Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Καυτή νταντά χωρίς σουτιέν

To Sex and The City 2 δεν είναι πια γυναικεία υπόθεση. Η καυτή νταντά της Σάρλοτ που δεν φοράει ποτέ σουτιέν ταράσσει τα νερά.

Αν νομίζετε πως το Sex and the City 2 είναι γυναικεία υπόθεση κάνετε λάθος. Η καυτή νταντά της Σάρλοτ, η εκθαμβωτική Βρετανίδα ηθοποιός Alice Eve είναι ένα σοβαρό κίνητρο για να δείτε την ταινία παλικάρια μου.
Η Alice Eve υποδύεται μια νταντά η οποία έχει ένα λατρεμένο βίτσιο, να μη φοράει ποτέ μα ποτέ σουτιέν. Τρέχει, παίζει με τα παιδιά, τα κάνει μπάνιο ενώ εκείνα κατά λάθος βρέχουν το λευκό T-shirt της. Οι σκηνές μιλάνε από μόνες τους για αυτό την επόμενη φορά θα σας πει η κοπέλα σας να πάτε να δείτε την ταινία πείτε βαριεστημένα "έρχομαι αλλά μου χρωστάς χάρη"! Έτσι όχι μόνο θα κάνετε οφθαμόλουτρο αλλά θα  σας χρωστάει και χάρη από πάνω η καλή σας.


Με αυτή την νταντά όλες οι γυναίκες θα προτιμούσαν να είχαν προσλάβει την Mrs. Doubtfire καλύτερα. Όπως δήλωσε και  η 28χρονη  ηθοποιός "δεν θα με προσλάμβανα με τίποτα" προσθέτοντας ότι μια τέτοια νταντά θα της έκλεινε το σπίτι.
Μάλιστα ανέφερε ότι πήρε το ρόλο χάριν του στήθους της λέγοντας πως όταν πήγε στην οντισιόν σκέφτηκε "έχω ωραίο στήθος, ο ρόλος είναι δικός μου". Και έτσι έγινε λοιπόν.
Πάρτε μια μικρή γεύση από την καυτή Alice στο  βίντεο δεξιά. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη.