Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Valencia 3 – 0 Rangers Video





Tottenham Hotspur 3 – 1 Inter Milan Video







Bursaspor 0 – 3 Manchester United Video





DISCOVERY - THE END OF A LEGEND

Την τελευταία του πτήση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη το ιστορικό διαστημικό λεωφορείο των ΗΠΑ «Discovery», ηλικίας 26 ετών, μετά από μια ζωή «πρωτιές». Έχοντας διαρκέσει τρεις φορές περισσότερο απ' όσο τα πιο πολλά οχήματα που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες της Γης, το Discovery θα εκτοξευτεί σε μια στιγμή που η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ η NASA «βγάζει στη σύνταξη» τα γερασμένα της λεωφορεία και αρχίζει μια μεταβατική περίοδο με τη χρήση εμπορικών πτήσεων ρουτίνας που θα οργανώνονται από ιδιωτικές εταιρείες.

Η εκτόξευση καθυστέρησε για δύο ημέρες για τις επισκευές των διαρροών ηλίου και αζώτου σε μια από τις εξωτερικές δεξαμενές του διαστημικού λεωφορείου και τις επακόλουθες επιθεωρήσεις. Η 11ημερη αποστολή θα παραδώσει την τελευταία μεγάλη συνεισφορά των ΗΠΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) (ένα επιπλέον δωμάτιο) μαζί με εφόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, που είναι γνωστό ως Robonaut 2 (R2), το πρώτο τέτοιο ρομπότ που έχει ποτέ σταλεί στο διάστημα.

Οι Ισπανίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο φλερτ μέσω... διαδικτύου

Οι Ισπανίδες γυναίκες είναι εκείνες οι οποίες φλερτάρουν περισσότερο παγκοσμίως στο διαδίκτυο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ιστότοπος γνωριμιών. Οι Ισπανίδες είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση φλερτ με έναν άνδρα μέσω ίντερνετ από τις γυναίκες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία λειτουργεί ο ιστότοπος, ο οποίος που έκανε την, έρευνα Badoo.com.

Η ιστοσελίδα Badoo, η οποία έχει 80 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 240 χώρες, ανακοίνωσε ότι στηρίζει την έρευνα του σε 90 εκατομμύρια επαφές που έγιναν στη διάρκεια ενός μήνα. Μια μέση Ισπανίδα αρχίζει 1,33 σχέσεις φλερτ με έναν άνδρα μέσω ίντερνετ μηνιαίως, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στη Βρετανία (0,78%) ή τη Γαλλία (0,69%) και υπερδιπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στις ΗΠΑ (0,63%). «Πρώτα το Παγκόσμιο Κύπελλο (Ποδοσφαίρου) και τώρα αυτό. Άλλη μία παγκόσμια νίκη για την Ισπανία», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής μάρκετινγκ του Badoo Λόιντ Πράις.

Μετά την Ισπανία, στην κατάταξη των 20 πρώτων χωρών όσον αφορά τον αριθμό των γνωριμιών που αρχίζει μια μέση γυναίκα με έναν άνδρα το μήνα, η Πολωνία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Δομινικανή Δημοκρατία στην τρίτη και ακολουθούν η Ιταλία και η Αργεντινή. Σε αντίθεση με τις Ισπανίδες, οι άνδρες στην Ισπανία, αλλά και αλλού, απέχουν πολύ από το να ξεκινήσουν μια γνωριμία, επισημαίνουν οι ερευνητές. Επίσης οι Βρετανίδες βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης των 20 πρώτων χωρών, ενώ οι Αμερικανίδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση πριν από το τέλος, ακριβώς πριν από τον Ισημερινό.

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ

Αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης πήγαν για να κάνουν έλεγχο σε ύποπτο άτομο και όταν πλησίασαν αυτός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε .

Το συμβάν έγινε στη περιοχή του Υ.Μ.Α.Θ

Florencia Maggi HOT













Παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα στην καγκελαρία

Εκρηκτικό μηχανισμό περιέχει το ύποπτο δέμα που έφτασε σήμερα στη μία το μεσημέρι ώρα Γερμανίας στην καγκελαρία με αποστολέα το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Morgenpost, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν ότι το πακέτο περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο προσπαθούν αυτή την ώρα να εξουδετερώσουν οι ειδικοί της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος. Ως αποστολέας του πακέτου αναγράφεται το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία διώξεως του εγκλήματος που ανέλαβε την υπόθεση έχει εκκενώσει και αποκλείσει το ταχυδρομικό γραφείο της καγκελαρίας.

http://www.dw-world.de

Κρατήρας 25 μέτρων σε χωριό της Γερμανίας. Η φύση μας εκδικείται

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκε ο Τάσος Μητρόπουλος για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του Σαββάτου (σ.σ.: γύρισε στην εξέδρα ένα παπούτσι, που του πέταξαν) με τον Παναθηναϊκό, καθώς και οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι.

Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη (04/11) και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής:

-ΠΑΕ Ολυμπιακός και Τ. Μητρόπουλο (εκπρόσωπο), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

- ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

- ΠΑΕ Ηρακλής, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

- ΠΑΕ Κέρκυρα, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ηρακλή.

- ΠΑΕ Πανιώνιος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την ΑΕΚ.

- ΠΑΕ Πανσερραϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Καβάλα.

Ο αγρότης του μέλλοντος θα πάει στην πόλη

Επιστημονικές προτάσεις για μεγάλα projects θερμοκηπίων και υδροπονικών καλλιεργειών σε εσωτερικούς χώρους δείχνουν το μέλλον της αγροτικής παραγωγής.

Στην εποχή των μεγαλουπόλεων, η παραδοσιακή γεωργία μεταλλάσσεται ανάλογα με τις σύγχρονες ανάγκες. Στο βιβλίο του «Τhe Vertical Farm» (η κάθετη φάρμα), ο Dickson Despommier, οραματιστής μιας «νέας» αστικής αγροτικής καλλιέργειας, προσφέρει μια μελλοντική ματιά για το πώς ένα περιβάλλον με …ουρανοξύστες μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές καλλιέργειες.

Ο Despommier θεωρεί πως επενδύσεις σε μεγάλα projects υδροπονικών θερμοκηπίων και καλλιεργειών σε εσωτερικούς χώρους θα συνέβαλαν στη φύτευση και καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων. Ένα τέτοιο σχέδιο θα παρείχε ασφαλές, φρέσκο φαγητό σε παγκόσμιο επίπεδο, με έναν τρόπο που -όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας του βιβλίου- η σύγχρονη αγροτική παραγωγή δεν μπορεί.

Όσο για το κόστος, ο Despommier παραδέχεται ότι είναι αρκετά υψηλό για τη μετάβαση σε μια τέτοια εποχή. Ωστόσο, ο 70χρονος καθηγητής περιβαλλοντικής υγείας στο πανεπιστήμιο της Columbia θεωρεί πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ό,τι ο άνθρωπος βάλει στο νου του.

Την τελευταία δεκαετία, με τη βοήθεια των φοιτητών του μελετούσε την ενσωμάτωση γεωργικών πρακτικών σε αστικές περιοχές, κάνοντας λόγο για εκμετάλλευση μεγάλων κενών περιοχών σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Ντιτρόιτ. Συστήνει το χτίσιμο πύργων για αποκλειστικά γεωργική χρήση αλλά και την μετατροπή άδειων κτιριακών συγκροτημάτων σε θερμοκήπια. Σε μια πιο προχωρημένη μορφή, ο Despommier οραματίζεται ένα σύστημα που χρησιμοποιεί ενέργεια από την καύση των ανθρώπινων απορριμμάτων και των βιοκαυσίμων.

Ορισμένα από τα βήματα που έχει αποτυπώσει στην μελέτη του, υλοποιούνται αυτήν την ώρα, σε μικρότερη κλίμακα, στην πόλη Μιλγουόκι. Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν «αγρότης της πόλης», Will Allen έχει δημιουργήσει ένα αυτοσυντηρούμενο σύστημα ιχθυοκαλλιέργειας και παραγωγής λαχανικών. Την ίδια στιγμή, εταιρείες όπως η Cornwall και η Valcent Products, προχωρούν σε τεχνολογικά συστήματα θερμοκηπίων που μπορούν να εφαρμοστούν σε αστικά οικοδομήματα.

kathimerini

Τζίμης Πανούσης: «O αυστηρότερος κριτής μου είναι ο γιος μου»

Επιστρέφοντας στη σκηνή του «Γυάλινου», ο Τζίμης Πανούσης μιλά στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» μεταξύ σοβαρού και αστείου για τη σάτιρα στη σημερινή κοινωνία. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως ο αυστηρότερος κριτής του είναι ο γιος του.

«Ο γιος μου, 20 χρονών πια πριν φύγει για να σπουδάσει, ήταν ο συντηρητικός δάκτυλος στην οικογένεια. Πάντα τα παιδιά βγαίνουν λίγο διαφορετικά από τους γονείς κι αυτό είναι καλό». Δηλώνει πως η σάτιρα είναι ο τρόπος έκφρασής του ωστόσο ποτέ δεν ένιωσε δέσμιος αυτής. «Δεν ένιωσα ποτέ δέσμιος της σάτιρας.

Εξάλλου έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή, αν και σε πολύ χαμηλούς τόνους, όπως λένε όλοι».

Απίστευτη διαφήμιση του Skoda Fabia RS

Το σποτ ξεκινά με την κλασσική πλέον διαφήμιση του Fabia που συναρμολογείται με υλικά ζαχαροπλαστικής. Καθώς ανοίγει το πλάνο βλέπουμε ότι η διαφήμιση παίζεται σε μία τηλεόραση και διακόπτεται με κάπως… ανορθόδοξο τρόπο! Και τότε αρχίζει η συναρμολόγηση του RS, που αυτή τη φορά γίνεται με διαφορετικού τύπου υλικά!

Ο άνθρωπος που είχε την ιδέα γι’ αυτό το απίθανο σποτ δήλωσε: «Πάντα λέγαμε ότι δεν θα δημιουργούσαμε το σίκουελ της Τούρτας, αλλά όταν μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε το σποτ του νέου Fabia RS, σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι εντελώς αντίθετο. Η Τούρτα έκανε τις μανάδες μας να χαμογελάσουν. Αυτό θα τις κάνει να κρυφτούν πίσω από το μαξιλάρι του καναπέ»!
Απολαύστε την πλήρη έκδοση του απίστευτου σποτ (στην τηλεόραση θα παίζεται κυρίως μία μικρότερη διάρκειας 30 sec) και συγκρίνετε το με το προηγούμενο...



Τζέσικα Κανισάλες Pics










Jessica Canizales sexy Video



Το φοβερό πάρκο της Ferrari στο Άμπου Ντάμπι Video

Ο κόσμος της Φεράρι άνοιξε πλέον και επίσημα με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει το πιο γρήγορο τρενάκι που φτάνει τα 240 χλμ την ώρα και αγγίζει τα 62 μέτρα.

Μάλιστα όπως λένε οι υπεύθυνοι το τρενάκι είναι έτσι φτιαγμένο που ο επιβάτης νιώθει ακριβώς αυτό που νιώθουν και οι οδηγοί της φόρμουλα ένα, αφού διπλασιάζει τη δύναμη G.

An aerial view of the Ferrari World theme park in Abu Dhabi




Indonesia volcano in pictures

Mount Merapi is pictured at night from Sidorejo village in Klaten, near the ancient city of Yogyakarta

Mount Merapi volcano spews clouds of ash as it erupts again

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ''ΜΕΡΑΠΙ'' ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Video

Τα διεθνή ΜΜΕ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Video


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ...


http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=206935

Εκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας





Στο Κολωνάκι.

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην πρεσβεία της Ελβετίας, στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Ιασίου, στο Κολωνάκι.

Κάτι έχει γίνει στο παλιο φάληρο



















Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ δέχθηκαν πυροβολισμούς από ληστές σουπερμάρκετ στην οδό Αφροδίτης, στο παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί.

Εντυπωσιακή φωτογραφία του Ήλιου

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει την ατμόσφαιρα του Ήλιου, γνωστή ως χρωμόσφαιρα, και έχει τραβηχτεί με ειδικό φίλτρο υδρογόνου που συλλαμβάνει μόνο ένα μικρό μέρος του ορατού φάσματος φωτός. Στη φωτογραφία φαίνονται οι εκρήξεις που γίνονται καθημερινά στην επιφάνεια του Ήλιου, του θερμότερου αστεριού που βρίσκεται κοντά στη Γη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον 56χρονο Alan Friedman, ερασιτέχνη αστροφωτογράφο, με ένα μόλις 14 ίντσες τηλεσκόπιο από το δωμάτιο του σπιτιού του.

Naoussa Endurance Downhill 12 September 2010



Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 01/11/2010







ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Video

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ CHAMPIONS LEAGUE








ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ


TottenhamTottenham20:45InternazionaleInternazionale

BenficaBenfica20:45LyonLyon

ValenciaValencia20:45RangersRangers

KøbenhavnKøbenhavn20:45BarcelonaBarcelona

BremenBremen20:45TwenteTwente

H. Tel-AvivH. Tel-Aviv20:45SchalkeSchalke

BursasporBursaspor20:45Man. UnitedMan. United

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος Όμιλος
1. ΙΝΤΕΡ 7
2. ΤΟΤΕΝΑΜ 4
3. ΤΒΕΝΤΕ 2
4. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 2
2ος Όμιλος
1. ΛΥΩΝ 9
2. ΣΑΛΚΕ 6
3. ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3
4. ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 0
3ος Όμιλος
1. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 7
2. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 5
3. ΒΑΛΕΝΘΙΑ 4
4. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 0
4ος Όμιλος
1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 7
2. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 6
3. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 2
4. πρέσβης/πελάτης
1
5ος Όμιλος
1. ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 9
2. ΒΑΣΙΛΕΙΑ 3
3. ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ 3
4. ΡΟΜΑ 3
6ος Όμιλος
1. ΤΣΕΛΣΙ 9
2. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 6
3. ΜΑΡΣΕΪΓ 3
4. ΖΙΛΙΝΑ 0
7ος Όμιλος
1. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 9
2. ΜΙΛΑΝ 4
3. ΑΓΙΑΞ 4
4. ΟΣΕΡ 0
8ος Όμιλος
1. ΑΡΣΕΝΑΛ 9
2. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 6
3. ΜΠΡΑΓΚΑ 3
4. ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 0

ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ vol. I



Όλη η ιστορία των A-ha σε έκθεση της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Νορβηγίας.

H Εθνική βιβλιοθήκη της Νορβηγίας, πραγματοποιεί μια έκθεση ( από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου) για την ιστορία των A-HA με τίτλο ‘Hunting High and Low: 25 Years With a-ha’.

H έκθεση, η οποία σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της μπάντας, περιλαμβάνει μουσικά videos από όλη την πορεία των A-ha, ηχογραφήσεις, φωτογραφίες καθώς κα έντυπο υλικό που αφορά στη μπάντα, από όλο τον κόσμο.

Πιο ειδικά, η έκθεση χωρίζεται σε πέντε περιόδους της πορείας των A-ha: Living a Boy's Tale 1977-1983, Take on Me 1983-1985, The Swing of Things 1985-1989, East of the Sun, West of the Moon 1990 – 1999 και Foot of the Mountain 2000-2010.

avopolis

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ Ο ΚΑΚΟΣ

«Εγώ τον Κάκο δεν τον ήθελα ποτέ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι το αγαπημένο παιδί του Πιλάβιου. Όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά ομάδα δεν αλλάζει κανείς. Ρωτήστε τον τι ομάδα ήταν. Γυναίκα μπορεί να αλλάξεις, κόμμα αλλάζεις, αλλά ομάδα δεν αλλάζει κανένας», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στον «Γαύρο» της Δευτέρας.

Και συνέχισε: «Σε πάρα πολλά παιχνίδια μας έχει αποβάλλει παίκτη. Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είχε αποβάλλει παίκτη μας πάλι από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Με την ΑΕΚ τα ίδια. Δεν θέλουμε καμία εύνοια, πάντα του έλεγα, μόνο το 50-50»

Για το τι θεωρεί ότι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που έγινε με τον Βασσάρα. Να τιμωρηθεί υποδειγματικά ο Κάκος. Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουν τα θεσμικά όργανα για τα αίσχη του ΟΑΚΑ. Ακόμα πετάει το παπούτσι που πήγαινε για το κεφάλι του Βαλβέρδε».

Για το αν έκρινε η διαιτησία το ντέρμπι: «Μία αποβολή και ένα μαϊμουδένιο πέναλτι είναι καθόρισαν το παιχνίδι».

Για Βαλβέρδε: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο, οι επιπολαιότητες των παικτών και η υπέρμετρη σιγουριά έριξε λίγο την ομάδα. Και με 10 παίκτες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έπαιζε επιθετικά. Φαίνεται η δουλειά του Βαλβέρδε στο γήπεδο. Αφήστε τον να δουλέψει.»

Για Φετφατζίδη: «Είναι άπειρο παιδί και αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες. Θέλουν μεγάλη προσοχή. Το παιδί επηρεάστηκε. Κρατήστε τον μακριά από τους δημοσιογράφους. Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη».

Για τον κόσμο: «Πιστεύω ότι τώρα ο κόσμος θα συσπειρωθεί. Να αποθεώσει την ομάδα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πάει να το μετατρέψει σε γιορτή. Καταλαβαίνω ότι εκνευρίζονται με αυτά που βλέπουν, αλλά έχουμε ομαδάρα»

Για την κριτική που ασκείται σε παίκτες και προπονητή: «Διάβασα σε όλα τα παπαγαλάκια αυτά που περίμενα. Το πώς μειώνουν τον Βαλβέρδε. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να μην ασχοληθούν με τα πραγματικά γεγονότα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com

CARMEN ELECTRA - HALLOWEEN 2010 VIDEO

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤIΚΟΥΔΗ - ΣΕΞΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Video-Mega channel

Νέα διάκριση για τον Δανό Ντένις Ρόμενταλ

Ο Ντένις Ρόμενταλ του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος για το βραβείου του καλύτερου Δανού ποδοσφαιριστή για το 2010.

Ο «ερυθρόλευκος» εξτρέμ έχει κατακτήσει το εν λόγω βραβείο το 2007 ενώ οι άλλοι υποψήφιοι είναι ο επιθετικός της Άρσεναλ Νίκλας Μπέντνερ, ο αμυντικός της Βόλφσμπουργκ Σίμον Κιάερ αλλά και ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντάνιελ Άγκερ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Δανίας, ο Ρόμενταλ και ο Μπέντνερ είναι τα φαβορί για το βραβείο, το οποίο θα απονεμηθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου.

Λονδρέζικα ταξί… Ferrari, Aston Martin και Porsche

Τα συνηθισμένα ταξί που βλέπουμε να κυκλοφορούν, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι Skoda Octavia, Mercedes C Class, Toyota Avensis κ.ά. Κάπως… διαφορετικά είναι τα πράγματα στην Μεγάλη Βρετανία με το Λονδρέζικο κοινό να απολαμβάνει τις μετακινήσεις του με άλλου είδους αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και τρία ταξί super cars!

Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο μία βρετανική εταιρία, θέλοντας να γιορτάσει μία καινούργια της υπηρεσία, αγόρασε τρία πανάκριβα αυτοκίνητα προκειμένου να εξυπηρετήσει το κοινό που θέλει να πάει γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό του. Συγκεκριμένα, προσέθεσε στον στόλο της μία Ferrari F430, μία Porsche 911 Turbo και μία Aston Martin DBS.

Με τέτοια ταξί είναι σίγουρο πως ο καθένας θα θέλει να μεταβεί στον προορισμό του με ένα εκ των τριών αυτοκινήτων Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κανείς για μία απλή μετακίνηση, που θα κοστίζει, όσο ένα… μηνιάτικο ενός εργαζόμενου.

zougla.gr

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις φλόγες τυλίχθηκαν, στις 02:50 τα ξημερώματα, δύο μοτοσυκλέτες και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, επί της οδού Αριστομένους, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά, αποτρέποντάς την να επεκταθεί σε παρακείμενα οχήματα.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η αιτία που την προκάλεσε.

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, επί της οδού Αντώνη Τρίτση, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά.

Τα τρία οχήματα κάηκαν ολοσχερώς.

Στις φλόγες παραδόθηκε στις 03:20 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Ι.Χ που βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Μιλτιάδου, στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές.

Halloween 2010 - Carmen Electra Photos