Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Βράζουν» με Κάκο στο Λιμάνι

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Τάσος Κάκος «αλλοίωσε» το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης του το είπε ευθέως στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων έχουν συγκεκριμένα παράπονα από τον Κερκυραίο ρέφερι και τους βοηθούς του.

Μιλούν για τη φάση του τρίτου λεπτού, θεωρώντας ότι ο Χριστοδουλόπουλος έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά του πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για τη φάση της πτώσης του Φουστέρ στην περιοχή του Παναθηναϊκού από μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου και κάνουν λόγο για καθαρό πέναλτι.

Πολύ περισσότερο όμως τα παράπονα στέκονται στη φάση του πέναλτι του Παναθηναϊκού και της κόκκινης κάρτας στον Αβραάμ. Κάνουν λόγο για ξεκάθαρη φάση, πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε την κατοχή της μπάλας και πως ο Σισέ βρήκε το πόδι του Παπαδόπουλου και όχι το αντίστροφο. Παράλληλα τονίζουν πως η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ του Λουίς Γκαρσία.

Στον Ολυμπιακό δε θέλουν να αφήσουν έτσι το θέμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους συνεργάτες του θα ξεκινήσουν νέο... αγώνα κατά των διαιτητικών αποφάσεων που θεωρούν ότι τους έβλαψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά δεν παραγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη αλλά και την παθητική εικόνα του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο, που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ανατρέψει το σκορ. Ομως η κύρια αίσθηση που έχουν στο Λιμάνι είναι ότι έχασαν μόνοι τους το ντέρμπι και μέσω των διαιτητικών λαθών του Κάκου και των βοηθών του...

sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου