Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αλλοδαποί οι δράστες του εμπρησμού της Μαρφιν...

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών ..τόσο τα εικονιζόμενα άτομα σε κάμερες ασφαλείας με γάντια και αντιασφυξιογόνες μάσκες που πετούσαν τις μολότοφ στο συγκεκριμένο συμβάν όσο και σε άλλα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας είναι αλλοδαποί και κυρίως Αλβανικής Καταγωγής ...

Είναι άτομα που παρεισφρύουν σε διαδηλώσεις και προκαλούν ιδιαίτερα μεγάλες καταστροφές , πλιάτσικο καταστημάτων ενώ είναι τόσα αδίστακτα που μπορούν να φθάσουν σε ακραίες εγκληματικές επιθέσεις, όπως αυτή με το κατάστημα της Μαρφίν ..Στην ουσία είναι εγκληματικά στοιχεία ...σχετίζονται με εμπορεία ναρκωτικών , με κλοπές διαρρήξεις ληστείες ενώ είναι και χρήστες.
Επίσης είναι άγνωστο αν έχουν διασυνδέσεις ..

με παραστρατιωτικούς μηχανισμούς στην Αλβανία ή σχέσεις με την μαφία Βαλκανικών χωρών .

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι από τον Δεκέμβριο του 2008 με την εισχώρηση στις εκδηλώσεις αντιεξουσιαστών και αναρχικών ομάδων αυτών των ατόμων ...έχουμε εκτεταμένες καταστροφές και βιαιότητες που δεν ήταν συνηθισμένες ...παλιότερα.
Τώρα οτι άλλο γράφεται και λέγεται είναι σινερομάτζα ...για λαϊκή κατανάλωση ! Όπως και τα περί γνωστού αντεξιουσιαστή ...κλπ που καθοδηγούσε τα επεισόδια και τον εμπρησμό.
Μάλιστα για την αστυνομία δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία για τα άτομα αυτά ,αφού εμφανίζονται μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν είναι μόνοι θαμώνες είτε των Εξαρχείων είτε άλλων περιοχών που συχνάζουν οι αντιεξουσιαστές και αναρχικοί .

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου