Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Keenan Cahill Ο πιτσιρικάς που πουλάει τρέλα στο Youtube

Τζελ θα αντικαταστήσει το αντισυλληπτικό χάπι!

Ένα τζελ που απλώνεται στο δέρμα και απελευθερώνει ορμόνες που εμποδίζουν την εγκυμοσύνη, όπως ακριβώς και το αντισυλληπτικό χάπι, ανακάλυψαν ερευνητές.

Πρόκειται για ένα τζελ που απλώνεται στην κοιλιά, τους μηρούς, τα χέρια ή τους ώμους και γρήγορα απορροφάται, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο δέρμα και καταστέλλει την παραγωγή ωαρίων στις ωοθήκες, όπως δηλαδή ακριβώς το αντισυλληπτικό χάπι, χωρίς όμως τις αρνητικές του παρενέργειες, την αύξηση του βάρους, τη νευρικότητα κ.λπ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές και δείχνουν ότι το «τζελ» είναι αποτελεσματικό και γίνεται καλά ανεκτό. . Οι ειδικοί λένε ότι είναι κατάλληλο ακόμα και για γυναίκες που θηλάζουν, αντίθετα με το αντισυλληπτικό χάπι που παρεμβαίνει στην παραγωγή του γάλακτος της μητέρας.

Στη διάρκεια των επτά μηνών που κράτησαν οι δοκιμές, καμία από τις 18 γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών που έβαζε το τζελ, δεν έμεινε έγκυος. Οι αναλύσεις των ορμονών τους έδειξαν ότι το τζελ καταστέλλει την παραγωγή ωαρίων στις ωοθήκες.

Θα ακολουθήσουν νέες μελέτες με μεγαλύτερο αριθμό εθελοντριών γυναικών για να επιβεβαιωθούν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Ο Σακίλ Ο΄Νιλ ντύθηκε γυναίκα με το όνομα “Σακίτα” Video

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Ο πάγος κάνει κακό στα χτυπήματα

Την πιο κοινή ενέργεια για την άμεση αντιμετώπιση χτυπημάτων και ειδικά εκείνων που προκαλούν πρήξιμο έρχεται να ανατρέψει μια νέα έρευνα η οποία αναφέρει ότι ο πάγος που οι περισσότεροι τοποθετούν στο σημείο όπου έχουν χτυπήσει όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά κάνει κακό. Ερευνητές του Κέντρου Ερευνών Φλεγμονών του Νευρικού Συστήματος στο Οχάιο διαπίστωσαν ότι το «πάγωμα» της τραυματισμένης περιοχής εμποδίζει την παραγωγή μιας ορμόνης που παίζει κεντρικό ρόλο στον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του τραύματος και έτσι καθυστερεί η διαδικασία αποκατάστασης της ζημιάς.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κύτταρα των περιοχών όπου υπάρχουν φλεγμονές παράγουν σε υψηλές ποσότητες τον αυξητικό παράγοντα 1 ινσουλίνης (ΙGF-1) ο οποίος επιταχύνει την αναγέννηση των μυών. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι ο πάγος εμποδίζει την παραγωγή του ΙGF-1. «Η ανακάλυψη ότι τα κύτταρα στις περιοχές των φλεγμονών παράγουν ουσίες που επιταχύνουν την φυσική αποκατάσταση του προβλήματος ανοίγει τον δρόμο για την ανάπτυξη νέων αποτελεσματικότερων θεραπειών για την αντιμετώπιση μυϊκών τραυματισμών» δήλωσε στην «Daily Τelegraph» o καθηγητής Λαν Τσου, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.


5 στάσεις για να την στείλεις στα ουράνια

Αν δεν θέλεις να βαλτώσει η σεξουαλική σας ζωή, τότε ξεκίνα να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Κι επειδή αν δεν ικανοποιείς θα βαρεθεί, διάλεξε τη στάση που σου ταιριάζει για να την φτάσεις στην κορύφωση.

Doggy style
Τετ-α-τετ
Όρθιο κουτάλι
Τυλιχτό ψωμάκι
Cow Girl





«Βράζουν» με Κάκο στο Λιμάνι

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Τάσος Κάκος «αλλοίωσε» το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης του το είπε ευθέως στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων έχουν συγκεκριμένα παράπονα από τον Κερκυραίο ρέφερι και τους βοηθούς του.

