Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

CFR Cluj 0 – 4 Bayern Munich Video







Auxerre 2 – 1 Ajax Amsterdam Video





Partizan Belgrade 0 – 1 Braga Video

Shakhtar Donetsk 2 – 1 Arsenal Video





AC Milan 2 – 1 Real Madrid Video







Jimena Carati Video



Arianny Celeste Video

RYAN FOX TOPLESS Video

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ DAISY DEE Video

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Μόνο την πρόκριση κρατάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τη νίκη επί της Ηλιούπολης, καθώς από άλλους έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος και από άλλους όχι…

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του ματς , στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν στο τέλος με 1-0, με το γκολ του Πάντελιτς, ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

"Κρατάμε μόνο την πρόκριση, τίποτε άλλο. Σε αυτά τα παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει τεράστιο κίνητρο και η Ηλιούπολη μάς δυσκόλεψε πολύ. Αν δεν μπεις δυνατά και δεν σκοράρεις από την αρχή έχεις πρόβλημα. Αυτά είναι παιχνίδια για να υποφέρει ο προπονητής".

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι:
"Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε ως δικαιολογία ότι βάλαμε παίκτες που δεν έχουν ρυθμό, αλλά είναι όλοι παίκτες του Ολυμπιακού και θα πρέπει να είναι έτοιμοι όποτε αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι για αυτούς, είχαν έλλειψη ρυθμού και κάποιοι είχαν καιρό να αγωνιστούν, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Άλλοι τα κατάφεραν σήμερα καλύτερα, άλλοι όχι".

Το μεγαλύτερο drum machine στον κόσμο Video



Μια παρέα από τη Στοκχόλμη δημιούργησε το μεγαλύτερο drum machine που έχετε δει στη ζωή σας!

Άνοιξαν λογαριασμοί παραγόντων ποδοσφαίρου Video

O Ολυμπιακός διέλυσε την Μάλαγα

Με κορυφαίους τον Σπανούλη, Μπουρούση, και Τεόντοσιτς και τον Παπανικολάου να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού οι “ερυθρόλευκοι” έστησαν πάρτι μπροστά σε 3000 φίλους τους και πήραν μία εύκολη νίκη στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στο 200ο παιχνίδι του αρχηγού τους, Θοδωρή Παπαλουκά στην διοργάνωσ.





Τα δεκάλεπτα: 27-11, 47-25, 68-45, 93-66

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 2, Νεστέροβιτς 11, Σπανούλης 16 (2), Μπουρούσης 17, Μαυροκεφαλίδης 9, Γλυνιαδάκης 2, Νίλσεν 4, Παπανικολάου 17 (2), Τεόντοσιτς 11 (3), Λούκας 4

Ουνικάχα (Ρενέσες): Ροντρίγκεθ, Φρέιρε 6, Πρίντεζης 13, Μπαρέρα, Χιμένεθ 9 (2), Τρίπκοβιτς 7 (1), Ρούμπιο 2, Φρίλαντ 14, ΜακΙντάιρ 14 (3), Άρτσιμπαλντ 1

Ποιος είναι ο Λευτέρης Λαζάρου;

Μία από τις τηλεοπτικές προσωπικότητες που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν, είναι αναμφισβήτητα και αυτή του Λευτέρη Λαζάρου. ''Μπήκε'' στα σπίτια μας μέσα από το Master Chef και με την χαρακτηριστική του φυσιογνωμία και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους διαγωνιζόμενους, δεν άργησε να αποκτήσει ευρεία αναγνωρισιμότητα στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι γέννημα θρέμμα του Πειραιά και όντας γιος μάγειρα ναυτικού, μοιραία, η θάλασσα και η κουζίνα σημάδεψαν τα παιδικά του χρόνια. Μετά το σχολείο και έχοντας αποφασίσει ήδη το τι θέλει να κάνει στη ζωή του, βρέθηκε για δύο χρόνια στην Ιταλία. Εκεί ''χώθηκε'' κυριολεκτικά στις κουζίνες των εστιατορίων, μαζεύοντας γνώση και εμπειρίες. Ακολούθησε η Τυνησία, στη συνέχεια το Μαρόκο και την περίοδο της μεταπολίτευσης η επιστροφή στην Ελλάδα και το μπαρκάρισμα ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια.

Το 1987 αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί πια στη στεριά και ανοίγει το Βαρούλκο, που έμελλε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή γαστρονομία των τελευταίων δεκαετιών. Πρώτα στον Πειραιά και πιο πρόσφατα στην οδό Πειραιώς στον Κεραμικό, το Βαρούλκο έγινε το καμάρι του Λευτέρη Λαζάρου και ο χώρος όπου υλοποίησε τη δημιουργικότητά του, χαρίζοντας ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες στους φανατικούς πελάτες του.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ως επίσημος προσκεκλημένος του ''Αθήνα 2004'' και προσωπικά της Γιάννας Αγγελοπούλου, καλείται να γνωρίσει την Ελληνική μαγειρική στα μέλη της ΔΟΕ και το 2002 οι πολύχρονες προσπάθειές του επιβραβεύονται περίλαμπρα με ένα αστέρι Michelin.

Το 2010 η καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση μπορεί να απαιτεί πολύ από το χρόνο του Λευτέρη Λαζάρου, η απασχόλησή του όμως με τη δημιουργική μαγειρική δε σταματάει ποτέ...

e-radio.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΙΧΝΗΔΟΜΗΧΑΝΕΣ - GAMEBOY

Το Game Boy (Γκέιμ-μπόυ, Ιαπωνικά: ゲームボーイ) είναι μία φορητή παιχνιδομηχανή 8-bit, της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Nintendo (Νιντέντο).

Πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 21 Απριλίου 1989, στην Βόρεια Αμερική στις 31 Ιουλίου 1989 και στην Ευρώπη στις 28 Σεπτεμβρίου 1990. Στην νότια Ασία είναι γνωστό ως «Tata Game Boy».

Αν και η στάνταρ έκδοσή του είχε ασπρόμαυρα γραφικά σε πράσινη οθόνη, ωστόσο με σύμμαχο την εξαιρετικά χαμηλή τιμή πώλησης, το καλό μάρκετινγκ και την πλούσια γκάμα παιχνιδιών που προσέφερε, το αυθεντικό Game Boy έγινε η κονσόλα η οποία έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα από οποιδήποτε άλλη βιντεοκονσόλα.

Οι συνολικές πωλήσεις του, μαζί με αυτές του μικρότερων διαστάσεων Game Boy Pocket και του έγχρωμου Game Boy Color έφτασαν τα 118,69 εκατομμύρια. Από αυτά, τα 32,47 εκατομμύρια πωλήθησαν στην Ιαπωνία, τα 44,06 εκατομμύρια στην Aμερική και τα 42,16 εκατομμύρια στα άλλα κράτη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

CPU: 8-bit Z80 CMOS (4.19MHz)
RAM: 8KB
Colors: 4 (Grayscale)
Sprites: 40
Sprite Size: 8x16 or 8x8 pixels
Resolution: 160x144 pixels
Sound: 4 channel audio

Απίστευτη κεφαλιά "ψαράκι" φιλάθλου

Mια σπουδαία σκηνή εκτυλίχθηκε στο περιθώριο του ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ μεταξύ της Άστον Βίλα και της ομώνυμης ομάδας. Ένας φίλαθλος επιστράτευσε το ταλέντο του όταν η μπάλα κατευθύνθηκε προς το μέρος του στις εξέδρες, έκανε μία κεφαλιά-"ψαράκι", αλλά στη συνέχεια εκδιώχθηκε από το "Βίλα Παρκ".

Ο λόγος για τον Κίεραν Κάμφορντ, πρώην κατόχου εισιτηρίου διαρκείας, ο οποίος στο 48ο λεπτό του ντέρμπι βρήκε την ευκαιρία για ορισμένα... δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Η μπάλα πήγε προς το μέρος του μετά από διώξιμο και πήδηξε από τη θέση του επαναφέροντάς την στον αγωνιστικό χώρο με κεφαλιά-"ψαράκι".

Επειδή, όμως, πάτησε στο γήπεδο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς, οι υπεύθυνοι ασφαλείας τον οδήγησαν εκτός "Βίλα Παρκ". Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στις οποίες διαμαρτυρήθηκε για αυτή τη στάση των υπευθύνων, ωστόσο αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι το βίντεο...



http://toumbalights.blogspot.com

Stephanie Friery Video & pics






ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Video

3000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MOZILLA ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ

Δεν χρειάζεται να είσαι 12 χρονών, ούτε ο Alex Miller για να κερδίσεις 3000 δολάρια από το Mozilla. Ο πιτσιρικάς όμως τα κατάφερε και αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι με λίγη θέληση, γνώση και μεράκι μπορείς να φέρεις την τύχη με το μέρος σου. Η ιστορία είναι απλή, ο Mozilla έχει ξεκινήσει...

ένα πρόγραμμα χρηματικής επιβράβευσης για όσους ανακαλύπτουν σημαντικά bugs. Ο Alex Miller έκανε ακριβώς αυτό αν και το πρώτο submit στο trac δεν ήταν επιτυχημένο. Συνέχισε να προσπαθεί για περίπου 90 λεπτά κάθε μέρα για τις επόμενες 10 ημέρες και τα κατάφερε. Το bug για κάποιο πρόβλημα στην διαχείριση μνήμης απομακρύνθηκε από τον κώδικα και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο Mozilla γιατί έλυσε ένα θέμα, ο μικρός γιατί κέρδισε χρήματα, όλοι εμείς που θα χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή την αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού.

Για όσους ονειρεύονται ότι μπορούν να κερδίσουν χρήματα με αυτό τον τρόπο, μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται και θα τα καταφέρουν. Οι hackers που ανακαλύπτουν και διορθώνουν bugs είναι πολύτιμοι και χρειάζονται παντού. Ο πιτσιρικάς απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει, γιατί όχι και εσύ;

25 μέτρα… κάθετος αγώνας ταχύτητας!

Μπάμπαλη: "Το τραγούδι της σειράς "Το νησί" γράφτηκε για πλάκα"

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ερμηνεύει το τραγούδι "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου" που ακούγεται στους τίτλους της σειράς "Νησί". Η ίδια δεν γνώριζε ότι το τραγούδι της επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στους τίτλους αφού η αρχική συμφωνία ήταν να παίξει στο δεύτερο επεισόδιο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο TV Έθνος ότι το τραγούδι δεν είχε γραφτεί για την σειρά. "Ήταν φτιαγμένο. Το είχε φτιάξει ο Μίνως (Μάτσας) έτσι για πλάκα, να το ακούει, κι εγώ το τραγούδησα το 2007 ή το 2008", υποστηρίζει η τραγουδίστρια. Και συνέχισε: "Πάντως είναι φοβερό με αυτό το τραγούδι, που εμείς το ξέρουμε τόσα χρόνια και τώρα ξαφνικά, ασχολούνται με το τραγούδι... Είναι πάρα πολύ ωραίο που γράφτηκε μουσική για ένα σίριαλ και δεν χρησιμοποιήθηκαν ξένες χολιγουντιανές μουσικές και λοιπά. Είναι πολύ ωραίο αυτό κι έτσι πρέπει να γίνεται κανονικά".



gossip-tv

Formula 1: Ανακοινώθηκε το καλεντάρι του 2011

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:
Ημερ. Γκραν Πρι Πίστα
13/03 Μπαχρέιν Σαχίρ
27/03 Αυστραλίας Άλμπερτ Παρκ (Μελβούρνη)
10/04 Μαλαισίας Σεπάνγκ (Κουάλα Λουμπούρ)
17/04 Κίνας Σανγκάη
08/05 Τουρκίας Ιστανμπούλ Παρκ (Κωνσταντινούπολη)
22/05 Ισπανίας Καταλονία (Βαρκελώνη)
29/07 Μονακό Μόντε Κάρλο
12/06 Καναδά Ζιλ Βιλνέβ (Μόντρεαλ)
26/06 Ευρώπης Βαλένθια
10/07 Βρετανίας Σίλβερστοουν
24/07 Γερμανίας Νίρμπουργκρινγκ
31/07 Ουγγαρίας Ουγγαρόρινγκ (Βουδαπέστη)
28/08 Βελγίου Σπα
11/08 Ιταλίας Μόντσα
25/08 Σιγκαπούρης Μαρίνα Μπέι
09/10 Ιαπωνίας Σουζούκα
16/10 Κορέας Γεονγκάμ
30/10 Ινδίας Γκρέιτερ Νόιντα (Νέο Δελχί)
13/11 Άμπου Ντάμπι Γιας Μαρίνα
27/11 Βραζιλίας Ζοζέ Κάρλος Πάσε (Σάο Πάουλο)

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ-ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ Video

Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Στάλε Σολμπάκεν παραλίγο να πιαστούν στα χέρια χτες το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Κοπεγχάγη.

Beverly Mullins Video

Cynthia Chanta Video



Cynthia Chanta Photos





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 Video

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ Video

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ''ΚΑΓΚΟΥΡΑ'' ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΡΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Video

Ο θάνατος του εμποράκου στο μπουρδέλο των Προπυλαίων Video

Αλλάζει πορεία το MySpace

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, είχε ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς την κόντρα ανάμεσα στο Facebook και το MySpace για την επικράτηση στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης. Βέβαια, από ένα σημείο το Facebook ξέφυγε πολύ σε χρήστες και επισκεψιμότητα, με το MySpace να περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου. Η εξέλιξη αυτή υποχρέωσε τη διοίκηση του MySpace να προχωρήσει σε αλλαγή πλεύσης όσον αφορά τη στρατηγική.

Το MySpace αλλάζει προφίλ κι εγκαταλείπει την κοινωνική δικτύωση με τη συμβατική έννοια του όρου. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας προσανατολίζονται σε ένα νέο site, το οποίο θα έχει ως κεντρικό άξονα την κοινωνική ψυχαγωγία και όχι τη γενική κοινωνική δικτύωση. Στο πλαίσιο αυτό, το MySpace θα απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν να ανακαλύψουν νέα μουσική και νέα συγκροτήματα, καθώς και νέα από τον κόσμο του θεάματος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το MySpace κινείται ατύπως προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και καιρό. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εταιρεία αποφάσισε να επισημοποιήσει αυτή την τάση και να ρίξει το βάρος της στην προώθηση εργαλείων που θα εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό. Όπως όλα δείχνουν, το MySpace φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο ψηφιακό MTV και θα ξέρουμε στο προσεχές μέλλον αν θα τα καταφέρει.

Πηγή: yahoo

Chrome OS nebooks εν όψει!

Άποψη του υπογράφοντος είναι πως ο μεγάλος αντίπαλος της Microsoft δεν είναι πλέον η Apple, αλλά η Google, καθώς εντείνει τον ανταγωνισμό της σε πολλούς τομείς δράσης της πρώτης. Ένας εξ'αυτών είναι και τα λειτουργικά, όπου ήδη μαίνεται η μάχη μεταξύ Android OS και Windows Mobile 7, με τον νικητή να μην έχει αναδειχθεί προς το παρόν.

Λογικό κι επόμενο ήταν ο ανταγωνισμός να επεκταθεί και σε ένα άλλο τομέα, όπου η Microsoft κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια, αυτόν των desktop λειτουργικών συστημάτων. Η Google πλέον απειλεί άμεσα τα Windows, όχι με το Android αλλά με το Chrome OS, πού είναι σχεδιασμένο ειδικά για φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές, έχοντας μικρές απαιτήσεις σε πόρους συστήματος για να τρέξει. Σύμφωνα με αναφορές, τα πρώτα netbooks με το Chrome OS θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του έτους, σχεδιασμένα από την IvanTek για λογαριασμό της Google, με τις Asus και Acer να ακολουθούν πιθανότατα. Το netbook αυτό θα έχει ARM επεξεργαστή, πού βέβαια δεν υποστηρίζεται από τα Windows, ωστόσο οι συσκευές αυτές έχουν τη δυνατότητα να "κλέψουν" μερίδιο από την αγορά των netbooks πού πλέον διαθέτουν "ελαφριές" εκδόσεις των 7. Υπενθυμίζουμε ότι το Chrome OS είναι δωρεάν καθώς ουσιαστικά αποτελεί μια αρκετά τροποποιημένη έκδοση του Linux και έτσι δεν θα επιβαρύνει την τιμή ενός netbook.

Για αρχή, στόχος της Google είναι η διάθεση 60-70 χιλιάδων μονάδων, ώστε να διαπιστώσει την ζήτηση των χρηστών και να δράσει αναλόγως στο μέλλον. Αν το Chrome OS αποδειχθεί καλό στους τομείς του GUi, της συμβατότητας και των εφαρμογών του, τότε η Microsoft έχει κάθε λόγο να ανησυχεί...

pcmaster

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

CARMEN ELECTRA Photoshoot








Μέθοδοι εντοπισμού γεώτρησης πετρελαίου

Σεισμική μέθοδος. Αυτή η μέθοδος βασίζεται κυρίως στην ταχύτητα μετάδοσης των δονήσεων ενός τεχνητού σεισμού, ο οποίος προκαλείται, συνήθως, με χρήση κατάλληλων εκρηκτικών.

Πραγματοποιείται με δύο τρόπους: Είτε της διάθλασης είτε της ανάκλασης των σεισμικών κυμάτων και, βεβαίως, με αντίστοιχα σεισμικά όργανα, δεδομένου ότι τα σεισμικά κύματα δεν διέρχονται εξ ολοκλήρου από υγρά.

Η μέθοδος αυτή έχει το μειονέκτημα ότι αντί πετρελαϊκού κοιτάσματος μπορεί να εντοπίσει μεγάλες ποσότητες υπόγειων υδάτων.

Ηλεκτρική μέθοδος
. Αυτή η μέθοδος βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι ο φλοιός της Γης έχει ορισμένες ηλεκτρικές σταθερές, μία εκ των οποίων είναι και η αντίσταση διέλευσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι, με δεδομένο ότι το πετρέλαιο δεν είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού, η ένδειξη μεγαλύτερης σχετικής αντίστασης μπορεί να θεωρηθεί ένδειξη παρουσίας πετρελαϊκού κοιτάσματος.

Ηλεκτρoμαγνητική μέθοδος
. Αυτή βασίζεται σε ευαίσθητα όργανα, τα καλούμενα μαγνητόμετρα, που μπορούν να μετρήσουν με σχετικά μεγάλη ακρίβεια την ένταση του μαγνητικού πεδίου της Γης από τόπο σε τόπο.

Σταθμική ή βαρυτομετρική μέθοδος
. Αυτή βασίζεται στην μέτρηση της έντασης του πεδίου βαρύτητας στα διάφορα σημεία της επιφάνειας της Γης.

Ραδιενεργή μέθοδος
. Η μέθοδος αυτή κρίνεται πολύ αξιόπιστη και εφαρμόζεται με επιτυχία σε τοποθεσίες με ήπιο ανάγλυφο. Γενικά, όμως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι, παρά την επικρατούσα άποψη, το πετρέλαιο δεν είναι και τόσο σπάνιο πέτρωμα, αφού δεν υφίσταται, σχεδόν, καμία χώρα που να μην έχει ίχνη πετρελαίου ή ασφάλτου ή φυσικά γήινα αέρια, πλην όμως η δυνατότητα εκμετάλλευσης αυτών είναι που το προσδιορίζει ως σπάνιο (υφιστάμενη ποσότητα και κόστος εξόρυξης)

Δημιουργία ποπ κορν σε slow motion Video



Από το «24» στο Μπρόντγουεϊ

Στο θεατρικό έργο The Championship Season που θα ανεβεί και πάλι στο Μπρόντγουεϊ θα πρωταγωνιστήσει ο Kiefer Sutherland.

Ο ηθοποιός που την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις με το φινάλε της σειράς 24, θα στραφεί για ένα διάστημα στο θέατρο και στο ρόλο ενός διευθυντή γυμνασίου ο οποίος συνδέεται και πάλι με τους παλιούς του συμμαθητές με τους οποίους έπαιζε σε ομάδα μπάσκετ.

Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και στις 10 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν οι παραστάσεις. Εντωμεταξύ το όνομα του ηθοποιού ακούγεται πολύ έντονα για το ρόλο του γιου του Jr Ewing στη συνέχεια του Ντάλας.

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ...

ΤΑ 10 ΠΙΟ ''ΑΚΡΙΒΑ'' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ

1. Bugatti Veyron $1,700,000.

Bugatti Veyron: Most Expensive Car in The World

2. Lamborghini Reventon $1,600,000.


Lamborghini Reventon side view

3. McLaren F1 $970,000.

McLaren F1 Orange with doors open

4. Ferrari Enzo $670,000.

Ferrari Enzo track run front view

5. Pagani Zonda C12 F $667,321.

Pagani Zonda C12 F: 2nd Most Expensive Car in the World

6. SSC Ultimate Aero $654,400.

SSC Ultimate Aero 3rd most expensive car in the world

7. Saleen S7 Twin Turbo $555,000.

Saleen S7 Twin Turbo white

8. Koenigsegg CCX $545,568.

Koenigsegg CCX side view

9. Mercedes Benz SLR McLaren Roadster $495,000.

Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster side front view

10. Porsche Carrera GT $440,000.

Porsche Carrera GT

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΝΗΣΙ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Με 500.000 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας νησί. Όχι ακριβώς στο Αιγαίο ή το Ιόνιο αλλά κάπου μακριά.

Για την ακρίβεια στις ακτές της Τασμανίας, στη νότια Αυστραλία.




Εκεί, λοιπόν υπάρχουν 334 μικρά ακατοίκητα νησιά αλλά μόνο 12 απ' αυτά έχουν ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας και κάποια απ' αυτά όπως το Κιγκ Τζορτζ και το Πίκνεκ Άϊλαντ, βγήκαν στο σφυρί.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ''ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ''

Οι πρόγονοι του ανθρώπου και οι Νεάντερταλ είχαν πολύ έντονη σεξουαλική ζωή

Οι πρόγονοι του ανθρώπου, καθώς και οι Νεάντερταλ, ήσαν κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο σεξουαλικά «δραστήριοι» σε σχέση με τους σημερινούς ανθρώπους, έχοντας μια πληθώρα ερωτικών συντρόφων, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις από βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι βασίστηκαν στη συγκριτική μελέτη του μήκους των δακτύλων των απολιθωμάτων, καθώς αυτό θεωρείται ενδεικτικό για το επίπεδο των ανδρικών ορμονών, ιδίως της τεστοστερόνης.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, υπό την Έμα Νέλσον της σχολής αρχαιολογίας, που δημοσίευσαν τη σχετική εργασία στο περιοδικό βιολογίας “Proceedings of Royal Society B” της Βασιλικής Εταιρίας επιστημών της Βρετανίας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», συμπέραναν ότι οι Νεάντερταλ και οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου (homo sapiens) εμφανίζουν ενδείξεις σεξουαλικής…ακολασίας, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί κανείς να πιστέψει τη «γλώσσα» των δακτύλων.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Oι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής:

Αναλυτικά οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής:

ΑΓΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 6/11 17:15 Nova Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 6/11 17:15 NET Μάνταλος (Αθηνών)
Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 6/11 19:30 Nova Παμπορίδης (Κιλκίς)
Ολυμπακός-Πανιώνιος 6/11 19:30 NET Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Άρης-Λάρισα 8/11 17:15 Nova Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Καβάλα-ΠΑΟΚ 8/11 17:15 Nova Παππάς (Αθηνών)
Ατρόμητος Αθ.-Παναθηναϊκός 8/11 19:30 Nova Σπάθας (Πειραιά)
ΑΕΚ-Εργοτέλης 8/11 19:30 Nova Μήτσιος (Ηπείρου)

Catrinel Menghia SEXY


Catrinel Menghia
Ανέβηκε απÏ� men24greece. - ΠερισσÏ�τερα βίντεο με lifestyle και μÏ�δα.

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας):
Μαραμάς, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος, Φούφουλας, Ουρόσεβιτς, Κάμπας, Παραράς, Κρητικός, Κατεμής, Νικολόπουλος, Δημήτρης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Νικοπολίδης, Μοντέστο, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Χολέμπας, Μήτρογλου, Ρόμενταλ, Νέμεθ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης

Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Α. Παπαδόπουλος ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχή παιχνίδια.

Ανεργία: Νέα αύξηση τον Οκτώβριο

Με βάση τα στοιχεία που τηρούνται στα Επαρχιακά Γραφεία Εργασίας, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στο τέλος Οκτωβρίου 2010, ανήλθε στα 20.846 πρόσωπα. Με βάση τα στοιχεία διορθωμένα για εποχικές διακυμάνσεις που δείχνουν την τάση της ανεργίας, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Οκτώβριο 2010 σημείωσε αύξηση 3,4% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα και έφτασε τα 24.411 πρόσωπα.

Σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2009 σημειώθηκε αύξηση 3.583 προσώπων ή 20,8% που αποδίδεται κυρίως στους τομείς του εμπορίου (αύξηση 831 ανέργων), της μεταποίησης (αύξηση 448), των κατασκευών (αύξηση 423), των ξενοδοχείων και εστιατορίων (αύξηση 379), των άλλων δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών (αύξηση 211), της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (αύξηση 196), καθώς επίσης και στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας όπου σημειώθηκε αύξηση 838 ανέργων.

sigmalive

Όταν η πρώην αποφασίζει να τηλεφωνήσει...

Σας πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσετε και να που επιτέλους τα καταφέρατε! Αποφασίσατε να κοιτάξετε μπροστά , βρήκατε ξανά τους φίλους και τις παρέες σας , αρχίσατε να βγαίνετε και να περνάτε καλά ώσπου τελικά γνωρίσατε μια καινούργια κοπέλα. Και πάνω που η ζωή σας μπήκε σε ένα καινούργιο ρυθμό...μια φωνή από το παρελθόν έρχεται να ταράξει την ησυχία σας : η πρώην!

Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σας πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει μαζί σας θα σας θεωρούσε μάλλον ακατάλληλο γι αυτήν εκτός εάν σας είδε τυχαία να περπατάτε στο δρόμο αγκαλιά με την καινούργια σας αγαπημένη και να δείχνετε ευτυχισμένος! Ναι , μην παραξενεύεστε. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σας μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σας αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς! Ασχέτως αν σας παράτησε για κάποιον άλλο...αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το τηλεφώνημα!

Στο τηλεφώνημα αυτό , να είστε σίγουροι ότι θα σας πει ότι σας σκεφτότανε και ότι της λείψατε και είπε να πάρει έτσι να δει τι κάνετε! Παράλληλα, θα φροντίσει να σας πει ότι σε αυτή τη φάση ή είναι μόνη της γιατί ο τύπος για τον οποίο σας χώρισε (θυμάστε αποδείχτηκε σκάρτος ή αν δεν έχει χωρίσει μαζί τουλάχιστον θα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση της και μόνο εσείς μπορείτε να την καταλάβετε!

TA ΣΤΑΔΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ

Το στάδιο 1: Ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα: Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υποφέρουμε από χαμηλή αυτοπεποίθηση όταν κάποιος που αγαπάμε μας εγκαταλείψει.. Μην ξεχνάτε όμως ποτέ , ότι το ίδιο άτομο που σας εγκατέλειψε σας είχε ερωτευτεί στο παρελθόν. Οπότε ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
Η μόνη διαφορά με τον χωρισμό είναι ότι εσείς και το άλλο άτομο δεν θα είστε πια μαζί.Και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί άλλο άτομο να μοιραστείτε τη ζωή σας.Όσον αφορά τη ραγισμένη καρδιά σας, ο χρόνος που λεει το ρητό , είναι ο καλύτερος και ο πιο σίγουρος γιατρός.

Το στάδιο 2 : Αισθάνεστε τρωτοί: Ο καθένας μπορεί να σας εκμεταλλευθεί όταν αισθάνεστε τρωτοί. Πρέπει επομένως να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί μετά από ένα χωρισμό και να μην καταφεύγετε σε γρήγορες λύσεις ή αποτυχημένα ραντεβού με πρώην. Μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν και να σας οδηγήσουν σε ακόμα μια αδιέξοδη σχέση!

Στάδιο 3: Άρνηση: Σε αυτή τη φάση, πιθανώς να προσπαθήσετε μα επικοινωνήσετε με τον /την πρώην σας για να εξετάσετε εάν η σχέση τέλειωσε αληθινά, ή εάν υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα να σώσετε την σχέση σας. Προσοχή : όταν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλά.

Στάδιο 4: Συναισθήματα πικρίας : Η πικρία είναι φυσικό επακόλουθο ενός χωρισμού. Έστω και αν την αισθάνεστε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την εκφράσετε στον /στην πρώην σας αφού η σχέση έχει τυπικά τελειώσει και δεν υπάρχει κανένα νόημα. Με την έκφραση πικρίας , το μόνο πράγμα που θα καταφέρετε είναι να δείξετε στον / στην πρώην ότι απλά δεν μπορείτε να χειριστείτε την απόφαση του /της – τον χωρισμό! Αυτό θα σας κάνει να φανείτε τουλάχιστον ανώριμοι. Αντί για πικρία λοιπόν , προσπαθήστε να διοχετεύσετε τον θυμό και την στεναχώρια σας σε κάτι θετικό , κάνοντας κάτι που σας αρέσει και που σας ευχαριστεί.

Το στάδιο 5: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας: Μην προσπαθήστε να ανοικοδομήσετε το κατεστραμμένο εγώ σας βγαίνοντας ραντεβού και προσπαθώντας να δημιουργήσετε μια άλλη σχέση.Το μόνο που θα καταφέρετε είναι το ακριβώς αντίθετο.Θα δημιουργήσετε μεγαλύτερη ζημιά στον εαυτό σας και θα καταλήξετε πληγώσετε και το άλλο άτομο χωρίς ουσιαστικά να σας φταιει σε τίποτα. Μείνετε για λίγο καιρό μόνοι σας.Μην φοβάστε την μοναξιά! Χρησιμοποιείστε την για ν ανακαλύψετε ότι πιο σημαντικό έχετε: τον εαυτό σας!

Το στάδιο 6: Κοινωνικοποίηση: Συναντήστε νέους ανθρώπους. Χρησιμοποιείστε όλα τα μέσα που έχετε , τους φίλους σας , το ίντερνετ για να γνωρίσετε κόσμο , να βγείτε να διασκεδάσετε και να ανταλλάξετε απόψεις. Ισορροπείστε την ζωή σας μεταξύ φίλων και ενδιαφερόντων ούτως ώστε το πρόβλημα του χωρισμού να μην σας απασχολεί τόσο πολύ και σταδιακά να εκμηδενιστεί.

Στάδιο 7: Έρωτας: Τελικά, με το πέρασμα του χρόνου, θα ερωτευτείτε πάλι. Σιγουρευτείτε πρώτα όμως για το άλλο άτομο πριν αφεθείτε να ερωτευτείτε ξανά. και να πάρετε το χρόνο σας για να αφεθείτε! Το καλύτερο φάρμακο για τις πληγές είναι ένας καινούργιος έρωτας. Απολαύστε τον χωρίς τα βάρη που σας άφησε η προηγούμενη σχέση.

Το στάδιο 8: Μην παρασύρεστε : Ακόμα και αν ξαναερωτευτείτε ποτέ μην ξεχνάτε τα μαθήματα που πήρατε από τον χωρισμό. Διατηρήστε τις ισορροπίες και να είσαστε πάντα προετοιμασμένοι και για το χειρότερο. Μην κάνετε το άλλο άτομο το κέντρο της ζωής σας γιατί δυστυχώς αν κάτι δεν πάει καλά....θα βρεθείτε πάλι στο πρώτο στάδιο.

Το NATO ακυρώνει συναυλία των Arcade Fire.

Οι Arcade Fire αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την επερχόμενη συναυλία τους στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 18 Νοεμβρίου.

Οι αρχές τις πόλης θεώρησαν ότι είναι καλύτερο για την διατήρηση της ασφάλειας όλων, να ακυρωθεί η συναυλία της μπάντας με το επιχείρημα ότι την ίδια περίοδο θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην πόλη (19-20 Νοεμβρίου).

«Νιώθουμε απογοητευμένοι, που αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε λόγω των συνθηκών τη συναυλία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα.

Υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε το συνομότερο για ένα νέο live», δηλώνει ο manager των Fire, Scott Rodger.

avopolis

ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

Η λιθόσφαιρα - το εξωτερικό τμήμα της Γης - χωρίζεται σε μικρό αριθμό πλακών που 'επιπλέουν' και κινούνται ανεξάρτητα η μία με την άλλη πάνω στο μανδύα της Γης.

Το μεγαλύτερο μέρος της σεισμικής δραστηριότητας της Γης συμβαίνει στα όρια αυτών των πλακών. Τώρα, η επιφάνεια της Γης συντίθεται από δώδεκα περίπου μεγάλες πλάκες και αρκετές μικρότερες.


Μέσα στα όρια κάθε πλάκας, οι βράχοι του γήινου φλοιού κινούνται ως ενιαίο άκαμπτο σώμα με μικρή κάμψη και λίγες ηφαιστειακές ή σεισμικές εκδηλώσεις. Τα όρια των πλακών καθορίζονται από στενές ζώνες, πάνω στις οποίες εκδηλώνεται το 80% της ηφαιστειακής και σεισμικής δραστηριότητας.


Κάθε πλάκα είναι φτιαγμένη από ένα συμπαγή μανδύα βράχων και κρυστάλλων που ονομάζεται λιθόσφαιρα, για να διακρίνεται από τη βαθύτερη ασθενόσφαιρα, στην οποία οι βράχοι βρίσκονται σε μεγαλύτερη θερμοκρασία και έτσι υφίστανται πλαστική παραμόρφωση, όταν υπόκεινται σε τεκτονικές πιέσεις. Οι κινήσεις του μανδύα προκύπτουν από την ανάγκη να μεταφερθεί στην επιφάνεια της Γης η θερμοκρασία που παράγεται εξαιτίας της ραδιενεργού αποσύνθεσης. Για αυτό άλλωστε τα πρότυπα μεταγωγής της ενέργειας ποικίλουν ανάλογα με το χρόνο. Αυτό φαίνεται ενίοτε από τις αλλαγές στα όρια των πλακών.

Πηγή: New Scientist "Unknown Earth: Our planet's seven biggest mysteries"


«Χωριό του Αϊ-Βασίλη»στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο, ένα «Χωριό του Αϊ-Βασίλη» με διακριτικό τίτλο «Christmas Magic City», που διοργανώνουν από κοινού η Helexpo και η Attract Productions.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η είσοδος στο «Christmas Magic City» θα γίνεται από τις πύλες της Helexpo, στην πλατεία της ΧΑΝΘ και το Σιντριβάνι, με εισιτήριο 2,5 ευρώ, το οποίο πιθανότατα θα είναι ανταποδοτικό, θα αντιπροσωπεύει δηλαδή κάποια δράση ή κάποιο παιχνίδι. Το κύριο κομμάτι του Πάρκου θα στεγαστεί στα Περίπτερα 14 και 15, αλλά πολλά από τα καταστήματα θα βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο από τις πύλες και μέχρι τα περίπτερα. Το «Christmas Magic City» θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις ενότητες:

Πρώτον, CM Show, με συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δεύτερον, CM Market, με οικίσκους πώλησης και έμφαση στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Τρίτον, CM Kinderland, με διαδραστικά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Τέταρτον, CM Fun Park, με παγοδρόμιο, carousel, τρενάκι και πίστες αναρρίχησης.

Έζησε 28 χρόνια με chopstick στο στομάχι του!

Ο άντρας, με το όνομα Zhang, είχε ζήσει δεκαετίες με το ξυλάκι στο στομάχι του, καθώς δεν του είχε προκαλέσει ιδιαιτέρα προβλήματα στην υγεία του.

Ο Zhang, πίστευε μάλιστα, ότι είχε χωνέψει τελείως το ξυλάκι, μέχρι τη στιγμή που εμφάνισε στομαχικά προβλήματα και αναγκάστηκε να επισκεφτεί έναν γαστρεντερολόγο.

Οι γιατροί, ανακάλυψαν τα υπολείμματα από το chopstick, και το αφαίρεσαν με μια μικρή τομή στο στομάχι του.

Δώσε μου τα λεφτά αλλιώς θα σε κολλήσω ΑIDS!

Πάγωσε ο υπάλληλος του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν από τις 8 σήμερα το πρωί όταν ένας νεαρός εισέβαλε στο ξενοδοχείο με μία σύριγγα στο χέρι και του είπε " Αυτό είναι το όπλο μου! Αν δεν μου δώσεις τα λεφτά θα την καρφώσω στο χέρι σου και θα κολλήσεις AIDS"!

Φυσικά ο υπάλληλος έδωσε χωρίς άλλη κουβέντα στο ληστή ότι χρήματα είχε στο ταμείο! Εκείνος τα πήρε και εξαφανίστηκε.

tlife

Εγκλημα-σοκ στη Ρόδο


Τον πατέρα του δολοφόνησε 51χρονος Ροδίτης, ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σήμερα το πρωί, κατόπιν διαπληκτισμού, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 79χρονο πατέρα του, στο σπίτι όπου διέμεναν και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου έκανε γνωστό το τραγικό περιστατικό.