Οπως επισημαίνει το μέλος των επιτροπών, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, στη σημερινή διαμαρτυρία θα επιλεγεί λεωφορείο της γραμμής 32, ενώ θα γίνουν επισκέψεις στις λαϊκές αγορές της Ξηροκρήνης και της Νεάπολης προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τις αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ.

Εξάλλου, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογραμμίζει το γεγονός ότι ενώ η μετεπιβίβαση επιτρέπεται από τους σταθμούς μετεπιβίβασης (Ν.Σ. Σταθμός, Α.Σ. ΙΚΕΑ, ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Σταυρούπολη, Χορτιάτης, Χαριλάου και Βούλγαρη), εντούτοις στην πίσω πλευρά των νέων εισιτηρίων αναγράφεται ότι ισχύουν για μία μόνο μετακίνηση. «Υπογραμμίζεται, μάλιστα, ότι δεν ισχύουν για μετεπιβίβαση και ότι οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο. Δηλαδή παραπλανούν τους επιβάτες αναγκάζοντάς τους, ακόμη κι όταν επιτρέπεται να κινηθούν με ένα εισιτήριο, να κόβουν και δεύτερο», τονίζει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Καταλήγοντας λέει ότι θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μέχρι τις 21 του μηνός, οπότε και προγραμματίζεται λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία του ΟΑΣΘ (Μάρκου Μπότσαρη με Αλέξανδρου Παπαναστασίου).