Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπερντίεφ: "Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό"

Ο τεχνικός της Ρούμπιν τόνισε αρχικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα, δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, αλλά ό,τι έγινε… έγινε σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι έχει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Champions League. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μάς έχουν βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα Champions League μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε περισσότερο παραγωγική επίθεση».

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είπε: «Ο Κάρλος Εντουάρντο είχε μία ίωση, αλλά πλέον προπονείται με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Group D


ClubsPldWDLFA+/-Pts
1FC Barcelona FC Barcelona32108267
2FC København FC København32013216
3FC Rubin Kazan FC Rubin Kazan302112-12
4Panathinaikos FC πρέσβης/πελάτης
301217-61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου