Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Με Λάζαρο o ΠΑΟ στην Κύπρο και αλλαγές στα δύο φιλικά

Μετά το διήμερο ρεπό οι «πράσινοι» επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού και την Αλκή Λάρνακας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Μεγαλόνησο.

Ανάμεσα στους 19 παίκτες βρίσκεται κανονικά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε την Δευτέρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ωστόσο εξασφάλισε άδεια και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Νίκος Νιόπλιας παίρνει μαζί του και πέντε παίκτες από την Golden Team, ενώ δεν θα ταξιδέψουν ο τραυματίας Δάρλας και ο Γκαλίνοβιτς που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Λέτο, Πετρόπουλο, Σαριέγκι, Ρουκάβινα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Καρνέζη, Κλέϊτον, Μαρίνο, Μαχλελή, Χριστοδουλόπουλο, Γκάμπριελ, Μελίσση, Ραντοβάνοβιτς, Φέτση, Σταμπολζίεφ, Λαγό και Λιόλιο.

Στην αποστολή δεν συμμετέχουν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος πήρε άδεια και θα μεταβεί στην Κροατία για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Φίλιππος Δάρλας, που εξακολουθεί να είναι τραυματίας και ακολουθεί θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου