Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Athens Erotica 2010 με Ντούβλη και Τζούλια Αλεξανδράτου

Καυτές εμφανίσεις θα κάνουν η Μαριάννα Ντούβλη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην έκθεση σεξ και πορνό Athens Erotica 2010. Τι θα κάνουν στην έκθεση;

Εντυπωσιακές, πλην όμως ξεχωριστές. εμφανίσεις θα κάνουν η Μαριάννα Ντούβλη και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην 3η Αthens Erotica 2010.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, στη Μεταμόρφωση, από τις 14 έως τις 16 Μαΐου, θα δώσει το παρών η Ντούβλη με look και σέξι outfit αλά Lady Gaga. Προσκεκλημένη απ’ όλα τα περίπτερα θα επισκεφθεί όσα προλάβει και βέβαια θα κάνει full promotion στην νέα της τσόντα-ροζ DVD.

Το ροζ DVD της Ντούβλη θα κρεμαστεί στα περίπτερα ...........


λίγες ημέρες αργότερα. Αρχικά ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του ροζ DVD της Ντούβλη για τις 17 Μαΐου, τελικά όμως οι φαν της Μαριάννας θα χρειαστεί να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το DVD θα έχει βγει στην αγορά μέχρι το τέλος Μαΐου. Λίγο νωρίτερα, η Μαριάννα Ντούβλη θα πάει στις Κάννες για το γνωστό κινηματογραφικό φεστιβάλ. Στα glamorous πάρτι με δεκάδες celebrities και φιλόδοξες στάρλετ της υφηλίου θα την συνοδεύει ο γνωστός… «μάνατζερ» Σπύρος Ρέβης. Τρέμε Φουρθιώτη… τρέμε!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα επισκεφθεί την έκθεση Athens Erotica 2010 τη δεύτερη μέρα, στις 15 Μαΐου, μάλλον μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Απαγορευμένο», Ίαν Σκοτ. Ο γάλλος πορνοστάρ έχει συνειδητοποιήσει ότι «πουλάει» στην Ελλάδα και, όπως δείχνουν τα πράγματα, από δω και στο εξής θα έρχεται τακτικά.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου προτίμησε να εμφανιστεί στην Athens Erotica 2010 μια μέρα μετά τα εγκαίνια όταν έμαθε ότι την πρώτη μέρα θα πήγαινε εκεί η Μαριάννα Ντούβλη. Οι δύο πορνοστάρ είναι σε κόντρα μετά το σχόλιο της Τζούλιας: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν. Όχι βέβαια υπέρβαρες. Γιατί στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς όσο καλά κι αν σε φωτίσουν. Εγώ αν είχα παιδί δεν θα γύριζα πορνό. Αν ήμουν μητέρα, θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω δημόσια.» Η Μαριάννα Ντούβλη δεν έχει απαντήσει ακόμα, αν και στο παρελθόν έχει ακούσει ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς όπως.. «χοντρογοργόνα», «όρκα» και «θηλαστικό». Κακεντρέχειες.

http://www.fimes.gr/2010/05/athens-erotica/

1 σχόλιο:

  1. Έτσι κούκλα μου πες την χοντρογοργόνα να πάει να παίξει αλλού. Εσύ Τζούλια είσαι το Νο1. Πιο μεγάλο νούμερο δεν μπορεί να γίνεις ΄-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή