Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Cj Miles ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ





Luciana Bianchi SUPER HOTTTTTTTT pics & video

















































ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΨΕ Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION !!!!!!!!!!!

Την περασμένη χρονιά η ΕΡΤ ξόδεψε 900.000 ευρώ , για την προώθηση και την αποστολή του τραγουδιού στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Παράλληλα από χορηγίες είχε κέρδος 1.200.000 ευρώ.

Για την φετινή Eurovision, μέσω οικονομικής κρίσης, η ΕΡΤ μπορεί να ξόδεψε τρακόσες χιλιάδες ευρώ λιγότερα από πέρυσι , δηλαδή έβγαλε από το ταμείο 600.000 ευρώ, όμως δεν είχε καμία χορηγία.

Αλλά και για το Γιώργο Αλκαίο το ταμείο είναι μείον καθώς έβαλε και από την τσέπη του χρήματα για την προώθηση του τραγουδιού και την στήριξη της Ελληνικής συμμετοχής.

ΣΤΟ ''ΚΑΛΟ'' ΝΑ ΠΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ... ΛΑΓΕΕΕΕΕΕ

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Αντωνίου ολοκληρώθηκε. Λίγες ώρες μετά την οριστική αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία αποχαιρέτησε κι ο μέχρι σήμερα διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η δήλωση του ΛΑΓΟΥ...

"Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Πρόεδρο, κ. Νικόλα Πατέρα, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την καλή συνεργασία που είχαμε στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων.
Τη Δευτέρα (31/05) ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διάθεση από όλους τους μετόχους για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Πέρα από το θέμα του Προέδρου την Τετάρτη (02/06) πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή.

Εκείνο που θα κρατήσω αφήνοντας αυτή τη θέση είναι η χαρά και η υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε όλοι μας στο τέλος αυτής της διετίας με την κατάκτηση του double.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Μια υποστήριξη, η οποία θεωρώ πως είναι απαραίτητη και στο μέλλον προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αξιοποιήσει τη δεδομένη ανωτερότητά του και να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες στην ιστορία του.

Ως απλό πλέον μέλος της οικογένειας με τα ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές της για επιτυχίες. Εύχομαι στον ΛΑΓΟ μας τα καλύτερα για το μέλλον".

NB 2010 PLAYOFFS - LA LAKERS HIGHLIGHTS Video

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Video









Δείτε τον Ozzy να τρομάζει τους fans του!

Ο Ozzy Osbourne βρήκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσει το καινούργιο του album ‘Scream’ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.

Διαρκείας σε χρόνο 0!

 Πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο νέο κάλεσμα της διοίκησης του Θόδωρου Ζαγοράκη. Άμεση η εξυπηρέτηση!

Από νωρίς το πρωί φίλαθλοι του Δικεφάλου συγκεντρώνονταν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ για να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας για την χρονιά 2010-11. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport103 για τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς επίσης και για τα έργα στη θύρα 2 και στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.
«Ο κόσμος ανανεώνει από τις 09.00 τα εισιτήρια για τη νέα χρονιά. Υπάρχει ομαλή ροή από το πρωί, ο κόσμος εξυπηρετείται γρήγορα και παίρνει κατευθείαν το καρτελάκι του. Δε χρειάζεται να ξανάρθει. Εκείνη τη στιγμή εκτυπώνεται και το παίρνει. Εμείς ήμασταν, που το κάναμε πέρσι πρώτη φορά αυτό. Άλλες ΠΑΕ δεν το έκαναν. Ξεκινούσε πιο αργά η διαδικασία για να έχουν τα καρτελάκια. Εμείς έχουμε κάνει μία προεργασία πριν και τρεις μήνες και εδώ και ένα μήνα είναι εδώ τα καρτελάκια».
Χωρίς καθυστερήσεις«Ο χρόνος αναμονής είναι μηδαμινός. Ο κόσμος πάει κατευθείαν στο ταμείο και ανανεώνει, Χρειάζεται τρία λεπτά για να εξυπηρετηθεί.
Είμαστε η πρώτη ΠΑΕ που έχει ξεκινήσει τη διάθεση και θέλουμε μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κρατήσαμε τις ίδιες τιμές, αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση. Είναι προσδοκία μας να φτάσουμε τα περσινά νούμερα. Φαίνεται από την πρώτη μέρα ότι θα υπάρξει μεγάλος αριθμός. Πέρσι διατέθηκαν 21.100 εισιτήρια διαρκείας, ελπίζουμε το ίδιο και φέτος».
Μεταφέρονται τα δημοσιογραφικάΟ κ. Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν στη θύρα 2, αλλά και στον τέταρτο όροφο του κτιρίου. ``Στη θύρα 2 θα μεταφερθούν τα δημοσιογραφικά. Αυτό ήταν μία απαίτηση της UEFA από πέρσι, οι δημοσιογράφοι να είναι σε ξεχωριστό χώρο για να έχουν τη δική τους είσοδο στο γήπεδο. Στον τέταρτο όροφο δε γινόταν κάτι τέτοιο. Πέρσι στο Europa League, βολεύτηκε κάπως η κατάσταση, ωστόσο φέτος στο Champions League, είναι πιο αυστηρά. Εκεί που μεταφέρθηκαν τα δημοσιογραφικά χάνουν τις θέσεις τους οι φίλαθλοι. Στις 5 Ιουλίου τα γραφεία θα είναι ανοιχτά μόνο για αυτούς για να πάρουν διαρκείας όπου θέλουν. Χάνονται περίπου 400 θέσεις, ενώ 250 ήταν οι πουλημένες».
Σουίτες στον 4ο όροφοΕυελπιστούμε ότι θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας κάπου άλλου. Στον τέταρτο όροφο, θα γίνουν θέσεις VIP, σουίτες, που ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και δύο έχουν πουληθεί. Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες σουίτες και 80 θέσεις επιπλέον VIP. Οι εργασίες ξεκινούν αυτή την εβδομάδα και μέχρι τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμα όλα».

Αντιδράσεις για την hot μητέρα!

 Ένα διαφημιστικό για τσίχλες έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Αυστραλία, καθώς απεικονίζει μια μητέρα που κάνει στριπτίζ και στη συνέχεια να σερβίρει τα παιδιά της.

Το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Nando για τσίχλες έχει εγείρει πολλές αντιδράσεις στους Αυστραλούς πολίτες.
Το εν λόγω διαφημιστικό απεικονίζει τόπλες μια μητέρα να κάνει στριπτίζ και μετά να σερβίρει το δείπνο στα παιδιά της.
Οι καταναλωτές δεν έχουν σταματήσει λεπτό να παραπονιούνται και να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το σεξουαλικό περιεχόμενο και τον άκρως σεξιστικό του χαρακτήρα.
Μάλιστα η διαφήμιση έχει μαζέψει τουλάχιστον 350 παράπονα περισσότερα από κάθε άλλο διαφημιστικό από το 1998, ενώ ακολουθεί τη διαφήμιση των Mentos η οποία απεικόνιζε τις θηλές ενός άνδρα να.. επεκτείνονται καθώς μασά τα γνωστά καραμελάκια.
Ωστόσο, παρόλες τις αντιδράσεις η ASB  απέρριψε όλα τα παράπονα και θεωρεί ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αποσυρθεί η διαφήμιση


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ DIO ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ... Video

Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ Video

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΛΑΙΝΩΝ Video

H Lena γυμνόστηθη.

  Σάλος έχει ξεσπάσει με την 19χρονη  Λένα Μέγιερ  που χάρισε στη Γερμανία την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovisoin ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια, καθώς ένα βίντεο φωτιά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Η Λένα  συμμετείχε το περασμένο Μάρτιο συμμετείχε  στο  επιτυχημένο  Γερμανικό ριάλιτι  "Unser Star für Oslo" από το οποίο και εκλέχτηκε για να συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό.
Η Λένα όμως που πολλοί από εμάς θεωρούσαμε ότι είναι μια αθώα περιστέρα και μάλιστα δέχθηκε και συγχαρητήρια από την ίδια την καγκελάριο Μέρκελ, είναι αρκετά άταχτη και πολύ άνετη με τους  συμπαίκτες της. Σε στιγμιότυπο η νεαρή  βουτά τόπλες  σε μια πισίνα με ένα αγόρι και μετά από λίγη ώρα αρχίζουν να επιδίδονται σε καυτά φιλιά και ερωτικές περιπτύξεις.
Φημολογείται ότι η άτακτη Λένα πριν από τα γυρίσματα της σκηνής βλέποντας τον συμπρωταγωνιστή της να αγχώνεται τον καθησύχασε λέγοντας του "απλά θα γίνει. Χαλάρωσε".
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και σύντομα αναμένονται δηλώσεις της νικήτριας της νικήτριας του φετινού διαγωνισμού.


ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ROLLING STONE ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Video

Δειτε το Top 10

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Η Megan Fox στους πειρατές της Καραϊβικής.

Η στενοχώρια της Μέγκαν Φοξ, για την αποχώρησή της από την ταινία "Transformers", αφού είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ, στη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής"


Η Μέγκαν Φόξ δεν ανησυχεί πλέον που δεν θα συμμετάσχει στην ταινία ''Transformers 3''. Η καυτή καλλονή φαίνεται να φλερτάρει με την ιδέα να βρεθεί στο πλευρό του... πειρατή Τζόνι Ντέπ  στην τέταρτη ταινία των ''Πειρατών της Καραϊβικής", τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μέγκαν είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα παραγωγής των πειρατών.  Οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν να φλερτάρει με τον ρόλο μιας γοργόνας με σκοτεινό παρελθόν, που προσπαθεί να αποπλανήσει τον Τζάκ Σπάροου.

Η Μέγκαν σε ανύποπτο χρόνο  έχει δηλώσει ότι θαυμάζει απεριόριστα τον Ντέπ  και θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί στο πλευρό του στη μεγάλη οθόνη.
Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της  στους τέταρτους ''Πειρατές'', τότε η ταινία  αρχίζει να έχει ένα δυνατό κάστ καθώς έχουν είδη υπογράψει ο Ντέπ, ο Τζέοφρι Ράς και η Πενολόπε Κρούζ.

Η FIFA υποκλίνεται στον Αντώνη Νικοπολίδη...

Σπέσιαλ αφιέρωμα στην πορεία του Αντώνη Νικοπολίδη με την γαλανόλευκη φανέλα ετοίμασε η ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στον Αντώνη Νικοπολίδη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τη θέση του τερματοφύλακα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας λόγο για την "κατάρα" που έχει αφήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης από την ημέρα που αποχώρησε.


Ξεκινώντας, κάνει μια σύγκριση ανάμεσα στον Κώστα Χαλκιά και τον Αντώνη Νικοπολίδη: "Πάντα ο Χαλκιάς ήταν στην σκιά του Νικοπολίδη, ο οποίος εκμεταλλευόταν την αγωνιστική αστάθεια του κερδίζοντας έτσι πάντα μια θέση βασικού σε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας", αναφέρει και έπειτα βάζει στο κόλπο και τον Τζόρβα. "Ο Τζόρβας λόγω του σκληρού ανταγωνισμού έφυγε από την ομάδα, όπως και ο Χαλκιάς, για να επιστρέψει λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Νικοπολίδης "πρόδωσε" τους πράσινους για να πάει στον αιώνιο αντίπαλο".

Ολοκληρώνοντας, το αφιέρωμα αναφέρει πως Χαλκιάς και Τζόρβας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ότο Ρεχάγκελ.

gavros.gr

Τον Ιούνιο κυκλοφορούν τα PSP Essentials

«Το λανσάρισμα των PSP Essentials επιτρέπει σε όλους τους PlayStation®Portable gamers και ειδικότερα στους νέους της παρέας – να απολαύσουν την κορυφαία εμπειρία φορητού gaming σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές», δήλωσε η Isabelle Tomatis, European Product Marketing Manager, Hardware & Platforms της SCEE.

«Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δυνατότητες του PSP, όπως η αναπαραγωγή μουσικής, ταινιών, αλλά και το chat, το PlayStation®Portable καθίσταται μια άκρως ελκυστική επιλογή φορητής ψυχαγωγίας».

Το πρώτο κύμα των PSP Essentials περιλαμβάνει 20 τίτλους– ενώ ακόμη περισσότερα παιχνίδια θα κυκλοφορούν κάθε τρεις μήνες.

Οι τίτλοι που κυκλοφορούν τον Ιούνιο είναι οι:

• Daxter™ (platform)

• Everybody’s Golf™ (sport)

• LocoRoco™(platform)

• Medievil Resurrection (action/adventure)

• Pursuit Force™ (action)

• Ratchet & Clank®: Size Matters™ (platform)

• Secret Agent Clank™ (platform)

• WipEout®Pulse(racing)

• Patapon™2 (puzzle)

• Buzz!® Master Quiz (quiz)

• EA SPORTS™ FIFA 09 (sport)

• Fight Night Round 3 (sport)

• Sims™2 (simulation)

• Harry Potter and the Goblet of Fire™ (adventure/platform)

• Burnout™Legends (racing)

• Ben 10 Alien Force™ (action)

• NARUTO: Ultimate Ninja Heroes 2 (action)

• Cloudy with a Chance of Meatballs™ (action)

• F1 2009™ (racing)

• Spongebob Yellow Avenger (platform)

http://playstation.joystiq.com/2010/05/14/sony-europe-launches-psp-essentials-budget-line/

ΑΣΕΠ: 1354 προσλήψεις για υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2009 (ΦΕΚ
457/29.12.2009, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά
προτεραιότητας 1354 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Τεχνολογικής
Εκπαίδευσης (ΤΕ) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και
στα Νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο (Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης
και Θρησκευμάτων). Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr).

Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις των πινάκων κατάταξης και προτεραιότητας υποψηφίων που μετέχουν στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ καταργήθηκε με το Ν. 3801/2009 (ΦΕΚ 163/Α/04.09.2009).

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής αυτών ορίζεται από το Τρίτη 01.06.2010 έως και την πάροδο
της Πέμπτης 10.06.2010.

O Μίχαλ Ζεβλάκοφ αποτελεί παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».


Η διαφορά μεταξύ των χρημάτων που ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Πειραιώτες και όσων ζητούσε ο Πολωνός αμυντικός ήταν αγεφύρωτη.

Έτσι ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν και θα συνεχίσει πιθανότατα στην τουρκική Ανκαραγκουτσού την καριέρα του.

Ρυζόγαλο για Γκίνες στις Σέρρες

Το μεγαλύτερο ρυζόγαλο του κόσμου σκοπεύουν να παρασκευάσουν, την ερχόμενη Κυριακή, οι Σερραίοι, ώστε να γράψουν για ακόμη μια φορά- τρίτη κατά σειρά- το όνομα της πόλης τους, με "χρυσά γράμματα", στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Το ρυζόγαλο θα παρασκευαστεί σε καζάνι, με διάμετρο 2,50μ. και ύψος 1μ., και το βάρος του τελικού προϊόντος θα ξεπεράσει τους τρεις τόνους, ώστε να καταρριφθεί το ισχύον ρεκόρ των δύο τόνων.

Η παρασκευή του μεγαλύτερου ρυζόγαλου στον κόσμο εντάσσεται στο πλαίσιο του τριήμερου, 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που διοργανώνει και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών.

Για την παρασκευή του ρυζόγαλου θα συνεργαστούν οι ζαχαροπλάστες και εστιάτορες του νομού Σερρών, καθώς και γνωστοί αρχιμάγειροι. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι 300 κιλά ρύζι, 2 τόνοι γάλα, 400 κιλά ζάχαρη, 1200 λίτρα νερό, 60-70 κιλά κορν φλάουρ και μπόλικη κανέλα.

Μέχρι στιγμής, οι Σερραίοι κατάφεραν να παρασκευάσουν την μεγαλύτερη μπουγάτσα στον κόσμο, που έφτασε περίπου τα 20 μέτρα, με ακριβείς αναλογίες 19,97 εκατ. μήκος , 60 εκατ. πλάτος και 250 κιλά βάρος, ενώ πέρυσι κέρδισαν μία επιπλέον θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, αφού κατάφεραν, μέσα σε τέσσερις ώρες, να τηγανίσουν χιλιάδες μπιφτέκια από βουβαλίσιο κρέας, τελικού βάρους 312,5 κιλών.

Γυναικειες Συμβουλες - Τροφές για κοιλίτσα επίπεδη και σέξι

Οι παρακάτω τροφές, είτε βοηθούν σρην καλύτερη και ταχύτερη πέψη, είτε ενισχύουν την καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Α. Η κοιλιά σου αγαπά: τους καρπούς του δάσους

Blueberries, cranberries και bilberries τα λένε οι ξένοι, εμείς τα ξέρουμε σαν μοβ και κοκκινωπά φρουτάκια του δάσους πλέον θα βρεις σε πολλά μανάβικα! Πρόσφατη έρευνα συνδέει σαφώς την κατανάλωση των φρούτων αυτών με τη μείωση του κοιλιακού λίπους και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε.

Αλλά πρέπει να πεις όχι στο αλκοόλ: το καλοκαίρι αποτελεί την εποχή που συνηθίζουμε να πίνουμε και ένα ποτηράκι παραπάνω. Τα φρούτα του δάσους αποτελούν τη βάση σε πολλά δροσιστικά κοκτέιλ όπως ο χυμός κράνμπερι στο κοκτέιλ κοσμοπόλιταν. Έλα όμως που στη χρήση τους αυτή, τα φρούτα δεν διώχνουν την κοιλίτσα αλλά το αντίθετο. Όσο πιο πολύ ενδίδεις στο αλκοόλ, τόσο βοηθάς το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς ν' αυξηθεί.

Β. Η κοιλιά σου αγαπά: τα σπαράγγια

Tα σπαράγγια αποτελούν ένα παρεξηγημένο στην Ελλάδα αλλά νόστιμο λαχανικό που δρα σαν φυσικό διουρητικό. Πάρε το τρυφερό κάτω μέρος από τα σπαράγγια και φτιάξε ένα ωραίο αφέψημα με νερό. Εναλλακτικά κατανάλωσέ τα ψητά!

Αλλά πρέπει να πεις όχι στη σος σόγιας: η συχνή κατανάλωση σόγια σος είναι πιθανό να ευθύνεται για την κατακράτηση υγρών που βιώνεις και που δεν σου επιτρέπουν να σταθείς με καμάρι με το μπικίνι σου στις πλαζ. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συνηθισμένες σάλτσες σόγιας έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι και ενισχυτικά γεύσης που περιέχουν νάτριο.

Γ. Η κοιλιά σου αγαπά: το σολομό

Ο σολομός όπως και όλες οι τροφές που είναι πλούσιες σε Ω-3 λιπαρά βοηθούν στην διαδικασία της πέψης γρηγορότερα και πιο εύκολα.

Αλλά πρέπει να πεις όχι στις τυποποιημένες σούπες από κονσέρβα: οι τυποποιημένες έτοιμες σούπες, μπορεί να σε ξελασπώνουν στο τι να ετοιμάσεις για να φας καθημερινά αλλά η υψηλή περιεκτικότητά τους σε νάτριο θα επιτείνει την κατακράτηση υγρών στο σώμα σου, κάνοντας την κοιλίτσα σου να δείχνει έτοιμη να εκραγεί.

Δ. Η κοιλιά σου αγαπά: το καρπούζι

Το κατ' εξοχήν φρούτο του καλοκαιριού, το καρπούζι, σε ξεδιψάει και ταυτόχρονα ικανοποιεί την όρεξη για κάτι γλυκό. Το καρπούζι έχει ελάχιστες θερμίδες αφού στο μεγαλύτερο ποσοστό του είναι νερό ικανοποιώντας παράλληλα την αχόρταγη όρεξη μετά από ώρες κολύμβησης στη θάλασσα.


Αλλά πρέπει να πεις όχι στο ποπ κορν: την επόμενη φοράς που θα επισκεφτείς κάποιο θερινό σινεμά, απόφυγε το ποπ κορν. Μπορεί να είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες αλλά τα αυξημένα φυσικά σάκχαρα και το υπερβολικό αλάτι με το οποίο το φορτώνουμε θα κάνει την κοιλίτσα σου να δείχνει φουσκωμένη.

Ε. Η κοιλιά σου αγαπά: τα εσπεριδοειδή

Θέλεις να πετύχεις φυσική αποτοξίνωση και να βοηθήσεις την διαδικασία της πέψης; Στύψε λίγο λεμόνι στο νεράκι που ετοιμάζεσαι να πιεις και θα τα καταφέρεις.

Αλλά πρέπει να πεις όχι στα αποξηραμένα φρούτα: μπορεί να διατηρούν πολλά από τα θρεπτικά στοιχεία των φρέσκων φρούτων, αλλά δυστυχώς η διαδικασία ξήρανσης ενός φρούτου αλλάζει τη δομική μορφή των πρωτεϊνών που περιέχονται σε αυτά, καθιστώντας την απορρόφηση και χρήση τους από τον οργανισμό δυσκολότερη. Με απλά λόγια, τα αποξηραμένα φρούτα πέφτουν σαν βαριά κοτρόνα στο στομάχι και περνούν ώρες μέχρι να διασπαστούν, κάνοντας την πέψη δυσκολότερη.

womenonly

Νύχτα χωρίς ... νερό για τον δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης

Μία ολόκληρη νύχτα χωρίς νερό θα περάσουν κάτοικοι τοι δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Ιφιγενείας 1, μετά από διαρροή αγωγού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας Ύδρυσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Η διακοπή υδροδότησης θα ξεκινήσει από σήμερα στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει έως αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί.

Τα προβλήματα ομαλής υδροδότησης θα σημειωθούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ιφιγενείας, Θερμοπυλών, Μακρυγιάννη, Χάνι Γραβιάς, Ναυάρχου Βότση και Νικομηδείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, αύριο - από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι - θα υπάρξει, επίσης, διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του δήμου Σταυρούπολης, που περικλείεται από τις οδούς Ιατρού Γωγούση, 28ης Οκτωβρίου και Τριποτάμου, λόγω σύνδεσης νέου αγωγού επί της οδού Ιατρού Γωγούση.