημαντικής ζημιάς σε ιδιοκτησίες από αντικείμενα που έπεσαν στη Γη.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Στους αγώνες της Σουπερλίγκα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό και την Κέρκυρα με τον Πανιώνιο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων σήμερα.

13:45 CONN-X SPORT 3 F1: Ελεύθερα δοκιμαστικά Σιγκαπούρη

14:00 CONN-X SPORT 2 B' Γερμανίας: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Κότμπους

14:45 NOVASPORTS 1 Αγγλία: Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον

16:30 CONN-X SPORT 2 Γερμανία: Σάλκε - Φράιμπουργκ

16:30 CONN-X SPORT 1 Γερμανία: Μάιντζ - Ντόρτμουντ

16:45 CONN-X SPORT 3 F1: Επίσημα δοκιμαστικά Σιγκαπούρη

17:00 NOVASPORTS 7 Αγγλία: Λίβερπουλ - Γουλβς

17:00 NOVASPORTS 1 Αγγλία: Άρσεναλ - Μπόλτον

17:00 NOVASPORTS 3 Αγγλία: Τσέλσι - Σουόνσι

17:15 NOVASPORTS 2 Σούπερλιγκα: Κέρκυρα - Πανιώνιος

18:15 NOVASPORTS 4 Παγκόσμιο Κύπελλο Σλοβενίας: Ενόργανη Γυμναστική

19:00 CONN-X SPORT 3 Ιταλία: Μπολόνια - Ίντερ

19:00 CONN-X SPORT 1 Ισπανία: Σεβίλη - Βαλένθια

19:30 NOVASPORTS 1 Σούπερλιγκα: Εργοτέλης - Ολυμπιακός

19:30 CONN-X SPORT 2 Γερμανία: Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν

19:30 NOVASPORTS 2 Αγγλία: Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

21:00 CONN-X SPORT 1 Ισπανία: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγεκάνο

21:45 CONN-X SPORT 3 Ιταλία: Νάπολι - Φιορεντίνα

21:45 CONN-X SPORT 2 Ιταλία: Μίλαν - Τσεζένα

22:00 NOVASPORTS 1 Γαλλία: Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν

23:00 CONN-X SPORT 1 Ισπανία: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης

Το μεγαλύτερο φίδι, σε αιχμαλωσία, στον κόσμο

Ζυγίζει 135 κιλά, έχει μήκος 7,5 μέτρα και χρειάζονται 15 άτομα για να την κρατήσουν. Πρόκειται για την Μέδουσα, το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσία. Ο τεράστιος αυτός πύθωνας, που εκτίθεται στο Κάνσας Σίτι, τρώει ένα ζώο 18 κιλών την εβδομάδα αλλά θα μπορούσε εύκολα να καταβροχθίσει και κάτι που ζυγίζει 50 κιλά.

Η Μέδουσα αναμένει σύντομα την επίσκεψη ειδικών από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για να πιστοποιήσουν τον τίτλο της. Ο εκπαιδευτής της Λάρι Ελγκαρ δηλώνει ότι δεν τον πτοεί το μέγεθος της Μέδουσας.

«Εχουν βγάλει ανθρώπους από τέτοια φίδια. Είναι ανθρωποφάγα», είπε. «Ο φόβος είναι απλώς έλλειψη κατανόησης. Δεν αισθάνομαι φόβο. Κατανοώ ότι μπορεί να με σκοτώσει. Κάποτε με είχε τυλίξει κάνοντάς με να χάσω τις αισθήσεις μου ένας πύθωνας που είχε μήκος μόνο 5,5 μέτρα. Κατανοώ τους κινδύνους αλλά αυτό δεν αποτελεί λόγο για να φοβάμαι. Το αυτοκίνητο έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους απ' οτιδήποτε στον κόσμο, όμως δεν φοβόμαστε όταν μπαίνουμε μέσα».

Ο Ελγκαρ λέει ότι αγόρασε την επτάχρονη Μέδουσα όταν ήταν μωρό και ότι συνεχίζει να μεγαλώνει. «Πριν από επτά χρόνια το φίδι είχε μήκος 60 πόντους», λέει.

Η Μέδουσα θα αφαιρέσει το ρεκόρ της Φλάφι, ενός πύθωνα που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο του μεγαλύτερου φιδιού στον κόσμο. Πέθανε πρόσφατα σε ζωολογικό κήπο του Οχάιο.

Στο έλεος ληστών άλλη μια νύχτα η Αθήνα


Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε πελάτη περιπτέρου στο πόδι, στη Νέα Ιωνία, γιατί αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματά του.

Μπαραζ ληστειών σε βενζινάδικα και άλλους στόχους, καθώς και μια θεαματική απόπειρα κλοπής δύο ΑΤΜ τραπεζών απο το Praktiker στη Μεταμόρφωση, σημειώθηκαν κατα τη διάρκεια της νύχτας.

Κατερίνα Στικούδη: Τι κάνω μετά το σεξ


Για τις προτιμήσεις της στους άνδρες αλλά για το αν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε ρόλο στην καριέρα της μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό People.

"Δουλεύω σκληρά, δεν τεμπελιάζω, δεν προκαλώ για να κάνω εξώφυλλα και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά μου. Ο κόσμος με ξέρει πια. Άλλωστε, όσο ..... ακριβά ρούχα κι αν μου φορέσουν, εγώ στον Βαρδάρη μεγάλωσα και δεν αλλάζω. Παραμένω η Κατερίνα που ήμουν πάντα", είπε η sexy Κατερίνα.

Για το αν σε μια σχέση μετρά μόνο το καλό σεξ, η Κατερίνα απαντά: "Με τίποτα! Κι αν μου μιλάει άσχημα ή με κάνει να κλαίω, θα πρέπει να μείνω για το σεξ; Αν είναι δυνατόν! Πώς θα τον φιλήσω μετά; Δεν θα μου βγει η ερωτική διάθεση, δεν θα μπορώ να λειτουργήσω".

Όσο για το τι κάνει μετά το σεξ, η Κατερίνα αποκαλύπτει: "Κάνω ένα ντουζάκι να δροσιστώ! Μετά θα φάμε, θα συζητήσουμε και θα δούμε καμία ταινιούλα".
"Εμένα μου αρέσει το αξύριστο look, οι τρίχες στο στήθος, στα χέρια και τα πόδια. Εγώ προτιμώ την αρρενωπότητα. Έχω δει στην παραλία κάποιους που είναι πολύ γυμνασμένοι και δεν έχουν ίχνος τρίχας πάνω τους.

Συγγνώμη, αλλά ο άντρας που θα μου αρέσει δεν θέλω να έχει πιο λείο χέρι από το δικό μου! Αυτά δεν με ελκύουν. Αν είναι κάποιος πιο αρρενωπός, θα με τραβήξει περισσότερο από κάποιον που θα έχει το τέλειο σώμα", καταλήγει.

Όργιο προσλήψεων απο τον Διοικητή του ΟΑΕΔ video

Ο Κικίλιας, διόρισε πρωτοχρονιά την γυναίκα του και την αδελφή της..

Το δόγμα του σοκ (video)

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ που μας βοηθά να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας.

Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ...

Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα.

Σε αυτή την πρωτοποριακή εξιστόρηση των πεπραγμένων της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των «ελεύθερων αγορών» του Αμερικανού οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική.

Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους.

Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο.



kostasxan.blogspot.com

Minka Kelly Sexy Video




















Καλή η σχέση αλλά μήπως είναι καλύτερα μερικές φορές να μείνετε μόνη σας;


Όλοι μας θέλουμε έναν άνθρωπο στο πλευρό μας. Κάποιες φορές όμως, στην προσπάθεια να βρούμε αυτόν τον σύντροφο, γίνονται λάθη και βιαστικές κινήσεις που στο τέλος μας κάνουν πιο δυστυχισμένους ανθρώπους. Είναι άραγε τόσο απαραίτητο να υπάρχει ένας σύντροφος στο πλάι;

Ο κατάλληλος σύντροφος θέλει χρόνο και κόπο για να βρεθεί. Τότε μόνο μπορεί να συμβάλλει στην πραγματική ολοκλήρωση και των δύο. Διαφορετικά, κάποιος με τον οποίο δεν υπάρχουν έντονα συναισθήματα όχι μόνο δε θα καλύψει κενά αλλά θα συμβάλλει και στη δυστυχία. Σε αυτές τις περιπτώσεις κυριαρχούν αισθήματα εγωιστικά και ανασφαλή που μπερδεύονται μεταξύ τους και χάνουν το παιχνίδι.

Ένα διάστημα μοναξιάς είναι απαραίτητο, ακόμα και αν αυτό είναι επώδυνο και τρομακτικό. Η ανασύσταση δυνάμεων είναι εξάλλου απαραίτητη για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και να βρεθεί τελικά το πρόσωπο που θα προσφέρει την πολυπόθητη τρυφερότητα και αγάπη.

queen.gr

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΙΚΙΣΙΑΝΟΥ Ειρήνη υμίν και κόλαση...μαζί! Video

Η Ειρήνη Παλικισιάνου έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος μάρκετινγκ του Deree αλλά αναζητεί την τύχη της στο μόντελινγκ.

Η οικογένεια της έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην Κεφαλονιά, αλλά η ίδια έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το όνειρό της και να γίνει top model. Με ύψος 1,76 μ. και άψογες αναλογίες, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει.







Ένα ρολό τουαλέτας …αξίας 1.141 ευρώ


Ένα ρολό τουαλέτας, που οι Βeatlesτο είχαν απορρίψει την περίοδο που έγραφαν στο στούντιο, το άλμπουμ AbbeyRoad…μοσχοπουλιέται!

Οι Beatlesδεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο ρολό γιατί κατά την γνώμη τους ήταν «σκληρό», ενώ τους ενοχλούσε που πάνω σε κάθε φύλλο υπήρχε η σφραγίδα της δισκογραφικής εταιρίας EMI!

Μια επιστολή που ανέφερε ότι οι το θρυλικό συγκρότημα είχε απορρίψει το χαρτί υγείας, άφησε ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας ken Townsend.

Προσοχή μην κάνετε το λάθος και σκουπιστείτε με αυτό γιατί το λιγότερο που θα χάσετε αυτομάτως είναι 1.141 ευρώ που πουλιέται αυτή τη στιγμή το …ένα φύλλο!

Δεν έκανε σεξ 21 χρόνια στη σύζυγο και το πλήρωσε ακριβά!


Αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ διεκδίκησε και κέρδισε μία Γαλλίδα από τον σύζυγο της λόγω «έλλειψης σεξ κατά την διάρκεια 21 ετών γάμου», σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της πόλης Εξ αν Προβάνς της νότιας Γαλλίας.

Για να δικαιολογήσουν την ετυμηγορία τους, οι αρχές επικαλέστηκαν το άρθρο 215 του γαλλικού αστικού κώδικα, βάσει του οποίου τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να αποφασίζουν από κοινού το πρόγραμμα του καθημερινού βίου τους, αναφέρει το «Έθνος».

Το ζευγάρι είχε καταλήξει στα δικαστήρια πριν από δύο χρόνια, όταν η κυρία κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο κατηγορώντας το σύζυγό της για… ασεξουαλικότητα και ασυνέπεια στην εκπλήρωση των συζυγικών του καθηκόντων.
Όσο για τον ίδιο τον κατηγορούμενο, αυτός δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι απέφευγε το σεξ λέγοντας πως είχε… πονοκέφαλο φυσική κόπωση και προβλήματα υγείας.

tvnea

Σκάνδαλο στο γερμανικό «Πλάκα Κάνεις?!»


Μπορεί η εκπομπή να μεταδίδεται από το ψηφιακό και μικρό κανάλι του δεύτερου κρατικού προγράμματος ZDF_neo, ωστόσο η τηλεοπτική αγορά είναι σε πλήρη αναστάτωση. Ο λόγος για το γερμανικό «Πλάκα Κάνεις?!».

Το κανάλι όχι μόνο διέκοψε άμεσα όλες τις μεταδόσεις από το πρόγραμμα, αλλά εξαφάνισε την εκπομπή από κάθε μέσω μετάδοσης (διαδίκτυο, Webtv, τηλεόραση). Ο λόγος? Σύμφωνα με καταγγελίες, η εταιρία παραγωγής ενημέρωνε τους συμμετέχοντες για τις κάμερες, αλλά και το περιεχόμενο του προγράμματος. Σύμφωνα με το κόνσεπτ η εκπομπή πρέπει να βγαίνει αυθόρμητα.

Η κατηγορία είναι βαριά, ενώ το κανάλι σύμφωνα με σύντομη ενημέρωση των τηλεοπτικών συντακτών θα προβεί ακόμη και νομικά εναντίον της εταιρίας παραγωγής. Στην Γερμανία έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τα στοιχεία της επιτροπής «Παρατηρητηρίου για τα ΜΜΕ». Η επιτροπή είχε δεχθεί τις καταγγελίες της κρατικής τηλεόρασης που έβλεπε πως η τηλεόραση λόγω των πολλών στημένων reality εξελίσσεται σε ...

μέσω παραπληροφόρησης και «ψεύτικης ψυχαγωγίας».

Το κανάλι επικαλέστηκε για την διακοπή τις νομικές κυρώσεις από την εταιρία διανομής και από το γερμανικό ΕΣΡ. Αναλυτές εκτιμούν πως οι υπεύθυνοι τράβηξαν τα καλώδια από την πρίζα της εκπομπής, επειδή η εικόνα των κρατικών καναλιών δέχεται σοβαρό πλήγμα, μία και είχαν καταγγείλει τους ιδιωτικούς σταθμούς για τα στημένα… προγράμματα.

Στην Γερμανία η εκπομπή τιτλοφορούνταν ως «Τρώγε ή παίξε», είχε τριάντα λεπτών διάρκεια και σημείωνε υψηλές τηλεθέασης σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σημείωνε μάλιστα τριπλάσιο ποσοστό τηλεθέασης σε σχέση με τα ποσοστά του ιδιαίτερα μικρού ψηφιακού καναλιού. Για τον πρώτο κύκλο είχαν γυριστεί 30 επεισόδια. Συνολικά μεταδόθηκαν 6, ενώ τα υπόλοιπα αναμένονται να μπουν στο συρτάρι του αρχείου. «Δεύτερος κύκλος δεν θα υπάρξει», σύμφωνα με εσωτερικές πηγές.

tvnea.gr

Πέρασε πάνω από την Ελλάδα ο δορυφόρος UARS, λίγες ώρες πριν συντριβεί


Σε τροχιά πτώσης βρίσκεται ο δορυφόρος UARS, ο οποίος, αναμένεται να πέσει απόψε το βράδυ, από τις 21:00 μέχρι τη 01:00. Λίγο μετά από τις 9 το βράδυ πέρασε και πάνω από την Ελλάδα.

Επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο παρακολουθούν με ενδιαφέρον την ανεξέλεγκτη πορεία πτώσης του UARS (Upper Atmosphere Research Satellite) και με διάφορα μοντέλα προσομοίωσης επιχειρούν να εκτιμήσουν το σημείο συντριβής του, με πιθανότερο τον Ατλαντικό, ανοιχτά της Λιβερίας. Βέβαια, αναφέρουν και πιθανότητα που φτάνει το 1/3.200 τμήμα του να χτυπήσει άνθρωπο.

Ο UARS τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη σε ύψος 575 χλμ. το Σεπτέμβριο του 1991. Το Δεκέμβριο του 2005 ξεκίνησε η επιχείρηση απενεργοποίησής του και σταδιακά κατέβηκε στα 370 χλμ. Ζυγίζει 6,5 τόνους και έχει μήκος 12 μέτρων και πλάτος 4,5 μέτρων.

agelioforos.gr

Arnold Schwarzenegger «Η Απίστευτα Αληθινή Ιστορία της Ζωής μου»!


Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η αυτοβιογραφία που ετοιμάζει ο bodybuilder, ηθοποιός, πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πρόσφατα διαζευγμένος από τη σύζυγό του Μaria Shriver, Arnold Schwarzenegger!

Ο Arnie που έχει ήδη υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο Simon and Schuster θα αναφερθεί σε γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του με αποκορύφωμα την αποκάλυψη του σκανδάλου, την εξωσυζυγική του σχέση και το επεισοδιακό τέλος του γάμου του!

Θα ξεκινήσει από τα παιδικά του χρόνια στην Αυστρία, τη σταδιοδρομία του ως bodybuilder, θα επικεντρωθεί στην καριέρα του στο Hollywood όπως επίσης και τη ζωή του στην πολιτική! Τέλος θα μιλήσει για το γάμο του με τη Maria Shriver όπως και στη διπλή ζωή που ζούσε επί χρόνια στο πλευρό της.

Θα αναφερθεί επίσης και στον καρπό της εξωσυζυγικής σχέσης του με την οικονόμο του σπιτιού των Schwarzeneggers, τον 14χρονο σήμερα γιο του, όπως και στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του που οδήγησαν στο τέλος του 25ετή γάμου του.

Διώξεις ασκήθηκαν σε 14 ΠΑΕ


Το δεύτερο πακέτο διώξεων από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς δημιουργεί νέα δεδομένα στη Σούπερ Λίγκα και όχι μόνο.

Δεκατέσσερις ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό, εκ των οποίων οι τρεις συμμετέχουν ήδη στο πρωτάθλημα και άλλες δύο διεκδικούν τις θέσεις του Βόλου και της Καβάλας.

Η λίτσα με τις διώξεις

• Ναυρινιάδη Ιωάννη, προέδρου της ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας
• Κάσση Μιχαήλ, προέδρου της ΠΑΕ-ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας
• Τυριακίδη Γεώργιου, προπονητή της ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας
• ΠΑΕ-ΤΑΠ Αετός Σκύδρας
• ΠΑΕ-ΤΑΠ Δόξα Κρανούλας
• Μποροβήλου Γεωργίου, προέδρου δ.σ. της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
• ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
• Μπέου Αχιλλέα, μεγαλομετόχουτης ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
• ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
• Ραβιόγλου Κωνσταντίνου, προέδρου δ.σ. της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας
• ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας
• Θάνου Αναστασίου (Τάσου)
• Ηλιόπουλου Κωνσταντίνου (Κώστα)
• Κανελλάκη Χρήστου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη ΠΑΕ Ιωνικός
• Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνου, προέδρου δ.σ. της ΠΑΕ Ιωνικός
• ΠΑΕ Ιωνικός
• Τζελέπη Δημητρίου, προέδρου δ.σ. ΠΑΕ Πανθρακικός
• Σαββάκη Θεόδωρου, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη ΠΑΕ Πανθρακικός
• ΠΑΕ Πανθρακικός
• Κομπότη Ιωάννη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λεβαδειακός
• ΠΑΕ Λεβαδειακός
• Νύχταρη Ηρακλή, μεγαλομέτοχου και αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ
• Μαχλά Νίκου, Προέδρου δ.σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ
• ΠΑΕ ΟΦΗ
• Λερογιάννη Δημητρίου, προέδρου της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
• Χρυσοχοΐδη Κωνσταντίνου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
• Σέγγου Γεώργιου, διαιτητή του αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Ηλιούπολη
• Πουλόπουλου Γεώργιου, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
• Ρουτζιέρη Πέτρου, προπονητή της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
• ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
• Σάμιου Αθανάσιου, προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Δόξα
• ΠΑΕ Δόξα Δράμας
• Ρόδη Ιωάννη, προέδρου της ΠΑΕ Θρασύβουλος
• Δημητρόπουλου Αλεξάνδρου, διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ Θρασύβουλος - ΠΑΕ Ηλιούπολη της 27/3/2011
• Βερρή Δημητρίου, α' βοηθού διαιτητή στον ανωτέρω αγώνα
• Κουτσουμπού Παναγιώτα, β' βοηθού διαιτητή στον ανωτέρω αγώνα
• ΠΑΕ Θρασύβουλος
• Χριστοβασίλη Γεωργίου, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
• ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
• ΠΑΕ Ιωνικός
• Απαραρεσίδο Αλβες Λουΐς Μιγκέλ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ιωνικός
• Ντίτσου Γεράσιμου, διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολης-ΠΑΕ Ιωνικός της 27/2/2011
• ΑΕ Ιωνικός νομίμως
• Μαρτίνη Αντωνίου, προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ρόδος
• ΠΑΕ Ρόδος
• Σφήκα Χρήστου, διαιτητή ποδοσφαίρου

Το κόψιμο του τσιγάρου βελτιώνει (και) την μνήμη


Όσοι κόβουν το κάπνισμα, έχουν καλύτερη μνήμη από όσους το συνεχίζουν, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που διαπίστωσε ότι όσοι έχουν σταματήσει το τσιγάρο εδώ και δυόμισι χρόνια, θυμούνται καλύτερα σε ποσοστό 25% κατά μέσο όρο σε σχέση με τους καπνιστές. Όσοι μάλιστα δεν κάπνισαν ποτέ, έχουν 37% καλύτερες μνημονικές επιδόσεις σε σχέση με όσους καπνίζουν.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Νορθάμπρια, με επικεφαλής τον καθηγητή ψυχολογίας Τομ Χέφερναν, που θα δημοσιεύσουν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό για θέματα εξαρτήσεων "Drug and Alcohol Dependence", επισημαίνουν ότι το κόψιμο του τσιγάρου, εκτός από άλλες σημαντικές θετικές επιπτώσεις για την υγεία, βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες και ιδιαίτερα την μνήμη. Οι ψυχολόγοι έκαναν πειράματα με μια ομάδα εθελοντών, καπνιστών και μη, στους οποίους ανέθεσαν διάφορα μνημονικά καθήκοντα που έπρεπε να θυμηθούν να κάνουν μέσα στην μέρα. Οι καπνιστές έκαναν, κατά μέσο όρο σωστά τα 8,9 από αυτά, οι πρώην καπνιστές τα 11 και όσοι δεν είχαν ποτέ καπνίσει τα 12,1 (δεν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στις τρεις ομάδες αναφορικά με τον μέσο δείκτη νοημοσύνης τους).

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι το κόψιμο του καπνίσματος βελτιώνει την "μνήμη ανάκτησης", δηλαδή την ικανότητα να θυμάται κανείς αργότερα πληροφορίες που έχει μάθει στο παρελθόν. Η νέα έρευνα έδειξε ότι υπάρχει βελτίωση και στην "προοπτική μνήμη", δηλαδή στην ικανότητα να θυμηθεί κανείς να κάνει στο μέλλον κάτι που του έχει ανατεθεί στο παρελθόν (π.χ. να θυμηθεί να πάρει το φάρμακό του κάποια συγκεκριμένη ώρα).

Οι επιστήμονες δεν έχουν σαφή άποψη γιατί το κάπνισμα παρεμβάλλεται στη διαδικασία της μνήμης. Κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι το χρόνιο κάπνισμα συνδέεται με μια ατροφία σε μερικές περιοχές του εγκεφάλου, όπως ο προμετωπιαίος φλοιός, ο ιππόκαμπος και ο υποθάλαμος. Ο Χέφερναν επεσήμανε πάντως ότι η έρευνά του πραγματοποιήθηκε σε μικρό δείγμα (69 ατόμων) και για αυτό τα συμπεράσματά της θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από άλλες μεγαλύτερες μελέτες.

Ο Σοφοκλής είναι Ηρακλής (και με αποδείξεις)


Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Σοφοκλή Πιλάβιο, με αφορμή την δήλωσή του ότι στο παρελθόν ήταν φίλος του Ηρακλή λόγω Χατζηπαναγή. Η BlueArena όμως ερεύνησε το θέμα και βρήκε δεκαέξι στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Σοφοκλής είναι Ηρακλής.

1. Ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε το τραπέζι στο κέντρο που τραγουδούσε ο Σταμάτης Κόκκοτας, το βράδυ της κατάκτησης του κυπέλλου το 1976.

2. Ήταν αυτός που υποδέχτηκε μαζί με τον Γιώργο Καράδαλη και τον Νίκο Ατματζίδη στο σταθμό των τρένων, τον Βασίλη Χατζηπαναγή το 1975.

3. Ήταν αυτός που σήκωσε στους ώμους τον Μακ Ντάνιελ, κατά την άφιξη του διάσημου Αμερικανού στην Θεσσαλονίκη.

4. Ήταν μεταξύ των 22 οπαδών του Ηρακλή που συννελήφθησαν στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου.

5. Ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να ακουστεί το περίφημο "ου" στην ομιλία του Γεώργιου Ράλλη στον Κολινδρό.

6. Ήταν αυτός που ανακάλυψε τους στίχους του συνθήματος "Ο πιο καλός ο..." σε μία εκδρομή στη Φιλαδέλφεια.

7. Ήταν αυτός που μπήκε πρώτος στο κλειστό του Ρέντη, για να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα του Ηρακλή στο βόλεϊ.

8. Ήταν αυτός που ανάγκασε τον Τζίμπα να υποκλιθεί στον κόσμο του Ηρακλή, στο φάιναλ φορ της Πράγας.

9. Ήταν αυτός που πέταξε το καρεκλάκι στο γήπεδο της Πολίχνης και χτύπησε στο κεφάλι τον Έμπεντε.

10. Ήταν αυτός που συνοδεύε τα τελευταία χρόνια την Χάιδω στα γήπεδα που παίζει ο Ηρακλής.

11. Ήταν αυτός που έκανε την πρώτη εκπομπή στον RSO, την εποχή της μεγάλης κόντρας των οπαδών του Ηρακλή με τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

12. Ήταν αυτός που έψηνε αρνιά όταν έγινε γνωστή η έλευση του Βαγγέλη Μυτιληναίου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

13. Ήταν αυτός που φώναξε στον Λευτέρη Κακιούση να σουτάρει από το κέντρο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με την Αντίμπ.

14. Ήταν αυτός που έκανε κερκίδα στο κλειστό της Νεάπολης, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κρίθηκε στο τρίποντο του Χωλόπουλου.

15. Ήταν αυτός που κρατούσε το πανό στην μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

16. Ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Ντέιβιντ Ίγκραμ και εισηγήθηκε την απόκτησή του στον Μάκη Καλανταρίδη.

bluearena.gr

ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ Video



ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΝΕΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ BEETLES...

ΝΤΥΘΗΚΕ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΤΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ...


Τα έχουμε δει όλα πλέον, οπότε και μία Τζούλια Αλεξανδράτου με ράσο καλόγριας να κλείνεται σε μοναστήρι, τι είναι; Χμ Φωτιά να πέσει να μας κάψει. Αν και είναι αλήθεια, ότι η φωτογραφία της Τζούλιας ως μοναχή είναι μεγάλο σόκι. Αλλά τα… μοναστήρια και οι μοναχές μπορούν να ηρεμήσουν, διότι η Αλεξανδράτου (ευτυχώς να λες) δεν αποφάσισε στην πραγματικότητα να ακολουθήσει την μοναστική ζωή.

Το ράσο το έβαλε για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Όμηρου Ευστρατιάδη και μην πάει ο νους σου στο… πονηρό! Πρόκειται για κωμωδία, το «Πόντιοι- New Generation», με πρωταγωνιστές καταξιωμένους ηθοποιούς, τον Μιχάλη Μητρούση και τον Τονι Άντονι. Οι δύο Πόντιοι φίλοι ψάχνουν για έναν θησαυρό, καταλήγοντας σε ένα μοναστήρι.

Οι κακοί τρόποι του στο σεξ- οδηγός επιβίωσης


Το κάνατε; Κοιμήθηκε!
Χριστιανέ μου, μόλις είχες και είχα έναν ωραιότατο οργασμό! Τέτοιο πάθος, τέτοια ηδονή και τι κάνεις στο ένα δευτερόλεπτο μετά το σεξ; Ροχαλίζεις! Αν ο καλός σου δεν είναι ναρκοληπτικός, δεν υπάρχει δικαιολογία για να κοιμάται στα 23 δευτερόλεπτα μετά τη σεξουαλική πράξη! Ας πει τουλάχιστον ένα “καληνύχτα”.
Τα προκαταρκτικά πήγαν περίπατο:
Η έννοια των προκαταρκτικών από μόνη της έχει την αποστολή να λειτουργήσει ανοίγοντάς σου την όρεξη. Εκείνος μάλλον έχει μάθει να τρώει απευθείας την μπριτζόλα του! Για να μιλήσεις με τους δικούς του όρους, την επόμενη φορά που θα σπεύσει να προχωρήσει το ερωτικό παιχνίδι προτού καν αρχίσει το πασπάτεμα, θύμισέ του πως πρέπει να ανάψει πρώτα τη μηχανή για να πάρει μπρος η κούρσα!

Κοροϊδεύει τα σημεία του κορμιού σου πάνω στην πράξη:
Ναι, είναι αλήθεια. Δεν είστε πια 10 χρονών για να κάνει πλάκα με το σώμα σου, λες και δεν έχει ξαναδεί στήθος ή γυναικεία μικρή περιοχή! Εξήγησέ του πως για να βάλει γκολ, πρέπει να σταματήσει να κανιβαλίζει και να εκφράζεται σωστά γι ό,τι του φαίνεται περίεργο!
Φεύγει σαν τον κλέφτη:
Το που θα περάσετε τη νύχτα, το αν θα κοιμηθείτε μαζί μετά το σεξ, είναι πολύ σημαντικό να έχει συζητηθεί από πριν. Ενήλικες είστε, ούτε εσύ χρειάζεται να πηγαίνεις 2 και 3 ημέρες στη δουλειά με τα ίδια ρούχα, ούτε κι εκείνος να φύγει σαν τον κλέφτη μες τη νύχτα, αφήνοντάς σε να νιώθεις σαν συνοδός πολυτελείας.
Θα τα σκίσω τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου:
Το άγριο σεξ σε κάποιους αρέσει, σε άλλους λιγότερο. Αν ο τίγρης βγάζει την αγριάδα του πάνω στα εσώρουχά σου, χωρίς να σε ρωτήσει, ήρθε η ώρα να του στείλεις το λογαριασμό από το πανάκριβο στριγκάκι σου που έσκισε. Εκεί θα του φύγει η μαγκιά του τίγρη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλα τα καυτά και κίνκι πράγματα που θέλει να δοκιμάσει μαζί σου στο κρεβάτι! Μαστίγια, ραπίσματα και σεξουαλικά βοηθήματα θα μπουν στο μενού του ερωτικού σας πιάτου, αφού το συζητήσετε. Και σε τέτοια ζητήματα, το 'ναι' σημαίνει 'ναι' και το 'όχι', 'ΟΧΙ'.

Που, λέω που, έχεις το μυαλό σου;
Αχ αυτό το κινητό! Ζημιά που θα σας κάνει και στο σεξ. Οι μορφές που μπορούν να πάρουν οι κακοί του τρόποι στο κρεβάτι εξαιτίας του κινητού, είναι πολλοί. Μπορεί να το κάνετε, και να τσεκάρει ποιός τηλεφωνεί, μπορεί να του κάνεις στοματικό και εκείνος να ασχολείται να γράψει sms, μπορεί να θέλει να μαγνητοσκοπήσει τη δράση σας και να την στείλει και με μέιλ. Αν δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δράση, ας πάει σπίτι του. Αν θέλει να γυρίσει ταινίες μικρού μήκους, να κρατήσεις τα αντίτυπα και να χρεώσεις το copyright.

Η κορύφωση σου ήρθε κατάμουτρα:
Και όχι μόνο τελείωσε στα μουτράκια σου χωρίς να σε προειδοποιήσει, αλλά δεν σου πρόσφερε ούτε ένα χαρτομάντιλο. Αν απορήσει που δεν του έκανες ξανά στοματικό, εξήγησέ του τους λόγους!

Τα προφυλακτικά τελείωσαν:
Μπορεί όντως να ξέχασε να πάρει προφυλακτικά, μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος του για να το κάνετε χωρίς! Αν έτσι έχει μάθει, καιρός να του κοπούν οι κακές συνήθειες. Αν προσπαθεί να σε πείσε λέγοντας πως θα φροντίσει να τραβηχτεί πριν έχετε κάποιο ατύχημα, θύμησέ του τα ΣΜΝ. Αν υποστηρίξει πως δεν βρίσκει προφυλακτικό στο μέγεθός του, υπάρχουν και τα XL νούμερα που μπορούν να εφαρμόσουν και στον γκοτζίλα.

Πλύσου και ξυρίσου ομορφιά μου:
Την αποτρίχωση στα μπράτσα και το στέρνο ξέρει να την κάνει καλά για να φανούν τα μούσκουλα στην πλαζ. Το αποσμητικό για τη μασχαλίτσα το εφαρμόζει από το πρωί για να στρώνει καλά στο πουκαμισάκι του. Έλα όμως που στη μικρή του περιοχή, τα πράγματα θυμίζουν υπόνομο. Θάμνοι κρύβουν το πέος του και μια ακαθόριστη μυρωδιά στολίζει τα μπαλάκια του. Τώρα γιατί στολίζεται και γυμνάζεται για να σε ρίξει στο κρεβάτι και δεν δίνει τη σημασία που πρέπει εκεί χαμηλά, είναι θέμα προς συζήτηση. Εσύ φυσικά δεν έχεις κανένα λόγο να κλείνεις τη μύτη σου για να του κάνεις στοματικό, ειδικά όταν εκείνος φρικάρει και δεν σε πλησιάζει στην μικρή σου περιοχή επειδή έχεις να κάνεις χαλάουα δύο μερούλες.

Τα σεντονάκια σου μυρίζουν, άλλαξέ τα!
Αν θέλει να κυλιέστε στα μεταξωτά του σεντονάκια, πρέπει να φροντίζει να τα πλένει. Αλλιώς, τι να το κάνεις το μετάξι αγάπη μου;

Με το ίδιο μακό και τον ίδιο δονητή:
Αποφάσισε πως του αρέσουν τα εξτρίμ παιχνίδια στο κρεβάτι και είπε να φέρει στην παρέα ένα δονητή. Αν δεν ανοίξει το κουτί για να σου δείξει πως δεν τον έχει χρησιμοποιήσει πάλι, μην τον χρησιμοποιήσεις εσύ τουλάχιστον. Αν θέλει "άλλα κόλπα", ας φροντίσει γι' αυτά. Φυσικά, το να τρέξει το πρωί να ξεπλύνει το εργαλείο, δεν θα πρέπει να σου πει τίποτα απολύτως!

Ο κολλητός του ξεφύτρωσε σαν μανιτάρι:
Για κάποιο περίεργο λόγο, η ιδέα για ένα τρίο έχει διαποτίσει το μυαλό πολλών αρσενικών. Φταις κι εσύ που σε βλέπει δεκτική να κάνεις τα άντα από το πρώτο ραντεβού κι ας έχεις μόλις ενηλικιωθεί. Αυτό βέβαια δεν του δίνει το δικαίωμα να φέρει παρέα στο κρεβάτι σας χωρίς να σε ρωτήσει. Ακόμα κι αν σε ρωτήσει εκείνη τη στιγμή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις προτού πειστείς να κάνεις κάτι που δεν έχεις σκεφτεί σωστά και υπό πίεση.
Το πρωκτικό μας έγινε συνήθεια:
Δικαιολογίες του τύπου, "όλες το κάνουν", "δεν θα πονέσεις", "αν μ' αγαπάς θα το κάνεις", "να δεις που θα σου αρέσει", "είσαι πολύ οπισθοδρομική".

womensexy

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Στις φλόγες τυλίχθηκαν απόψε το βράδυ δύο αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής από ρίψη μολότοφ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ....

prezatv