Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Όταν η πρώην αποφασίζει να τηλεφωνήσει...

Σας πήρε αρκετό χρόνο για να την ξεπεράσετε και να που επιτέλους τα καταφέρατε! Αποφασίσατε να κοιτάξετε μπροστά , βρήκατε ξανά τους φίλους και τις παρέες σας , αρχίσατε να βγαίνετε και να περνάτε καλά ώσπου τελικά γνωρίσατε μια καινούργια κοπέλα. Και πάνω που η ζωή σας μπήκε σε ένα καινούργιο ρυθμό...μια φωνή από το παρελθόν έρχεται να ταράξει την ησυχία σας : η πρώην!

Κάτω από κανονικές συνθήκες μια «πρώην» δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να σας πάρει τηλέφωνο μιας και αφού αποφάσισε να χωρίσει μαζί σας θα σας θεωρούσε μάλλον ακατάλληλο γι αυτήν εκτός εάν σας είδε τυχαία να περπατάτε στο δρόμο αγκαλιά με την καινούργια σας αγαπημένη και να δείχνετε ευτυχισμένος! Ναι , μην παραξενεύεστε. Μια γυναίκα σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι ο άντρας που αυτή απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος χωρίς τη θεία παρουσία της. Σίγουρα , δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να σας μιλήσει μπροστά στην νυν κοπέλα σας αλλά δεν θα έχανε την ευκαιρία , ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρετε καθόλου , να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σας μέσω ενός απλού τηλεφωνήματος εκ του ασφαλούς! Ασχέτως αν σας παράτησε για κάποιον άλλο...αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το τηλεφώνημα!

Στο τηλεφώνημα αυτό , να είστε σίγουροι ότι θα σας πει ότι σας σκεφτότανε και ότι της λείψατε και είπε να πάρει έτσι να δει τι κάνετε! Παράλληλα, θα φροντίσει να σας πει ότι σε αυτή τη φάση ή είναι μόνη της γιατί ο τύπος για τον οποίο σας χώρισε (θυμάστε αποδείχτηκε σκάρτος ή αν δεν έχει χωρίσει μαζί τουλάχιστον θα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση της και μόνο εσείς μπορείτε να την καταλάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου