Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

O ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΓΑΣΤΡΙΜΙΘΟΣ Jeff Dunham - ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ



ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ BEATLES



Ο Πλάτανος του Ιπποκράτη - ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Το αιωνόβιο αυτό δέντρο με τον σπηλαιώδη κορμό, περιβάλλει παλιά τοπική παράδοση, που θέλει κάτω από τους κλώνους του να δίδαξε ο Ιπποκράτης τους μαθητές του.

Η κρήνη, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Πλατάνου, σε μια αρχαία, ανάγλυφη λάρνακα από λευκό μάρμαρο, φέρει αραβική επιγραφή, που ονομάζει το νερό της: «νερό από την πηγή του Ιπποκράτη».

Στην ανατολική πλευρά του Πλατάνου υπάρχει μαρμάρινη κυκλική δεκατετράπλευρη κρήνη, που καλύπτεται με θόλο, στηριζόμενο σε επτά αψίδες, κι αυτές πάνω σε ισάριθμες λίθινες και μαρμάρινες κολόνες με κιονόκρανα κορινθιακού ρυθμού.

Στην καρδιά των κατοίκων της Κω παραμένει βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση ότι στον πλάτανό τους ταιριάζει να περιβάλλεται με τα’ όνομα του μεγάλου προγόνου τους Ιπποκράτη, το δε αξιόλογο του δέντρου, που το καθιστά σε παγκόσμια κλίμακα ιερό σύμβολο του Κώου Πατέρα της Ιατρικής, επισφραγίζεται με την τέλεση κάτω από την σκιά του του «17ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ιστορίας της Ιατρικής», τον Σεπτέμβριο του 1960 και του πανηγυρικού εορτασμού του «35ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ιστορίας της Ιατρικής» και της 1ης Διεθνούς Ιατρικής Ολυμπιάδας», τον Σεπτέμβριο του 1996, που διοργάνωσε το Δ.Ι.Ι.Κ.

''PANDORUM'' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ

Τα δυο μέλη του πληρώματος ενός διαστημοπλοίου ξυπνούν από λήθαργο χωρίς να θυμούνται την αποστολή ή το παρελθόν τους. Σ' ένα γιγάντιο σκάφος που υπολειτουργεί γρήγορα διαπιστώνουν με τρόμο πως δεν είναι μόνοι τους.

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Ανακρίνονται 3 άτομα για τη σύληση του τάφου του Τ. Παπαδόπουλου

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση των τριών Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στην Εθνική Φρουρά για τη σύληση του τάφου του Τ.Παπαδόπουλου χωρίς να προκύψουν εναντίον τους στοιχεία. Και οι τρεις πρόβαλαν άλλοθι.

Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς διάφορες κατευθύνσεις και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ανακριτές είναι πρόωρο να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Λόγω της ιδιότητας των τριών στις ανακρίσεις συμμετείχαν και αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά η ηγεσία της Αστυνομίας, σε πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αξιολόγησε πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες.

Ειδικότερα, αξιολογήθηκαν πληροφορίες ότι στην περιοχή του κοιμητηρίου είχε θεαθεί τα ξημερώματα νοσοκομειακό όχημα της Εθνικής Φρουράς και ένα μαύρο όχημα με τρεις επιβάτες.

Εξάλλου, αξιολογούνται πληροφορίες ότι γύρω στα 150 άτομα, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», έχουν έλθει στην Κύπρο για να προκαλέσουν επεισόδια στον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ για το παγκύπριο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, εξετάζεται κατά πόσο η άφιξή τους έχει οποιαδήποτε σχέση και με τη σύληση του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου ή την αυριανή πρώτη επέτειο του θανάτου του και το μνημόσυνό του. Ο τάφος του Τ. Παπαδόπουλου έχει σφραγιστεί και φρουρείται από την Αστυνομία.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης. «Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε ο κ. Παντελίδης.Όπως είπε οι βάνδαλοι άνοιξαν τον τάφο και πήραν τη σορό αφήνοντας άδειο το φέρετρο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από τη φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.

Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ 3D ΤΟΥ CAMERON

Το "Avatar", μια τρισδιάστατη ταινία δράσης που χρησιμοποιεί ειδικά εφέ νέας γενιάς, μας μεταφέρει σε έναν θεαματικό κόσμο πέρα από κάθε φαντασία, όπου ένας απρόθυμος ήρωας ξεκινά ένα ταξίδι λύτρωσης και εξερεύνησης, καθώς ηγείται μιας επικής μάχης προκειμένου να σώσει έναν πολιτισμό...

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ Η ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Άνα Πάουλα Σεγκέτο

ΤΟ ΜΕΝ24 ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΥ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ...

1. Γεννήθηκε στην 1/8/1985
2. Μεγάλωσε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.
3. Είναι λέων.
4. Έχει ύψος 1.60.
5. Η περιφέρειά της είναι 92 εκατοστά.
6. Το στήθος της ανέρχεται στα 93 εκατοστά.
7. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε ήταν στα 18 της, όταν αναγκάστηκε να αφήσει την οικογένειά της για να γίνει μοντέλο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
8. Για να την κατακτήσετε πρέπει να διακρίνεστε για την ευγένειά σας και την εξυπνάδα σας.
9. Η φωτογράφισή της στο περιοδικό Playboy είναι μια από τις καλύτερες δουλειές της.
10. Μπορεί πολλά μοντέλα να ακολουθούν καριέρα ηθοποιού, εκείνη όμως επικεντρώνεται στις φωτογραφίσεις.
11. Δε θα έλεγε όχι σε μια πρόταση για να γίνει παρουσιάστρια.
12. Πιστεύει πως μια γυναίκα δεν πρέπει να είναι εύκολη!













Δολοφονική ενέδρα εναντίον (δόκιμων) αστυνομικών στου Ζωγράφου

Δολοφονική ενέδρα με στόχο δύο δόκιμους αστυνομικούς, που μόλις αποφοίτησαν από τη σχολή της ΕΛ.ΑΣ., έστησε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στου Ζωγράφου ομάδα νεαρών, παριστάνοντας τους… αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Hταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν συναντήθηκαν οι δύο 19χρονοι δόκιμοι, που είναι παιδικοί φίλοι και κατοικούν στην ίδια γειτονιά… Ο ένας είχε μόλις τελειώσει την υπηρεσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης και ο άλλος τη δική του στο αντίστοιχο τμήμα της Ομόνοιας και είχαν συνεννοηθεί να επιστρέψουν στα σπίτια τους με το μηχανάκι που είχε ο ένας από αυτούς.

Φτάνοντας στην περιοχή του Ζωγράφου, σε κεντρική αλλά ερημική διασταύρωση κοντά στην Πολυτεχνιούπολη, σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι. Σε μικρή απόσταση ήταν ομάδα νεαρών, δύο από τους οποίους πήγαν προς το μέρος τους. Οι δόκιμοι δεν φορούσαν στολή, αλλά πολιτικά ρούχα. Ομως, και οι δύο φορούσαν τα υπηρεσιακά τους άρβυλα, τα οποία προφανώς είδαν οι άγνωστοι και κατάλαβαν την ιδιότητά τους.

Ενας από τους αγνώστους ζήτησε με επιτακτικό ύφος να του δείξουν τις ταυτότητές τους παριστάνοντας τον αστυνομικό της Ασφάλειας! Ομως, οι δόκιμοι δεν πτοήθηκαν και τον ρώτησαν: «Ποιος είσαι εσύ που ζητάς ταυτότητες;» Η αντίδρασή τους αυτή έδωσε το σύνθημα στους αγνώστους: «Μπάτσοι είναι! Πάνω τους…» φώναξαν. Την ίδια στιγμή, περίπου δεκαπέντε άτομα έπεσαν πάνω στους δόκιμους προτού εκείνοι προλάβουν να αντιδράσουν. Τους έριξαν από το μηχανάκι στο έδαφος και άρχισαν να τους χτυπούν βάναυσα με γροθιές, κλοτσιές και κάποια αντικείμενα που είχαν μαζί τους!

Οταν οι δράστες ικανοποίησαν τη μανία τους, χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι, ενώ οι τραυματισμένοι δόκιμοι αστυφύλακες μάζεψαν όσες δυνάμεις τούς είχαν απομείνει και κατέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου… Οι συνάδελφοί τους τους μετέφεραν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγαν. Ωστόσο, χθες ο ένας από τους δύο πήγε στο «Ασκληπιείο» Βούλας για εξετάσεις, καθώς υπέφερε από έντονους πόνους στη μέση.


espresso

Οι Los Angeles Lakers είναι η ακριβότερη ομάδα του NBA

Η ακριβότερη ομάδα του NBA είναι οι Lakers σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes”. Η οικονομική αξία τους κατά τη σεζόν 2008-2009 έφτασε τα 607 εκ. δολάρια σημειώνοντας αύξηση 4% εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης. Δεύτεροι στη σχετική λίστα είναι οι New York Knicks, ενώ την πεντάδα των πιο ακριβών ομάδων της Αμερικανικής Λίγκας συμπληρώνουν οι Bulls, οι Pistons και οι Cavaliers

gossip-tv

Νεκρός πιθανολογείται ηγέτης της Αλ Κάιντα


Ένας ηγέτης της Αλ Κάιντα φαίνεται ότι σκοτώθηκε κατά την επιδρομή αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο βορειοδυτικό Πακιστάν, ανακοίνωσαν σήμερα Αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, χωρίς όμως να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

«Τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί οριστικά αλλά είναι πιθανό ότι μία κορυφαία μορφή της Αλ Κάιντα έχει σκοτωθεί», δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς αξιωματούχους, ο ηγέτης της Αλ Κάιντα που φέρεται ότι είναι νεκρός δεν είναι ούτε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ούτε ο υπαρχηγός της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι.

Η επιδρομή που πραγματοποιήθηκε κάποια στιγμή μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα αποτελεί τμήμα της ενίσχυσης της εκστρατείας για τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά θέσεων της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν στο Πακιστάν.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ

Η ΟΥΕΦΑ είναι αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο των στημένων αγώνων, καταπολεμώντας το παράνομο στοιχηματικό.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ έχει ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων σε όλη την Ευρώπη και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, προειδοποίησε για αυστηρά μέτρα.

«Δεν πρέπει να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των αγώνων πριν γίνουν αυτοί. Τα παιδιά θα σταματήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο και ο κόσμος θα σταματήσει να πηγαίνει στα γήπεδα. Θα αναπτύξουμε όλα τα απαιτούμενα μέσα για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δόθηκαν από το Fraud Detection System, οργάνωση που ελέγχει για λογαριασμό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας περίπου 29.000 παιχνίδια το χρόνο σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Έχουμε καθιερώσει το Fraud Detection System, το οποίο παρακολουθεί όχι μόνο τους αγώνες αλλά και τα στοιχήματα που παίζονται σε όλο τον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Όπου αποδειχτεί παρατυπία οι κυρώσεις θα είναι πολύ αυστηρές. Είναι μία πρόκληση να καθαρίσουμε τον 'καρκίνο' αυτό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο.

ETOIΜΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα άρχισαν απόψε στην Πλατεία Συντάγματος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις γιορτές.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες να μοιράσουν λίγο περισσότερη αισιοδοξία, συμπαράσταση, ευαισθησία και πολύ αγάπη για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

«Φέτος το δέντρο της πόλης της Αθήνας είναι μοναδικό ... Είναι ένα δέντρο φτιαγμένο από ζωντανά δεντράκια. 250 ζωντανά δεντράκια, με τις ρίζες τους, συνθέτουν φέτος το δέντρο μας. Και το καλύτερο; Τα δεντράκια αυτά - που θα ποτίζονται εδώ για τρεις εβδομάδες - μετά τις γιορτές, θα φυτευτούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής, αποκτώντας τα ίδια νέα ζωή και χαρίζοντας με τη σειρά τους ζωή στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, με τον τρόπο αυτό θέλουμε να στείλουμε και έμπρακτα ένα μήνυμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας ότι πόλη και περιβάλλον είναι ένα.

Αμέσως μετά η Φιλαρμονική Ορχήστρα και το συγκρότημα De Stijl των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Προέδρου Γιώργου Κατσαρού πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

10 ροκ άλμπουμ με κρυμμένα μηνύματα

Black Sabbath - Mob Rules



Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως το παρατηρητικό μάτι του κατόχου του εν λόγω άλμπουμ (και μια μικρή βοήθεια από έναν μεγεθυντικό φακό δεν θα έκανε κακό...) θα διακρίνει κάτω δεξιά, στη γωνία τις λέξεις «Kill Ozzy», καθότι είναι το άλμπουμ που βρήκε τον Osbourne στα δικαστήρια με την πρώην μπάντα του και τα τρία μέλη αυτής να μην θέλουν να τον βλέπουν ούτε καν ζωγραφιστό.

Iron Maiden - Somewhere In Time



Το ρολόι πίσω γράφει 23:58 (το τραγούδι «2 Minutes To Midnight»), η επιγραφή που περνάει δείχνει το σκορ ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με το αποτέλεσμα «West Ham 7 - Arsenal 3» (η αγαπημένη ομάδα του μπασιστα Steve Harris, κι άλλωστε η West Ham έχει ως παρατσούκλι το χαρακτηρισμό «The Irons», όπως και η μπάντα), η ταινία «Blade Runner» παίζει πίσω σε ένα θέατρο, πίσω βρίσκεται το μπαρ «Aces High» και το «Ancient Mariner Seafood Restaurant», η μασκότ τους, ο Eddie που στέκεται πάνω στην λεωφόρο Acacia, (όλα τραγούδια των Maiden), ενώ οι πυραμίδες από πίσω αναφέρονται στο άλμπουμ «Powerslave».

U2 - All That You Can’t Leave Behind



Η επιγραφή στο ματριξ του αεροδρομίου Σαρλ Ντε Γκολ στο Παρίσι γράφει «33-3», μια βιβλική αναφορά στο Βιβλίο του Ιερεμία, κεφάλαιο 33, στίχο 3, που αναφέρει «κάλεσε με και θα σου απαντήσω και θα σου πω σημαντικά και κρυμμένα πράγματα που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες».

Oasis - Be Here Now



Η Ρολς Ροις που έχει πέσει στην πισίνα είναι μια αναφορά σε ένα περιστατικό που είχε ο ντραμερ των Who, Keith Moon, το 1975, όταν οδήγησε την πολυτελή του Ρολς Ροις στην πισίνα της έπαυλης του Elton John, κατά τη διάρκεια ενός ξέφρενου πάρτι. Το ρολόι του σταθμού παραπέμπει σε μια σκηνή απ’ την ταινία «Hard Day’s Night» των Beatles, της αγαπημένης όλων των εποχών για το συγκρότημα.

Bob Dylan- John Wesley Harding



Λέγεται πως, σε ανταπόδοση στους Beatles που του έκαναν την τιμή και έβαλαν το πρόσωπο του στο εξώφυλλο του άλμπουμ τους, «Sgt. Pepper’s...», ο Dylan έχει κρύψει τα τέσσερα πρόσωπα των Σκαθαριών κάπου μέσα στις φυλλωσιές στο δέντρο πίσω απ’ την αρχοντομουτσουναρα του. Όποιος έχει τα κότσια, ας το ψάξει...

Weezer -Pinkerton



Κάτω απ’ το βιβλιαράκι του cd, θα βρεις ένα χάρτη, στα πρότυπα αυτού που περιέχεται στο βιβλίο «Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών» του Tolkien. Ο χάρτης περιέχει δυο νησάκια, το Mykel και το Carli, τα οποία είναι τα επώνυμα των δυο ιδρυτών του φαν κλαμπ της μπάντας.

Flaming Lips - Yoshimi Battles The Pink Robots



Η ράχη του cd γράφει «Βρήκες το κρυμμένο μήνυμα: έχεις χρόνο στη διάθεση σου; Αν ναι, άστο...»

Radiohead - Ok Computer



Ανάμεσα στις κρυμμένες λεπτομέρειες που μπορεί να βρει κανείς στο ένθετο βιβλίο του cd είναι το, γνωστό απ’ την παιδική μας ηλικία, χαρούμενο προσωπάκι της Tasty (ναι, αυτής με τα γαριδάκια), ένα κομμάτι χαρτί στα ελληνικά καθώς και μια συνταγή για χάμπουργκερ, επιμελώς κρυμμένης κάτω από το logo της Injekto.

REM - Green



Αν βάλεις το άλμπουμ σε μια συγκεκριμένη γωνία απέναντι στο ηλιακό φως, ο αριθμός «4» ξεπροβάλλει πάνω απ’ τα δυο κεφαλαία R, στη μέση και αριστερά. Το ίδιο κόλπο έκαναν με το προηγούμενο τους άλμπουμ, το «Document», μόνο που αυτή τη φορά είχαν κρύψει ένα τεράστιο «5», σημάδι το οποίο, όπως ισχυρίζονται πολλοί, σήμαινε πως μετρούσαν ανάποδα μέχρι τον αριθμό 0, που μάλλον θα ήταν το τελευταίο τους άλμπουμ. Οι υπολογισμοί έλεγαν πως το «0» θα ήταν το «New Adventures In Hi Fi». Έπεσαν έξω.

Beatles - Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band



Αν τοποθετήσεις έναν καθρέπτη κάθετα, στο ύψος της μέσης της κάσας των ντραμς, εκεί που γράφει «Lonely Hearts», εμφανίζεται η κρυμμένη επιγραφή, που το 1967 έκανε πολλούς να ψάχνουν για το πως και πότε σκοτώθηκε ο McCartney: «Ι Οne IX He <>Die», δηλαδή 1+1 / 9, η 11η Νοεμβρίου 1966, όπου λέγεται πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Ασφαλώς μύθος. Οι Beatles απλώς «έπαιζαν» με τον εγκέφαλο των φαν τους.

men24

Η Γιολάντα Διαμαντή σε 4 καυτές πόζες!














































sexystar.gr

Ανθρωποκυνηγητό στην Κύπρο για τους βέβηλους

Τρία άτομα ανακρίνει η αστυνομία για την κλοπή της σορού χθες βράδυ του...
... τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου στο κοιμητήριο Δευτεράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, οι άγνωστοι, αφού σύλησαν τον τάφο, ανέσυραν το φέρετρο, πήραν τη σορό και φεύγοντας έσβησαν τα ίχνη τους αδειάζοντας δύο σάκκους ασβέστη γύρω από τον τάφο.
Οι δράστες ήταν τουλάχιστον 6 και δεν χρησιμοποίησαν κάποιο μηχανικό μέσο. Η γρανιτένια ταφόπλακα, το βάρος της οποίας ξεπερνά τα 250 κιλά, δεν έχει ίχνη βανδαλισμού.

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία και το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, λόγω εργασιών συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών.

Έτσι από σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, από τις 23:00 το βράδυ, μέχρι αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009, στις 07:00 το πρωί θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών (κατεύθυνση προς Πάτρα), μετά τον κόμβο Σελιανίτικα. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Σελιανίτικων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών.

Η Τροχαία κάνει έκκληση οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τα σήματα και τις υποδείξεις της.

Πρόστιμο 25.000 ευρώ για το ματς με την Αλκμααρ

Με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε τελικά ο Ολυμπιακός από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

9.596 οι νεκροί από τη γρίπη Α παγκοσμίως

Η νέα γρίπη Η1Ν1 αφού έφτασε στο υψηλότερο σημείο της στη δυτική Ευρώπη άρχισε να υποχωρεί «με εξαίρεση τη Γαλλία όπου συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων με αμείωτους ρυθμούς», ανακοινώθηκε σήμερα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Ο ιός της νέας γρίπης έχει στείλει στο θάνατο 9.596 πολίτες σε όλο τον κόσμο από την πρώτη της εμφάνιση τον περασμένο Μάρτιο με επιπλέον 828 θανάτους την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του ΠΟΥ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Η αμερικανική ήπειρος παραμένει η πλέον ευάλωτη στον ιό της νέας γρίπης με 6.131 θανάτους (+253 θύματα την τελευταία εβδομάδα) ενώ στην Ευρώπη οι θάνατοι έφτασαν το ίδιο χρονικό διάστημα τους 1.242 (+324 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα).

Ποινική δίωξη για την υπόθεση Τζόρβα

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για δέκα αδικήματα άσκησε ο Εισαγγελέας που εξέτασε την καταγγελία του Αλέξανδρου Τζόρβα για επίθεση με αεροβόλο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είχε κληθεί να καταθέσει για όσα ανέφερε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι δηλαδή από την εξέδρα δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο και μάλιστα είχε υποβληθεί και σε ιατροδικαστική έρευνα, αναφορικά με τα σημάδια που είχε στην πλάτη.

Στις 77.562 οι αιτήσεις για το Ε.Α.Π.

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της 10ης Δεκεμβρίου 2009 η περίοδος υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος για τα προγράμματα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ακαδημαϊκού έτους 2010-2011.

Ο αριθμός συμμετοχής ανήλθε στις 77.592 χιλιάδες για τα 6 προπτυχιακά και 26 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Το αυξημένο ενδιαφέρον των αιτούντων καταδεικνύει, για μια ακόμη χρονιά, την κοινωνική ανάγκη που υπάρχει για εναλλακτικές μορφές ανώτατης εκπαίδευσης και η διαδικασία της κλήρωσης για την αποδοχή των σπουδαστών, την αδυναμία κάλυψης αυτής της ανάγκης.

Φωτογραφίες απο τα αυτοκίνητα που κάηκαν χτές στη Θεσσαλονική


Άγνωστοι χτές το βράδυ έριξαν μολότοφ σε μία σταθμευμένη Mercedes κοντά στην οδό Μελενίκου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς αυτή και άλλα 2 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα δίπλα της. Ένα τέταρτο αυτοκίνητο πλησίον έπαθε ζημιές αλλά σώθηκε χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής που κατέφθασε ένα τέταρτο αφού ξεκίνησε η φωτιά.




gr-matter

Αρνητικοί οι φοιτητές για τη Νομική

Το θέμα της φύλαξης θα απασχολήσει τους πρυτάνεις στη Σύνοδό τους

Παρότι αποτελεί μια κίνηση που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «πιλότος» για την ουσιαστική φύλαξη των ΑΕΙ, οι φοιτητές παρουσιάζονται αρνητικοί στην απόφαση της Νομικής Σχολής Αθηνών να αστυνομευθεί ο χώρος από πανεπιστημιακή αστυνομία. Το θέμα -έστω κι αν δεν είναι στην επίσημη ατζέντα- αναμένεται να απασχολήσει τους πρυτάνεις στη Σύνοδό τους που αρχίζει σήμερα το απόγευμα στο Λαύριο. Χθες, επίσης, πραγματοποιήθηκαν συλλαλητήρια μαθητών και φοιτητών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν επεισόδια. Συνολικά, στα συλλαλητήρια στην Αθήνα μετείχαν περί τα 2.000 άτομα, ενώ περίπου 1.300 στα δύο συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη με αιτήματα, μεταξύ άλλων, τη διαφύλαξη του ασύλου, την ενίσχυση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και την κατάργηση του νόμου για τα κολέγια.

Ειδικότερα, όσον αφορά την απόφαση της Νομικής Σχολής για τη δημιουργία ειδικού σώματος πανεπιστημιακών φυλάκων, χθες, η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της εναρμονίσθηκε με τις προχθεσινές δηλώσεις στην «Κ» του γραμματέα της κ. Γεωργίου Παπαδομιχελάκη. «Το νομικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε το 2007, παρότι είναι αρκετά ευέλικτο σε ό,τι αφορά τον τρόπο και τις περιπτώσεις άρσης του ασύλου δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, παρότι έχουν διαπιστωθεί πολλές περιπτώσεις όπου όφειλε να αρθεί το άσυλο» αναφέρει η παράταξη.

«Δυναμιτίζει το κλίμα»

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Θεόδωρου Φορτσάκη, η παράταξη θεωρεί ότι «η διατύπωση τέτοιου είδους προτάσεων όχι μόνο δεν βοηθά την όλη κατάσταση, αλλά αντιθέτως δυναμιτίζει το κλίμα σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία. Οι προτάσεις Φορτσάκη είναι εξαιρετικά ουτοπικές για τα ελληνικά δεδομένα. Καθώς δεν επιλύουν το πρόβλημα της εισόδου βανδάλων στους χώρους των πανεπιστημίων, αφού είναι αδύνατον δύο ή τρεις φύλακες να εμποδίσουν την είσοδο σε μια ομάδα με προφανή στόχο να διαταράξει την εύρυθμη λειτουργία του ΑΕΙ. Ταυτόχρονα, όμως, δημιουργούν και επιπλέον προβλήματα, καθώς δυσχεραίνουν την πρόσβαση σε μεμονωμένα άτομα (π.χ. φοιτητές ξένων πανεπιστημίων, απόφοιτοι κ.ά.)». Από την άλλη, φοιτητές που μίλησαν στην «Κ» θεωρούν ότι η απόφαση της Νομικής είναι πρόωρη. «Δεν το βρίσκω σωστό», λέει η 18χρονη Νικολέττα Μπίθα, πρωτοετής στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρκετά μαθήματα του συγκεκριμένου τμήματος, οι φοιτητές τα παρακολουθούν στο κτίριο της οδού Σόλωνος, εφόσον το «ΕΜΜΕ», όπως το αποκαλούν, δεν στεγάζεται σ’ ένα κτίριο που να πληροί το σύνολο των αναγκών του. Μαζί της συμφωνεί ο συμφοιτητής της Νίκος Γιακουμέλος. «Αυτός που με οποιονδήποτε τρόπο θέλει να κάνει φασαρία, θα την κάνει. Και δεν θα μπει από την πόρτα», λέει, κουνώντας με νόημα το κεφάλι του. «Προσωπικά δεν νιώθω ότι η ασφάλειά μου απειλείται. Γι’ αυτό θεωρώ το μέτρο εξωφρενικό», λέει από την πλευρά του ο 23χρονος Αλέξανδρος Βασιλειάς, επί πτυχίω φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος.

«Δεν το βρίσκω πρακτικό»

Κάπου ενδιάμεσα βρίσκεται ο 22χρονος Ανδρέας Κουτσούμπας, τελειόφοιτος στο ίδιο τμήμα. «Δεν είναι εντελώς παράλογο. Μια βόλτα να κάνεις στο κυλικείο, θα δεις πολλά “άσχετα” άτομα. Πριν από λίγο, εξαφανίστηκε η τσάντα μιας κοπέλας. Πώς να μην τους υποψιαστείς;» λέει. «Ωστόσο, προσδίδει έναν αρνητικό χαρακτήρα στο πανεπιστήμιο. Επίσης, δεν το βρίσκω πρακτικό. Δεν καταλαβαίνω πώς θα λειτουργήσει. Ούτε μπορούμε να κουβαλάμε συνέχεια μαζί το τρίπτυχο ή το πάσο ή κάρτα σε περίπτωση που χρειαστεί απρογραμμάτιστα να πάμε στη σχολή», προσθέτει αποτυπώντας ένα από τα επιχειρήματα των φοιτητών...

Νέα κέντρα για αλλοδαπούς


Σε πρώην στρατόπεδα στον Ουτζά της Μυτιλήνης και στη Ριτσώνα θα συγκροτηθούν νέα κέντρα υποδοχής αλλοδαπών, ενώ χθες ξεκίνησαν και οι διαπραγματεύσεις Ε.Ε. - Τουρκίας για τη σύναψη συμφωνίας επανεισδοχής.

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στην φάση των «16» του Κυπέλλου Hellas onLine, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Ιανουαρίου του 2010, με τους αγώνες να είναι μονοί. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο ΟΑΚΑ στις 13 του μήνα, ενώ την ίδια ημέρα θα αναμετρηθούν Αρης και Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

13/1/2010

Καλλιθέα- Τρίκαλα (17:00)

Αρης- Αστέρας Τρίπολης (17:00)

Παναθηναϊκός- Πιερικός (17:00)

Λεβαδειακός- Καβάλα (17:00)

20/1/2010

Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)

Πανσερραϊκός- ΠΑΟΚ (17:00)

SKODA Ξάνθη- Ολυμπιακός Βόλου (17:00)

Θρασύβουλος- Πανιώνιος (17:00)

Η σύλληψη του φοιτητή με τις πιτζάμες.

Μοντέλο της χρονιάς, η κόρη του Jagger

H 17χρονη Georgia May Jagger κόρη του αρχηγού των Rolling Stones, Mick Jagger, και της Jerry Hall, ήταν η νικήτρια των βρετανικών βραβείων μόδας.

Ήταν βέβαιο ότι ότι η Geοrgia θα είχε μέλλον στο μόντελινγκ, καθώς έχει πάρει τα σαρκώδη χείλη από τον πατέρα της και τα μαλλιά και την ομορφιά της μητέρας της, η οποία ήταν μοντέλο.

Η πανέμορφη Georgia, ήδη είναι το πρόσωπο για την "Hudson Jeans", ένα από τα πρόσωπα της "Rimmel" και αστέρι του οίκου "Versace".

Για να φτάσει στη σημαντική αυτή διάκριση, κατάφερε να ξεπεράσει και άλλα μοντέλα που είχαν επίσης κάτι από τη μαγεία της Ροκ, όπως την Daisy Lowe(κόρη του κιθαρίστα Gavin Rossdale και της σχεδιάστριας μόδας Pearl Lowe), αλλά και της Rose Huntington-Whiteley, που είχε σχέσεις με τον Tyrone Wood γιο του κιθαρίστα των Rolling Stones, Ronnie Wood.

mediasoup

Τη Δευτέρα η βράβευση των κορυφαίων αθλητών στο ΣΕΦ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, την εκδήλωση για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, προπονητών και ομάδων της χρονιάς, που διοργανώνει για 56η χρονιά ο ΠΣΑΤ και η οποία εφέτος θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 (18.00) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απ'ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Πρόκειται για την ετήσια τελετή που έχει γίνει πλέον θεσμός και σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των ανθρώπων του αθλητισμού, αλλά και της πολιτικής, δημοσιογραφικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Στην εφετινή ψηφοφορία μεταξύ των μελών του ΠΣΑΤ, πήραν μέρος 443 αθλητικοί συντάκτες, οι οποίοι ανάδειξαν τους κορυφαίους της χρονιάς. Οι νικητές και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος (κολύμβηση), ΜΑΡΑΣ Βλάσσης (ενόργανη γυμναστική), ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Βασίλης (μπάσκετ).

- Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΜΑΛΤΣΗ Εβίνα (μπάσκετ), ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Βούλα (στίβος), ΤΣΙΑΒΟΥ Αλεξάνδρα (κωπηλασία)

- Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

- Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΜΙΣΣΑΣ Κώστας (μπάσκετ), ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ Ζέλικο (μπάσκετ), ΡΕΧΑΓΚΕΛ Ότο (ποδόσφαιρο)

- Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ Γιώργος (κολύμβηση), ΜΠΑΟΣ Αναστάσιος (άρση βαρών), ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος (κολύμβηση)

- Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛΜΠΟΛ, ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ Μαρία (κολύμβηση), ΡΙΖΑΟΓΛΟΥ Σεμίχα (κολύμβηση).

Επίσης, κατά τη διάρκεια της γιορτής των κορυφαίων, θα απονεμηθούν και οι ακόλουθες ειδικές βραβεύσεις:

- Το έπαθλο «Αθλητικής προσφοράς και ήθους» θα δοθεί στους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Φραγκίσκο Αλβέρτη που εγκατέλειψαν εφέτος την ενεργό δράση, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στα αθλήματα τα οποία υπηρέτησαν.

- Το έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι), που απονέμεται από την Coca Cola Τρία Έψιλον, θα δοθεί στον διεθνή τερματοφύλακα του Αρη, Μιχάλη Σηφάκη, για τη στάση που κράτησε στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδό που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του Καυτατζογλείου Σταδίου, στον αγώνα Ηρακλής-Αρης.

- Τα έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου» θα δοθούν στον πρωταθλητή του ακοντισμού Σπύρο Λεμπέση, στην τενίστρια Ελένη Κωνσταντινίδου, στην αθλήτρια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, στις πρωταθλήτριες της Ιστιοπλοϊας Μαρία Βουλγαράκη και Δανάη Πάσχου και στον ποδηλάτη, Κωνσταντίνο Καραγεώργο.

- Το έπαθλο «Κοινωνικής Προσφοράς» θα δοθεί στην οικογένεια Αιμίλιου Μαρτίνη, οι τέσσερις κόρες της οποίας ασχολούνται με το άθλημα της Ιππασίας.

Τιμητικές διακρίσεις θα δοθούν στον Ότο Ρεχάγκελ «Έπαθλο ΟΠΑΠ Α.Ε.», για την οχτάχρονη και απολύτως επιτυχημένη παρουσία του (100 αγώνες) στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία θα είναι παρούσα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, στην εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων Ανδρών «Έπαθλο WIND», για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρόδου, στον σύνδεσμο φιλάθλων εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου «Φάρος», στον Μίμη Παπαϊωάννου για το πρόγραμμα προώθησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και στον Κύπριο πρωταθλητή του ύψους (ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) Κυριάκο Ιωάννου, που διατηρείται σταθερά στην ελίτ του αθλήματος.

Σύνοδος των Πρυτάνεων στο Λαύριο, πρόταση για κατάργηση ασύλου

Υπέρ του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου τάσσεται η πλειονότητα των πρυτάνεων, αρκεί, όπως λένε, να εφαρμόζεται.

Στο Τεχνολογικό Πάρκο του Λαυρίου πραγματοποιείται η σύνοδος των πρυτάνεων, που άρχισε το πρωί και διεκόπη αργά το απόγευμα για να συνεχισθεί αύριο, οπότε και θα παραστεί η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η σύνοδος συμπίπτει με μια φορτισμένη ατμόσφαιρα στα Πανεπιστήμια, λόγω των τελευταίων επεισοδίων, του ξυλοδαρμού του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ. Κίττα, κατά την είσοδο κουκουλοφόρων στα Προπύλαια και την παραίτησή του.

Η συζήτηση περί ασύλου μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα. Ωστόσο, πρόθεση των οργανωτών της συνόδου ήταν λόγω της φορτισμένης ατμόσφαιρας να μη συζητηθεί το θέμα του ασύλου.

Ωστόσο, ορισμένοι πρυτάνεις το έθεσαν και κάποιοι προχώρησαν σε δηλώσεις. Ο αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Χ. Ξανθουδάκης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το άσυλο είναι κεκτημένο της Δημοκρατίας και είναι δεδομένο. Ωστόσο, παρατήρησε, συχνά το νομοθετικό πλαίσιο αποτελεί τροχοπέδη για τη λειτουργία των πανεπιστημίων.

Προς αυτή την κατεύθυνση μίλησε και ο αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Λεωνίδας Λουλούδης ο οποίος είπε ότι το άσυλο έχει συμβολικό χαρακτήρα και πρέπει να προσδιορίζονται ποιοι χώροι αποτελούν άσυλο και ποιοι όχι. Την ίδια στιγμή η πλειονότητα των πρυτάνεων τάσσεται υπέρ της διατήρησης του νομοθετικού πλαισίου, αρκεί να εφαρμόζεται.

Αύριο συνεχίζεται η συνεδρίαση και μάλιστα προγραμματίζεται να παραστεί το μεσημέρι και η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Την ίδια ώρα, όμως, προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη σύνοδο και ορισμένοι φοιτητές.

Προκαταρκτική εξέταση για τον «φοιτητή με τις πιτζάμες»

Ο φοιτητής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι κατείχε σακίδιο με βόμβες μολότοφ.

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση του φοιτητή που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι κατείχε σακίδιο με βόμβες μολότοφ, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, αποδεικνύοντας την αθωότητά του, παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διετάχθη για την υπόθεση από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, ζήτησε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευάγγελο Μαδεμλή να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες που προκύπτουν σε βάρος των αστυνομικών που συμμετείχαν στη σύλληψη.

Ζητά, μάλιστα, να περιληφθεί στο αποδεικτικό υλικό της έρευνας το ερασιτεχνικό βίντεο που υπάρχει από τη σύλληψη, το οποίο αποδεικνύει την αθωότητα του νεαρού. Το συγκεκριμένο υλικό προβλήθηκε και κατά την απολογία του συλληφθέντα στις ανακριτικές αρχές της πόλης.

Ο 24χρονος -γνωστός κι ως «φοιτητής με τις πιτζάμες» αφού λίγο πριν τη σύλληψή του είχε βγει στο δρόμο φορώντας πιτζάμες για να πετάξει τα σκουπίδια- ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή ότι οι αστυνομικοί του «φόρτωσαν» το σάκο που περιείχε βόμβα μολότοφ.

Χθες, με ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό, αναγνωρίζοντας ότι οι αστυνομικοί «εσφαλμένα θεώρησαν ότι το σακίδιο ανήκει στο συλληφθέντα».

Βανδαλισμοί σε παλαιστινιακό τέμενος από Ισραηλινούς

Φανατικοί Ισραηλινοί έποικοι επιδόθηκαν σε ακραίες πράξεις βανδαλισμού σε παλαιστινιακό τέμενος που βρίσκεται κοντά στη Ναμπλούς, στη βόρεια Δυτική Όχθη, στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, δήλωσαν παλαιστινιακές πηγές ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις τοπικές παλαιστινιακές αρχές, οι έποικοι πυρπόλησαν βιβλία προσευχών και ένα χαλί στο κύριο τέμενος του χωριού Κφαρ Γιασούφ, αφού έσπασαν την πόρτα του ναού.

Οι δράστες έγραψαν επίσης στους τοίχους αντιπαλαιστινιακά συνθήματα στα εβραϊκά, όπως «Ετοιμαστείτε να πληρώσετε» και «Θα σας κάψουμε όλους», διευκρίνισαν οι πηγές της ασφάλειας και αυτόπτες μάρτυρες.

Συμπλοκές προκλήθηκαν στη συνέχεια σήμερα, Παρασκευή, το πρωί με Ισραηλινούς στρατιώτες που μετέβησαν στην περιοχή για να διερευνήσουν τις καταγγελίες για βανδαλισμό. Διαδηλωτές τους πέταξαν πέτρες, ενώ οι στρατιώτες απάντησαν με δακρυγόνα.

Ο ισραηλινός στρατός, στον οποίο έγιναν οι καταγγελίες για βανδαλισμό του τεμένους, καταδίκασε τις ενέργειες αυτές και δεσμεύτηκε ότι θα συλάβει τους δράστες, οι οποίοι πιστεύεται ότι προέρχονται από γειτονικό ισραηλινό οικισμό.

Διαμαρτυρία για τις λεωφορειολωρίδες στη Θεσσαλονίκη

Συμβολικός αποκλεισμός της οδού Τσιμισκή από το Δίκτυο Κινήσεων για τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη μέρα ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή.

Με τη χρήση των λεωφορειολωρίδων από ταξί παράλληλα με την παράνομη στάση, στάθμευση και τις φορτοεκφορτώσεις μέσα σε αυτές, εμποδίζεται και υποβαθμίζεται σημαντικά η αστική συγκοινωνία. Αυτό υποστηρίζει το Δίκτυο Κινήσεων για τη Θεσσαλονίκη, που με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή, πραγματοποίησε συμβολική διαμαρτυρία στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της ΧΑΝΘ και διέκοψε για λίγη ώρα την κυκλοφορία.

Οι εθελοντές μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς και κρατώντας πλακάτ εμπόδιζαν τη διέλευση των οχημάτων ταξί μέσα από τις λεωφορειολωρίδες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργάνωσης «Αναπηρία Σήμερα» και δημοτικό σύμβουλο Φώτη Μπίμπαση, η διέλευση των ταξί μέσα από τις λεωφορειολωρίδες, προκαλεί τη μείωση της ταχύτητας των λεωφορείων και το συνεχές σταμάτημα-ξεκίνημα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με περισσότερους αέριους ρύπους.

Όπως άλλωστε δείχνουν τα στοιχεία του Δικτύου η παραχώρηση δικαιώματος εισόδου στα ταξί στις λεωφοριογραμμές προκαλεί, μεταξύ άλλων, τη μείωση της μέσης ταχύτητας των αστικών λεωφορείων κατά τις ώρες αιχμής από 12 σε 6 χιλιόμετρα την ώρα.

Επεισόδιο με τον τραγουδιστή των “Guns n’ Roses”

Ένας παπαράτσι ισχυρίζεται ότι έχει πιάσει σε βίντεο την στιγμή που ο τραγουδιστής των “Guns n’ Roses”, Axl Rose τον γρονθοκοπεί. Ο τραγουδιστής έφτασε...

στο αεροδρόμιο του L.A. την Τετάρτη το βράδυ συνοδευόμενος από μια κοπέλα, η όποια αντάλλαξε κάποια λόγια με τους παπαράτσι που προσπαθούσαν να την φωτογραφίσουν. Ο Axl δεν άργησε να τα πάρει κι άρχισε να μοιράζει μπουνιές στους φωτογράφους. Τα μέλη της συνοδείας του τον τράβηξαν και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, απομακρύνοντας τον από το αεροδρόμιο.

troktiko

Αρνείται σχέσεις με το Μπερλουσκόνι «νονός» της μαφίας

Νονός της μαφίας αρνείται ότι είχε σχέσεις με συνεργάτη του Ιταλού πρωθυπουργού, Μπερλουσκόνι.

Ένας «νονός» της Μαφίας που βρίσκεται στην φυλακή κατέθεσε σε ιταλικό δικαστήριο ότι ουδέποτε είχε σχέσεις με στενό συνεργάτη του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δημιουργώντας αμφιβολίες για τις αποκαλύψεις ενός άλλου μαφιόζου που ενέπλεξε τον Ιταλό πρωθυπουργό με τη μαφία.

Ο αρχιμαφιόζος Φίλιπο Γκραβιάνο -που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης μαζί με τον αδερφό του Τζουζέπε για την εμπλοκή τους στο κύμα βομβιστικών επιθέσεων που είχε εξαπολύσει το 1993 η μαφία- αρνήθηκε ότι είχε ζητήσει την βοήθεια πολιτικών ή ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον γερουσιαστή Μαρτσέλο Ντελ Ούτρι που πρόσκειται στον Μπερλουσκόνι.

Όταν ο Γκραβιάνο ερωτήθηκε αν γνώριζε τον Ντελ Ούτρι, απάντησε: «Κατηγορηματικά όχι, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ», ενώ πρόσθεσε ότι δεν ζήτησε πολιτική προστασία, ούτε συνεργάστηκε με τις αρχές όταν συνελήφθη το 1994. «Δεν υπήρξε ανάγκη να ζητήσω βοήθεια από κανέναν», είπε. «Δεν υπήρχε κάποιος που είχε κάτι να μου υποσχεθεί».

Ο Μπερλουσκόνι δεν συνδέεται επισήμως με την υπόθεση του πρώην γερουσιαστή της κεντροδεξιάς Ντελ Ούτρι που έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που τον καταδίκασε σε κάθειρξη εννέα ετών για σχέσεις με τη μαφία.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι ουδέποτε σκέφτηκε να ζητήσει πρόωρες εκλογές, παρά τις εικασίες του ιταλικού Τύπου ότι μπορεί να καταφύγει νωρίτερα στις κάλπες για να κάνει τους επικριτές του να σωπάσουν.

Χρυσοχοΐδης: «Δεν θα παραδώσουμε την Ελλάδα στο φόβο»

Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως «κάποιοι, με αφορμή τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ετοίμαζαν πάλι τη Νύχτα των Κρυστάλλων».

Αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι κάποιοι, με αφορμή τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, «ετοίμαζαν πάλι τη Νύχτα των Κρυστάλλων» (κατά την οποία, οι ναζί έσπασαν, τότε, τα καταστήματα των Εβραίων).

«Δεν είμαστε εδώ για να υφιστάμεθα τέτοιες νύχτες. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα», πρόσθεσε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρου Δρίτσα, σχετικά με τη στάση της αστυνομίας εκείνες τις μέρες.

Ο Θ. Δρίτσας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πολιτεύεται με τη λογική «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ότι επιχειρεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι οι ενέργειες της, όπως οι προληπτικές μαζικές προσαγωγές, ήταν νόμιμες.

«Δεν έχουμε κανένα ενοχικό σύνδρομο απέναντι σε κανένα, ούτε απέναντι σε μύθους οι οποίοι καλλιεργούνται από ορισμένους», ανέφερε ο κ Χρυσοχοΐδης.

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε την Ελλάδα στο φόβο, την ξενοφοβία, την ανασφάλεια και τη συντήρηση. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για μια Ελλάδα που θα είναι ασφαλής για πολίτες. Θα συνεχίσουμε αυτή την πολιτική στη βάση της προσήλωσης στο Σύνταγμα».

«Δεν ήταν νόμιμες, ούτε αποτελεσματικές οι ενέργειες σας. Ανέμους σπείρατε και δεν ξέρω πως θα το εκτιμήσετε αυτό. Σήμερα, μας μιλάτε για τη νύχτα των Κρυστάλλων και για θέσεις εργασίας που χάνονται. Το παιδομάζωμα των προληπτικών προσαγωγών ήταν έξω από κάθε νομιμότητα», αντέτεινε ο κ. Δρίτσας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο «σόου του Ρεσάλτο», όπως το χαρακτήρισε, υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκε καμία νομιμότητα.

Πρόσθεσε δε ότι τους ίδιους χειρισμούς έκανε η κυβέρνηση και σε άλλες πόλεις αλλά και με το άσυλο, όπου απαγόρευσε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια.

«Τα δικαιώματα δεν είναι μεταπολιτευτικός μύθος, είναι παρακαταθήκη μιας άλλης εξέγερσης, της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»,κατέληξε ο κ Δρίτσας.

Ανταπαντώντας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για υποκρισία και διγλωσσία, ενώ τόνισε, αναφορικά με την απαγόρευση στα Προπύλαια, ότι υπάρχει έγγραφο των Αντιπρυτάνεων που ζητούσαν να φυλαχθούν οι γύρω δρόμοι.

«Όταν ο πρύτανης Χ. Κίττας χτυπήθηκε από κάποιον, εσείς κάνετε κριτική γιατί χτυπήθηκε. Όταν συλλαμβάνονται αυτοί που ενδεχομένως να είναι υπεύθυνοι για την επίθεση τότε υπάρχει αστυνομοκρατία. Πείτε μας τι θέλετε επιτέλους», υπογράμμισε ο Χρυσοχοίδης.

Ακόμα, επανέλαβε ότι «τίποτε έξω και πέρα από τη νομιμότητα δεν έγινε», ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας:

« Πρέπει να συνεννοηθούμε πάνω σε ορισμένες βασικές αρχές, ότι δεν θέλουμε τη βία στον τόπο μας, ότι πρέπει να την καταπολέμησουμε γιατί στρέφεται ενάντια στη δημοκρατία και στην κοινωνική συνοχή».

Θάνατος από νέα γρίπη στο στρατό

Το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα της νέας γρίπης στις Ένοπλες Δυνάμεις καταγράφηκε τα ξημερώματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 41.

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 39 χρονη σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία είχε προσβληθεί απο τον Η1Ν1 και νοσηλευόταν με πνευμονία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών τις τελευταίες ημέρες.

Το δείπνο των παρουσιαστών και στελεχών του ALPHA

Στο εστιατόριο «Βαρούλκο» κάλεσε χθες το μεγάλο αφεντικό του ALPHA, Κριστόφ Μάινους τα διευθυντικά στελέχη και τους παρουσιαστές του σταθμού.

Αφορμή για το κάλεσμα οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, με τον κ. Μάινους να ανακοινώνει ότι τέτοια τραπεζώματα θα γίνονται δυο φορές το χρόνο, μία τα Χριστούγεννα και μία στο τέλος της σεζόν.

Το μενού περιελάμβανε τις σπεσιαλιτέ ψαρικών του Λευτέρη Λαζάρου, τις οποίες απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Λαμπερές παρουσίες ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κατέφθασε στο εστιατόριο με οδηγό και πανάκριβο αυτοκίνητο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ν. Γερμανού, κ.α. Υπήρχαν όμως και ηχηρές απουσίες, όπως του Λάκη Λαζόπουλου, που είχε παράσταση, της Ρούλας Κορομηλά, η οποία δεν είναι διευθυντικό στέλεχος και του Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος ήταν άρρωστος.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δηλώσεις όλο νόημα του διευθύνοντος συμβούλου του ALPHA, ο οποίος διέψευσε τις φήμες περί πώλησης του σταθμού. «Είμαστε σχεδόν δεύτεροι στο σύνολο του προγράμματος γι’ αυτό δεχόμαστε επίθεση», δήλωσε ο κ. Μάινους, κλείνοντας προς το παρόν τα στόματα όσων μιλούσαν για αποχώρηση των Γερμανών από τον ALP

Το τσιγάρο σκοτώνει, αλλά μην το πείτε στους καπνιστές

Οι ενδείξεις στα πακέτα των τσιγάρων που προειδοποιούν τους καπνιστές για τον κίνδυνο που ενέχει το κάπνισμα για την υγεία τους ενδεχομένως να τους...προτρέπουν τελικά να καπνίσουν ως ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο του θανάτου, ανακοίνωσαν ερευνητές. Έρευνα μικρής κλίμακας που διεξήγαγαν ψυχολόγοι από τις ΗΠΑ, την Ελβετία και τη Γερμανία έδειξε ότι οι προειδοποιήσεις που δεν συνδέονται με τον θάνατο, του τύπου "το κάπνισμα σε κάνει απωθητικό" ή "το κάπνισμα προκαλεί μεγάλη ζημιά σε σένα και στους γύρω σου", είναι πιο αποτελεσματικές σε ό,τι αφορά στη διακοπή του καπνίσματος.

Εκτός αέρα σήμερα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Άρρωστη παραμένει η Αγγελική Νικολούλη, γεγονός που “σβήνει” τις κάμερες της εκπομπής της η οποία σήμερα θα μείνει μακριά από τους τηλεθεατές της. Η παρουσιάστρια από την Τρίτη ταλαιπωρείται με την υγεία της καθώς έχει υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και παραμένει στο σπίτι της για να αποφύγει τα χειρότερα. Παρα το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες η Αγγελική Νικολούλη ακολούθησε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει σήμερα να παρουσιάσει το “Φως στο τούνελ”. Από εμας περαστικά και σύντομα κοντά μας!

gossip-tv

Θήβα: Τα βιβλία έκρυβαν χασίς!

Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά στο εσπερινό λύκειο της πόλης...
που έκρυβε σε βιβλία. Ο 17χρονος Ρουμάνος έκλεινε ραντεβού με μαθητές και στην είσοδο του σχολείου, τους έδινε ένα βιβλίο που μέσα, σε κάποια σελίδα, υπήρχε κολλημένο ένα σακουλάκι με χασίς.

Η αστυνομία που είχε πληροφορίες για τη δράση του 17χρονου, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να τον συλλάβει. Αυτό έγινε το πρωί: την ώρα που ο 17χρονος έδινε ένα βιβλίο σε μαθητή, οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες.
Μετά από έρευνα που έγινε σπίτι του, εντοπίστηκαν συνολικά 107 γραμμάρια χασίς, σε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Ο ανήλικος που ομολόγησε ότι διακινούσε ναρκωτικά θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα...

Τελειώνει ο Αμπρέου

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον Σεμπαστιάν Αμπρέου φέρνει τον Ουρουγουανό επιθετικό στην πόρτα της εξόδου του Άρη.
Ο Αμπρέου προοριζόταν για βασικός στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη ο Ουρουγουανός προφασίστηκε αυτή την δικαιολογία για να μην προσφέρει τις υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να “βγει από τα ρούχα του”.

Ο Αργεντινός τεχνικός μάλιστα έχει εισηγηθεί ήδη την αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού.

Ληστεία σε super market στο Βύρωνα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι, στο super market της γνωστής αλυσίδας BAZAAR, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Εμπεδοκλέους 91 στο Βύρωνα.

Άγνωστος εισέβαλε στο κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε όσους ήταν μέσα. Στη συνέχεια άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και εξαφανίστηκε.

Κάηκε το σπίτι του Σαββόπουλου!

Κάρβουνο έγινε το εξοχικό του αγαπημένου μουσουργού...
... στο Μούρεσι Μαγνησίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία!
Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε ξημερώματα Παρασκευής, καθώς ξεκίνησε και η φωτιά, αλλά και η 4ωρη μάχη των εθελοντών πυροσβεστών του δήμου με τις φλόγες, φαίνεται πως δεν αρκούσε να σωθεί η όμορφη 2όροφη νεοκλασική οικία, στην οποία την ώρα της πυρκαγιάς ευτυχώς δεν βρίσκονταν κανείς. Στο σπίτι μένει ζευγάρι αλλοδαπών όπου φροντίζουν για τη συντήρησή του.
Το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας εξετάσει τώρα την πιθανότητα εμπρησμού ή βραχυκυκλώματος.

NEWSIT

παρτυ αλληλεγγυης και οικονομικης ενισχυσης στους συντροφους του ΡΕΣΑΛΤΟ





















indymedia

Τα πόδια «μιλάνε»

Μια μυστική γλώσσα του σώματος με την οποία οι άνθρωποι «περνάνε» μηνύματα στους άλλους.

Το σώμα έχει γενικά τη δική του γλώσσα, τα μάτια λένε πολλά χωρίς λόγια, αλλά φαίνεται πως υπάρχει μια ακόμη «γλώσσα», αυτή των ποδιών. Ένας κορυφαίος Βρετανός ψυχολόγος, που μελετά το ζήτημα εδώ και δεκαετίες, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε άλλη μια «οδό» επικοινωνίας, με την οποία όλοι οι άνθρωποι, ιδίως οι γυναίκες, στέλνουν μυστικά μηνύματα στους γύρω τους και το κάνουν με τα πόδια τους, χωρίς οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε καν ιδέα ότι αυτό συμβαίνει.

Η ανακάλυψη έγινε από τον καθηγητή Τζιόφρι Μπίτι, επικεφαλής της σχολής ψυχολογικών επιστημών του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph». Η έρευνα, που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας κατασκευής υποδημάτων Τζέφερι Γουέστ, έδειξε ότι αν μια γυναίκα επιθυμεί έναν άνδρα και γελά, όταν μιλά μαζί του, τα πόδια της ασυνείδητα απομακρύνονται από το σώμα της και παίρνει μια στάση με πιο ανοικτά πόδια, σαφείς ενδείξεις ότι ο συνομιλητής της την ελκύει σεξουαλικά. Αν όμως τα πόδια της είναι σταυρωμένα ή διπλωμένα κάτω από το σώμα της, την ώρα που μιλά σε έναν άνδρα, τότε μάλλον δεν έλκεται από αυτόν.

Οι άνδρες, αντίθετα με τις γυναίκες, δεν «σηματοδοτούν» σεξουαλική έλξη με τα πόδια τους. Οι ψεύτες κρατάνε τα πόδια τους αφύσικα ακίνητα, ώστε υποσυνείδητα να μην δίνουν στόχο και τους προσέχουν οι άλλοι. Οι γυναίκες κρίνουν τους άνδρες σε μεγάλο βαθμό από τα παπούτσια που φοράνε, πόσο είναι στιλάτα, καθαρά και ακριβά (ή τουλάχιστον φαίνονται να είναι!).

Αν ένας άνδρας είναι νευρικός, θα το δείξει αυξάνοντας τις κινήσεις των ποδιών του. Αντίθετα, οι γυναίκες, όταν είναι νευρικές, κρατάνε τα πόδια τους ακίνητα. Οι κυριαρχικοί τύποι ανδρών και γυναικών κάνουν συγκριτικά λιγότερες κινήσεις ποδιών, γιατί τους αρέσει να ελέγχουν όχι μόνο το περιβάλλον τους, αλλά και το σώμα τους. Οι εξωστρεφείς κάνουν το ίδιο (λίγες κινήσεις), όπως και οι αλαζόνες και εγωιστές, αλλά για άλλους λόγους, ενώ οι ντροπαλοί κάνουν συχνές κινήσεις με τα πόδια τους.

Ο Μπίτι (που είναι ο αρμόδιος ψυχολόγος για τα σόου του Big Brother στη Βρετανία) ανέφερε ότι οι άνθρωποι μπορούν ευκολότερα να έχουν επίγνωση των μηνυμάτων που μεταδίδουν με τα χέρια ή τις εκφράσεις του προσώπου τους, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τα πόδια τους. «Η μυστική γλώσσα των ποδιών μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά μας, τι σκεφτόμαστε για το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούμε και γενικότερα για τη συναισθηματική και ψυχολογική μας κατάσταση. Είναι ένα πραγματικά γοητευτικό μη λεκτικό κανάλι επικοινωνίας», πρόσθεσε και τόνισε ότι ακριβώς επειδή είναι κατ' εξοχήν ασυνείδητο, είναι πιο αξιόπιστο όσον αφορά τα μηνύματα που μεταφέρει.

Facebook: Νέες ρυθμίσεις στα προσωπικά δεδομένα

Το Facebook θέτει σε εφαρμογή τις νέες ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων, με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας για τους 350 εκατομμύρια χρήστες του. Πρόκειται για την τελευταία σειρά αλλαγών στην πολιτική του κοινωνικού δικτύου σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, μόλις 15-20% των χρηστών έχουν προσαρμόσει τις ρυθμίσεις τους ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά τα προσωπικά τους δεδομένα. Πάντως, μία από τις νέες ρυθμίσεις, η δυνατότητα απόλυτου ελέγχου στο ποιος βλέπει κάθε δημοσίευση του χρήστη, προέκυψε μετά από σειρά αιτήσεων από τους ίδιους τους χρήστες.

Έτσι, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να επιλέξουν διαφορετική ρύθμιση πρόσβασης για κάθε τι που δημοσιεύουν, από σχόλια μέχρι updates φωτογραφιών, που σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμόζουν κάθε τι που ανεβάζουν στο Facebook. Οι χρήστες θα επιλέγουν από τρία επίπεδα ρυθμίσεων: Να βλέπουν μία δημοσίευση μόνο οι φίλοι ή και οι φίλοι των φίλων, ή όλοι.

«Σχεδιάζουμε το Facebook πάντοτε με γνώμονα τον έλεγχο του χρήστη στην πληροφορία και την επιλογή να τη μοιραστεί με όποιον αυτός επιθυμεί», δήλωσε ο Έλιοτ Σράτζ, αντιπρόεδρος επικοινωνίας του Facebook.

Πριν από μερικούς μήνες, το κοινωνικό δίκτυο είχε υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αλλαγές των όρων χρήσης μετά από παραβιάσεις νόμων στον Καναδά, κρατώντας επ' αόριστον τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Τελικά, συμφώνησε να μεταβάλλει τον τρόπο που χειρίζεται τα δεδομένα των χρηστών, αλλά και να καταστήσει σαφές ότι οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν ή να σβήσουν εντελώς το προφίλ τους.

Σε ότι αφορά τις νέες ρυθμίσεις, σύμβουλοι ασφαλείας έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι οι χρήστες θα εκθέτουν υπερβολικά πολλά στοιχεία, εσκεμμένα ή όχι. Ωστόσο, στην πράξη τελικά θα αποδειχθεί κατά πόσο οι αλλαγές αυτές θα σημαίνουν λιγότερες δυσάρεστες εκπλήξεις για όσους έχουν κατά λάθος μοιραστεί στοιχεία με λάθος άτομα.

Αλλαγές σε δρομολόγια του ΟΣΕ


Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, τίθενται σε ισχύ από την προσεχή Κυριακή 13 του μηνός και κάθε Παρασκευή και Κυριακή τα δρομολόγια 741/765, 766/746 747/767, 768/754 (Θεσσαλονίκη - Αμύνταιο - Κοζάνη - Αμύνταιο - Θεσσαλονίκη).

Επίσης, από την ίδια μέρα, τίθενται σε ισχύ σε όλη την Ευρώπη τα νέα δρομολόγια των Διεθνών Επιβατικών και Εμπορικών αμαξοστοιχιών της περιόδου 2009-2010. Στο πλαίσιο αυτό επέρχονται στα δρομολόγια του Ελληνικού δικτύου ορισμένες τροποποιήσεις. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από τα κατά τόπους γραφεία της εταιρίας.

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ BAND AID-Do they know it's christmas

Τα "καυτά" μηνύματα του Τάιγκερ Γουντς

Το ντόμινο των "καυτών" αποκαλύψεων που έφερε το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Τάιγκερ Γουντς στο τέλος του περασμένου μήνα (σ.σ. Ημέρα των Ευχαριστιών) φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό.

Το... κραγιόν στο γιακά του πουκαμίσου έδωσε τη θέση του στο "ηλεκτρονικό αποτύπωμα" και τα "άπλυτα" του "κατεργάρη" σούπερ σταρ βγήκαν στη φόρα!

Συγκεκριμένα τα... πονηρά μηνύματα που έστελνε στον παράλληλο δεσμό που διατηρούσε ή καλύτερα στον έναν από τους αρκετούς, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τα "καυτά" sms που αντάλλασσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μέσω κινητού τηλεφώνου με την Γκραμπς, το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 26 Νοεμβρίου, ημέρα των Ευχαριστιών.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Γουντς: Γεια σου σέξι. Δεν μπορώ να έρθω αυτή την εβδομάδα. Προέκυψε κάτι με την οικογένεια (20 Ιουλίου 3:04 μ.μ.)

Γκραμπς: Δεν πειράζει, ελπίζω να είναι όλα εντάξει... Θα ήθελα πάντως να σε δω.

Γουντς: Θα το κανονίσουμε

Γουντς: Στείλε μου κάτι πολύ άτακτο (18 Οκτωβρίου 3:40 μ.μ.)

Γκραμπς: Για κάποια πράγματα αξίζει να περιμένεις lol... Εξάλλου είμαι στη δουλειά

Γουντς: Πήγαινε στο μπάνιο και κάντο

Γκραμπς: Χα, χα, είσαι υπερβολικός

Γουντς: Χαρούμενη ημέρα Ευχαριστιών (26 Νοεμβρίου 11:16 μ.μ. )

Γκραμπς: Και σε σένα αγάπη μου

sport24

Επιθεση απο νεοναζι της Χρυσης Αυγης στο Συνταγμα-ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Επίθεση από 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα σε δυο νέους, βράδυ στις 11.12.09, κατά την "παρέμβασή" τους στο κέντρο.

Επίθεση από νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, βράδυ στις 11.12.09

Χτες στις 20.30 δυο φίλοι μου δεχτήκαν επίθεση από φασίστες. Από το site τους φαίνεται ότι πρόκειται για ναζί της Χρυσής Αυγής που έκαναν "παρέμβαση" στο κέντρο. Όπως λέει και το site της Χρυσής Αυγής:

Μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν το απόγευμα πολιτική δράση στις Πλ. Συντάγματος, Μοναστηρακίου, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας και διαφωτιστικό υλικό για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Είχανε μάθημα σε μια πολυκατοικία στην Κυδαθηναίων και με το που κατέβηκαν στο δρόμο δεχτήκανε επίθεση από μια ομάδα 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων οι 6 κρατούσαν κράνη και οι δυο είχανε σίγουρα σιδερογροθιές που τις χρησιμοποίησαν στην επίθεση τους. Τους κυκλώνουν στα κάγκελα της εκκλησιάς που βρίσκεται απέναντι και το μόνο που τους είπαν ήταν: "Αναρχία ρε μουνιά;;; " και κατευθείαν άρχισαν να τους χτυπάμε με τις σιδερογροθιές, με μπουνιές και κλωτσιές. Αφού χτύπησαν και πέταξαν τον ένα κάτω, πήγαν και οι 8 και κτυπάγανε ταυτόχρονα τον δεύτερο. Μετά από δυνατές εκκλήσεις για βοήθεια, σταμάτησαν και φύγανε ήρεμοι και ανενόχλητοι προς την Φιλελλήνων.

Ο δεύτερος που έφαγε σχεδόν όλο το ξύλο έχει ανοιγμένο το κεφάλι του σε διάφορα σημεία και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο άλλος στην προσπάθεια να προστατεύσει το κεφάλι του από το χτύπημα της σιδερογροθιάς, τον χτύπησαν στο χέρι όπως επίσης έφαγε αρκετές μπουνιές και κλωτσιές.

Χτες πήγαμε στο νοσοκομείο για να δούμε την υγεία τους αλλά και για να καταγράψουμε τα χτυπήματα. Εκεί έβγαλα δυο φωτο από τον φίλο μου που χτύπησαν και πιο πολύ.

Και οι δύο φίλοι μου είναι καλά στην υγεία τους. Αυτός που χτυπήσανε πιο πολύ δεν χρειάστηκε τελικά να κάνει ράμματα.

ΥΓ: Άμα το επιθυμούν και τα παιδιά, όταν πάρουν και την καταγραφή του περιστατικού από τα νοσοκομεία, θα το ανεβάσω και αυτό. Αν θα γίνει οποιαδήποτε περαιτέρω ενεργεία, θα ενημερώσω μόνο άμα συμφωνούν και τα παιδιά.

Η είδηση θα γίνει γνωστή και σε άλλα site αργότερα.

Ο αρθογράφος είναι μέλος της Νεολαίας εναντία στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (
Y.R.E).

indy

Η Πορνοστάρ Του Τάιγκερ Γουντς










Σάκης-Tάμτα - Ακούστε το ντουέτο τους!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ή αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, αλλά θα στηρίξει τις πρυτανικές αρχές για την εφαρμογή του, δήλωσε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

"Θα του ξαναδώσουμε το αληθινό του περιεχόμενο, που είναι η περιφρούρηση του ελεύθερου και ανοιχτού πανεπιστημίου, των πολλών και της γνώσης και όχι των λίγων και του σκοταδισμού", δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου. "Θα στηρίξουμε τις πανεπιστημιακές αρχές, ώστε να το εφαρμόσουμε", πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι αυτή η συνεργασία θα έχει ως βασικό άξονα τρεις αρχές: Καμία αποδοχή και ανοχή στις καταστροφές μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου. Καμία αποδοχή στη διακοπή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Η ποιότητα της ερευνητικής διαδικασίας και η έρευνα δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε από τη μεριά του, να σταματήσει να υπάρχει "αυτό το άσυλο που αλλοιώνει, μαυρίζει και προσβάλλει τη Δημοκρατία".

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;;;
ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...Ή ΟΤΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

Φιντέλ Κάστρο: «Κυνικός» ο Μπαράκ Ομπάμα

Για «κυνισμό» κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα ο Φιντέλ Κάστρο, αναφερόμενος στο ότι δέχθηκε το βραβείο Νομπέλ ειρήνης ενώ κλιμακώνει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιδέλ Κάστρο επέκρινε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για το γεγονός ότι τιμάται με το βραβείο Νομπέλ Ειρήνης την ώρα που κλιμακώνει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν αναπτύσσοντας περισσότερα στρατεύματα.

Ο Κάστρο παρατήρησε ότι μόλις πριν από δύο μήνες ήταν «θετικό» το ότι ο κ. Ομπάμα έλαβε το βραβείο από την επιτροπή που απονέμει τα βραβεία Νομπέλ – απόφαση που είχε καταπλήξει τον Λευκό Οίκο όταν είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο.

Ο κ. Ομπάμα θα επιχειρήσει να παρουσιάσει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν ως μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να αποκατασταθεί η ειρήνη όταν παραλάβει το βραβείο στο Όσλο σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ωστόσο ο Κάστρο -ο οποίος γενικά βλέπει θετικά τον Μπαράκ Ομπάμα- υπήρξε επικριτικός σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύθηκε σε κρατικά ΜΜΕ.

«Γιατί δέχθηκε ο Ομπάμα το βραβείο Νομπέλ όταν είχε ήδη αποφασίσει να συνεχίσει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν μέχρι τέλους; Δεν χρειαζόταν να κάνει μια τόσο κυνική πράξη», έγραψε ο Κάστρο.

«Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δε λέει κουβέντα για τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ανάμεσά τους παιδιά και αθώους ηλικιωμένους ανθρώπους, που έχουν σκοτωθεί στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως η πολιτική που εφαρμόζει η Ουάσινγκτον είναι «η ίδια με εκείνη του Μπους»

antinews

Εκπτωτικό κουπόνι για ανέργους

Ατομικό εκπτωτικό κουπόνι έως και 50% σε ανέργους, που θα αφορά τρόφιμα πρώτης ανάγκης καθώς και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ομάδων.

Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι το μέτρο αυτό για την ανακούφιση των ανέργων θα είναι έτοιμο μέχρι το Φεβρουάριο και οι εκπτώσεις σε βασικά είδη διατροφής θα αφορούν το ψωμί το κρέας και το γάλα.

Στόχος, όπως διευκρίνισε, είναι να υπάρξει συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ ώστε η έκπτωση να φθάσει στο 50% αντί 20% με 30% που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο, μέσα από το κονδύλι ύψους 1,5 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε να υπάρξει συνεργασία τόσο με το ΜΕΤΡΟ όσο και με την ΕΘΕΛ για περαιτέρω μείωση των εισιτηρίων.

Σχολιάζοντας το μέτρο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επέκρινε τον κ. Λοβέρδο: «Ο υπουργός Εργασίας παριστάνει τον Καραμουντζούνη με δήθεν πρωτοβουλίες φιλόπτωχων ταμείων. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά, όχι ελεημοσύνη».

Οι top gay και λεσβίες star όλων των εποχών!

Ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Top Ten Male Celebrity Gay Icons of All Time:

1. Elton John
2. Freddie Mercury
3. Stephen Fry
4. George Michael
5. Oscar Wilde
6. Will Young
7. Alan Carr
8. Paul O’Grady
9. Boy George
10. David Beckham

Top Ten Female Celebrity Gay Icons:

1. Judy Garland
2. Kylie Minogue
3. Madonna
4. Cher
5. Liza Minnelli
6. Marilyn Monroe
7. Shirley Bassey
8. Lily Savage
9. Dusty Springfield
10. Barbra Streisand

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησαν οι Portishead για τη Διεθνή Αμνηστία!

Ένα κομμάτι για λογαριασμό της Διεθνούς Αμνηστίας κυκλοφόρησαν οι Portishead.

Το κομμάτι έχει τίτλο ‘Chase The Tear’ και είναι πραγματικά ό,τι πιο kraut rock έχουν κυκλοφορήσει.

Ακούστε το εδώ και αγοράστε το από τα ψηφιακά stores. Είναι για καλό σκοπό...



Οι "μπλαουγκράνα" προτιμούν Ολυμπιακό

Όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο Σέρχιο Μπούσκετς, ο μεσοαμυντικός της Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες είναι η ομάδα που θα ήθελαν αντίπαλο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

"Ο Ολυμπιακός ή η Στουτγκάρδη θα ήταν ένας βατός αντίπαλος στα χαρτιά. Ωστόσο, πρόκειται για πολύ καλές ομάδες με δυνατές έδρες και δεμένα σύνολα", τόνισε ο αμυντικός μέσος της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Σέρχιο Μπούσκετς, ο μεσοαμυντικός της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε την επιθυμία του οι "μπλαουγκράνα" να αντιμετωπίσουν μία εκ των Ολυμπιακό και Στουτγάρδη. Το ίδιο ακριβώς εύχονται και όλοι οι "ισχυροί" για την κλήρωση της επόμενης φάσης

Για την παρουσία της Μπάρτσα στο Champions League, τόνισε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στα τελευταία ματς έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα κι αποκτήσαμε την δυναμική που είχαμε κατά την περσινή σεζόν και φτάσαμε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου".

Κοντά σε ανανέωση με τον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο βρίσκονται η ΠΑΈ Άρης και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ όπως μετέδωσε πρώτο το «Αθλητικό Metropolis». Ο μάνατζερ του Αργεντίνου τεχνικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Κούπερ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε μία πρώτη συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο του κ. Κούπερ θα του αποφέρει περίπου 1εκ. Ευρώ ετησίως ενώ ο Αργεντίνος τεχνικός θα είναι αυτός που θα έχει τον πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα. Η συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Κούπερ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η ΠΑΕ Άρης θέλει με τον τρόπο αυτό να δώσει και μία απάντηση στα όποια σενάρια ακούστηκαν τελευταία για τον κ. Κούπερ.

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι

Αύριο στις 16:45 ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με τον κ. Κούπερ να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή. Εκτός όπως είναι γνωστό έμεινε (λόγω στομαχικών διαταραχών όπως αναφέρθηκε επίσημα) ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, όπως και ο τιμωρημένος Νασούτι κι ο τραυματίας Γκαρσία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ρονάλντο, Ντέιλι, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Φερνάντεζ, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα.

Τασιάνα Ντουνάμις

1.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
2. Το ζώδιο της είναι Ταύρος.
3. Έχει ύψος 1,70.
4. Η περιφέρεια της είναι 98 εκατοστά.
5. Τα 95 εκατοστά του στήθους της τραβούν τα αντρικά βλέμματα.
6. Έχει στόχο να παίξει στο θέατρο.
7. Η ίδια πιστεύει πως μερικές φορές είναι σέξι, όπως και όλες οι γυναίκες.
8. Το καλλίγραμμο κορμί της είναι οφείλεται στη σωματική άσκηση και στο χορό.
9. Σε ερώτηση για το ποιο πιστεύει ότι είναι το ελάττωμα της απάντησε: Είμαι τέλεια! Δόξα τω Θεώ έχω δύο πόδια και είμαι αρτιμελής.
10. Σε έναν άντρα την ελκύει η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του και το χιούμορ του.
11. Ένα από τα πιο τρελά περιστατικά που έχει ζήσει είναι όταν μια γυναίκα πλήρωσε για να βγει μαζί της.
2. Στο σεξ βάζει όση φαντασία χρειάζεται, ώστε να αρέσει στον άλλον.