Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Βίσση: Τι παίζει με Φραγκολιά;

Πες μου ότι θα ζήσουμε ξανά το ίδιο έργο, δηλαδή Άννα Βίσση - Κώστας Φραγκολιάς in love again και τι στον κόσμο! Θα έχουμε να κάνουμε (και να συζητάμε για πολύ καιρό) για ΤΟ πισωγύρισμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso Βίσση και Φραγκολιάς στη δεξίωση του γάμου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια (που συν τοις άλλοις ήταν και συγκέντρωση πρώην) ήταν τάτσι μήτσι κότσι, ενώ τα ερωτικά βλέμματα έδιναν κι έπαιρναν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο Φραγκολιάς πήγε περασμένες ώρες στο γλέντι και κάθισε κατευθείαν στο τραπέζι της Άννας. Το πρώην ζευγάρι για μισή ώρα μιλούσε (στο πολύ cheek to cheek), αντάλλαξαν κάποια ερωτικά βλέμματα (συγκεκριμένα θερμές ματιές), μίλησαν στο ψιθυριστό και μετά από μισή ώρα εκείνος πήρε τον κολλητό του (τον συνόδευσε στην special guest εμφάνιση του στον γάμο) κι έφυγε από τον χώρο.

Η Βίσση έδειχνε αρκετά ευδιάθετη και όπως αναφέρει το δημοσίευα, η μισάωρη παρουσία του κομήτη Κώστα μόνο έκπληξη δεν της προκάλεσε. Το αντίθετο, ο καλεσμένος - ρουφ σχολιάζει στην εφημερίδα ότι η «απόλυτη» ήταν σα να περίμενε από ώρα τον Κωστάκη. Αλλά κι εκείνος ήτα σα να πήγε στη δεξίωση επί τούτου για εκείνη. Χμ. Ύποπτα μου κάνουν όλα αυτά. Βρε λες να έχομε καμιά τέτοια επανασύνδεση;

womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου