Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ληστής σκότωσε ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ

Νεκρός από τις σφαίρες αδίστακτου ληστή έπεσε χθες το απόγευμα ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στις Συκιές, ο οποίος επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη και να προστατεύσει μια υπάλληλο που απειλούνταν με το όπλο.

Ο δράστης πήγε με σκοπό να ληστέψει το σούπερ μάρκετ Smile που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη, χθες λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, όμως ο γιος του ιδιοκτήτη τον αναγνώρισε, καθώς ο ίδιος άνθρωπος είχε ληστέψει το κατάστημα και πριν από δέκα μέρες. Τόσο προ δεκαημέρου, όσο και χθες ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και οι υπάλληλοι παρά την ταραχή τους τον αναγνώρισαν.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι την ώρα της χθεσινής εισβολής του νεαρού ληστή, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ βοηθούσε τεχνικούς εταιρείας που περνούσαν κάμερες ασφαλείας στο κατάστημά του.

Στη θέα του οπλοφόρου και στις φωνές του γιου του, ο 53χρονος επιχειρηματίας έτρεξε προς τον ληστή μαζί με έναν τεχνικό και προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν, πιστεύοντας ότι το όπλο που κρατούσε ήταν ψεύτικο.

Προς στιγμή επικράτησε πανδαιμόνιο, ο ληστής φώναζε να μην τον πλησιάσουν, αλλά οι δύο άντρες κινήθηκαν προς τα πάνω του και προσπάθησαν να τον ρίξουν στο έδαφος. Ψύχραιμος και αδίστακτος ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των αντρών που τον πλησίασαν και ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ δέχτηκε μία σφαίρα κατάστηθα και μία άλλη στα πόδια. Σοκ υπέστησαν ο τεχνικός της εταιρείας και η υπάλληλος που απειλήθηκαν με το όπλο, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Σοβαρά τραυματισμένος ο 53χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, όμως δύο ώρες αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η σφαίρα τον βρήκε στο στήθος πολύ κοντά στην καρδιά και είχε χάσει πολύ αίμα.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού, ο οποίος σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων είναι ψηλός, μελαχρινός και με άγρια όψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου