Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δολοφονήθηκε (και δεν αυτοκτόνησε) η Anna Nicole Smith, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο ο σύντροφος και η φυσιοθεραπεύτρια της Anna Nicole Smith, με την κατηγορία της συνωμοσίας όσον αφορά στο θάνατο του μοντέλου. Στη δίκη που διήρκεσε δύο μήνες, οι δύο ένοχοι αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες της συνωμοσίας, παρέχοντας αντικαταθλιπτικά χάπια και αναλγητικά στην Anna Nicole, την οποία δε βοήθησαν ποτέ να απεξαρτηθεί, με αποτέλεσμα το θάνατό της από υπερβολική δόση στα 39 της χρόνια.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι κατηγορούμενοι παρείχαν στο μοντέλο και ηθοποιό, κοκτέιλ από παυσίπονα, μυοχαλαρωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία κατάφερναν να προμηθευτούν με διαφορετικές ιατρικές συνταγές, χρησιμοποιώντας πλαστά ονόματα. Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες το γιατρό της Anna Nicole. Οι δύο ένοχοι θα μάθουν την ποινή τους στις 6 Ιανουαρίου, ενώ υπολογίζεται ότι θα καταδικαστούν σε έως και τρία χρόνια φυλάκισης ο καθένας.

Η Anna Nicole Smith είχε βρεθεί νεκρή τον Φεβρουάριο του 2007 σε ένα ξενοδοχείο της Φλόριδα, έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και έξι μήνες αφού είχε χάσει τον εικοσάχρονο γιο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν πασίγνωστη για το πλούσιο στήθος της καθώς και για το γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο J. Howard Marshall (κατά 63 χρόνια μεγαλύτερο της - 89 ετών εκείνος και 26 αυτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου