Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Σας γλεντάει ο Θρύλος! ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ


Αυτός ήταν ο Ολυμπιακός! Δεν ξεχνάει κανείς το έγκλημα του τρίτου σετ, αλλά οι παικταράδες του Καλμαζίδη έκαναν πάρτι στη Γλυφάδα και έστειλαν μήνυμα τίτλου στον καλό πελάτη για την Τετάρτη.

Είθισται το βόλεϊ να είναι από τα πλέον αξιοκρατικά σπορ και ο καλύτερος να νικάει... Μάλιστα, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και φορές που η ομάδα με το πανω χέρι επιδείξει αυτοκτονικές τάσεις και "προσπαθήσει" πολύ για να χάσει ένα δικό της ματς. Ένα τέτοιο σενάριο εκτυλίχθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας για τον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ, όπου ο Ολυμπιακός πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, αλλά τελικά γύρισε τούμπα το σκηνικό, όταν βρέθηκε στο καναβάτσο και κατάφερε να πάρει αυτό που εδικαιούτο.

Οι παικταράδες του Γιάννη Καλμαζίδη νίκησαν 2-3 σετ τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών και πλέον την Τετάρτη στο κατάμεστο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" θα παίξουν τα ρέστα τους για να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας το περσινό κατόρθωμα και πάλι με μειονέκτημα έδρας.

Όταν ο Ιβαν Μίλκοβιτς βρίσκεται σε τέτοια βραδιά και παίρνει 35 πόντους, τότε η ομάδα του Πειραιά δεν χάνει! Τόσο απλά και δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό... Ο Κούναρι ήταν επίσης εκπληκτικός, ενώ δούλεψε καλά και ο Τίσερ, που δεν ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή βραδιά τους κεντρικούς του και ειδκά τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Πάντως, σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να ξεχαστεί αυτό που έγινε στο τρίτο σετ, το οποίο και έχασε η ομάδα, αν και προηγήθηκε με 5-17.

Ήταν η ανατροπή του αιώνα, που μέχρι και ο πρώην -πλέον- πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, θα ζήλευε σαν κόουτς της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (το επικό εκείνο ματς με τις ΗΠΑ στο ΣΕΦ).

redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου