Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Συμφιλιώθηκαν Ζιντάν και Ματεράτσι

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Ματεράτσι πήγε στο ξενοδοχείο «Melia Milano» όπου διανυκτέρευσε η Ρεάλ, για να συναντήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο τον οποίο είχε δύο χρόνια προπονητή στην Ίντερ. Ο Ζιντάν είχε ακολουθήσει την αποστολή της «βασίλισσας» ως σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία.

Στην αρχή υπήρξε αμηχανία, όμως στη συνέχεια άρχισαν να συνομιλούν και έδωσαν τέλος στη μεταξύ τους διένεξη που άρχισε στις 9 Ιουλίου του 2006, κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία. Τότε στο 110’ ο Γάλλος άσος αποβλήθηκε καθώς χτύπησε με κεφαλιά τον Ιταλό στόπερ και στη συνέχεια το τρόπαιο κατέληξε στην Ιταλία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο Ζιντάν είχε πει στον Ματεράτσι που τον τραβούσε από τη φανέλα: «Θέλεις να σου δώσω τη φανέλα μου;» και ο Ιταλός αμυντικός απάντησε: «Όχι θέλω την πόρνη την αδερφή σου». Και τότε ο Ζιντάν στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έχασε την ψυχραιμία του και τον χτύπησε με το κεφάλι, εισπράττοντας στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα από τον Αργεντινό διαιτητή Οράσιο Ελισόντο.

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου