Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Το Botox στο μέτωπο «εμποδίζει τα αρνητικά συναισθήματα»

Οι εκφράσεις του προσώπου επηρεάζονται από τα συναισθήματα, δεν αποκλείεται όμως να ισχύει και το αντίστροφο: Ενέσεις Botox, που εμποδίζουν το μέτωπο να συνοφρυώνεται σε ένδειξη δυσαρέσκειας, ίσως αρκούν για να μετριάσουν τα αρνητικά συναίσθηματα.

Η τελευταία μελέτη βασίζεται στην παλιά υπόθεση των ψυχολόγων ότι οι κινήσεις του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου όχι μόνο επηρεάζονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα αλλά μπορούν και να τα επηρεάζουν σε έναν κύκλο θετικής ανάδρασης.

«Εδώ και καιρό υπάρχει αυτή η ιδέα στην ψυχολογία που ονομάζεται υπόθεση της προσωπικής ανάδρασης» εξηγεί ο Ντέιβιντ Χάβας, μέλος της ερευνητικής ομάδας στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν στο Μάντισον. «Ουσιαστικά λέει ότι, όταν χαμογελάς, ολόκληρος ο κόσμος χαμογελά μαζί σου. Είναι ένα παλιό τραγούδι, είναι όμως σωστό. Η μελέτη μας υποδεικνύει ότι ισχύει και το αντίστροφο: Όταν δεν συνοφρυώνεσαι, ο κόσμος μοιάζει λιγότερο θυμωμένος και θλιμμένος» αναφέρει.

Η ομάδα του Χάβας πειραματίστηκε με 40 άτομα στα οποία είχαν γίνει ενέσεις αλλαντοτοξίνης (Botox) ανάμεσα στα φρύδια. Η τοξίνη παραλύει τους μύες και εμποδίζει τις μυικές συσπάσεις που προκαλούν συνοφρύωμα και ρυτίδες.

Οι εθελοντές κλήθηκαν απλώς να διαβάσουν μια σειρά προτάσεων πριν κάνουν τις ενέσεις και το ίδιο πείραμα επαναλήφθηκε δύο εβδομάδες μετά τις ενέσεις.

Ορισμένες από τις προτάσεις είχαν οργισμένο ή αρνητικό περιεχόμενο (π.χ. Ανοίγεις τα εισερχόμενα e-mail στα γενέθλιά σου και δεν βρίσκεις νέα μηνύματα) ή αντίθετα ήταν ευχάριστα (π.χ. Οι νεροτσουλίθρες είναι δροσιστικές μια καυτή καλοκαιρινή ημέρα).

Όταν ολοκλήρωναν την ανάγνωση κάθε πρότασης, τα υποκείμενα έπρεπε να πατούν αμέσως ένα κουμπί. Περιοδικά, οι ερευνητές ρωτούσαν τους εθελοντές αν είχαν καταλάβει τι έλεγε κάθε φράση. Ο χρόνος που χρειαζόταν ο εθελοντής για να διαβάσει την πρόταση θεωρήθηκε ενδεικτικός του πόσο καλά είχε αντιληφθεί το συναισθηματικό περιεχομενο της φράσης.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων έδειξε ότι οι ενέσεις Botox δεν επηρεάζουν την κατανόηση των φράσεων με θετικό περιεχόμενο, δυσχεραίνουν όμως την αντίληψη των αρνητικών συναισθημάτων. Η διαφορά στους χρόνους ήταν βέβαια μικρή, αλλά στατιστικά σημαντική, ακόμα και αν οι ίδιοι οι εθελοντές δεν αντιλαμβάνονταν διαφορές στη συναισθηματική τους κατάσταση.

Η έρευνα συνδέεει την ικανότητα έκφρασης ενός συναισθήματος (στη συγκεκριμένη περίπτωση του συναισθήματος που αντιστοιχεί στο συνοφρύωμα) με τις γλωσσικές ικανότητες του εγκεφάλου.

«Κανονικά, ο εγκέφαλος θα έστελνε σήματα στην περιφέρεια [του σώματος] να συνοφρυωθεί, και η ένταση του συνοφρυώματος θα μεταδιδόταν πίσω στον εγκέφαλο. Εδώ, όμως, ο βρόχος διακόπτεται, οπότε διαταράσσεται και η ένταση του συναισθήματος και η ικανότητά μας να το αντιλαμβανόμαστε» εξηγεί ο καθηγητής Αρθουρ Γκλένμπεργκ, επίσης μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Θεωρεί μάλιστα ότι οι πλαστικοί χειρούργοι θα έπρεπε να λαμβάνουν υπόψη το φαινόμενο όταν παρεμβαίνουν στη δυνατότητα του προσώπου να εκφράζεται.

Θεωρητικά, πάντως, η αντιρυτιδική θεραπεία στο μέτωπο ίσως βελτιώνει λίγο τη διάθεση.

Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Psychological Science.

Newsroom ΔΟΛ

Νικητής στη Μελβούρνη και 16 Γκραν Σλαμ για Φέντερερ

.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ LINE UP TOY GLΑSTONBURY 2010


ΤΟ LINE UP ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Andy Williams
John E Vistic Experience
U2 – Friday Headliner – Pyramid Stage

Jamie Strange
The Dolphins Fly
The Operation
The Original Rabbit Foot Spasm Band
Veed



ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Sting, Foo Fighters
Dizzie Rascal
Fatboy Slim
Florence and The Machine
Radiohead
Green Day
Coldplay
Bruce Springsteen & The E Street Band
Pet Shop Boys
Muse
Kanye West
Bon Jovi
Chemical Brothers
Elbow
Pulp
Levellers
Dolly Parton
Duran Duran

O Noel Gallagher ανακοινωσε τις solo συναυλιες του που θα ξεκινησουν τον Μαρτιο

Ο ΝΟΕΛ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΣΤΟ London Royal Albert Hall ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ

Arctic Monkeys
Them Crooked Vultures
Suede,
The Who,
Depeche Mode
JLS

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.

http://www.teenagecancertrust.com/


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

Depeche Mode (February 17)
Them Crooked Vultures (March 22)
Jimmy Carr, Noel Fielding and Rhod Gilbert (23)
Suede (24)
Noel Gallagher (25, 26)
Arctic Monkeys (27)
JLS (28)
The Specials (29)
The Who (30)

Έκτροπα σε συναυλία των Metallica!


Πανικός προκλήθηκε σε συναυλία των Metallica στην Χιλή. Το γκρουπ έπαιζε ζωντανά σε ένα club του Σαντιάγκο, όταν ένας μεγάλος αριθμός από fans επιχείρησαν να μπουν στο χώρο χωρίς εισιτήριο.
Ακολούθησε πανικός και οι τοπικές αρχές χρησιμοποίησαν σπρέι νερού για να απομακρύνουν τους ένθερμους οπαδούς.
120 άτομα συνελήφθησαν, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.
Δείτε και μόνοι σας τι διαδραματίστηκε, στο video που ακολουθεί.





poprock



ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-indymedia

πριν λιγη ωρα περιπου 12 ειδικοι φρουροι έκαναν σκουπα στην πλατεια εξαρχείων. Πήραν 15-20 ατομα για εξακρίβωση στοιχειων.Ολα αυτα με συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ που μπουκαρε από την οδό Σουλτάνη.

πριν καμια ωρα, 5 δικάβαλα με τη Δ της γειτονιας πλευριζαν δικυκλα, τους εκαναν σημα να σταματησουν δεξια και τους εκαναν εξακριβωση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΙΔΗ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...
ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΤ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΣ...

Συνελήφθη ύποπτος ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Πριν από λίγη ώρα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, τα δακτυλικά αποτυπώματα του οποίου είχαν βρεθεί στη γιάφκα που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί στο Χαλάνδρι.

Το ένταλμα σύλληψής του είχε εκδοθεί στις 13 Ιανουαρίου του 2010.

Μάλιστα, τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν βρεθεί σε μία νάιλον σακούλα αλλά και σε ένα ξενόγλωσσο φυλλάδιο.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί και πάλι στις 5 Ιανουαρίου του 2009 στα Εξάρχεια, με την κατηγορία της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης αλλά και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

zougla

Η ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ για την απόλυση του Βαλβέρδε

Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα στο "Μαδριγάλ" από την Οσασούνα (0-2). Εν αναμονή της επιβεβαίωσης για την πρόσληψη νέου προπονητή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τεχνικό από την Εστρεμαδούρα για της υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τα πρώτα σενάρια για την αντικατάσταση του Βαλβέρδε, φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο Δανός τεχνικός ή οποιοσδήποτε αναλάβει τη Βιγιαρεάλ θα έχει δύσκολο έργο, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι στην 9η θέση με 26 βαθμούς και δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» της εξόδου στην Ευρώπη. Από την πλευρά της η Οσασούνα κατάφερε να φτάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία αφού έχει και αυτή 26 βαθμούς και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ξαφνικά αγαπημένες


Η Τατιάνα Στεφανίδου κάλεσε την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή της για μια από τις γνωστές εξομολογήσεις. Οι δυο παρουσιάστριες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και έδωσαν την εντύπωση πως είναι δυο καλές φίλες.

Όμως για όσους θυμούνται η δεύτερη ήταν εκείνη που στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει ύφος και ώρα εκπομπής η Τατιάνα. Η Καραβάτου λοιπόν έκανε ουκ ολίγες φορές την Στεφανίδου να εκραγεί για το γεγονός πως τα θέματα των εκπομπών τους ήταν κοινά κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε η AGB στάθηκε ο καλύτερος διαμεσολαβητής προκειμένου να φτιάξουν οι σχέσεις των δυο γυναικών.

Κάκωση και όχι κάταγμα ο Ντάρμπισαϊρ

Ευχάριστα ήταν τελικά τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ματ Ντάρμπισαϊρ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Παρότι εκφράστηκαν φόβοι για κάταγμα στο ζυγωματικό, ο άγγλος επιθετικός... κληρονόμησε μία κάκωση από την αγκωνιά του Σκούφαλη και συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού αναφέρει: "Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ που έχει υποστεί κάκωση ζυγωματικού στον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας ήταν αρνητικά".

sport

ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Α

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5 ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ 2

ΚΟΣΤΟΣ 3.60 ΕΥΡΩ - ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ 250€

1403 ΑΑΧΕΝ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2 2.50



2404 ΜΠΕΡΙ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ X 3.10



3405 ΜΠΡΕΣΤ - ΑΡΛΕ X 3.20



4406 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ 1 1.95



5407 ΛΕΪΣΟΕΣ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ X 3.00

Ανακοίνωση ΑΝΤ1 για Sony

Ο ΑΝΤ1 πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Sony Music σχετικά με το X Factor μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας, την Παρασκευή. Αντιλαμβανόμαστε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ότι η Sony, ως επαθλοθέτρια του μουσικού μας διαγωνισμού, θα επιθυμούσε ιδανικά την κα Ηβη Αδάμου ως νικήτρια του X Factor...

Αυτό δεν επηρέασε, ούτε και πρόκειται ποτέ να επηρεάσει, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία που ο ΑΝΤ1 πιστά και απαρέγκλιτα τηρεί στις αποφασιστικές διαδικασίες του X Factor. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η διαφάνεια και αξιοπιστία είναι που έχει καθιερώσει τον ΑΝΤ1 ως τον πιο επιτυχημένο διοργανωτή διαγωνιστικών εκπομπών στην Ελλάδα από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι τα πρόσωπα που στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του X Factor έχουν αποδείξει στην πολύχρονη επαγγελματική πορεία τους, αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του X Factor, τη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.

protothema

Επίσπευση των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Αλλαγές στη διεύθυνση της «αττικό μετρό ΑΕ» προανήγγειλε ο υφυπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης. Επίσης, ένα άτυπο συντονιστικό όργανο που θα αποτελείται από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων Υποδομών και Πολιτισμού, θα συνεδριάζει ανά 15νθήμερο για να εξετάζει θέματα του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συνεδρίου (ΚΑΣ) θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να επιλύονται άμεσα τα ζητήματα που αφορούν στις αρχαιολογικές εργασίες. Ζητήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του Μετρό Θεσσαλονίκης, θα συζητούνται στο ΚΑΣ άμεσα, μέσα στην ίδια εβδομάδα που θα φτάνει ο φάκελός τους στο υπουργείο Πολιτισμού.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, της γενικής γραμματέως του ΥΠΠΟ, Λίνας Μενδώνη, προϊσταμένων των διευθύνσεων αρχαιοτήτων και του διευθυντή της "Μετρό Θεσσαλονίκης" της "Αττικό Μετρό", Ευάγγελου Γαλούση.

Μετά τη σύσκεψη, η Λ. Μενδώνη επισκέφτηκε εργοτάξια του μετρό, όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που ανακύπτουν και συζήτησε τρόπους άμεσης επίλυσής τους.

enet

Σεισμός 4,8 ρίχτερ δυτικά της Καλιφόρνια


Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ και στην πόλη Τιχουάνα στο Μεξικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, ενώ σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS) το επίκεντρο του σεισμού είναι στα βορειοδυτικά του Μεξικού, 31 χιλιόμετρα από την Τιχουάνα και το εστιακό βάθος 6,9 χιλιόμετρα.

Tα καλύτερα πούρα της Κούβας

Partagas Serie D No.4 Reserva

Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 92

Αυτό το robusto ειδικής έκδοσης έκανε την παρθενική του εμφάνιση τον περασμένο Μάρτιο στο ετήσιο φεστιβάλ πούρου που διεξάγεται στην Αβάνα. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πούρα που προέρχονται από την Κούβα και αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί ακόμα παλαιότερο καπνό. Το Partagas με την ειδική δεύτερη μαύρη και ασημένια ταινία βγαίνει σε μαύρο λακαρισμένο κουτί των 20 τεμαχίων. Τα νέα robustos είναι πλούσια και δυνατά πούρα με μία εξεζητημένη και γήινη πλευρά, γεγονός που αποτελεί το σήμα κατατεθέν ενός καλού Partagas.
H. Upmann Magnum 50 Edition Limitada 2005
Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 90

Το συγκεκριμένο ανήκει σε εκείνη την κατηγορία πούρων που βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ένα δυνατό, σχεδόν ακατέργαστο πούρο, που, όμως, με υπομονή και παραμονή αρκετών χρόνων στο κουτί θα γίνει σπουδαίο.
Montecristo Edmundo

Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 93

Αυτό το χοντρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση πούρο εμφανίστηκε στην αγορά την άνοιξη του 2004 και κατασκευάζεται κυρίως στο εργοστάσιο H. Upmann στην Αβάνα. Αρχικά το πούρο ήταν σχετικά ήπιο, με ένα χαρακτήρα κέδρου στον καπνό. Η πρόσφατη, όμως, παραγωγή χαρακτηρίζεται από μία γεύση καφέ και μπαχαρικών. Από μία συζήτηση με επικεφαλείς του εργοστασίου Η. Upmann, το περασμένο φθινόπωρο, δεν φάνηκε να έχει γίνει κάποια αλλαγή στην κατασκευή του πούρου, αν και παραδέχτηκαν ότι επιβλέπουν περισσότερο από πριν την παραγωγή και τον έλεγχο ποιότητας. Όποια και αν είναι η αιτία, το πούρο Μοntecristo είναι τώρα ένα από τα πιο συναρπαστικά της Κούβας.
Montecristo D Edition Limitada 2005

Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 90

Είναι ένα πούρο περισσότερο από απολαυστικό, με τον πικάντικο, σχεδόν σοκολατένιο χαρακτήρα στη γεύση. Κατασκευάζεται στο καινούριο εργοστάσιο H. Upmann, που άνοιξε το 2003 και αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα εργοστάσια της Κούβας – μοντέρνο και καλά οργανωμένο.

Bolivar Petit Corona

Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 91

Ακόμα και στην Κούβα είναι δύσκολο να συναντήσει κανείς ένα κοντό πούρο, που να προσφέρει (απελευθερώνει) αφθονία και γευστικότητα. Η τωρινή παραγωγή του Bolivar Petit Corona προσφέρει εξαιρετικά πούρα. Καπνίστε ένα από αυτά τα μωρά με τον πρωινό σας καφέ και θα καταλάβετε τη σημασία της φράσης “το μέγεθος δεν μετράει”.
Cohiba Siglo II

Κατασκευαστής: Habanos S.A.
Wrapper: Κούβα
Binder: Κούβα
Filler: Κούβα
Βαθμολογία Cigar Aficionado: 90

Η σειρά Siglo των πούρων Cohiba εμφανίστηκε το 1992, αλλά μόνο πρόσφατα η μάρκα έγινε δημοφιλής. Το Siglo II πάντα υπήρξε ένα σοβαρό πούρο, αλλά ποτέ δεν είχε μεγάλη ζήτηση. Πάντα προσφέρει έναν κρεμώδη και πικάντικο χαρακτήρα, καθώς και μία φρεσκάδα που οφείλεται στον ειδικά επεξεργασμένο καπνό. Οι Κουβανοί λένε πως αρκετός από τον καπνό που χρησιμοποιείται στο χαρμάνι περνάει από μία τρίτη ζύμωση, και έτσι δίνει τη γεύση και τη φινέτσα ενός Cohiba.

men24

Βανέσα Αρίας από το Μεξικό







Σπίτι 19,5 εκατομμυρίων για τον γιο!


Έναν γιο απέκτησε τον περασμένο μήνα ο Roman Abramovich και έκανε δώρο στην 28χρονη φιλενάδα του ολόκληρη έπαυλη στο Hollywood!

Πλέον, η Dasha Zhukovaέχει (και το χαίρεται) ένα παλατάκι 9.700 τετραγωνικών ποδών στο Λος Άντζελες, με γείτονες όπως ο Leonardo Di Caprio και η Halle Berry.

Το νεόκτιστο σπίτι έχει 6 κρεβατοκάμαρες και 8 μπάνια, κελάρι, γκαρνταρόμπα, πισίνα, αίθουσα μπιλιάρδου και μίνι κινηματογράφο. Φυσικά, η θέα δεν περιγράφεται, ούτε οι καταπράσινοι κήποι...

Πόσο κόστισε αναρωτιέστε;

Μόλις... 19,7 εκατομμύρια δολάρια!


Σιγά την επένδυση για έναν γιο - ελπίζουμε στην κόρη να αγοράσει κάτι μεγαλύτερο και ακριβότερο για να την προικίσει κιόλας!

Άλλωστε, με 6 σπίτια, 8 κότερα και μία ποδοσφαιρική ομάδα ποιός θα γυρίσει να την κοιτάξει;

star.

Το Seven Film Gallery και το CinemaNews .gr παρουσιάζουν τις 100 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας

(οι 100 ταινίες της δεκαετίας των 00'ς)

Το Seven Film Gallery και το CinemaNews .gr παρουσιάζουν τις 100 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας

Μια μοναδική ευκαιρία, να γνωρίσετε, να ξαναθυμηθείτε, να συζητήσετε, να νοικιάσετε, να μελετήσετε τις 100 καλύτερες ταινίες.






Το αφιέρωμα ξεκινά 1 Φεβρουαρίου 2010

Οι ταινίες ανά έτος αλφαβητικά είναι:

2000
Almost Famous του Cameron Crowe
Amores Perros του Alejandro Gonzalez Inarritu
Dancer In The Dark του Lars von Trier
High Fidelity του Stephen Frears
In The Mood For Love του Wong Kar Wai
Memento του Christopher Nolan
Requiem For A Dream του Darren Aronofsky
Unbreakable του M. Night Shyamalan
Werckmeister Harmonies του Bela Tarr

2001
Amelie του Jean-Pierre Jeunet
Donnie Darko του Richard Kelly
Gosford Park του Robert Altman
Lord Of The Rings του Peter Jackson
Moulin Rouge! Του Baz Luhrmann
Mulholland Drive του David Lynch
Ocean's Eleven του Steven Soderbergh
The Royal Tenenbaums του Wes Anderson
Y Tu Mama Tambien του Alfonso Cuaron
Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη

2002
25th Hour του Spike Lee
28 Days Later του Danny Boyle
City Of God του Fernando Meirelles
Gangs Of New York του Martin Scorcese
Gerry του Gus Van Sant
Russian Ark του Aleksandr Sokurov
The Bourne Trilogy των Doug Liman & Paul Greengrass
The Man Without A Past του Aki Kaurismaki

2003
Big Fish του Tim Burton
Dogville του Lars von Trier
Finding Nemo του Andrew Stanton
Goodbye Lenin! τουWolfgang Becker
Jeux D' Enfants του Yann Samuell
Kill Bill του Quentin Tarantino
Les Invasions Barbares του Denys Arcand
Lost In Translation της Sofia Coppola
Love Actually του Richard Curtis
Oldboy του Chan Wook Park
Pirates Of The Carribean: The Curse Of The Black Pearl του Gore Verbinski
The Dreamers του Bernardo Bertolucci
Vozvrashcheniye του Andrey Zvyagintsev
The Story Of The Weeping Camel των Byambasuren Davaa & Luigi Falorni
Σπιρτόκουτο του Γιάννη Οικονομίδη

2004
Anchorman του Adam McKay
Before Sunset του Richard Linklater
Collateral του Michael Mann
Downfall του Oliver Hirschbiegel
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind του Michel Gondry Million Dollar Baby του Clint Eastwood
Sideways του Alexander Payne
The Motorcycle Diaries του Walter Salles
The Passion Of The Christ του Mel Gibson

2005
Brokeback Mountain του Ang Lee
Cache του Michael Haneke
De Battre Mon Coeur S' Est Arrete του Jacques Audiard
Good Night, And Good Luck του George Clooney
In Her Shoes του Curtis Hanson
L' Enfant των Jean-Pierre & Luc Dardenne
Le Couperet του Κώστα Γαβρά
Match Point του Woody Allen
Nobody Knows του Hirokazu Kore-eda
Sin City των Robert Rodriguez & F. Miller & Q. Tarantino
The Three Burials Of Melquiades Estrada του Tommy Lee Jones
Tim Burton's Corpse Bride των Tim Burton & Mike Johnson
Unknown White Male του Rupert Murray

2006
Babel του Alejandro Gonzalez Inarritu
Borat του Larry Charles
Children Of Men του Alfonso Cuaron
Half Nelson του Ryan Fleck
Letters From Iwo Jima του Clint Eastwood
Pan's Labyrinth του Guillermo del Toro
Shortbus του John Cameron Mitchell
The Lives Of Others του Florian Henckel von Donnersmarck
The New World του Terrence Malick
The Wind That Shakes The Barley του Ken Loach
United 93 του Paul Greengrass
V For Vendetta του James McTeigue

2007
[Rec] των Jaume Balaguero & Paco Plaza
Lust, Caution του Ang Lee
Ratatouille του Brad Bird
The Assasination Of Jesse James By The Coward Robert Ford του Andrew Dominik
The Edge Of Heaven του Fatih Akin
There Will Be Blood του Paul Thomas Anderson
Zodiac του David Fincher

2008
Gran Torino του Clint Eastwood
Il Divo του Paolo Sorrentino
Il y A Longtemps Que Je T' Aime του Philippe Claudel
Let The Right One In του Tomas Alfredson
Nights In Rodanthe του George C. Wolfe
Synecdoche, New York του Charlie Kaufman
The Dark Knight του Christopher Nolan
Wall-E του Andrew Stanton
Waltz With Bashir του Ari Folman

2009
(500) Days Of Summer του Marc Webb
Antichrist του Lars von Trier
Avatar του James Cameron
Inglourious Basterds του Quentin Tarantino
The Hangover του Todd Phillips
The White Ribbon του Michael Haneke
Up των Pete Docter & Bob Peterson
Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου

Μετρήστε την Κατάθλιψη.

On-line μέτρηση της κατάθλιψης.

Διαβάστε κάθε μία από τις 20 προτάσεις που ακολουθούν και επιλέξτε αντίστοιχα, πόσο συχνά την εβδομάδα, η πρόταση αυτή περιγράφει πώς αισθάνεσθε. Περιοριστείτε μόνο σε ότι ισχύει την τελευταία εβδομάδα.

ΤΕΣΤ...

Μετά το σεξ... τσεκούρι!


Πρωτοφανής ληστεία στο νησί με θύμα έναν 64χρονο και πρωταγωνίστρια μία 30χρονη!
Η υπόθεση ξεκινά στο πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ. Η 30χρονη, είχε στο μυαλό της ένα σχέδιο και περίμενε το κατάλληλο θύμα. Όταν λοιπόν ένας 64χρονος την κοίταξε επίμονα τον πλησίασε. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις του πρότεινε να πάνε για σεξ σε κοντινό ξενοδοχείο. Εκείνος ξέχασε τα ψώνια, την έβαλε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το ξενοδοχείο. Μόνο... που πίσω από το αυτοκίνητο του 64χρονου ακολουθούσε μία μηχανή...

Ο 64χρονος και η 30χρονη βρίσκονται πλέον στο ξενοδοχείο. Μένουν μόνοι για περίπου 20 λεπτά και τότε εισβάλει το άτομο που τους ακολουθούσε με το μηχανάκι. Ο 14χρονος ξάδερφος της γυναίκας! Με ένα τσεκούρι απείλησε τον μεσήλικα, πως αν δεν του δώσει τα χρήματα που έχει πάνω του θα τον σκοτώσει.

Ο 64χρονος του έδωσε 800€ και τα ξαδέρφια εξαφανίστηκαν. Οι πρώτοι που πληροφορήθηκαν τα όσα έγιναν ήταν οι αστυνομικοί. Το θύμα περιέγραψε τα πρόσωπά τους και μετά από λίγες ώρες τόσο η 30χρονη όσο και ο 14χρονος ξάδερφός της βρίσκονταν στο τμήμα.

Σειρά παίρνει η δικαιοσύνη, την ώρα που η υπόθεση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...

newsit

Αγριεύει ο καιρός...

Η πτώση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

NEW MOVIES - Η πόλη της ζωής και του θανάτου

ΕΙΔΟΣ
Πολεμική

Η πόλη της ζωής και του θανάτου
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
132'

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Λου Τσουάν

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Λιου Γιε, Γκάο Γιοανγιουάν, Χιντέο Νακαϊζούμι, Φαν Γουέι, Τζον Πέιζλι, Μπέβερλι Πέκους

Eκρυψαν το χασίς στο λεβητοστάσιο σχολείου

Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Λάρισα, με την κατηγορία ότι είχαν κρύψει 62 κιλά χασίς στο λεβητοστάσιο σχολείου, στο χωριό Μύρα της Λάρισας. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη τους μετά από πληροφορίες ότι στο χωριό γίνεται διακίνηση. Ετσι μετά από παρακολούθηση ημερών συνέλαβαν τους δύο επ αυτοφώρω ενώ αναζητούνται άλλα δύο, ο ένας εκ των οποίων θεωρείται ο "εγκέφαλος" της υπόθεσης και ο μεταφορέας του χασίς από τγην Αλβανία. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αύριο θα απολογηθούν στον ανακριτή.

enet

Συνελήφθη αρσιβαρίστας

Για εκβιασμό συνελήφθησαν ένας 25χρονος Ελληνας αθλητής της άρσης βαρών κι ένας 26χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ κάθε εβδομάδα από ιδιοκτήτη καταστήματος καφέ-μπαρ. Μίση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τους πέρασαν χειροπέδες την ώρα που επισκέφτηκαν το παραπάνω κατάστημα, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι δύο άνδρες φέρεται ότι αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός από τους δύο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 521 ναρκωτικά χάπια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα ζεύγος χειροπέδες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ)

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν-Ι-Η

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20

15-4-1

38-12

49

2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20

13-4-3

29-11

43

3. ΠΑΟΚ

20

13-4-3

25-8

43

4. ΑΡΗΣ

20

8-8-4

24-18

32

5. AEK

20

8-6-6

29-27

30

6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

20

8-5-7

20-17

29

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

20

7-5-8

25-24

26

8. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

20

6-7-7

23-23

25

9. ΞΑΝΘΗ

20

7-4-9

16-19

25

10. ΚΑΒΑΛΑ

20

6-6-8

17-18

24

11. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

20

6-6-8

24-25

24

12. ΗΡΑΚΛΗΣ

20

6-4-10

24-30

22

13. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

20

5-6-9

18-29

21

14. ΛΑΡΙΣΑ

20

5-6-9

19-28

21

15. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

20

5-4-11

18-30

19

16. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

20

1-3-16

13-43



Οι γυναίκες αργούν λίγο περισσότερο από τους άνδρες να καταλάβουν ένα αστείο, αλλά το ευχαριστιούνται πιο πολύ

Το χιούμορ έχει τη δική του επιστήμη. Ακόμα και στα αστεία, γυναίκες και άνδρες αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία βασίστηκε σε πειράματα και μελέτη του εγκεφάλου. Όπως διαπίστωσε, οι γυναίκες χρησιμοποιούν περισσότερη εγκεφαλική ενέργεια και χρειάζονται περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους άνδρες για να "πιάσουν" ένα αστείο, αλλά, μόλις το καταλάβουν, το απολαμβάνουν πιο πολύ. Επιπλέον, αντίθετα, με τους άνδρες, δύσκολα θα γελάσουν με μια "κρυάδα", καθώς αναζητούν ποιότητα στο χιούμορ.

Η έρευνα έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας, υπό τον καθηγητή Άλαν Ράις, διευθυντή του Κέντρου Διεπιστημονικών Ερευνών στις Επιστήμες του Εγκεφάλου, σύμφωνα με τους "Τάιμς του Λονδίνου". Οι ερευνητές, με τη βοήθεια μαγνητικών τομογραφιών λειτουργικού συντονισμού (fMRI), μελέτησαν τους εγκεφάλους δέκα ανδρών και δέκα γυναικών, στους οποίους έδειξαν διάφορα αστεία ή αδιάφορα καρτούν και, ανάλογα με το πόσο αστεία τους φάνηκαν, τους ζήτησαν πατήσουν ορισμένα κουμπιά.

Το πείραμα έδειξε ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν περισσότερα τμήματα του εγκεφάλου τους, ιδίως του προμετωπιαίου φλοιού (που ελέγχει την ερμηνεία του λόγου και την σε βάθος ανάλυση), από ό,τι οι άνδρες, για να "επεξεργαστούν" ένα αστείο και, παράλληλα, έχουν εκ των προτέρων λιγότερη αναμονή ότι θα το βρουν αστείο. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, αντιδρούν στο αστείο με μια ελαφριά χρονική υστέρηση σε σχέση με τους άνδρες, αλλά το απολαμβάνουν περισσότερο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν το πιο εξεζητημένο και "σοφιστικέ" χιούμορ και χρησιμοποιούν πιο πολύπλοκες εγκεφαλικές λειτουργίες για να αναλύσουν ένα αστείο.

Από την άλλη, στους άνδρες ένα αστείο ενεργοποιεί περισσότερο, όχι τον προμετωπιαίο φλοιό, αλλά τον επικλινή πυρήνα (το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που εμπλέκεται στην ανταμοιβή και την ευχαρίστηση). Έτσι, οι άνδρες περιμένουν εκ των προτέρων να γελάσουν με το αστείο, αλλά όταν το δουν ή το ακούσουν, μετά πέφτουν πιο απότομα σε… κατάθλιψη.

Η ομάδα του καθηγητή Ράις διεξάγει ήδη νέα πειράματα με παιδιά για να διαπιστώσει αν οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στο χιούμορ είναι γενετικές ή επηρεάζονται κυρίως από το περιβάλλον μέσω των διαφορετικών εμπειριών ανατροφής.

Έχουν εντοπισθεί αρκετές διαφορές στην χρήση του χιούμορ ανάμεσα στα δύο φύλα. Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχολογίας Ροντ Μάρτιν του καναδικού πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο, οι άνδρες είναι πολύ πιθανότερο να χρησιμοποιήσουν "επιθετικό" και "εχθρικό" χιούμορ για να κάνουν κριτική (να "πειράξουν") ο ένας στον άλλο και να επιβάλλουν την κυριαρχική θέση τους, ενώ αντίθετα οι γυναίκες τείνουν να λένε αστεία μεταξύ τους για να διατηρήσουν τις σχέσεις τους και να νιώσουν πιο άνετα.

Επιπλέον, οι γυναίκες είναι πιο ειλικρινείς. Αν δεν "πιάνουν" ένα ανέκδοτο ή κάποιο άλλο αστείο, θα το πουν, ενώ οι άνδρες, ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουν το αστείο, θα γελάσουν, για να μη φανούν…βλάκες. Ακόμα, αν μια γυναίκα πει ένα αστείο, οι άνδρες γύρω της είναι πιθανό να μη γελάσουν καθόλου, ενώ αν ένας άνδρας πει το ίδιο αστείο σε λίγο, οι άλλοι άνδρες είναι πολύ πιθανό να ξεκαρδιστούν στα γέλια! Τέλος, σύμφωνα και με τις απόψεις κωμικών, οι γυναίκες είναι γενικά πιο "απαιτητικές" στο χιούμορ τους και θέλουν ποιότητα στο αστείο για να γελάσουν, ενώ οι άνδρες είναι πιο εύκολο να γελάσουν με το παραμικρό - ακόμα και με κακόγουστα πράγματα.

Πρόταση για δημιουργία δικαστηρίων που θα δίνουν άδεια για ευθανασία


Ο βρετανός συγγραφέας Τέρι Πράτσετ, ο οποίος έχει προσβληθεί από Αλτσχάιμερ, πρότεινε σήμερα τη δημιουργία δικαστηρίων που θα έχουν τη δικαιοδοσία να επιτρέπουν σε ασθενείς που πάσχουν από ανίατες ασθένειες να θέσουν τέλος στη ζωή τους με τη βοήθεια κάποιου οικείου τους.

"Εάν ήξερα ότι μπορώ να πεθάνω όποτε θέλω, τότε η κάθε μέρα που ζω θα άξιζε όσο ένα εκατομμύριο βιβλία. Εάν ήξερα ότι μπορώ να πεθάνω, θα ζούσα. Είναι δική μου η ζωή, δικός μου ο θάνατος, δική μου η επιλογή", δήλωσε χθες το βράδυ ο συγγραφέας σε μία ομιλία του με τίτλο "Σφίγγοντας το χέρι στο θάνατο".

Ο Σερ Τέρι Πράτσετ προτείνει μάλιστα να είναι ο πρώτος που θα προσφύγει σε αυτά τα δικαστήρια.

"Φυσικά και δεν περιμένω να είναι όλοι οι γιατροί έτοιμοι να βοηθήσουν κάποιον να πεθάνει... Αλλά μου φαίνεται λογικό να στηριζόμαστε στην ιατρική επιστήμη, που εδώ και αιώνες μάς βοηθάει να ζούμε καλύτερα και περισσότερο, να μας βοηθήσει να πεθάνουμε σπίτι μας εν ειρήνη και περιστοιχισμένοι από τους δικούς μας ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται να περάσουμε μία μακρά παραμονή στην αίθουσα αναμονής του Θεού", πρόσθεσε ο συγγραφέας στην παρέμβασή του στο Βασιλικό Ιατρικό Κολλέγιο.

Το 75% των Βρετανών είναι υπέρ της θέσπισης νέου νόμου που θα επιτρέπει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Daily Telegraph.

Η βρετανική δικαιοσύνη αποσαφήνισε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον νόμο περί υποβοηθούμενης αυτοκτονίας ανακοινώνοντας ότι τα άτομα που βοηθούν τον γονέα τους να βάλει τέλος στη ζωή του πιθανότατα δεν θα διώκονται, εάν κίνητρο της χειρονομίας ήταν η συμπόνοια και εάν ο ασθενής έχει εκφράσει την επιθυμία του αυτή πέρα από κάθε αμφιβολία. Αλλά ο νόμος που καταδικάζει την υποβοηθούμενη αυτοκτονία δεν καταργήθηκε, ούτε τροποποιήθηκε.

Αιτία της αποσαφήνισης αυτής ήταν η προσφυγή της Ντέπι Πάρντι, μίας βρετανίδας που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και επιθυμούσε να μεταβεί για ευθανασία στην Ελβετία, και η οποία φοβόταν ενδεχόμενη δίωξη του συζύγου της, σε περίπτωση που εκείνος μετέβαινε μαζί της στην Ελβετία.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ. Πρακτ. )

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - Τα video της αγωνιστικής













Τραγωδία για τρεις ερασιτέχνες ψαράδες

Τραγωδία στη θάλασσα του Αργολικού Κόλπου, όταν τρεις φίλοι που ήταν ερασιτέχνες ψαράδες και δανείστηκαν τη βάρκα για να ψαρέψουν, έπεσαν στη χθεσινή κακοθαλασσιά άνεμοι έντασης 7 μποφόρ - και αρχικά θεωρήθηκαν αγνοούμενοι αλλά σήμερα το πρωί τα πτώματά τους εντοπίσθηκαν και περισυνελέγησαν από σκάφος του ΛΣ στον όρμο «Βουρλιά».

Η τραγωδία για τους τρεις φίλους δύο Έλληνες 45 και 60 χρόνων, και ένας Αλβανός 35 ετών, ξεκίνησε όταν χθες αργά το βράδυ ο ιδιοκτήτης της βάρκας ειδοποίησε τον θάλαμο επιχειρήσεων του Αρχηγείου του ΛΣ ότι οι τρεις ερασιτέχνες ψαράδες δεν είχαν επιστρέψει ακόμα.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, και γύρω στις 23.30 το Super Puma εντόπισε αναποδογυρισμένη την βάρκα των τριών φίλων, ενώ σήμερα το πρωί εντοπίσθηκαν και οι σοροί τους.
Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο του Τολό, ενώ η αναγνώριση τους θα γίνει από τους οικείους τους.

Ανακοινώθηκαν από το ΝΒΑ τα ονόματα των παικτών που θα είναι αναπληρωματικοί στο All Star Game

Προπονητές των ομάδων θα είναι αυτοί που οι ομάδες τους έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε Ανατολή και Δύση ως τις 31 Ιανουαρίου.

Από τη διαδικασία εξαιρούνται ο Μάικ Μπράουν των Καβαλίερς και ο Φιλ Τζάκσον των Λέικερς, καθώς ήταν προπονητές σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα στο περσινό All Star Game.





Δύση

Βασικοί: Στιβ Νας (Φίνιξ Σανς), Κόμπι Μπράιαντ (Λος Άντζελες Λέικερς), Καρμέλο Άντονι (Ντένβερ Νάγκετς), Τιμ Ντάνκαν (Σαν Αντόνιο Σπερς), Αμάρε Στούντεμαϊρ (Φίνιξ Σανς).

Αναπληρωματικοί: Κέβιν Ντουράντ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Πάου Γκασόλ (Λος Άντζελες Λέικερς), Ντιρκ Νοβίτσκι (Ντάλας Μάβερικς), Κρις Πολ (Νιου Ορλίνς Χόρνετς), Ζακ Ράντολφ (Μέμφις Γκρίζλις), Μπράντον Ρόι (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Ντερόν Ουίλιαμς (Γιούτα Τζαζ).

Ανατολή

Βασικοί: Άλεν Άιβερσον (Φιλαδέλφεια 76ερς), Ντουέιν Ουέιντ (Μαϊάμι Χιτ), Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Κέβιν Γκαρνέτ (Μπόστον Σέλτικς) και Ντουάιτ Χάουαρντ (Ορλάντο Μάτζικ).

Αναπληρωματικοί: Κρις Μπος (Τορόντο Ράπτορς), Αλ Χόρφορντ (Ατλάντα Χοκς), Τζο Τζόνσον (Ατλάντα Χοκς), Πολ Πιρς (Μπόστον Σέλτικς), Ρέιζον Ρόντο (Μπόστον Σέλτικς), Ντέρικ Ρόουζ (Σικάγο Μπουλς), Τζέραλντ Ουάλας (Σάρλοτ Μπόμπκατς).

sportime

31/01/2010 φωτογραφίες από εργασίες στο πάρκο κύπρου κ πατησίων-indymedia

Eργασιες για στησιμο τεντας κ επιδιορθωση στις κουνιες της παιδικης χαρας. συνεχιζουμε την τεταρτη & ωρα 15:00!!!

Eργασιες για στησιμο τεντας κ επιδιορθωση στις κουνιες της παιδικης χαρας. συνεχιζουμε την τεταρτη & ωρα 15:00!!!