Μιλούν για τη φάση του τρίτου λεπτού, θεωρώντας ότι ο Χριστοδουλόπουλος έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά του πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για τη φάση της πτώσης του Φουστέρ στην περιοχή του Παναθηναϊκού από μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου και κάνουν λόγο για καθαρό πέναλτι.

Πολύ περισσότερο όμως τα παράπονα στέκονται στη φάση του πέναλτι του Παναθηναϊκού και της κόκκινης κάρτας στον Αβραάμ. Κάνουν λόγο για ξεκάθαρη φάση, πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε την κατοχή της μπάλας και πως ο Σισέ βρήκε το πόδι του Παπαδόπουλου και όχι το αντίστροφο. Παράλληλα τονίζουν πως η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ του Λουίς Γκαρσία.

Στον Ολυμπιακό δε θέλουν να αφήσουν έτσι το θέμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν νέο... αγώνα κατά των διαιτητικών αποφάσεων που θεωρούν ότι τους έβλαψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά δεν παραγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη αλλά και την παθητική εικόνα του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο, που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ανατρέψει το σκορ. Ομως η κύρια αίσθηση που έχουν στο Λιμάνι είναι ότι έχασαν μόνοι τους το ντέρμπι και μέσω των διαιτητικών λαθών του Κάκου και των βοηθών του...

sportnet

Δολοφονήθηκε (και δεν αυτοκτόνησε) η Anna Nicole Smith, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο ο σύντροφος και η φυσιοθεραπεύτρια της Anna Nicole Smith, με την κατηγορία της συνωμοσίας όσον αφορά στο θάνατο του μοντέλου. Στη δίκη που διήρκεσε δύο μήνες, οι δύο ένοχοι αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες της συνωμοσίας, παρέχοντας αντικαταθλιπτικά χάπια και αναλγητικά στην Anna Nicole, την οποία δε βοήθησαν ποτέ να απεξαρτηθεί, με αποτέλεσμα το θάνατό της από υπερβολική δόση στα 39 της χρόνια.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι παρείχαν στο μοντέλο και ηθοποιό, κοκτέιλ από παυσίπονα, μυοχαλαρωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία κατάφερναν να προμηθευτούν με διαφορετικές ιατρικές συνταγές, χρησιμοποιώντας πλαστά ονόματα. Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες το γιατρό της Anna Nicole. Οι δύο ένοχοι θα μάθουν την ποινή τους στις 6 Ιανουαρίου, ενώ υπολογίζεται ότι θα καταδικαστούν σε έως και τρία χρόνια φυλάκισης ο καθένας.

Η Anna Nicole Smith είχε βρεθεί νεκρή τον Φεβρουάριο του 2007 σε ένα ξενοδοχείο της Φλόριδα, έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και έξι μήνες αφού είχε χάσει τον εικοσάχρονο γιο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν πασίγνωστη για το πλούσιο στήθος της καθώς και για το γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο J. Howard Marshall (κατά 63 χρόνια μεγαλύτερο της - 89 ετών εκείνος και 26 αυτή).

Salaam Alaikum ( السلام عليك ) ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Άραβας επιχειρηματίας της οικογένειας Σαμαρί, που θεωρείται από τις 10 πιο πλούσιες του Κατάρ, προκειμένου να προχωρήσει κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και το θέμα της αγοράς μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με κατάθεση 6 εκ. ευρώ, ο Σαμαρί παίρνει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚκαι αναμένεται να προχωρήσει σε αυτή την κατάθεση μετρητών άσχετα εάν πήρε αναβολή η γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Έγινε επίσης γνωστό ότι για την έκταση στη Χαλκιδική όλα έχουν προχωρήσει,έχουν βγει τα σχέδια που στοίχισαν 160.000 ευρώ και υπάρχουν σε μελετητικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.
Όπως μάλιστα αποκάλυψε η εφημερίδα Metrosport ο δικηγόρος που πούλησε την έκταση στους Άραβες έχει ήδη πάρει τις εγγυήσεις για την αποπληρωμή της έκτασης.

Το πιο super lux γιοτ που κατασκευάστηκε ποτέ!

Δυο μεγάλες Γαλλικές εταιρίες κατασκευής σκαφών συνεργάστηκαν για την δημιουργία του πιο εντυπωσιακού γιότ όλων των εποχών. Με μήκος 58 μέτρα και πλάτος 38 (!) ο «Ερμή» θυμίζει περισσότερο super lux εξοχική κατοικία. Μπορεί να φιλοξενήσει 12… παραθεριστές και πλήρωμα 20 ατόμων.

Ο «Ερμής» είναι και οικολογικός καθώς κάνει οικονομία στα καύσιμα σε ποσοστό 20 με 30% και 40 έως 50% στον ηλεκτρικό καθώς έχει χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια.

Έχει τρία καταστρώματα, πισίνα 25 μέτρων, σπα, χώρο στάθμευσης ελικοπτέρου, σάουνα, γυμναστήριο, τραπεζαρία, σινεμά κ.α.

perierga.gr

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Perierga.gr - Πολυτελές γιοτ!

Αυτό το ξέρατε !!!!!!!!!!

Η κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί.

Μέσα σε 10 λεπτά, ένας τυφώνας προκαλεί περισσότερη ενέργεια απ' ότι όλα τα όπλα....

... Κατά μέσο όρο, 100 άνθρωποι πνίγονται και πεθαίνουν κάθε χρόνο με το στυλό τους.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αράχνες απ' το να πεθάνουν.

Το 90% των ταξιτζήδων στη Νέα Υόρκη είναι μετανάστες που έχουν στην πραγματικότητα ξεμπαρκάρει.

Οι ελέφαντες είναι τα μόνα ζώα που δεν μπορούν να πηδήξουν.

Μονάχα ένας άνθρωπος στα δύο δισεκατομμύρια θα ζήσει μέχρι τα 116 ή περισσότερο.

Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος μια αγελάδα ν' ανέβει τις σκάλες αλλά είναι αδύνατον να την κάνει να τα κατέβει.

Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους δύο φορές περισσότερο απ' τους άνδρες.

Είναι σωματικά αδύνατον να γλύψει κανείς τον αγκώνα του.

Η κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα χώνεται στο έδαφος κατά μια σπιθαμή το χρόνο καθώς όταν χτίστηκε οι τεχνικοί ξέχασαν να λάβουν υπ' όψιν τους το βάρος των βιβλίων που θα γέμιζαν το κτήριο.

Ένα σαλιγκάρι μπορεί να κοιμάται για 3 χρόνια.

Τα μάτια σου έχουν το ίδιο μέγεθος μ' αυτό που είχαν όταν γεννήθηκες. Η μύτη και τ' αυτιά σου όμως δεν παύουν ποτέ να μεγαλώνουν.

Το μάτι μιας στρουθοκαμήλου είναι πιο χοντρό απ' το μυαλό της.

Ένας κροκόδειλος δεν μπορεί να βγάλει τη γλώσσα του

Ο αναπτήρας επινοήθηκε πριν από τα σπίρτα

Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ pics

Περίπου 6 μήνες χρειάστηκαν για να φτιαχτεί ο χάρτης της Ευρώπης από... τουβλάκια Lego! Μάλιστα, οι δημιουργοί του φρόντισαν να κατασκευάσουν και φημισμένα μνημεία κάθε χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Παρθενώνας!








2010 Miss Hawaiian Tropic Video

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ Video

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ

Ο συνήγορος του Βολιώτη ρέφερι απέστειλε δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο δύο άτομα που φορούσαν κράνη χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του και εν συνεχεία απείλησαν τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Κατά τον κ. Κούγια, πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια αλυσίδα γεγονότων εις βάρος του Δαλούκα, αφού ανάλογο συμβάν καταγράφηκε και πριν από λίγες ημέρες, συνοδευόμενο μάλιστα "... από εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητό του".

Φόβοι για νέα έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία

Ανησυχία και φόβο, για νέο ξέσπασμα ηφαιστείου στην Ισλανδία, έξι μήνες μετά από το ηφαίστειο Εϊαφιαλαϊόκουλ, δημιουργούν τα προειδοποιητικά σημάδια που εκπέμπει ένα άλλο ισλανδικό ηφαίστειο.

«Η στάθμη του νερού του Γκίγκια έχει τριπλασιαστεί από χθες το βράδυ», δήλωσε ένας επιστήμονας του ισλανδικού γραφείου Μετεωρολογίας, Γκιούναρ Σίγκουρντσον, αναφερόμενος σε ένα ποτάμι που περνάει κάτω από τον παγετώνα Βατναγιοκούλ, πάνω στον οποίο βρυχάται το ηφαίστειο Γκρίμσβοθ.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η αύξηση των υδάτων εμποδίζει τον κρατήρα του Γκρίμσβοθ. Η ροή του νερού μειώνει την πίεση στον κρατήρα και ευνοεί μία έκρηξη «υπό την προϋπόθεση ότι ο όγκος του μάγματος είναι αρκετός», πρόσθεσε ο γεωλόγος Θόρουν Σκαφταντοτίρ της μετεωρολογικής υπηρεσίας. Ακόμη, στην περιοχή καταγράφηκε έντονη σεισμική δραστηριότητα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι Τουρλωμένες sexy...

Οι κυρίες Εβίτα Χουντάλα, Ιουλία Πουντούρη, Νίνα Οικονόμου, Σαμάνθα Μασιάλ και Χρύσα Πουρσανίδου, ονόματα βαριά στο χώρο, δεν αναλώνονται σε λόγια. Πράξεις, κύριοι. Λάβετε θέση, και ξεκινήστε πράξεις.







Τι Γράφει Εκεί Κάτου, Ανάμεσα Στα Πόδια Της Μαράτου;


Βγήκε από το νοσοκομείο η Μάργκαρετ Θάτσερ

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν για σχεδόν δύο εβδομάδες, μετά την προσβολή της από γρίπη, και η εκπρόσωπός της δήλωσε ότι έχει αναρρώσει πλήρως.

Η 85χρονη Θάτσερ θα επέστρεφε σπίτι της στη διάρκεια του απογεύματος. Περαιτέρω πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές. Η «Σιδηρά Κυρία» της Βρετανίας είχε εισαχθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο Κρόμγουελ του Λονδίνου στις 19 Οκτωβρίου με συμπτώματα γρίπης.

Σύμφωνα με την κόρη της, η πρώην πρωθυπουργός υποφέρει από άνοια, που σχετίζεται με την ηλικία της και έχει επίσης υποστεί διάφορα εγκεφαλικά τα τελευταία χρόνια.

Η Shakira μας δείχνει πως το «κουνάει»..( video)

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Loca»…

Ακόμα γίνονται θαύματα

























http://papaki.redplanet.gr/

Μπερντίεφ: "Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό"

Ο τεχνικός της Ρούμπιν τόνισε αρχικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα, δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, αλλά ό,τι έγινε… έγινε σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι έχει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Champions League. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μάς έχουν βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα Champions League μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε περισσότερο παραγωγική επίθεση».

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είπε: «Ο Κάρλος Εντουάρντο είχε μία ίωση, αλλά πλέον προπονείται με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Group D


ClubsPldWDLFA+/-Pts
1FC Barcelona FC Barcelona32108267
2FC København FC København32013216
3FC Rubin Kazan FC Rubin Kazan302112-12
4Panathinaikos FC πρέσβης/πελάτης
301217-61

Lisa from Aventura sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ashley Ann from Nashville, ΚΟΡΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

BIKINI PHOTOSHOOT Kimberly...

H Anna Kournikova στο MAXIM Video

Ο Γαλιφιανάκης κάπνισε μαριχουάνα "στον αέρα"



Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, ο ηθοποιός που εγινε γνωστός από την ταινία "Hangover" ήταν προσκεκλημένος σε talk show στο οποίο γινόταν συζήτηση για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας.

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φρόντισε να εκφράσει εμπράκτως τη γνώμη του, ανάβοντας ένα τσιγάρο μαριχουάνας "στον αέρα", μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές! Μάλιστα το πρόσφερε σε συνομιλήτριά του, η οποία το μύρισε για να αποφανθεί: «Είναι αληθινό!».

ΔΙΑΙΤΑ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Saw 3D Trailer



Μεγάλη μάχη έδωσαν οι ταινίες Paranormal Activity 2 και το Saw 3D κατά τη διάρκεια του Χαλογουίν το σαββατοκύριακο. Το Saw 3D κατάφερε ωστόσο να πάρει να πρωτιά, με εισπράξεις ύψους 24.2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 2.808 τοποθεσίες, ενώ δεύτερο και καταϊδρωμένο ήρθε το Paranormal Activity με εισπράξεις ύψους 16.5 εκατομμυρίων δολαρίων σε 3,239 τοποθεσίες.

Το Social Network ήρθε στο νούμερο 7 φέροντας κι άλλες εισπράξεις ύψους 4.7 εκταμμυρίων δολαρίων μετά από τέσσερις εβδομάδες στα charts.

Allure of the Seas

Μόλις 30 εκατοστά κάτω από τη γέφυρα Στορ Μπελτ στη Δανία, πέρασε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas, το οποίο ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι. Πέρασε χαμηλώνοντας τις καμινάδες του..

Online Store από την Microsoft

Η 15η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του νέου online καταστήματος παιχνιδιών της Microsoft, ονόματι Games For Windows Marketplace.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το κατάστημα θα προσφέρει μία «δυνατή» συλλογή παιχνιδιών (στην αρχή θα αριθμεί 100 τίτλους), ενώ θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές, τύπου «Deal of the Week» (Προσφορά της Εβδομάδας- ενδεικτικά, στην περίπτωση του gamesforwindows.com, η προσφορά έχει να κάνει με το Grand Theft Auto: San Andreas, το οποίο πωλείται αντί 3,75 δολαρίων).

Κάποιες από τις εταιρείες με τις οποίες υπάρχει συνεργασία είναι η 2Κ Games, η Capcom, η Rockstar, η Warner Brothers και φυσικά η Microsoft Game Studios. Επίσης, σε ανακοίνωση έχει γίνει λόγος για την Square Enix, ενώ η Microsoft έχει υποσχεθεί πως στο κατάλογο θα συμπεριλαμβάνονται και παιχνίδια από μικρούς, ανεξάρτητους developers.

Η Microsoft έχει δεσμευτεί πως το κατάστημα θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλές ταχύτητες download, προκειμένου να διασφαλίζεται η γρήγορη «παράδοση» του τίτλου στον πελάτη, καθώς και «επιτάχυνση» του όλου interface χρήσης (κοινώς, οι αγορές να μπορούν να γίνονται με λιγότερα κλικ). Οι πελάτες θα μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια ανά πάσα στιγμή, και να κατεβάσουν ξανά παιχνίδια τα οποία είχαν αγοράσει στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται, θα απαιτείται ένα Xbox LIVE gamertag, Zune tag ή Windows Live ID για να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες του καταστήματος. Επίσης, οι αγορές θα μπορούν να γίνουν είτε μέσω χρήσης Microsoft Points, είτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Κάποιοι από τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Fable: The Lost Chapters, Grand Theft Auto III, Lego Universe, Carney Vale, Dead Rising II, Lost Planet II, Max Payne, Deus Ex: Game of the Year Edition, Gears of War, Halo κ.α.

Εφαρμογές του Facebook στέλνουν στοιχεία σε εταιρείες

Πολλές από τις εφαρμογές που παρέχονται από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχουν παράσχει σε εταιρείες πληροφορίες για την ταυτότητα εκατομμυρίων χρηστών του, κατά παράβαση των συμφωνημένων κανόνων εμπιστευτικότητας, τονίζεται στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας Wall Street Journal.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, οι προγραμματιστές των πιο δημοφιλών εφαρμογών στο Facebook έχουν διαβιβάσει σε διαφημιστές και εταιρείες ερευνών στο Ίντερνετ πληροφορίες όπως το όνομα, ή τα ονόματα των φίλων δεκάδων χρηστών του, «περιλαμβανομένων και όσων είχαν επιλέξει στις ρυθμίσεις τους τις εντολές της εμπιστευτικότητας, ώστε το προφίλ τους να παραμείνει εντελώς ιδιωτικό».

«Αυτή η πρακτική παραβιάζει τους κανόνες του Facebook και επαναφέρει στην επιφάνεια τα ερωτηματικά για τη δυνατότητά του να προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών του», προσθέτει η εφημερίδα.

Η Wall Street Journal επικαλείται επίσης και εκπρόσωπο του Facebook, ο οποίος διαβεβαιώνει πως η ιστοσελίδα λαμβάνει όλα τα μέσα «προκειμένου να μειώσει με δρακόντεια μέτρα» την έκθεση των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη της.

«Η ταυτότητα ενός χρήστη μπορεί να διαδοθεί αθέλητα από τη μηχανή πλοήγησής του, ή από μία εφαρμογή», τονίζει ο ίδιος, αλλά η γνώση της ταυτότητας «επ' ουδενί δεν επιτρέπει την πρόσβαση προσωπικές πληροφορίες οποιουδήποτε στο Facebook». Ο ίδιος πρόσθεσε πως το Facebook θα θέσει σε εφαρμογή μία νέα τεχνολογία ώστε να εξουδετερώσει το πρόβλημα που εντοπίζει η εφημερίδα.

Η πλειονότητα των παρεχόμενων εφαρμογών δεν έχουν δημιουργηθεί από το Facebook, αλλά από εξωτερικούς προγραμματιστές.

Η γερμανική εφημερίδα Αllgemeine Sonntagzeitung τόνισε χθες πως υπάρχει μία αστοχία στην εμπιστευτικότητα του Facebook, που επιτρέπει την πρόσβαση σε χρήστες του Ίντερνετ που δεν διαθέτουν ούτε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ «Έτσι θα το πάρουμε!»

Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού, αλλά και του προπονητή του, βασίζονται στο παιχνίδι πρωτοβουλίας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και πως μ' αυτόν τον τρόπο θα φτάσει ο Θρύλος ως την κατάκτηση του τίτλου...

«Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στιλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε, μιλώντας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το πρωτάθλημα»,


Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ηλιούπολη ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Super League. Από την πλευρά μας θα παίξουμε με την μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας».

** Κανονικά έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας Πάντελιτς και Μιραλάς, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Βαλβέρδε για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ηλιούπολη.

championsday

Κυκλοφόρησε στην Μεγάλη Βρετανία νόμισμα με το πρόσωπο του John Lennon.

Κάθε χρόνο το νομισματοκοπείο εκδίδει ένα συλλεκτικό νόμισμα με την εικόνα κάποιας διάσημης προσωπικότητας της Βρετανίας που κρίνεται ως κατάλληλη για να εκπροσωπήσει την ιστορία της χώρας. Διάσημα πρόσωπα που κατά το παρελθόν εμφανίστηκαν σε συλλεκτικά νομίσματα είναι μεταξύ άλλων η Βασίλισσα Ελισάβετ Α’, ο Charles Dickens, ο William Shakespeare και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ανάμεσα στους διεκδικητές για αυτό τον χρόνο ήταν ο John Lennon, η Jane Austen και ο Sir Walter Raleigh. To Βασιλικό Νομισματοκοπείο είχε ζητήσει μάλιστα, τη βοήθεια του κοινού για να επιλέξει ποιου τελικά η μορφή θα εμφανιστεί στο φετινό συλλεκτικό νόμισμα. Η on-line ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου και νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Lennon κερδίζοντας το 92% των ψήφων του κοινού.

«Ήταν αναμενόμενο να επιλεγεί ο Lennon αφού φέτος συμπληρώνονται και τα 70 χρόνια από τη γέννησή του», λέει ο Dave Knight, διευθυντής του τμήματος των αναμνηστικών νομισμάτων στο Βρετανικό Νομισματοκοπείο.

Μόνο 5.000 νομίσματα έχουν εκδοθεί στην τιμή των 44.99 λιρών, έκαστο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διέυθυνση http://www.royalmint.com/ .

avopolis

Το σπίτι που παραχωρεί στο ΔΝΤ ο Γιώργος Καρατζαφέρης Video

Η Ιρλανδία κόβει 5.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο

Η ιρλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να περικόψει μέχρι και 5.000 θέσεις εργασίας στον τομέα της δημόσιας υγείας από το επόμενο έτος μέσω ενός προγράμματος πρόωρης συνταξιοδότησης και εθελούσιας εξόδου που στοχεύει στην εξοικονόμηση περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα, το οποίο είναι το πρώτο τέτοιου είδους στον τομέα, είναι ανοιχτό στις διοικητικές βαθμίδες και στο προσωπικό υποστήριξης και θα στοιχίσει στο κράτος 400 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας Μαίρη Χάρνεϊ.

"Υπάρχει μία γενική παραδοχή της ανάγκης να μειωθεί ο αριθμός των διοικητικών υπαλλήλων στην δημόσια υγεία", δήλωσε η υπουργός.

Το αλκοόλ «πιο επικίνδυνο από την ηρωίνη και την κοκαΐνη»

Αν κανείς εξετάσει τις επιπτώσεις των καταχρήσεων όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην κοινωνία ως σύνολο, το αλκοόλ είναι πιο επιζήμιο ακόμα και από τα σκληρότερα παράνομα ναρκωτικά, καταλήγει ανεξάρτητη βρετανική μελέτη.

Ακόμα και το κάπνισμα είναι πιο επικίνδυνο από την κάνναβη, δείχνει η νέα κατάταξη, την οποία δημοσιεύει τη Δευτέρα η κορυφαία ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

H μελέτη διενεργήθηκε από ερευνητές της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά (ISCD) και έναν ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης για τα Ναρκωτικά και τους Εθισμούς στα Ναρκωτικά (EMCDDA). Το κόστος καλύφθηκε από το βρετανικό Κέντρο Μελετών Εγκλήματος και Δικαιοσύνης.

Επικεφαλής της μελέτης ήταν ο καθηγητής Ντέιβιντ Νατ, πρόεδρος του ISDC. Ο Νατ εξαναγκάστηκε πέρυσι σε παραίτηση από σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, όταν κατηγόρησε τις αρχές ότι αγνοούν τα επιστημονικά δεδομένα, που δείχνουν ότι η κάνναβη είναι λιγότερο επιβλαβής από το αλκοόλ.

«Οι αποφάσεις των κυβερνήσεων για το τι θεωρείται παράνομο δεν βασίζονται πάντα στην επιστήμη» συμφώνησε ο Λέσλι Κινγκ, σύμβουλος του EMCDDA και μέλος της ερευνητικής ομάδας. Οι φόροι και τα έσοδα για τα προϊόντα καπνού και αλκοόλ, είπε, μπορούν να επηρεάζουν τις αποφάσεις για το τι είναι νόμιμο και τι παράνομο.

Στην τελευταία μελέτη, οι ερευνητές αξιολόγησαν μια σειρά ψυχοδραστικών ουσιών χρησιμοποιώντας εννέα κριτήρια για τις βλάβες που προκαλούνται στο χρήστη και επτά κριτήρια για τις βλάβες που προκαλούνται σε τρίτους.

Η πρώτη κατηγορία κριτηρίων περιλάμβανε παράγοντες όπως οι θάνατοι που αποδίδονται ευθέως σε κάθε ναρκωτικό, οι βλάβες στην υγεία, η εξάρτηση και η απώλεια σχέσεων. Η δεύτερη κατηγορία συμπεριέλαβε κριτήρια όπως η εγκληματικότητα, οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, οι οικογενειακές συγκρούσεις, το οικονομικό κόστος και η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού.

Βάσει αυτών των κριτηρίων, οι υπό εξέταση ουσίες βαθμολογήθηκαν από το 0 (απόλυτα ασφαλείς) μέχρι το 100.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής: Αλκοόλ (72), ηρωίνη (55), κοκαΐνη σε μορφή κρακ (54), μεθαμφεταμίνη (33), κοκαΐνη (27), κάπνισμα (26), αμφεταμίνες ή «σπιντ» (23), κάνναβη (20), βενζοδιαζεπίνες όπως το Valium (15), κεταμίνη (15), μεθαδόνη (14), μεφεδρόνη (13), ecstasy (9), αναβολικά στεροειδή (9), LSD (7) και «μαγικά μανιτάρια» (5).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press