Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Stacy Keibler Pics








H Rihanna στο Χ - factor! Video

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗ Video




ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΘΟΣ Video

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο της Ελίνας του Big Brother

Δειτε τα μεγαλυτερα πραγματα σε μεγεθος στον κοσμο... Video

Τραπεζίτης + μπουμπούκα = LOVE !!!!!!!!!!!!

Γνωστός τραπεζίτης είναι καψούρης με την Ευγενία Μανωλίδου.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο σιτεμένος κύριος μιλάει για την καψούρα που έχει για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του www.gossiptv.gr ο εν λόγω κύριος στέλνει σχεδόν καθημερινά λουλούδια και εδέσματα από γνωστά Delicatessen του Κολωνακίου και της Κηφισίας, στα γυρίσματα της εκπομπής της, προσέχοντας να μην υπάρχει τα όνομά του στις αποστολές στην Ευγενία.

Zach Galifianakis ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΓΙΩ ΓΙΑ ΤΟ VANITY FAIR





Θεσσαλονίκη: Μάθε πού ψηφίζεις μέσω ιντερνετ









http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DimosThessalonikis

To Ark Festival παρουσιάζει τους Cinematic Orchestra στην Αθήνα



ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ''TRAILER'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ...

Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη είναι απο την Κίνα

Ο πρόεδρος της Κίνας Χου Ζιντάο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη, εκτοπίζοντας τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο πρόεδρος Χου εξουσιάζει «σχεδόν δικτατορικά 1,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους, το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού».

«Σε αντίθεση με τους ομόλογούς του από την Δύση, ο Χου μπορεί να εκτρέπει ποταμούς, να χτίζει πόλεις, να φυλακίζει αντιφρονούντες και να λογοκρίνει το διαδίκτυο, χωρίς την παρέμβαση των ενοχλητικών γραφειοκρατών ή των δικαστηρίων», σημειώνει το περιοδικό.

Ο πρόεδρος Ομπάμα απλώς υπέστη «ένα είδος ήττας» μετά από τη νίκη των Ρεπουμπλικάνων στις ενδιάμεσες εκλογές, σύμφωνα με το Forbes. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας.

Στις αμέσως επόμενες θέσεις ακολουθούν ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πάπας Βενέδικτος XVI και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί κατέχει την 19η θέση, ενώ ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν την 57η.

Πειραματικό φάρμακο υπόσχεται να μειώσει τη ζημιά από εγκεφαλικά

Νέο πειραματικό φάρμακο υπόσχεται να μειώσει τη ζημιά που προκαλούν τα εγκεφαλικά.

Αμερικανοί επιστήμονες δοκίμασαν με επιτυχία σε πειραματόζωα ένα νέο φάρμακο που μπλοκάρει ένα μόριο, το οποίο εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Η θετική αυτή εξέλιξη δίνει ελπίδες ότι στο μέλλον θα υπάρξει ένα φάρμακο, το οποίο θα επιτρέπει στους ανθρώπους να ανακάμπτουν ταχύτερα και με λιγότερες βλάβες από ένα εγκεφαλικό.

Οι ερευνητές του τμήματος νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Λος Άντζελες (UCLA), υπό τον Τόμας Καρμάικλ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό Nature, σύμφωνα με το BBC και το Science, ανέφεραν ότι το φάρμακο κατέστησε εφικτή την βελτίωση μέχρι και σε ποσοστό 50% των συνεπειών του εγκεφαλικού σε ποντίκια. Περαιτέρω όμως έρευνες και κλινικές δοκιμές θα πρέπει να γίνουν πριν το φάρμακο βγει στο εμπόριο.

Τα εγκεφαλικά συμβαίνουν όταν μια περιοχή του εγκεφάλου στερείται το οξυγόνο, συνήθως λόγω φραγμένων (ισχαιμικό επεισόδιο) ή κατεστραμμένων (αιμορραγία) αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τα εγκεφαλικά κύτταρα. Δεν είναι δυνατό να αναζωογονηθούν τα κύτταρα που πεθαίνουν στην περιοχή του εγκεφαλικού, όμως οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα κύτταρα γύρω από την περιοχή της κυρίως βλάβης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην «πλαστικότητα» του εγκεφάλου, δηλαδή στην ικανότητά του να ανακάμπτει και να περιορίζει μόνος του τη ζημιά.

Αυτή η δυνατότητα «ανακαλωδίωσης» των νευρώνων (εγκεφαλικών κυττάρων), που μπορούν να συνάπτουν μεταξύ τους νέες συνδέσεις για να αντικαταστήσουν αυτές που χάθηκαν εξαιτίας του εγκεφαλικού, καθορίζουν σε ένα βαθμό πόσα προβλήματα θα αφήσει ένα εγκεφαλικό σε ένα άνθρωπο στην υπόλοιπη ζωή του. Το ένα τρίτο όσων επιζούν μετά από ένα εγκεφαλικό, ποτέ δεν επανακτούν αρκετές εγκεφαλικές λειτουργίες για να μπορέσουν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Σκίτσο του Hλία Mακρη από την Καθημερινή

Συμφιλιώθηκαν Ζιντάν και Ματεράτσι

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Ματεράτσι πήγε στο ξενοδοχείο «Melia Milano» όπου διανυκτέρευσε η Ρεάλ, για να συναντήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο τον οποίο είχε δύο χρόνια προπονητή στην Ίντερ. Ο Ζιντάν είχε ακολουθήσει την αποστολή της «βασίλισσας» ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία.

Στην αρχή υπήρξε αμηχανία, όμως στη συνέχεια άρχισαν να συνομιλούν και έδωσαν τέλος στη μεταξύ τους διένεξη που άρχισε στις 9 Ιουλίου του 2006, κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία. Τότε στο 110’ ο Γάλλος άσος αποβλήθηκε καθώς χτύπησε με κεφαλιά τον Ιταλό στόπερ και στη συνέχεια το τρόπαιο κατέληξε στην Ιταλία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο Ζιντάν είχε πει στον Ματεράτσι που τον τραβούσε από τη φανέλα: «Θέλεις να σου δώσω τη φανέλα μου;» και ο Ιταλός αμυντικός απάντησε: «Όχι θέλω την πόρνη την αδερφή σου». Και τότε ο Ζιντάν στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έχασε την ψυχραιμία του και τον χτύπησε με το κεφάλι, εισπράττοντας στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα από τον Αργεντινό διαιτητή Οράσιο Ελισόντο.

enet

Επεισόδια οπαδών στη Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ

Μικροσυμπλοκές μεταξύ οπαδών ομάδων της πόλης εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή Μαρτίου της Θεσσαλονίκης.

Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πολλές φορές τα επεισόδια μεταφέρονται στη μέση του οδοστρώματος και υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

newsblog

Με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα αγωνίζεται έως το 2016 ο Φίλιπ Λαμ

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς έως το 2012, θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Φαν Γκάαλ για ακόμη τέσσερα χρόνια.

«Συμφωνήσαμε σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της διάσημης γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ''ΞΟΡΚΙ''

"Μαύρη γάτα πέρασε από το δρόμο μου.
Φέρε τύχη στο σπιτικό μου,
Και όταν λείπω απ' το σπίτι μου
Δώστη μου όπου κι αν γυρνώ."

Αφού πείτε το ξόρκι αφήστε τη γάτα να φύγει. Αν την πειράξετε ή τη χτυπήσετε τότε θα έχετε κακοτυχία!

Στη Φιλανδία πιστεύονταν ότι οι μαύρες γάτες μετέφεραν τις ψυχές των πεθαμένων στον άλλο κόσμο, ενώ οι Κέλτες πίστευαν ότι οι μαύρες γάτες ήταν ενσαρκώσεις όντων που είχαν τη δυνατότητα της πρόβλεψης.

Στην Ινδία οι μαύρες γάτες συνδέονταν με τη μετεμψύχωση. Πίστευαν ότι όταν έχει γίνει μια μετεμψύχωση, η ψυχή αυτή μπορεί να ελευθερωθεί αν ρίξει μια μαύρη γάτα σε ένα φούρνο.


ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ Γιατί τα αβγά πωλούνται σε συσκευασίες των έξι;

Το έξι είναι το μισό του δώδεκα. Η ντουζίνα αποτελεί αρχαία και διαδεδομένη μονάδα μέτρησης και εκφράζει την τάση μας να μετράμε με το ένα χέρι.

Με τους δώδεκα αριθμούς έκαναν υπολογισμούς στις φάλαγγες, χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα ως καταμετρητή. Αυτό το σύστημα ονομάστηκε δωδεκαδικό. Στη γλώσσα μας, ο λαϊκός όρος ντουζίνα ήταν η τυπική μονάδα μέτρησης των αβγών και ορισμένων άλλων τροφίμων. Σημαίνει δώδεκα και αναφέρεται σε πράγματα που δεν θεωρούμε ιδιαίτερα πολύτιμα, επομένως μπορούμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερες ποσότητές τους.

Μέχρι και πριν από μία δεκαετία τα αβγά που εισάγονταν ταξίδευαν σε θήκες των 1.440 τεμαχίων (120*12). Οι παλιοί κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν όρους όπως τέταρτο, αναφερόμενοι στις θήκες των 360 αυγών (1440:4), και οκτάδες, για εκείνα των 180 (1440:8). Πρόσφατα εμφανίστηκαν στα σούπερ μάρκετ και συσκευασίες των τεσσάρων ή ακόμη και των δύο τεμαχίων, για τους εργένηδες. Τελευταία άφιξη είναι οι συσκευασίες των δέκα αβγών, προσαρμοσμένες να ανταποκρίνονται στις ποσότητες των συνταγών.

Μπορούμε να καταλάβουμε αν ένας άντρας είναι παρθένος;

Ως γνωστόν, οι άντρες δε διαθέτουν αυτή τη λεπτή και βιολογικά άχρηστη μεμβράνη που ονομάζουμε παρθενικό υμένα.

Έτσι δεν εμφανίζουν κανένα σωματικό σημάδι της απώλειας της παρθενιάς, εκτός ίσως από το χαζοχαρούμενο χαμόγελο που κοσμεί το πρόσωπό τους. Σε ελάχιστες περιπτώσεις οι πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες, μεταξύ των οποίων και ο αυνανισμός, συμπίπτουν με τη διάρρηξη του χαλινού, της μικρής μεμβράνης που υπάρχει μεταξύ ακροποσθίας και βαλάνου και η οποία αποτελεί ένα είδος αντρικής παρθενιάς.

Πράγματι, όταν ο χαλινός είναι πολύ κοντός, το απότομο τράβηγμά του προς τα πίσω λόγω της στύσης και της συνουσίας μπορεί να προκαλέσει το σκίσιμό του, συνοδευόμενο από μικρή αιμορραγία, πολύ μικρότερη από εκείνη που σημειώνεται κατά τη διάρρηξη του παρθενικού υμένα στις γυναίκες. Πολλοί συγχέουν αυτό τον τραυματισμό με την απώλεια της παρθενιάς.

Στους περισσότερους άντρες πάντως ο χαλινός είναι αρκετά μακρύς και δε σκίζεται, οπότε η πρώτη σεξουαλική δραστηριότητα δεν αφήνει εμφανή σημάδια.

focus

OLYMPIACOS VS UNICAJA MALAGA Highlights Video

Αθώος ο Μητρόπουλος! ΒΑΖΕΛΙΑ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ

Με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα αθώος κρίθηκε ο Τάσος Μητρόπουλος καθώς δεν είχε γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα.

ΠΑΕ Ολυμπιακός,Τ.Μητρόπουλο(Εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Τ.Μητρόπουλου: Κρίνει εγκαλουμένους ατιμώρητους λόγω μη αναγραφής του συμβάντος στο Φ.Α. από τον διαιτητή. (Άρθρο 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 6 α, ε του ΠΚ της ΕΠΟ).

ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

ΛΑΡΙΣΑ: AEL FC ARENA το νέο γήπεδο

Το όνειρο δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΛ είναι πλέον πραγματικότητα.

Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας
Καλώς ήλθατε στο AEL FC ARENA

Κώστας Πηλαδάκης

Τι περιλαμβάνει

Το νέο γήπεδο της ΑΕΛ βρίσκεται στη Νεάπολη της Λάρισας και σε μια έκταση 144 στρεμμάτων. Το νέο «παλάτι» της θεσσαλικής ομάδας είναι τριών αστέρων (βάσει των προδιαγραφών της UEFA), έχει χωρητικότητα 16.118 θέσεων με 38 σουίτες 12 ατόμων και δυνατότητα επέκτασης για τις ανάγκες χρήσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Στο συγκρότημα περιλαμβάνονται εμπορικοί χώροι, χώροι στάθμευσης 1.104 θέσεων, υπαίθριοι χώροι πολιτισμού και αναψυχής (κινηματογράφος, ανοικτό θέατρο 1.500 ατόμων, κεντρική πλατεία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων), αθλητικοί ξενώνες 100 κλινών, το υπάρχον γήπεδο μπάσκετ και τα 12 γήπεδα τένις, που βρίσκονται υπό ανακατασκευή.

Ο ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ...


Ο ΚΙΘ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ RADIO 6 BBC,

ΠΩΣ ΟΙ ROLLING STONES ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΡ

ΝΙΚΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ

KITTY ON COUCH... Pics










ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΣΤ για να καταλάβετε αν έχετε μυωπία...

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.
Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε τη... Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη πηγαίνοντας μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε τη Marilyn Monroe...












.clopyandpaste

Roller coaster για όποιον αντέξει!

Ανδρεανή Τσάφου: «Τα οπίσθια και τα ατέλειωτα πόδια μου τρελαίνουν τους άντρες» Pics


Το εκρηκτικό μοντέλο ποζάρει για ανδρικό περιοδικό και μιλά για τα… δυνατά της σημεία που δεν είναι άλλα από τα μακριά πόδια της και τα… καλοσχηματισμένα πόδια της.

Η Ανδρεανή Τσάφου η οποία σπουδάζει νοσηλεύτρια, παραδέχεται ότι κάθε φορά που φορά τη στολή της νοσοκόμας φαντασιώνεται πολλά. «Εδώ εγώ, όταν φοράω αυτή τη στολή, φαντασιώνομαι τρελά! Βέβαια, θα προτιμούσα να σχεδιαστούν πιο sexy και κομψές στολές. Μήπως να κάνουμε μια πρόταση στον κ. Πάνο Ζήνα, που μας έντυσε sexy και κομψά στα Playmate της Χρονιάς;». Όσο για τα δυνατά της σημεία, η ίδια αποκαλύπτει: «Τα οπίσθια και τα ατέλειωτα πόδια μου τρελαίνουν τους άντρες. Θα το καταλάβουν όσοι παρατηρήσουν τις φωτογραφίες και βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει».