Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ή αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, αλλά θα στηρίξει τις πρυτανικές αρχές για την εφαρμογή του, δήλωσε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

"Θα του ξαναδώσουμε το αληθινό του περιεχόμενο, που είναι η περιφρούρηση του ελεύθερου και ανοιχτού πανεπιστημίου, των πολλών και της γνώσης και όχι των λίγων και του σκοταδισμού", δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου. "Θα στηρίξουμε τις πανεπιστημιακές αρχές, ώστε να το εφαρμόσουμε", πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι αυτή η συνεργασία θα έχει ως βασικό άξονα τρεις αρχές: Καμία αποδοχή και ανοχή στις καταστροφές μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου. Καμία αποδοχή στη διακοπή της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Η ποιότητα της ερευνητικής διαδικασίας και η έρευνα δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε από τη μεριά του, να σταματήσει να υπάρχει "αυτό το άσυλο που αλλοιώνει, μαυρίζει και προσβάλλει τη Δημοκρατία".

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;;;
ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...Ή ΟΤΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου