Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Νάουσα: Απέκλεισαν την εθνική οδό για τον "Καλλικράτη"

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων, που ζητούν τη συνένωσή τους με τους όμορους Δήμους Ανθεμίων και Ειρηνούπολης...

ενώ ο Καλλικράτης προβλέπει το Δήμο Νάουσας ως έχει και την ενοποίηση των Ανθεμίων και της Ειρηνούπολης.
Οι κάτοικοι λοιπόν μαζί με φορείς, απέκλεισαν την
εθνική οδό Βέροιας - Σκύδρας, στο ύψος της διασταύρωσης Νάουσας - σιδηροδρομικού σταθμού.

Ο δήμαρχος Νάουσας, Αναστάσιος Καραμπατζός, συναντήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο, στον οποίο και παρέδωσε υπόμνημα, ενώ οι βουλευτές του νομού θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

Οι φορείς εξετάζουν το ενδεχόμενο να διοργανώσουν κινητοποίηση στην Αθήνα, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Μουντιάλ 2010: Η προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας


Αναλυτικά η 24άδα:

Τερματοφύλακες
Εντουάρντο (Μπράγκα), Ντάνι Φερνάντες (Ηρακλής), Μπέτο (Πόρτο)

Αμυντικοί
Μιγκέλ (Βαλένθια), Ρικάρντο Κόστα (Λιλ), Πάουλο Φερέιρα & Ρικάρντο Καρβάλιο (Τσέλσι), Μπρούνο Άλβες & Ρολάντο (Πόρτο), Ζε Κάστρο (Ντεπορτίβο), Πέπε (Ρεάλ)

Μέσοι
Φάμπιο Κοεντράο (Μπενφίκα), Ντούντα (Μάλαγα), Πέδρο Μέντες & Μιγκέλ Βελόσο (Σπόρτινγκ), Τιάγκο Μέντες (Γιουβέντους), Ντέκο (Τσέλσι), Ραούλ Μεϊρέλες (Πόρτο), Σιμάο Σαμπρόσα (Ατλέτικο), Ντάνι (Ζενίτ), Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί
Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λίεντσον (Σπόρτινγκ), Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ)

Το "απαγορευμένο" της Ρίας Αντωνίου!


Το γνωστό μοντέλο λογοκρίθηκε από το YouTube για το νέο προκλητικό video clip της.

To νέο αποκαλυπτικό video clip της Kylie Minogue!



Η 41χρονη Kylie Minogue εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ στο νέο της video clip για το κομμάτι ''All my Lovers''. Tα γυρίσματα έγιναν στο Los Angeles και το concept είναι η τραγουδίστρια περικυκλωμένη από ημίγυμνους επίδοξους εραστές της. Η ίδια φόρεσε τα εσώρουχά της και ένα άσπρο μπλουζάκι.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip της.

tlife.gr

Η sexy Kylie!

H Kylie περικυκλωμένη από ωραίες αρσενικές υπάρξεις!

Η αποκαλυπτική Kylie!

H Kylie έχει όλους τους άντρες στα πόδια της!

Το νέο portal της Τατιάνας... Εντυπωσιακό !!!!!!!!!!!

Http://www.tlife.gr

Αμάντα Λαγκαδιανού Τι 30, τι 40, τι Αμάντα

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη έχει φυσικό, απίστευτο στήθος και, εκτός από εμφάνιση, διαθέτει και μυαλό. Αυτή η κοπέλα έχει όλα τα φόντα για να πάει μπροστά.

Το ξέρεις ότι το όνομά σου στα λατινικά σημαίνει «αξιαγάπητη»;
Εννοείται. Τη γιαγιά μου τη λένε Αδαμαντία και η μαμά μου μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου το Αμάντα είναι συνηθισμένο όνομα. Για να πείσει η γιαγιά μου τη μητέρα μου να πάρει το όνομά της κατάληξαν στο Αμάντα. Μου αρέσει το όνομά μου, γιατί περιέχει τη λέξη «αγάπη»(amo στα λατινικά).

Πόσο αξιαγάπητη θεωρείς ότι είσαι;
Δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Θεωρώ πάντως ότι έχω δίπλα μου πολύ καλούς φίλους, που με αγαπάνε.

Μήπως οι άντρες φίλοι σου σε αγαπάνε διαφορετικά;
Όσες φορές κάποιος φίλος μου με είδε ερωτικά, το κατάλαβα απ’ το πρώτο ραντεβού. Εκεί προσπαθώ να ξεκαθαρίσω διακριτικά τη θέση μου. Ότι, δηλαδή, είμαι με κάποιον, δεν είμαι διαθέσιμη. Στο Ρέθυμνο, όπου σπουδάζω Πολιτικές Επιστήμες, έχω πολλούς συμφοιτητές που είναι φίλοι μου.

Πόσο σοβαρή θεωρείς ότι είναι η τωρινή σου σχέση;
Αρκετά, θα έλεγα. Είμαι ερωτευμένη και, ούτως ή άλλως, είμαι μονογαμική. Όταν είμαι με κάποιον δεν «παίζω» δεξιά και αριστερά. Τον γνώρισα στη Θεσσαλονίκη, όταν ζούσα μόνιμα εκεί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια και τώρα που οι δουλειές μας είναι στην Αθήνα συζούμε.

maxim

Ως η πιο καυτή celebrity για το 2010 αναδείχτηκε η Katy Perry από το περιοδικό Maxim. Δειτε το TOP 20












20. Olivia Wilde
19. Bar Rafaeli
18. Christina Aguilera
17. Leighton Meester
16. Selita Ebanks
15. Amanda Bynes
14. Scarlett Johansson
13. Amber Heard
12. Audrina Patridge
11. Eva Mendes
10. Marisa Miller
9. Kim Kardashian
8. Olivia Munn
7. Elisabetta Canalis
6. Rihanna
5. Megan Fox
4. Blake Lively
3. Zoe Saldana
2. Brooklyn Decker

1.Katy Perry

Top 100 http://www.maxim.com/girls/articles/90539/2010-hot-100.html

Μουντιάλ 2010: Η προεπιλογή της Εθνικής ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Η Γερμανία θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική με έξι επιθετικούς, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Γιοακίμ Λεβ, τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της προεπιλογής των 27 παικτών για το Μουντιάλ.

«Σκοπεύουμε να έχουμε έξι επιθετικούς μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί θέλουμε να έχουμε ταχύτητα και ευέλικτο σχήμα» τόνισε ο Λεβ, με δηλώσεις του στο αθλητικό ειδησεογραφικό πρακτορείο SID.

«Με τον Λούκας Ποντόλσκι, τον Τόμας Μίλερ και τον Κακάου έχουμε τρεις επιθετικούς, οι οποίοι μπορούν να πάρουν την μπάλα από πίσω και μπορούν να παίξουν περίφημα και στις πτέρυγες».

Ο Ποντόλσκι είχε φέτος τη χειρότερη σεζόν στην Κολονία, από τις τρεις συνολικά, στις οποίες αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα, σημειώνοντας μόλις δύο τέρματα, τη στιγμή που Κακάου και Μίλερ έχουν πετύχει από 13 τέρματα έκαστος.

«Οι Κλόζε, Γκόμεζ και Κίσλινγκ αγωνίζονται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης.
Θέλω να έχω περισσότερες επιλογές στην περίπτωση που χρειαστούν» συνέχισε ο Λεβ.
Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν σκόραρε 21 φορές φέτος στην Μπουντεσλίγκα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Βόσνιο Εντίν Τζέκο της Βόλφσμπουργκ.

Η Γερμανία μετέχει στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ με αντιπάλους τις Σερβία, Αυστραλία και Γκάνα.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ............

Μουντιάλ 2010: Η προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε τους εξής 30 παίκτες:

Τερματοφύλακες: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Ντε Χέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Λόπεζ (Βιγιαρεάλ), Χοσέ Μανουέλ Ρέινα (Λίβερπουλ), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα).

Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Οσασούνα), Ζοάν Καπντεβίγια (Βιγιαρεάλ), Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Γκεράρντ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα).

Μέσοι: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχι Μπούσκετς, Αντρές Ινιέστα, Τσάβι Ερνάντεθ (Μπαρτσελόνα), Τσεσκ Φάμπρεγας (Αρσεναλ), Τσάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μάρκος Σένα (Βιγιαρεάλ), Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια),

Επιθετικοί: Σάντι Καθόρλα (Βιγιαρεάλ), Χεσούς Νάβας (Σεβίλη), Χουάν Μανουέλ Μάτα, Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια), Πέδρο Ροντρίγκεζ (Μπαρτσελόνα), Ντάνι Γκουίθα (Φενέρμπαχτσε), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αλβάρο Νεγκρέδο (Σεβίλη), Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ).

Κωστόπουλος: "Πες μου γιατί είσαι άτριχος; Τέλος"

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ IRONMAN 2 ?

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 200.000.000 $

Production Budget: $200 million

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΙΝΑΙ 327.600.600 $

Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ 4.380 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ...

Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΜΑΦΙΑ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΙ.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρισκόμαστε σε ένα από τα στενά της Ομόνοιας, στην προσπάθειά μας να βρούμε μέσα στους κάδους απορριμμάτων την τσάντα που μόλις πριν από λίγες ώρες μας είχαν κλέψει με έναν άκρως κυνικό αλλά οργανωμένο τρόπο.

Η έρευνα για την ανεύρεση της τσάντας, η οποία περιείχε μερικά σημαντικά πράγματα και έγγραφα, περιορίζεται σε μια γρήγορη ματιά στους κάδους απορριμμάτων.
Οι εικόνες της άκρατης παρανομίας που κυριαρχεί στην περιοχή από
ημεδαπούς και αλλοδαπούς αν και μας φαίνονται οικείες, ομολογουμένως μας προκαλούν μια μικρή αίσθηση φόβου και γι’ αυτό επιταχύνουμε τις ματιές μας μέσα στους κάδους.

Φτάνουμε στην πλατεία Βάθη. Ξαφνικά μας πλησιάζουν δύο αλλοδαποί οι οποίοι γνώριζαν αυτόν που έκλεψε τη τσάντα.
Ο ένας εκ των δύο, μας αποκαλύπτει ότι είναι ο αρχηγός της Αραβικής μαφίας και μας συνιστά να περιμένουμε μέχρι να μας βρει ότι χρειαζόμασταν από τη τσάντα εκτός φυσικά από τα λεφτά που περιείχε.
Παίρνει κάποιον τηλέφωνο για να συνεννοηθεί– πιθανώς αυτόν που έκλεψε την τσάντα – και καθώς τελειώνει την συνομιλία του, βγάζει από έναν παρακείμενο μικρό κάδο απορριμμάτων τα μισά πράγματα και έγγραφα που μας είχανε πάρει.
Παράλληλα, μας δίνει να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε και τα υπόλοιπα, θα πρέπει να τον πληρώσουμε.
Αρνηθήκαμε την πρότασή του – άλλωστε δεν είχαμε άλλα χρήματα – και με γρήγορα βήματα απομακρυνθήκαμε από την πλατεία.
Καθώς απομακρυνόμασταν, διάφοροι περαστικοί- άγνωστοι μας ρωτούσαν αν μας έδωσαν τα αντικείμενα μας. Το γεγονός αυτό μας μαρτυρά ότι πρόκειται για μια οργανωμένη σπείρα που δρα στην περιοχή και απλώνει τα πλοκάμια της σε όλους τους κλάδους της παρανομίας.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να απευθυνθούμε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να μας βοηθήσουν να βρούμε και τα υπόλοιπα αντικείμενά μας.
Υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας, επιστρέφουμε στην πλατεία και ξαναπιάνουμε κουβέντα με τον αρχηγό της μαφίας και τον βοηθό του, οι οποίοι αυτή την φορά μας τονίζουν ότι τα υπόλοιπα αντικείμενα που ζητάμε δεν υπάρχουν.
Την ίδια στιγμή επεμβαίνει η αστυνομία και τους συλλαμβάνει ενώ εμείς επιστρέφουμε στο τμήμα με συνοδεία αστυνομικού.

Κατά την διάρκεια που κατευθυνόμαστε στο τμήμα, η αστυνομικός τονίζει με αίσθημα περηφάνιας σε έναν συνάδελφό της, ότι το αναμεταξύ τους σκορ συλλήψεων είναι 2-0 για το συγκεκριμένο βράδυ.
Φτάνουμε στο τμήμα και αφού φέρνουν τους δύο αλλοδαπούς μας εξηγούν ότι ο αρχηγός της μαφίας είναι γνωστός στην αστυνομία καθώς μέσα στον τελευταίο μήνα τον έχουν συλλάβει δύο φορές. Επίσης μας αποκαλύπτουν ότι πριν από τέσσερις μήνες αποφυλακίστηκε – μετά από τέσσερα χρόνια στην φυλακή- πληρώνοντας ένα ποσό με αρκετά μηδενικά ως εγγύηση.
Με έναν άκρως περίτεχνο τρόπο, αρνούνται να μας εξηγήσουν γιατί παραμένει ακόμα ελεύθερος, αφού γνωρίζουν ότι είναι πίσω από ότι παράνομο υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Παράλληλα, μιλάνε και συμπεριφέροντε και στους δύο αλλοδαπούς με έναν άκρως εξευτελιστικό τρόπο, ενώ μας ζητάνε να υπογράψουμε μια κατάθεση με αλλοιωμένα τα στοιχεία που είχαμε καταθέσει. Αρνηθήκαμε να υπογράψουμε και εν τέλει για μια ακόμη φορά ο αρχηγός της αραβικής μαφίας κατάφερε να φύγει σαν κύριος από το αστυνομικό τμήμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

diadromi

Ιππότης ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Συγχαρητήρια έδωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον προπονητή της Τσέλσι Κάρλο Αντσελότι για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία. Ο «κόουτς» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρθηκε σαν… ιππότης και έπλεξε το εγκώμιο του Ιταλού συναδέλφου του.

«Ο Κάρλο είναι καλός προπονητής και ωραίος άνθρωπος και θέλω να τον συγχαρώ για το Πρωτάθλημα» είπε ο σερ Φέργκιουσον και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ίσως η πιο δύσκολη διοργάνωση του κόσμου και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που κατακτάει τον τίτλο».

Στη συνέχεια ο 68χρονος Σκοτσέζος πρόσθεσε ότι ελπίζει τη νέα χρονιά η ομάδα του ανέβει και πάλι στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην οποία διατηρήθηκε τα τρία τελευταία χρόνια. Παράλληλα έκανε αναφορά για την εποχή που ανέλαβε για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» πριν από 24 χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Λίβερπουλ μεσουρανούσε, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε και έσπασε την κυριαρχία της.

enet

Τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος



Με Ντουντού ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ

Το ευχάριστο για τον Μπάντοβιτς είναι πως επιστρέφει ο Ντουντού, που παρά την μεγάλη του αγωνιστική αποχή έδειξε πως είναι απαραίτητος στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Όπως αποδείχθηκε πως τελικά ήταν λάθος η επιλογή να μην αγωνιστεί στην Τούμπα. Θα απουσιάσει πάντως ο Ζεβλάκοφ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 4ης αγωνιστικής.

Θαύματα πάντως δεν γίνονται για να μεταμορφωθεί ο Ολυμπιακός σε δύο-τρεις μέρες, αλλά ο Μπάντοβιτς και οι παίκτες του καλούνται να φανούν αντάξιοι των δηλώσεων τους και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ανατροπή των δεδομένων. Απαντες μετά την ήττα της Τούμπας τόνιζαν πως «το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός» και ότι «το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι όλη η χρονιά».

Απομένει να δούμε στον αγωνιστικό χώρο αν το έχουν όντως αντιληφθεί. Όπως με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του κόσμου, που μέχρι τώρα και παρά την απογοήτευσή του, έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Σας γλεντάει ο Θρύλος! ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ


Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός! Δεν ξεχνάει κανείς το έγκλημα του τρίτου σετ, αλλά οι παικταράδες του Καλμαζίδη έκαναν πάρτι στη Γλυφάδα και έστειλαν μήνυμα τίτλου στον καλό πελάτη για την Τετάρτη.

Είθισται το βόλεϊ να είναι από τα πλέον αξιοκρατικά σπορ και ο καλύτερος να νικάει... Μάλιστα, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και φορές που η ομάδα με το πανω χέρι επιδείξει αυτοκτονικές τάσεις και "προσπαθήσει" πολύ για να χάσει ένα δικό της ματς. Ένα τέτοιο σενάριο εκτυλίχθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας για τον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ, όπου ο Ολυμπιακός πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, αλλά τελικά γύρισε τούμπα το σκηνικό, όταν βρέθηκε στο καναβάτσο και κατάφερε να πάρει αυτό που εδικαιούτο.

Οι παικταράδες του Γιάννη Καλμαζίδη νίκησαν 2-3 σετ τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών και πλέον την Τετάρτη στο κατάμεστο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" θα παίξουν τα ρέστα τους για να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας το περσινό κατόρθωμα και πάλι με μειονέκτημα έδρας.

Όταν ο Ιβαν Μίλκοβιτς βρίσκεται σε τέτοια βραδιά και παίρνει 35 πόντους, τότε η ομάδα του Πειραιά δεν χάνει! Τόσο απλά και δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό... Ο Κούναρι ήταν επίσης εκπληκτικός, ενώ δούλεψε καλά και ο Τίσερ, που δεν ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή βραδιά τους κεντρικούς του και ειδκά τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Πάντως, σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτό που έγινε στο τρίτο σετ, το οποίο και έχασε η ομάδα, αν και προηγήθηκε με 5-17.

Ήταν η ανατροπή του αιώνα, που μέχρι και ο πρώην -πλέον- πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, θα ζήλευε σαν κόουτς της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (το επικό εκείνο ματς με τις ΗΠΑ στο ΣΕΦ).

redplanet

Full in love η Τζούλια με τον Ian!

“Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Ian. Στα μάτια του βλέπω τον κόσμο όλο. Θα δείξει ο χρόνος όμως. Άλλωστε βαριέμαι εύκολα. Ίσως όμως να είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Είναι ο μόνος που με έχει κάνει να αισθανθώ τόσο όμορφα ” δηλώνει full in love η tv persona, ενώ συνεχίζει: «Με τον ντόρο που έγινε, η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή.

Οι γονείς μου ήταν εναντίον μου και ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα μου ήταν ο Μένιος. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του. Ήταν ο Ίαν, ο οποίος ζητούσε να μου μιλήσει. Τα λόγια του άγγιξαν την καρδιά μου. Μου είπε να μη στενοχωριέμαι και πως όλη αυτή η θύελλα θα περνούσε». Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Ian Scott ήταν ο μοναδικός που δεν προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τη φήμη και το όνομά της.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο porn star και η tv persona είναι ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πάντα, αν και εκείνη δεν ξέρει ακόμη αν τελικά αυτός ο ιππότης που περίμενε στη ζωή της!

gossip-tv

Τα εισιτήρια για το Ejekt festival!

Μετά τα νέα για την προσθήκη των Bad Religion στο line-up του Ejekt 2010, σήμερα έγιναν γνωστές όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια του event.

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή των 45 Ευρώ, από την Παρασκευή 7 Μαϊου αποκλειστικά στο www.ticketarena.gr, ενώ από την Παρασκευή 14 Μαϊου τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 50 Ευρώ στα καταστήματα Public Συντάγματος, Tickethouse και στο ticket arena.


Την ημέρα του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του, προς 55 Ευρώ...

EJEKT FESTIVAL 2010

13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

FAITH NO MORE

BAD RELIGION

UNKLE (live)

ZEBRA TRACKS

OBOJENI PROGRAM


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή των 45 Ευρώ, από την Παρασκευή 7 Μαϊου αποκλειστικά στο www.ticketarena.gr

Από την Παρασκευή 14 Μαϊου τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 50 Ευρώ στα καταστήματα Public Συντάγματος, Tickethouse Αθήνας (Πανεπιστημίου 42), Tickethouse Θεσσαλονικης (Μητροπόλεως 102) και στο www.ticketarena.gr

Την ημέρα του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του, προς 55 Ευρώ.

Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00-17.00)

www.detoxevents.gr

Μειώθηκαν κατά 12,8% τα θανατηφόρα τροχαία το πρώτο τετράμηνο του 2010

...σε σχέση με το αντίστοιχο του περασμένου χρόνου, σύμφωνα με την Τροχαία. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 346 τροχαία δυστυχήματα, έναντι 397 που καταγράφηκαν τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2009.

Τα στατιστικά της Τροχαίας δείχνουν μείωση (8,5%) και στα σοβαρά τροχαία, που από 422 το πρώτο τετράμηνο του 2009 έφτασαν τα 386 τους αντίστοιχους φετινούς μήνες. Ωστόσο, αυξημένα κατά 10,1% εμφανίζονται τα ελαφρά τροχαία, καθώς από 3.688 που ήταν τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2009 έφτασαν σε 4.060 το 2010.

Μεγαλύτερη μείωση (21,2%) παρουσιάζουν τα θανατηφόρα τροχαία τον Απρίλιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, καθώς από 113 το 2009 έπεσαν σε 89 φέτος. Μείωση 9,2% εμφάνισαν τον Απρίλιο και τα σοβαρά τροχαία, ενώ κατά 9,9% αυξήθηκαν τα ελαφρά (από 982 τον Απρίλιο του 2009 σε 1.079 το 2009).

Λυκειάρχης στην Αθήνα παρενοχλούσε μαθήτριες!

«Ροζ» σκάνδαλο σε λύκειο της Αθήνας με πρωταγωνιστές οκτώ ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 14 έως 16 ετών και το 55χρονο λυκειάρχη, έφτασε στο διοικητικό εφετείο της Αθήνας.

Ο λυκειάρχης, σύμφωνα με την καταγγελία που του έκαναν οκτώ μαθήτριες, τις καλούσε στο γραφείο του και τις θώπευε. Οι κοπέλες, μέσω του συλλόγου γονέων του εν λόγω λυκείου, κατήγγειλαν τον λυκειάρχη τους για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Μάλιστα μία από τις ανήλικες μαθήτριες, έφερε στο δικαστήριο και ως πειστήριο της «εγκληματικής» συμπεριφοράς του 55χρονου ένα σημείωμα στο οποίο ο λυκειάρχης την αποκαλούσε «ψυχή μου»!

Ο λυκειάρχης ζητεί να ακυρωθεί ποινή προσωρινής παύσης 6 μηνών που του έχει επιβληθεί από το ανώτερο πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς είχε κριθεί ένοχος. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην αίτησή του, ότι η συμπεριφορά του «δεν συνιστά ποινικό αδίκημα… δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναξιοπρεπής, αφού η υπερβολική ευαισθησία, αγάπη και διαχυτικότητα με οδήγησαν σε εκδηλώσεις οι οποίες παρεξηγήθηκαν, καθόσον εγώ ουδέποτε είχα σκοπό να προκαλέσω με οποιονδήποτε τρόπο ή να προσβάλλω τις μαθήτριες αυτές…».

Επιπλέον επικαλείται και τυπικούς λόγους ακύρωσης της απόφασης όπως ότι «η πρωτοβάθμια εκδίκασή της δεν έγινε εμπρόθεσμα…», «η σύσταση του πειθαρχικού συμβουλίου δεν ήταν νόμιμη»…

Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να αποφασίσει.

Πηγή: Έθνος

«Δεν είμαι έτοιμος για τη Μίλαν»

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόκειται να απομακρύνει από τον πάγκο τον προπονητή της ομάδας Λεονάρντο και ο ίδιος θα ήθελε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Φαν Μπάστεν.,

Ο Ολλανδός προπονητής με δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο, αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού το Δεκέμβριο του 1992, που συνετέλεσε ώστε να εγκαταλείψει πρόωρα τα γήπεδα.

«Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζω πρόβλημα και για να αναλάβω μια ομάδα σαν τη Μίλαν, δεν πρέπει να με απασχολούν άλλα πράγματα, πέρα από τα θέματα της ομάδας. Και εγώ έχω να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας» είπε ο 46χρονος Ολλανδός και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Προσωπικά θα ήθελα να εργαστώ στη Μίλαν, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς, όμως δεν είναι σωστό να επωμιστώ αυτήν την ευθύνη, τι στιγμή που με απασχολούν άλλα σοβαρά θέματα».

Επίσης επισήμανε ότι οι «ροσονέρι» για να καταφέρουν να γίνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Είπε ακόμα ότι η Μίλαν δεν είναι στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια.

Όσον αφορά το νέο "κόουτς", ο Φαν Μπάστεν εκτιμάει ότι ο Μάουρο Τασότι είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. «Ο Μάουρο είναι μεγάλος προπονητής με τεράστια πείρα, έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Μίλαν, γνωρίζει πολύ καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και τον θεωρώ ικανό να την οδηγήσει σε επιτυχίες».

Ο Τασότι υπήρξε παίκτης της Μίλαν από το 1980 έως το 1997 και από το 2001 είναι βοηθός του εκάστοτε προπονητή και στην τρέχουσα περίοδο του Λεονάρντο.

enet

ΠΑΝΕΜΟPΦΟ !!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Η γυναίκα του έχει τραυματιστεί και η κατάσταση είναι πολύ άσχημη ...


Της φέρνει φαγητό και την φροντίζει στοργικά

Της φέρνει κι άλλο φαγητό, όμως σοκάρεται από το θάνατό της και προσπαθεί να την συνεφέρει

Συνειδητοποιεί ότι είναι νεκρή και κλαίει γοερά

Στέκεται πλάι της κι εξακολουθεί να κλαίει

Αποδέχεται πια ότι δεν θα ξαναγυρίσει κοντά του
Αυτές οι φωτογραφίες των δύο πουλιών τραβήχτηκαν στην Ουκρανία. Ο φωτογράφος τις πούλησε με συμβολικό αντίτιμο σε πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα. Και όλα τα φύλλα της συγκεκριμένης εφημερίδας ξεπουλήθηκαν την ημέρα της δημοσίευσης αυτών των εικόνων ...

http://www.bisbos.gr/

Ο πυροσβέστης που βρήκε τα θύματα της τραγωδίας στη Σταδίου

Γράμμα αλληλεγγύης από τον Γ. Δημητράκη INDYMEDIA

Στην κοινωνία του ψέμματος και της υποκρισίας, της πισώπλατης μαχαιριάς και προδοσίας. Εκεί που οι ανθρώπινες σχέσεις διαπλάθονται πάνω στο συμφέρον και την εκμετάλλευση, στα στενά πλαίσια ψυχαναγκαστικών επιλογών, τα περιθώρια να δημιουργηθούν έντιμοι και αγνοί δεσμοί κοινωνικής ή πολιτικής αλληλεγγύης στενεύουν ασφυκτικά.

Κι αν πολλές φορές το συμφέρον και η ματαιοδοξία δημιουργούν μια συμπαγή μάζα σε κοινή πορεία μεταξύ εξουσιαστών, οικονομικών ελίτ, πολιτικών ομάδων κι άλλων μικροσυνόλων δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός αραγούς μετώπου, τότε έχει αποδειχθεί άλλες τόσες φορές πως όταν όλοι αυτοί βρεθούν σε πιεστικές και ιδιαίτερα αρνητικές συνθήκες με το ενδεχόμενο της κατάρρευσης να πλησιάζει, το φαινομενικά πανίσχυρο κολλώδες στοιχείο που δημιούργησε αυτούς τους συνεκτικούς δεσμούς υποχωρεί μεμιάς αφήνοντας πίσω του ένα λεφούσι υπανθρώπων όπου ο καθένας κοιτάει να σώσει τον εαυτό του μη διστάζοντας να παραδώσει στα χέρια του μέχρι πρότινος κοινού εχθρού τον μέχρι προσφάτως πολιτικά-κοινωνικά-οικονομικά συνοδοιπόρο του.

Για μένα στα 32 χρόνια μου πια, με όσες εμπειρίες έχω κι όση πολιτική συνείδηση και κρίση έχω αναπτύξει, είναι αναμφισβήτητο ό,τι ανέκαθεν ένα απ’ τα πολυτιμότερα και δυνατότερα όπλα στα χέρια των ανθρώπων που αντιπαλεύουν τον κόσμο των επικυρίαρχων, προσδοκώντας ένα δίκαιο και ελεύθερο αύριο, ήταν και είναι η αλληλεγγύη. Μια αλληλεγγύη που δεν συρρικνώνεται μπροστά στην καταστολή αλλά αντιθέτως ξεδιπλώνεται αποφασιστικά. Που δεν κλαίει αλλά επιτίθεται. Που δεν ξεχνά αλλά τιμά με τη μνήμη της.

Κι αυτήν την αλληλεγγύη την έχω γευτεί στα σχεδόν 5 χρόνια που βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους και είναι αυτή που σ’ ένα μεγάλο βαθμό μ’ έχει ατσαλώσει απέναντι σ’ όσες αντίξοες καταστάσεις αντιμετώπισα και ως αναρχικός και ως κρατούμενος. Από τις εκδηλώσεις και πορείες συμπαράστασης, τις καταλήψεις ραδιοφωνικών σταθμών και την πληθώρα προπαγανδιστικού έντυπου υλικού ως τις εμπρηστικές και βομβιστικές ενέργειες σε κρατικούς και οικονομικούς στόχους. Από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Γερμανία, την Αγγλία, μέχρι την Αργεντινή και το Μεξικό οι κοινές ιδέες, αξίες και οράματα έστησαν ένα πλέγμα αλληλεγγύης κάτω από το οποίο έχω την ευτυχία να βρίσκομαι κι εγώ.

Σε όσους και όσες έχουν σταθεί δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια του εγκλεισμού μου, και εξακολουθούν με όποιο τρόπο μπορούν να μου δίνουν δύναμη και κουράγιο να σταθώ αγέρωχος απέναντι στους πάσης φύσεως κρατικούς μηχανισμούς, νιώθω ότι χρωστάω ένα κομμάτι του εαυτού μου.

Χαιρετίζω λοιπόν και απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους-ες συντρόφους-ισσες, που στα πλαίσια του εγχώριου αλλά και διεθνούς πλέγματος αλληλεγγύης που διαμορφώνεται και δυναμώνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια και διαπερνά σύνορα και αποστάσεις, θεώρησαν και έκριναν πως αξίζει να ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τους την ελευθερία προκειμένου να χτίσουν ένα δυναμικό ανάχωμα κι ένα πολιτικό αντίβαρο στις εξουσιαστικές επιθέσεις και αποφάσεις που στρέφονται εναντίον μου.

Πριν ανατείλει οριστικά ο ήλιος και εξαφανίσει το σκοτάδι που όλους μας τυλίγει, οι διάσπαρτες φωτιές που ολοένα και πιο συχνά αναδύονται και διακρίνονται στα πιο μακρινά και απίθανα μέρη, φωτίζουν τα σημεία και τις αδιόρατες διαδρομές, που χαράζει η παγκόσμια εξεγερμένη συνείδηση. Δεν μπορεί παρά το μυαλό και η ψυχή μου να είναι ολοκληρωτικά μαζί της.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΙΤ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ’ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Ι. Δημητράκης

Φυλακές Δομοκού

3/5/10

H εταιρία του Farmville σκέφτεται να φύγει από το Facebook!

Η εταιρία Zynga, δημιουργός των παιχνιδιών όπως το Farmville και το Mafia Wars, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Facebook αφού όπως λέγεται, σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μεταξύ Facebook και Zynga είναι τεταμένες αφού η Zynga θέλει το 30% από τα έσοδα των τίτλων της που κερδίζει το Facebook.

Από την άλλη μεριά κάτι ανάλογο θέλουν και οι υπεύθυνοι του Facebook και γι' αυτό προσπαθούν να πείσουν τη Zynga να υπογράψει νέα, πολυετή σύμβαση αποκλειστικότητας.

Αν συμβεί αυτό, η Zynga μάλλον θα δημιουργήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που θα ονομάζεται Zynga Live και φυσικά θα έχει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για ΚάμποραΜε βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο επιθετικός του Άρη Χαβιέ Κάμπορα μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη στον αγών

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο επιθετικός του Άρη Χαβιέ Κάμπορα μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη στον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Ο διαιτητής Κουκουλάκης έγραψε στο φύλο αγώνα, πως ο Αργεντινός επιθετικός έπιασε από τον λαιμό τον αντίπαλο του και γι’ αυτό τον απέβαλε.

Έτσι, εκτός από το ματς της Τετάρτης, το οποίο σίγουρα χάνει, τώρα κινδυνεύει να δει την τιμωρία του να αυξάνεται κατά δυο αγωνιστικές, που σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Αυτοκίνητο 1.800 ευρώ έφτιαξαν οι Κινέζοι

Ήταν να μην πάρουν μπροστά οι Κινέζοι. Και τώρα ποιος τους πιάνει. Η αυτοκινητοβιομηχανία Geely ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την πρόθεσή της να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα είναι το πιο φθηνό της αγοράς. Και, όπως έλεγαν οι Κινέζοι, η τιμή του θα αρχίζει από 1.800 ευρώ!

Στόχος των Κινέζων με το IG, είναι να πάρουν από την ινδική ΤΑΤΑ, που κατασκευάζει το Nano, τον τίτλο του πιο φθηνού μοντέλου της αγοράς.

Το IG θα βασίζεται στο κόνσπετ που παρουσιάσθηκε πρόσφατα, στο Σαλόνι του Πεκίνου και είναι άκρως εντυπωσιακό. Το IG θα είναι περίπου 185 χιλ. μακρύτερο από ένα Toyota IQ, ενώ θα έχει μεταξόνιο επίσης κατά 100 χιλ. μεγαλύτερο, ενώ η διάταξη του θα είναι 2+2 θέσεων.

Τέλος, σε ότι αφορά τον κινητήρα γίνεται λόγος για ένα μοτέρ 1.0 λίτρου, με 75 ίππους που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

cosmo


Το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στον μουσουλμανικό κόσμο υποχρεώθηκε να κλείσει, μόλις έξι ημέρες αφότου άνοιξε.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, το ξενοδοχείο έκλεισε επειδή τοπική ρυθμιστική αρχή εντόπισε ένα μπαλκόνι που δεν ήταν σύμφωνο με τα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Οι πρώτοι 12 επισκέπτες του ξενοδοχείου στη Ριβιέρα της Τουρκίας, αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε άλλα δωμάτια. Ο ιδιοκτήτης του ευελπιστεί να τροποποιήσει το μπαλκόνι ώστε να ανοίξει την Τετάρτη.

Το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ολόγυμνοι στην πισίνα αλλά και να μετακινούνται με ειδικό λεωφορείο σε μία ιδιωτική παραλία γυμνιστών. Το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό μόνο στους ξένους και όχι στους Τούρκους, ενώ το προσωπικό, που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από άνδρες, φοράει ρούχα.

Λιγότερες από έξι ώρες ύπνου αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Τα άτομα που κοιμούνται σε σταθερή βάση λιγότερες από έξι ώρες τη νύχτα αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα, μεγάλη μελέτη βρετανών και ιταλών ερευνητών. Αλλά και ο πολύς βραδινός ύπνος μπορεί να αποτελεί δείκτη προβλημάτων υγείας, όπως σημειώνεται στη μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Sleep».

Τα ευρήματα προέκυψαν ύστερα από ανασκόπηση 16 προηγούμενων μελετών που είχαν διεξαχθεί στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ασία, οι οποίες κάλυπταν χρονική περίοδο 25 ετών, περιλαμβάνοντας συνολικά περισσότερα από 1,3 εκατ. άτομα και περισσότερους από 100.000 θανάτους.

Παράλληλα οι ερευνητές συμπέραναν ότι και τα άτομα που κοιμούνταν πολλές ώρες- περισσότερες από εννέα- κάθε νύχτα είχαν περισσότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου. Και αυτό διότι ο πολύς ύπνος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ίσως μαρτυρεί ύπαρξη προβλημάτων υγείας. «Ο λίγος ύπνος μπορεί να αποτελεί αιτία προβλημάτων υγείας, ενώ ο πολύς ύπνος δείκτη ύπαρξης υποκείμενων προβλημάτων υγείας» ανέφερε ο επικεφαλής της μελέτης, καθηγητής Φραντσέσκο Καπούτσιο.

Το πρώτο (εικονικό) ταξίδι στον Αρη

Oλοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες ενός φιλόδοξου αλλά και δύσκολου επιστημονικού πειράματος. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες έξι άνδρες θα μπουν σε μια κάψουλα η οποία αποτελεί πιστό αντίγραφο ενός διαστημοπλοίου με σκοπό να παραμείνουν εκεί 520 ημέρες. Η κάψουλα βρίσκεται σε ερευνητικό κέντρο στη Μόσχα και οι έξι άνδρες θα παραμείνουν εκεί το ίδιο χρονικό διάστημα που υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει μια επανδρωμένη αποστολή στον Αρη. Στην ουσία πρόκειται για μια προσομοίωση του ταξιδιού στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σε αυτές τις 520 ημέρες οι έξι άνδρες θα ακολουθούν αυστηρά το πρόγραμμα που θα κληθούν να ακολουθήσουν οι πρώτοι αστροναύτες που θα ταξιδέψουν στον Αρη. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η προσομοίωση περιλαμβάνει τρία στάδια. Το ένα αφορά τις πρώτες 250 ημέρες που απαιτούνται για το ταξίδι ως τον Αρη, το δεύτερο τις 30 ημέρες στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη και το τρίτο τις 240 ημέρες για το ταξίδι επιστροφής. Οσο διαρκεί το (εικονικό) ταξίδι οι έξι άνδρες θα πρέπει να ακολουθούν ένα πρόγραμμα χωρισμένο σε τρία οκτάωρα. Οκτώ ώρες εργασίας, οκτώ χαλάρωσης και οκτώ ύπνου.

England: Ενα νέο ναρκωτικό θερίζει στα κλαμπ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές πολλών χωρών μετά τους θανάτους που έχει προκαλέσει στη Βρετανία η μεφεδρόνη, ένα νέο φτηνό συνθετικό ναρκωτικό που πωλείται μέσω Διαδικτύου και κάνει θραύση στα κλαμπ της Ευρώπης. Περισσότεροι από 25 νεαροί έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο από το ναρκωτικό αυτό, αναγκάζοντας τη βρετανική κυβέρνηση να το κατατάξει στη λίστα με τις απαγορευμένες ναρκωτικές ουσίες.

Οι αγγλικές αρχές αποφάσισαν, πριν από λίγες ημέρες, να κηρύξουν τη μεφεδρόνη παράνομη, έπειτα από μια σειρά θανατηφόρα περιστατικά από υπερβολική χρήση του ναρκωτικού που συνέβησαν μέσα στον Μάρτιο.

Ο θάνατος της 24χρονης Λόις Γουότερς από το Γιόρκσαϊρ ακολούθησε, σε διάστημα λίγων 24ώρων, εκείνους των Λούις Γουέινραϊτ (18 ετών) και Νικ Σμιθ (19 ετών), οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συνδυασμένη χρήση μεφεδρόνης και αλκοόλ.

tovima

Η ιδανική διατροφή για τη ζέστη

1. Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να πίνει κανείς κοκτέιλ παρά άλλα δυνατά ποτά.

2. Μία παγωμένη μπύρα είναι ό,τι πρέπει για να ξεδιψάσει κανείς.

3. Τα παγωμένα ροφήματα ξεδιψούν περισσότερο.

4. Η υπερβολική ζέστη «κόβει» την όρεξη.

5. Το καλοκαίρι πρέπει να τρώμε μόνο το βράδυ.

6. Ειδικά το καλοκαίρι, τα φαγητά πρέπει να περιέχουν περισσότερο αλάτι.

7. Δεν χρειάζεται να βάζουμε το φαγητό στο ψυγείο, αν πρόκειται να το φάμε την ίδια μέρα.

8. Το καλοκαίρι τα φρούτα είναι πιο γλυκά, οπότε παχαίνουν.

9. Το λιωμένο παγωτό είναι χαλασμένο και πρέπει να το αποφεύγουμε.

10. Ότι και αν φάμε δεν πρέπει μετά να μπούμε στην θάλασσα, γιατί υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.

«Ήταν μία πικρή ήττα»


Το διαφημιστικό σποτ της Ατλέτικο για τους δύο τελικούς (vid)



Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει μείνει χωρίς τίτλο εφέτος, όμως η άλλη ομάδα της πόλης, η Ατλέτικο διεκδικεί δύο τρόπαια.

Πιάνουν και πάλι δουλειά οι μετροπόντικες

Αρχές Ιουνίου ''βάζουν'' και πάλι ''μπροστά'' τις μηχανές τους.

καθώς προς επίλυση οδεύουν προβλήματα, που το τελευταίο διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους και τα οποία σχετίζονταν με επιβατικούς σταθμούς και κινητοποιήσεις εργαζομένων.

Τη διαβεβαίωση ότι "κλείνουν και τα τελευταία προβλήματα" έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Διεύθυνσης Μετρό Θεσσαλονίκης και είχε συνάντηση εργασίας με τον νέο πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ Χρήστο Τσίτουρα και τη νέα Διοίκηση.

Ο υφυπουργός επανέλαβε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί η βασική γραμμή στις αρχές του 2014, ενώ προανήγγειλε θετικές εξελίξεις στο θέμα της απαλλοτρίωσης του χώρου που απαιτείται για την κατασκευή του σταθμού στο Παπάφειο ρφανοτροφείο, υπογραμμίζοντας ότι "ο σταθμός θα κατασκευαστεί".

Με Λάζαρο o ΠΑΟ στην Κύπρο και αλλαγές στα δύο φιλικά

Μετά το διήμερο ρεπό οι «πράσινοι» επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού και την Αλκή Λάρνακας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Μεγαλόνησο.

Ανάμεσα στους 19 παίκτες βρίσκεται κανονικά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε την Δευτέρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ωστόσο εξασφάλισε άδεια και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Νίκος Νιόπλιας παίρνει μαζί του και πέντε παίκτες από την Golden Team, ενώ δεν θα ταξιδέψουν ο τραυματίας Δάρλας και ο Γκαλίνοβιτς που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Λέτο, Πετρόπουλο, Σαριέγκι, Ρουκάβινα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Καρνέζη, Κλέϊτον, Μαρίνο, Μαχλελή, Χριστοδουλόπουλο, Γκάμπριελ, Μελίσση, Ραντοβάνοβιτς, Φέτση, Σταμπολζίεφ, Λαγό και Λιόλιο.

Στην αποστολή δεν συμμετέχουν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος πήρε άδεια και θα μεταβεί στην Κροατία για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Φίλιππος Δάρλας, που εξακολουθεί να είναι τραυματίας και ακολουθεί θεραπεία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης θα πραγματοποιήσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Παράλληλα, την Τετάρτη 12/5 σε κοινή συνεδρίαση τα προεδρεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα αποφασίσουν την περαιτέρω συνέχιση του αγώνα.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, «οι εργαζόμενοι, οι Συνταξιούχοι, οι άνεργοι απαιτούν την κρίση και τα βάρη να τα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες, όλοι αυτοί που λεηλάτησαν τα Δημόσια οικονομικά και τον πλούτο της χώρας. Να σωθεί η οικονομία, αλλά πρωτίστως να σωθεί η κοινωνία».

Δαλούκας στο «Καραϊσκάκης», Κάκος στο «Βικελίδης»

Ο Γιώργος Δαλούκας, του Συνδέσμου Θεσσαλίας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ στη συνάντηση Αρης-ΑΕΚ θα "σφυρίξει" ο Τάσος Κάκος, από τον Σύνδεσμο της Κέρκυρας.

Αναλυτικά: 12/05/10 16.45

ΓΗΠΕΔΟ "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Σύνδεσμος Κέρκυρας) Α΄ βοηθός: Κώστας Δάλλας (Σύνδεσμος Ηπείρου) Β΄ βοηθός: Δημήτρης Τάτσης (Σύνδεσμος Ηπείρου) 4ος διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Σύνδεσμος Αθηνών) Παρατηρητής: Ναούμ Μιντιούρης (Σύνδεσμος Σερρών) 12/05/10

ΓΗΠΕΔΟ "Γ.
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" 19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Σύνδεσμος Θεσσαλίας) Α΄ βοηθός: Χρήστος Ακρίβος (Σύνδεσμος Αθηνών) Β΄ βοηθός: Χρήστος Μπαλτάς (Σύνδεσμος Αχαϊας) 4ος διαιτητής: Μιχάλης Τσινιάρης (Σύνδεσμος Αθηνών) Παρατηρητής: Γιάννης Σπυρόπουλος (Σύνδεσμος Φθιώτιδας)

Θέλει Επαλέ ο Ηρακλής

Ο ίδιος αποτελεί διακαή πόθο των διοικούντων τον Ηρακλή, αφού από το πέρασμά του στην ομάδα κατάφερε και κέρδισε την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη όλων. Ο Ζοέλ Επαλέ μπήκε όπως φαίνεται ξανά στο στόχαστρο των Κυανολεύκων, οι οποίοι πλέον έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους ως προς την υπόθεση του παίκτη.

«Να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του από τη Μπόχουμ και περιμένουμε για τις συζητήσεις. Είμαστε διατεθειμένοι να κυνηγήσουμε αυτό το θέμα με όποιες δυσκολίες έχει. Το οικονομικό όμως είναι πάντα ένα μεγάλο ζήτημα», έλεγαν ξανά και ξανά οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Η επίσημη τοποθέτηση των αναρχικών για την δολοφονία στην Marfin

Τον Δεκέμβρη του 2008 κατά τη διάρκεια των γεγονότων που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο αναρχικός-αντιεξουσιαστικός χώρος απάντησε στις φασιστικές εκκλήσεις των ΜΜΕ για επιστροφή σε «ησυχία, τάξη και ασφάλεια» με το αφοπλιστικό σύνθημα «εσείς μιλάτε για βιτρίνες, εμείς μιλάμε για ζωές».
Ποια επικίνδυνη υποκρισία κάνει τώρα ορισμένους να μιλάνε για τα ανύπαρκτα μέτρα πυροπροστασίας της τράπεζας και όχι για τις ζωές που χάθηκαν; Ποια οργουελική αντιστροφή της πραγματικότητας κάνει κάποιους να μιλούν για το τραγικό συμβάν σαν να επρόκειτο για βραχυκύκλωμα;

Δεν καταλαβαίνουμε άραγε ότι αυτή η υποκρισία είναι αντίστοιχη των νατοϊκών δολοφόνων που μιλούσαν για «παράπλευρες απώλειες»;...

Δεν καταλαβαίνουμε άραγε ότι η δεδομένη και αυτονόητη κυνικότητα και κτηνωδία ενός μεγαλοκαπιταλιστή, που επέβαλε εκβιαστικά στους υπαλλήλους του να βρίσκονται μέσα στην τράπεζα, δεν εξιλεώνει κανέναν για τους νεκρούς;

Δεν καταλαβαίνουμε άραγε ότι αν χρησιμοποιείς τις τακτικές του κτήνους το οποίο αντιπαλεύεις έχεις γίνει ίδιος μ’ αυτό;
Αν για κάτι αγωνίζονται οι αναρχικοί, αν για κάτι αξίζει να αγωνιστούν οι άνθρωποι είναι για την Ζωή, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια. Για έναν κόσμο όπου ο θάνατος δεν θα έχει πια εξουσία…


Στη διαδήλωση της 6/5 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών θεσ/νίκης και πρωτοβάθμιων σωματείων, αρκετός κόσμος, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές από το τελευταίο μπλοκ, φώναξε επανειλημμένα: "ήταν δολοφονία, δεν έχουμε αυταπάτες, κράτος και Βγενόπουλος δολοφονούν εργάτες". Σίγουρα μια τέτοια σκέψη για κάποιους είναι ανακουφιστική. Είναι όμως βέβαιο ότι αντιλαμβάνονται το περιεχόμενο και τις προεκτάσεις αυτού που εύχονται;

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη στη Marfin το μεσημέρι της 5/5/2010. Γνωρίζουμε όμως, ότι την ώρα που ακούσαμε τη τραγική είδηση, κανείς από τον περίγυρό μας δεν ήταν σε θέση να πει πως αποκλείεται να έγινε αυτό που οι εισαγγελείς των ΜΜΕ ανακοίνωναν! Και αυτό είναι επίσης τραγικό.

Γιατί αν με την πρακτική μας δεν καθιστούμε ολοφάνερα αδιανόητο (και πρώτα απ’ όλα σε εμάς τους ίδιους) κάτι τέτοιο να προήλθε από άτομα που κινούνται στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε έχουμε ήδη ανοίξει το δρόμο ώστε να συμβαίνουν τραγωδίες (από φονική ανευθυνότητα, από διεστραμμένη μοχθηρία ή από δόλιο σχεδιασμό).

Σε μια γενικευμένη εξέγερση υπάρχουν ανεξέλεγκτοι νεκροί, έγινε στο Λος Άντζελες, έγινε στην Αργεντινή. Κανείς δεν διανοήθηκε ποτέ να αποδώσει σε κάποιο οργανωμένο πολιτικό ρεύμα αμφισβήτησης τους θανάτους αυτούς.

Το γεγονός ότι οι 3 δολοφονημένοι της Marfin χρεώνονται στην αναρχία δείχνει σίγουρα μεγάλες ευθύνες. Ποιος μπορεί να αγνοήσει την ανοχή σε πρωτοποριακές λογικές και στην περιφρόνηση της ζωής; Δεν πα να λες ότι οι έμπειροι αναρχικοί τόσα χρόνια, τόσες τράπεζες έχουν κάψει, και ότι κανένας δεν κινδύνευσε… Δεν πα να λες ότι φταίει ο Βγενόπουλος που υποχρέωσε τους εργαζόμενους να μείνουν στην τράπεζα, που δεν είχε πυρασφάλεια κλπ
Η ευθύνη δεν φεύγει από πάνω σου.
Αν υπάρχουν έστω και ελάχιστα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί και φτάνουν στην ανευθυνότητα να πυρπολούν κτήρια με κόσμο μέσα, κάπως έχει καλλιεργηθεί αυτή η ανευθυνότητα.

Αν, ακόμα χειρότερα, έχεις στρώσει το δρόμο ώστε να συμβεί η μεγαλύτερη μεταπολεμική προβοκάτσια στην ελλάδα, τότε οι μακροπρόθεσμες συνέπειες ξεπερνούν και την τραγωδία των 3 δολοφονημένων.
Και η απάντηση δεν είναι οι διαμαρτυρίες ότι «ο εχθρός είναι αδίστακτος». Ξέρουμε και την Piazza Fontana στο Μιλάνο και τη Scala στη Βαρκελώνη.

Η απάντηση είναι η αναδυόμενη πολυπληθής αντιπολίτευση που ριζώνει σε όλους τους κοινωνικούς χώρους και πανελλαδικά, με επίμονη και κοπιαστική δουλειά, με συντροφικότητα, αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη. Η απάντηση είναι ο αγώνας για τη ζωή, όχι για τον θάνατο.

Mike Tyson: Bρίσκομαι στα όρια της φτώχιας

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο παλαίμαχος παλαιστής, ανέφερε ότι βρίσκεται στα όρια της φτώχιας, γιατί το ξέφρενο lifestyle του απαιτούσε πολύ χρήμα. Χαρακτηριστικά είπε ότι πλέον «παλεύει» για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα και να αγοράσει τα απαραίτητα καθημερινά αγαθά. Ζει με επιταγές, αλλά παρόλα αυτά εξηγεί πως η ζωή του είναι μια χαρά στο πλευρό της τρίτης του συζύγου, Lakiha Spicer, και της κόρης τους, Milan.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι απένταρος, αλλά έχω μια απίστευτη ζωή. Έχω μια υπέροχη γυναίκα, η οποία με νοιάζεται. Είμαι φτωχός. Είχα πολύ καλή ζωή και πέρασα όμορφα για αυτό δεν με πειράζει. Και τώρα περνάω πάρα πολύ καλά. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μου αξίζει η γυναίκα που έχω».

Παρόλα αυτά λοιπόν ο Mike βλέπει την θετική πλευρά της ζωής και είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

gossip-tv

O Iταλός Ριτσόλι "σφυρίζει" στον τελικό


Ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι θα διευθύνει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ την Τετάρτη(12/5) στο Αμβούργο ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Φούλαμ.

Ο 39χρονος ρέφερι που είναι διεθνής από το 2007 έχει "σφυρίξει" έως σήμερα σε 28 παιχνίδια της διοργάνωσης αλλά και οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ στην τρέχουσα σεζόν.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Κριστιάνο Κοπέλι και Λούκα Ματζιάνι.Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός, Τζιανλούκα Ρόκι. Παράλληλα την ομάδα των διαιτητών θα συμπληρώνουν οι δύο βοηθοί, Πάολο Ταλιαβέντο και Αντρέα Ντε Μάρκο.

Πρόκειται για τους δύο βοηθούς διαιτητές που θα βρίσκονται πίσω από την γραμμή σε κάθε τέρμα, κάτι που ισχύει από την αρχή της σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ.

sport24

Κερδίστε χρήματα από το Youtube!

Πώς θα σας φαινόταν η δημιουργία μιας υπηρεσίας στο Youtube που θα σας δίνει λεφτά ανάλογα με τις προβολές που έχει το βίντεο που έχετε ανεβάσει?
Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες, το Youtube σκέφτεται να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία ενοικίασης του υλικού που ανεβάζει ο κάθε χρήστης.

Τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές και το Youtube δημιούργησε κι επίσημα μια νέα υπηρεσία με το όνομα YouTube Rentals και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να «κλειδώσει» τα βίντεό που ανεβάζει με αποτέλεσμα για να τα δει κάποιος τρίτος να πρέπει να πληρώνει ένα συγκεκριμένο αντίτιμο το οποίο έχει καθορίσει.

Για την ώρα η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τις Η.Π.Α. και ο ιδιοκτήτης του κάθε κλειδωμένου βίντεο μπορεί να επιλέξει το κόστος της ενοικίασης του βίντεο καθώς και τη χρονική διάρκεια.

sarotiko

Να αφήσουμε οριστικά πίσω την Ελλάδα του χθες, το μήνυμα του Γ.Παπανδρέου


ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Στο αποψινό τρίτο live show του «Greek Idol» η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στη σκηνή τους 9 υποψηφίους, που κατάφεραν να γοητεύσουν επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίσουν το ταξίδι προς το όνειρο.

Οι τρεις ώρες του show είναι γεμάτες μελωδείες, νέους ανθρώπους, ταλέντο και όνειρα σε μια μοναδική γιορτή της μουσικής

Aποκλεισμός της περιφερειακής από δημότες της Πυλαίας

Athens Erotica 2010 με Ντούβλη και Τζούλια Αλεξανδράτου

Καυτές εμφανίσεις θα κάνουν η Μαριάννα Ντούβλη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην έκθεση σεξ και πορνό Athens Erotica 2010. Τι θα κάνουν στην έκθεση;

Εντυπωσιακές, πλην όμως ξεχωριστές. εμφανίσεις θα κάνουν η Μαριάννα Ντούβλη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην 3η Αthens Erotica 2010.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, στη Μεταμόρφωση, από τις 14 έως τις 16 Μαΐου, θα δώσει το παρών η Ντούβλη με look και σέξι outfit αλά Lady Gaga. Προσκεκλημένη απ’ όλα τα περίπτερα θα επισκεφθεί όσα προλάβει και βέβαια θα κάνει full promotion στην νέα της τσόντα-ροζ DVD.

Το ροζ DVD της Ντούβλη θα κρεμαστεί στα περίπτερα ...........


λίγες ημέρες αργότερα. Αρχικά ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του ροζ DVD της Ντούβλη για τις 17 Μαΐου, τελικά όμως οι φαν της Μαριάννας θα χρειαστεί να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το DVD θα έχει βγει στην αγορά μέχρι το τέλος Μαΐου. Λίγο νωρίτερα, η Μαριάννα Ντούβλη θα πάει στις Κάννες για το γνωστό κινηματογραφικό φεστιβάλ. Στα glamorous πάρτι με δεκάδες celebrities και φιλόδοξες στάρλετ της υφηλίου θα την συνοδεύει ο γνωστός… «μάνατζερ» Σπύρος Ρέβης. Τρέμε Φουρθιώτη… τρέμε!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα επισκεφθεί την έκθεση Athens Erotica 2010 τη δεύτερη μέρα, στις 15 Μαΐου, μάλλον μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Απαγορευμένο», Ίαν Σκοτ. Ο γάλλος πορνοστάρ έχει συνειδητοποιήσει ότι «πουλάει» στην Ελλάδα και, όπως δείχνουν τα πράγματα, από δω και στο εξής θα έρχεται τακτικά.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου προτίμησε να εμφανιστεί στην Athens Erotica 2010 μια μέρα μετά τα εγκαίνια όταν έμαθε ότι την πρώτη μέρα θα πήγαινε εκεί η Μαριάννα Ντούβλη. Οι δύο πορνοστάρ είναι σε κόντρα μετά το σχόλιο της Τζούλιας: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν. Όχι βέβαια υπέρβαρες. Γιατί στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς όσο καλά κι αν σε φωτίσουν. Εγώ αν είχα παιδί δεν θα γύριζα πορνό. Αν ήμουν μητέρα, θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω δημόσια.» Η Μαριάννα Ντούβλη δεν έχει απαντήσει ακόμα, αν και στο παρελθόν έχει ακούσει ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς όπως.. «χοντρογοργόνα», «όρκα» και «θηλαστικό». Κακεντρέχειες.

http://www.fimes.gr/2010/05/athens-erotica/

Η μηλιά του Νεύτωνα ετοιμάζεται να... αψηφήσει τη βαρύτητα

Σχεδόν 350 χρόνια μετά το περιστατικό με το μήλο που ενέπνευσε στον Ισαάκ Νεύτωνα το νόμο της παγκόσμιας έλξης, ένα κομμάτι από την ιστορική μηλιά θα αψηφήσει τη βαρύτητα πετώντας συμβολικά με την επόμενη αποστολή του διαστημικού λεωφορείου.

Στις 14 Μαΐου, μια φέτα από τον κορμό της μηλιάς θα αναχωρήσει με το διαστημικό λεωφορείο Atlantis για ένα ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Το δείγμα «προέρχεται από ΤΗ μηλιά, από τη μηλιά που κοιτούσε [ο Νεύτωνας] όταν έπεσε κάτω το μήλο και του ενέπνευσε την ιδέα» αστειεύτηκε ο βρετανικής καταγωγής αστροναύτης Πίρς Σέλερς.

«Θα το μεταφέρω σε τροχιά και θα το αφήσω να μετεωρίζεται για λίγο, κάτι που θα προκαλούσε σύγχυση στον Ισαάκ» αστειεύτηκε.

Η συμβολική πτήση της μηλιάς οργανώθηκε για λογαριασμό της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας, η οποία γιορτάζει φέτος τα 350 χρόνια της. Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Εταιρεία δημοσίευσε τον Ιανουάριο στο Διαδίκτυο το χειρόγραφο του 180υ αιώνα, το οποίο εξιστορεί πώς ο Νεύτωνας εμπνεύστηκε τη θεωρία της βαρύτητας ενώ καθόταν και έβλεπε ώριμα μήλα να πέφτουν από τις μηλιές.

Το περιστατικό συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του 1660, όταν ο Ισαάκ Νεύτωνας αποσύρθηκε στο πατρικό του στη βόρεια Αγγλία προκειμένου να αποφύγει την επιδημία πανώλης που οδήγησε στο κλείσιμο του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ όπου σπούδαζε.

Ο ίδιος διηγήθηκε το συμβάν στον φίλο του Ουίλιαμ Στούκλει ένα ανοιξιάτικο απόγευμα το 1726, ενώ οι δυο τους κάθονταν «κάτω από τη σκιά των μηλιών».

«Γιατί θα πρέπει το μήλο να κατέρχεται πάντα κατακόρυφα στο έδαφος, αναλογίστηκε [ο Νεύτωνας]. Γιατί να μην κινείται πλαγίως, ή προς τα πάνω; [...] Σίγουρα, ο λόγος είναι, ότι η Γη το έλκει. Πρέπει να υπάρχει μια ελκτική δύναμη στην ύλη» διηγείται ο Στούκλεϊ.

Ο Νεύτωνας γεννήθηκε το 1643 στο Λίνκονσαϊρ της Βρετανίας και αποδείχθηκε ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες της ιστορίας. Εκτός από το νόμο της βαρύτητας, περιέγραψε τους τρεις νόμους της κίνησης στους οποίους βασίστηκε η κλασσική μηχανική.

Η εικόνα που έδωσε για το Σύμπαν κυριάρχησε στη φυσική μέχρι την εμφάνιση του Τζέιμς Μάξγουελ και του Αλμπερτ Αϊνσταϊν.

Ο αστροναύτης Πίρς Σέλερς που θα μεταφέρει το δείγμα πέταξε στο Διάστημα τελευταία φορά το 2006, όταν μετέφερε μαζί του ένα χρυσό μετάλλιο που απονεμήθηκε αργότερα στον διάσημο Βρετανό φυσικό Στίβεν Χόκινγκ.

Στη αποστολή με το Atlantis θα πάρει μαζί του όχι μόνο το ιστορικό κομμάτι ξύλου, αλλά και τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο.

Newsroom ΔΟΛ

Aπώθησε νεαρό φίλαθλο ο Τζέραρντ (vid)



Μετά τη λήξη του τελευταίου ματς της σεζόν για τους "ρεντς" με την Χαλ (0-0), δεκάδες φίλαθλοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των σεκιούριτι και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, περικυκλώνοντας μεταξύ άλλων και τον "SteveG".

Τότε, ο Άγγλος άσος, εμφανώς ενοχλημένος είτε από την... επίσκεψη των φιλάθλων, είτε επειδή ακούστηκε κάποιο αρνητικό σχόλιο εις βάρος του, απώθησε έναν νεαρό και αμέσως μετά πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Θεσσαλονίκη 05.05.2010: Ένστολος δολοφόνος προκαλεί κάταγμα στον αυχένα - video

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Η ΑΝΑΙΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ



Το παιδί ανεβαίνει την Καραολή προς Αγ. Δημητρίου, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους φρουρούς της χούντας. Σε εκείνο το σημείο και χωρίς κανένα λόγο, ο μπάτσος βάζει τρικλοποδιά στο παλικάρι που πέφτει εκτός ισορροπίας πάνω σε ένα δέντρο. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει το παιδί κάταγμα στον αυχένα και να μπει χειρουργείο! Όποιος ξέρει νεότερα για την υγεία του ας ενημερώσει. Το σημείο της αναίτιας δολοφονικής επίθεσης του μπάτσου ειναι στο 0:57 περίπου.

indymedia

Trailer απο τις νεες ταινιες που θα δουμε στις αιθουσες των σινεμα





Θεσσαλονίκη: Ολο και περισσότεροι εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους

Μόνο στον κεντρικό δήμο από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα υπολογίζεται πως έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 500 προειδοποιητικά αυτοκόλλητα, ενώ ο μέσος όρος των αυτοκινήτων που αποσύρονται έφτασε στα 60 το μήνα!

Τα στοιχεία από το Τμήμα Περισυλλογής Εγκαταλειμμένων Αυτοκινήτων (ή Γραφείο Αποκομιδής Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων) του δήμου Θεσσαλονίκης είναι αποδεικτικά του πλήγματος που έχουν δεχτεί στην τσέπη τους οι Θεσσαλονικείς. Οπως δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος, Δημήτρης Σιώψης, «οι συμπολίτες μας που αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, τη συντήρησή τους και τη στάθμευσή τους πολλαπλασιάζονται διαρκώς. Το φαινόμενο των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και ειδικά των πλασματικά εγκαταλειμμένων στους δρόμους της πόλης εμφανίζει από την αρχή του έτους μεγάλη έξαρση.

Είναι χαρακτηριστικό πως πλέον ο μέσος όρος των εγκαταλειμμένων οχημάτων που αποσύρονται μηνιαίως από τον κεντρικό δήμο φτάνει στα 60, όταν πέρσι ήταν πολύ λιγότερα (το πολύ μέχρι 40). Ο τωρινός μηνιαίος μέσος όρος πλησιάζει εκείνον του 1999, όταν ξεκίνησε η αποκομιδή εγκαταλειμμένων οχημάτων και ο αριθμός των άχρηστων τετράτροχων ήταν πολύ μεγάλος.

Από το 1999 μέχρι το τέλος του 2009 αποσύρθηκαν από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης συνολικά 8.500 οχήματα και απελευθερώθηκαν έτσι τουλάχιστον επιπλέον 2.500 θέσεις στάθμευσης (συνολικά 10.100).

Ενα πάρκινγκ το μήνα

Ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων που αποσύρονται όμως πέρα από το αντιρρυπαντικό όφελος έχει και άλλη μια σημαντική ωφέλεια. Κάθε μήνα απελευθερώνονται 60 θέσεις στάθμευσης, δηλαδή δημιουργείται ένα μικρό πάρκινγκ, που, αν γινόταν ως έργο, θα κόστιζε κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου ο ιδιοκτήτης του οχήματος πρέπει να το απομακρύνει σε 45 μέρες. Αν φέρει πινακίδες, αναζητείται ο ιδιοκτήτης, επικολλάται ειδικό αυτοκόλλητο και αποστέλλεται επιστολή στον ιδιοκτήτη. Μετά 45 μέρες, αν δε γίνει τίποτα, το όχημα αποσύρεται. Οι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους στις εταιρίες που έχουν οριστεί ως σύστημα διαχείρισης ή να τα παραδίδουν στο αρμόδιο τμήμα του δήμου.