Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Χρυσάφι στα πόδια της

Εξώφυλλο στο Playboy θα κάνει η ηθοποιός και μοντέλο Kelly Brook, αφού της έγινε μια πρόταση που ευτυχώς για τους φίλους της σε όλο τον κόσμο, δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Τι είναι η κρίση μπροστά στα κάλλη; Τίποτα. Αυτό σκέφθηκαν και οι υπεύθυνοι του περιοδικού Playboy και στρώνουν χρυσάφι στα ωραιότατα πόδια της Kelly Brook.
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, υπέγραψε συμβόλαιο 500.000 δολαρίων για να φωτογραφηθεί γυμνή για τεύχος που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη, με τα πλούσια προσόντα, συμφώνησε να βάλει την υπογραφή της με τον όρο, η δουλειά να είναι αισθησιακή, αλλά με καλλιτεχνική αξία.
Η φωτογράφηση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο κάπου στη Μεσόγειο και η Brook δήλωσε ενθουσιασμένη.
"Είναι μεγάλη τιμή, ειδικά αν σκεφθεί κανείς πόσες μεγάλες σταρ έχουν φωτογραφηθεί για το συγκεκριμένο περιοδικό" δήλωσε και δεν έχει άδικο, καθώς στο πρώτο εξώφυλλο το 1953, φωτογραφήθηκε... η Marilyn Monroe και ακολούθησαν αμέτρητες άλλες σταρ.
Η Kelly Brook έχει κάνει εξώφυλλα σε αρκετά περιοδικά, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με το περιοδικού του Hugh Hefner.
H ηθοποιός σύντομα θα αρχίσει περιοδεία για την προώθηση της νέας της ταινίας που έχει τον τίτλο "Πιράνχας" και θα βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο σε τεχνολογία 3D.

Πάμε σαν άλλοτε... Πάμε για το 0-10!

" Που πάς ρε Ελλαδάρα με τέτοιο κέντρο; Με αυτούς τους παίχτες που πήρες Ότο, ακόμα και 10 στόπερ να βάλεις, την δεκάρα δεν την γλιτώνεις. Κόψε όσο προλαβαίνεις Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Πατσατζόγλου και πάρε 4 πιτσιρικάδες. Φτάνει πιά! Δεν γίνεται ακόμα και τώρα να παίζεις το παιχνίδι των μανατζαρέων!"

Δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα με τη Νότιο Κορέα, όμως η Εθνική έδειξε πως έχει ακόμα... δρόμο για το Μουντιάλ. Μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στη Βόρειο Κορέα, ήρθε και η ήττα με 2-0 από την Παραγουάη για να προβληματίσει ακόμα περισσότερο τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η Εθνική μας δεν πείθει αρκετά... Δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα με τη Νότιο Κορέα και η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ προβλημάτισε αρκετά με την απόδοσή της. Μεγάλο πρόβλημα κόντρα στους δυο επιθετικούς, τα τρία στόπερ μάλλον κρίνονται αναγκαία, ενώ η τεχνική ηγεσία δεν μπορούσε να πιστέψει τα πολλά λάθη σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Η ήττα με 2-0 κρίνεται δίκαια, με τους διεθνείς μας να έχουν μεγάλο πρόβλημα στις επιστροφές, αλλά και στην οργάνωση. Βέβαια, τα φιλικά είναι για πειραματισμούς,  ο Γερμανός προπονητής είδε αυτά που ήθελε και στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει τον χρόνο για να περάσει στους διεθνείς αυτά που θέλει

Με 4-3-3 και Νίνη

Εκπλήξεις είχε η ενδεκάδα που παρουσίασε ο Ότο Ρεχάγκελ, με τον Καραγκούνη να μένει εκτός πλάνων. Ο Τζόρβας βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ο Σεϊταρίδης στα δεξιά, ο Τοροσίδης αριστερά, με τους Παπαδόπουλο, Κυργιάκο να είναι στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, Κατσουράνης, Τζιόλης ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Νίνη να είναι μπροστά τους. Την τριπλέτα της επίθεσης συμπλήρωναν οι Καπετάνος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Απογοήτευση...

Με όρεξη μπήκε η Εθνική, αλλά μόλις για ένα... τρίλεπτο! Οι Παραγουανοί πίεσαν ψηλά, έκλεισαν τους χώρους στο κέντρο και εγκλώβισαν τους διεθνείς μας. Πήραν γρήγορα τον έλεγχο, τα χαφ κινούνταν αρκετά γρήγορα, και εκμεταλλευόμενοι τις αργές επιστροφές μας έκαναν ουσιαστικά ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Η ζώνη της Εθνικής μας κόντρα στους δυο φουνταριστούς της Παραγουάης είχε μεγάλη πρόβλημα και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, αλλά και χωρίς αυτοματισμούς δεν άργησαν να έρθουν και τα γκολ!
Ο Τζόρβας προσπάθησε, τα κατάφερε στο 7', ωστόσο στο 9' ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση του αντιπάλου έδωσαν την ευκαιρία στον Βέρα σε κενό τέρμα να ανοίξει το σκορ.
Ο Ότο Ρεχάγκελ φώναζε, οι οδηγίες του... έπεφταν στο κενό, και η απουσία καθαρού μυαλού έδινε την ευκαιρία στους Παραγουανούς να διατηρούν την υπεροχή. Έτσι, στο 25' ακόμα ένα λάθος, μια ακόμα αντεπίθεση και... αργή επιστροφή των διεθνών μας έφερε το 2-0 από τον Μπάριος. Η εικόνα του πρώτου ημιώρου ήταν απογοητευτική, και το γεγονός ότι πάτησε την αντίπαλη περιοχή μόλις μια φορά (!) αποδεικνύει την υποτονικότητα, αλλά και την λανθασμένη λειτουργία των τριών γραμμών.

Κάπου στο 30' οι διεθνείς αποφάσισαν να ανεβάσουν ταχύτητα, ο Νίνης πιο ορεξάτος και στο 31' βρεθήκαμε μια ανάσα από τη μείωση του σκορ. Ωστόσο, το γκολ του Σαλπιγγίδη από το γύρισμα του μέσου των «πρασίνων» δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ως το τέλος του ημιχρόνου, κάποιες ατομικές ενέργειες των Σαμαρά, Νίνη ήταν αυτές που άλλαξαν λίγο την πικρή γεύση από την εικόνα του ημιώρου.

Τρεις αλλαγές, αλλά...

Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε το β' μέρος ο Ότο Ρεχάγελ, αφού πέρασε τον Χαριστέα στα δεξιά της επίθεσης, τον Βύντρα στη θέση του Κυργιάκου και τον Καραγκούνη σε αυτή του Νίνη. Ένα μικρό πρέσινγκ πάντως δεν ήταν αρκετό για να βάλει την Εθνική μέσα στο παιχνίδι. Οι διεθνείς δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν τον καλό ρυθμό των τελευταίων λεπτών του πρώτου ημιώρου και οι Παραγουανοί διατηρούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα τον έλεγχο. Μάλιστα, όποτε έβρισκαν χώρο, αλλά και κενά των διεθνών μας δημιουργούσαν ευκαιρίες. Ωστόσο, τόσο ο Μπαρέτο στο 63' όσο και ο Μπενίτες στο 69' δεν μπόρεσαν να σκοράρουν

Πρόβλημα με Κατσουράνη

Στην κακή εμφάνιση προστέθηκε ακόμα ένα πρόβλημα και έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κώστα Κατσουράνη. Ο μέσος του Παναθηναϊκού χτύπησε στο γόνατο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αναγκάστηκε να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το ματς στο 55' και τη θέση του πήρε ο Πατσατζόγλου. Ο «Κατσούρ» δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο τόνισε στον Ότο Ρεχάγκελ πως είναι καλά. Βέβαια, μετά το ματς θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.


Man of the match: Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Μπάριος, ο οποίος και έκανε δύσκολη τη ζωή των διεθνών μας. Πέτυχε ένα ωραίο γκολ, αρκετά κινητικός και έφερε σε δύσκολη θέση την αμυντική λειτουργία της Εθνικής

Αδύναμος κρίκος: Η αμυντική λειτουργία, αλλά και τα αμυντικά χαφ. Πολλά λάθη στις δυο γραμμές, αργές επιστροφές των μέσων, ενώ ο άξονας δεν κατάφερε να δημιουργήσει σωστά το παιχνίδι.

Στο ύψος του: Εξαιρετικός γκολκίπερ ο Βιγιάρ, το απέδειξε σε όσες περιπτώσεις η Εθνική μας προσπάθησε να απειλήσει. Στα σουτ των Πατσατζόγλου, Τοροσίδη, Σαμαρά κατάφερε να αποσοβήσει τον ΄κίνδυνο

Η Γκάφα: Το πρώτο γκολ των Παραγουανών χρεώνεται στη μεσαία γραμμή της Εθνικής, ένα ολέθριο λάθος, αργή επιστροφή και... πίσω στο σκορ

Το Ταμείο του gazzetta: Δέκα ημέρες πριν την πρεμιέρα με τη Νότιο Κορέα και η Εθνική προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα της. Τα τρία στόπερ μάλλον κρίνονται αναγκαία, και σίγουρα το καθαρό μυαλό πρέπει να επιστρέψει στο παιχνίδι των διεθνών. Πολλά λάθη και αδυναμία στον άξονα πρέπει να ξεπεραστούν σύντομα

Live από το Βίντερτουρ

7' Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Εθνικής μας, ωστόσο το πλασέ του Μπάριος απόκρουσε με τα πόδια ο Τζόρβας

8' Μετά από κόρνερ, ο Σάντα Κρουζ παίρνει ακάλυπτος την κεφαλιά, όμως ο  Σεϊταρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή

9' 1-0: Μεγάλο λάθος στη μεσαία γραμμή, αργή επιστροφή των διεθνών, ο Σάντα Κρουζ κάνει σέντρα από τα δεξιά, τρεις παίκτες ελεύθεροι και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι στην επιστροφή ο Βέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

25' 2-0 Ακόμη ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, και το δεύτερο γκολ των Παραγουανών είναι γεγονός Γρήγορη αντεπίθεση των Παραγουανών, ο Ριβέρος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, εκτός θέσης ο Σάντα Κρουζ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ο Τζόρβας έδιωξε, όμως ο Μπάριος με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2-0.

31' Ο Σειταρίδης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Νίνη, γρήγορο γύρισμα και ο Σαλπιγγίδης απο κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο βοηθός έκρινε πως ήταν μπροστά από τους αμυντικούς

33' Ο Νίνης βρέθηκε απέναντι στον Βιγιάρ, ωστόσο ο Παραγουανός απόκρουσε το σουτ.

49' Πρώτη επέλαση του Τοροσίδη από τα αριστερά, έκανε το σουτ, όμως ο Βιγιάρ απόκρουσε δύσκολα

63' Μεγάλη ευκαιρία ο Μπαρέτο, αφού ύστερα από το λάθος του Βύντρα δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σκοράρει

Ελλάδα: Τζόρβας, Σεϊταρίδης Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος (46’ Βύντρα), Τζιόλης Κατσουράνης, Νίνης (46’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (46’ Χαριστέας), Καπετάνος, Σαμαράς

Παραγουάη: Βιγιάρ, Μπονέτ, Βερόν, Ντα Σίλβα, Μορέλ Ροντρίγκεζ (65' Κανίσα), Ριβέρος, Κάσερες, Βέρα (62' Μπαρέτο), Τόρες, Μπάριος (62' Μπενίτες), Σάντα Κρουζ

Μικρά από το Βίντερτουρ

Δυναμικό παρών στο Βίντερτουρ από τους Έλληνες φιλάθλους, οι ξεπέρασαν τους 2500 και φυσικά αποθέωσαν την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ. Ακόμα και από τη Σουηδία βρέθηκαν ομογενείς προκειμένου να δουν από κοντά τους διεθνείς μας.

Το κρας τεστ με τους Παραγουανούς θα παρακολουθήσει από κοντά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα το παρών έδωσε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Νοτίου Κορέας, Χου Τζουνγκ-Μου

Αρκετοί μάνατζερ στο γήπεδο του Βίντερτουρ, ανάμεσά τους και ο Πολ Κουτσολιάκος, ο εκπρόσωπος του Τζαβέλλα.

Περισσότεροι οι Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφοι από τους Έλληνες, αφού ξεπέρασαν τους 15!

Μουντός ο καιρός στην Ελβετία, με την θερμοκρασία να είναι στους 16 βαθμούς, και η βροχή να σταματά μόλις μια ώρα πριν την έναρξη του ματς. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα άρχισε να ψιχαλίζει.

Χωρίς τον Καραγκούνη, αλλά με Νίνη, Σεϊταρίδη, Τοροσίδη και  Καπετάνο στο βασικό σχήμα του ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος διάλεξε αυτό το φιλικό γιατί η Παραγουάη μοιάζει στο αγωνιστικό στυλ της Αργεντινής. Εκτός 20αδας για τον Τζεράρντο Μαρτίνο οι δυο επιθετικοί, Βαλντές, Καρντόσο.

Ακολουθεί Video με τα Goal σε Κορεάτικη περιγραφή. Η χαρά τους δεν περιγράφεται, αφού έτσι όπως είμαστε, μάλλον θα μας γλεντήσουνε...