Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Έρχονται οπαδοί του Ηρακλή από την Γερμανία!!!!

Μέχρι και από τη Γερμανία έρχονται φίλοι του Ηρακλή για να βρεθούν στο σημερινό συλλαλητήριο που ξεκινάει στις 7μ.μ. από το Ιβανώφειο.

"Σας ενημερώνω ότι ο κουμπάρος του μαζί με φίλους του έρχεται από την Γερμανία με αεροπλάνο για την σημερινή πορεία-διαμαρτυρία", ανέφερε ένα από τα εκατοντάδες μυνήματα που έχουμε λάβει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της BLUEARENA.


ΗΡΑ(ΚΛΑΡΑ) ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ...

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ (7μ.μ.)

Με το σύνθημα... "Η πόλη θα καεί αν ρίξετε τον Ηρακλή", χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνεται σήμερα (1/6) στις 7μ.μ. στο Ιβανώφειο για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη λαϊκή εξέγερση που έχει ζήσει αυτή η πόλη τα τελευταία χρόνια.

Τα όσα συνέβησαν τη νύχτα της Δευτέρας, ήταν απλά μία πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν. Η πορεία που ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, ήταν μόνο η αρχή.

Σε χρόνο dt συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και ένα ποτάμι οργής από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας πλημμύρισε την πόλη. Αυτό όμως που θα ζήσουμε σήμερα, θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Και ελπιζουμε αυτή τη φορά στο πλευρό των οπαδών του Ηρακλή να βρεθούν οι πολιτικοί και πολιτειακοί φορείς αυτής της πόλης.

bluearena.gr

Ντροπή και αίσχος απορρίφθηκε ο φάκελος του Ηρακλή!

Η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε τον φάκελο της ΠΑΕ Ηρακλής. Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ αναφέροντας ότι… «ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ».

Αναλυτικά: «Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση. Είτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, είτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας.

Την δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ…», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Το κάπνισμα προκαλεί:

τον θάνατο 3,5 εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο

το 25% των θανάτων από καρδιοπάθεια

το 83% των θανάτων από χρόνια βρογχίτιδα και εμφύσημα

το 90% των περιφερειακών αγγειακών νόσων που συχνά οδηγούν σε ακρωτηριασμό

το 82% των θανάτων από καρκίνο του πνεύμονα

oικονομική «αιμορραγία» 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο στους πάσχοντες από νόσους που σχετίζονται με το κάπνισμα, σύμφωνα με μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, της Αντικαπνιστικής και Αντικαρκινικής Εταιρίας:


Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε κατανάλωση τσιγάρων, με τους άνδρες να προηγούνται με 47,4% έναντι 39,6% των γυναικών.


Το 33% των εφήβων, ηλικίας 12 έως 18 ετών, έχουν δοκιμάσει τσιγάρο και το 10% δηλώνουν καπνιστές.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρεία:


Οι καπνιστές στη χώρα μας αυξήθηκαν κατά 10% από το 1996. Το ίδιο, όμως, συνέβη και με τους θανάτους με καρκίνο του πνεύμονα, που ξεπερνούν πλέον τους 6.000 ετησίως.


Ακόμη και από την ηλικία των 10 ετών, οι Έλληνες δοκιμάζουν το τσιγάρο.


Μέχρι τα 14, σχεδόν οι μισοί έφηβοι έχουν δοκιμάσει τσιγάρο, ενώ στα 18 ο ένας στους δύο μαθητές έχει γίνει συστηματικός καπνιστής.


Μόλις το 3% των μαθητών του γυμνασίου και το 11% των μαθητών του λυκείου καταφέρνουν να σταματήσουν το κάπνισμα μετά από συστηματική χρήση.


Αυξάνονται όλο και περισσότερο οι νέες γυναίκες καπνίστριες, αλλά και όσες δεν συμμορφώνονται σε ευαίσθητες περιόδους, όπως αυτές της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Δεν είναι τυχαίο, εξηγούν οι επιστήμονες, ότι η πιθανότητα για έμφραγμα του μυοκαρδίου αυξήθηκε κατά 50% τα τελευταία χρόνια στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες

Οι άσσοι του καμουφλάζ... Video