Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Παραλίγο να γεννήσει στη συναυλία των AC/DC

Στο δεύτερο κουπλέ του τραγουδιού Thunderstruck ένιωσε την πρώτη της σύσπαση… Η μέλλουσα μαμά Samantha Williamson βρισκόταν στο στάδιο Etihad της Mελβούρνης και παρακολουθούσε τη συναυλία των AC/DC, όταν κατάλαβε ότι θα γεννούσε πολύ, πολύ σύντομα.

Ωστόσο η Williamson ήταν αποφασισμένη να απολαύσει το αγαπημένο της συγκρότημα, ακόμα και αν το πρώτο της παιδί θα ερχόταν σύντομα στον κόσμο.

Οι συσπάσεις διήρκησαν 3 ώρες, μέχρι να αποφασίσει η νεαρή μητέρα να αφήσει τη συναυλία και
κατευθυνθεί προς το νοσοκομείο.

Το μωρό της, ένα αγοράκι, γεννήθηκε υγιέστατο και, όπως είπε η ευτυχισμένη μαμά, θα το βγάλει Angus, όπως ονομάζεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος.

zougla

Μουσλίμοβιτς: Το ματς της 30ετίας για τον ΠΑΟΚ!

Ως "ματς της τριακονταετίας" για τον ΠΑΟΚ χαρκατήρισε το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό ο Ζλάτον Μουσλίμοβιτς, σε δηλώσεις του "Sport 193FM". Kαι τούτο διότι, όπως είναι εύλογο, σε περίπτωση νίκης ο "Δικέφαλος" θα μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι η διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό έχει μειωθεί πλέον στους πέντε βαθμούς πριν από το ντέρμπι της Κυριακής σημείωσε:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια. Πλέον όλα είναι ανοιχτά αλλά και τα χέρια μας. Όλα εξαρτώνται από μας. Θα πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε πραγματικά χωρίς να υπάρχουν δικαιολογίες. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον πρώτο στην βαθμολογία και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω θα πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδο και όχι να το λέμε απλώς στα λόγια μας».

Για τον ίδιο και την επιθυμία του να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τόνισε:

«Σίγουρα θα προσπαθήσω να σκοράρω και το θέλω και θα με κάνει και ακόμα πιο χαρούμενο. Όπως και να έχει όμως εκείνο που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το ντέρμπι όπως και σε κάθε παιχνίδι και όχι αν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα σκοράρει. Έτσι σκέφτομαι εγώ».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του δήλωσε:

«Νιώθω ολοένα και καλύτερα μετά την επιστροφή μου από εβδομάδα σε εβδομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι και από προπόνηση σε προπόνηση».

Για την νίκη επί του ΠΑΣ είπε:

«Θεωρώ ότι κάναμε ίσως την πιο σημαντική νίκη από τότε που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι όπου ξέραμε την σημασία του και πριν από την σέντρα του. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα αναπτύσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με τον καθένα που παίζει να δίνει το 100% και όλοι μας να είμαστε πεινασμένοι για την κατάκτηση της νίκης κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το κατά πόσο είχε αποτελέσει οδηγό η ήττα στο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online σχολίασε:

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου το είχαμε αφήσει πίσω μας και βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας συγκεντρωμένοι. Βαριές ήττες συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μαθαίνεις από αυτές όπως συνέβη και με μας και αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα και αν χρειάστηκε να παίξουμε και πάλι με 10 παίκτες για να φθάσουμε στην νίκη».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Θα ήταν λίγο να πω το οτιδήποτε. Αυτό γιατί γνωρίζουν καλύτερα από μένα το τι θα πρέπει να κάνουνε. Το μόνο που έχω να τους πω είναι να κάνουνε για ακόμη μια φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά τους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξάλλου ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό μας με μας να είμαστε αυτοί που θα πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι"».

protothema

Ο Σουμάχερ μιλά για την επιστροφή του!


Ξέρεις ότι γεννάς συναισθήματα πάθους, αγάπη και μίσος;
Μίκαελ Σουμάχερ: Είναι φυσιολογικό όταν ασχολείσαι τόσα χρόνια μ’ ένα αντικείμενο να υπάρχουν άνθρωποι που σε εκτιμούν περισσότερο από κάποιους άλλους. Όμως για να κατορθώσω να έχω τόσο μεγάλη διάρκεια στην καριέρα μου υπήρξαν στιγμές που θωράκισα τον εαυτό μου. Ίσως χρειαστεί να κάνω το ίδιο και τώρα.

Τελευταία δίνεις την εντύπωση ότι νοιάζεσαι περισσότερο για την γνώμη των άλλων…

Μ.Σ.: Ας δούμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά. Πήρα μια ξαφνική απόφαση να επιστρέψω οπότε όλοι θα πρέπει να με συνηθίσουν ξανά σε ρόλο οδηγού, ακόμη κι εγώ πρέπει να συνηθίσω στην ιδέα.

Πριν δυο βδομάδες στη Βαλένθια οδηγώντας για πρώτη φορά είπες ότι αισθάνεσαι όπως ένα παιδί με το νέο του παιχνίδι. Ακόμη ισχύει αυτό;

Μ.Σ.: Ναι. Το να οδηγήσω ένα τέτοιο μονοθέσιο μου επανέφερε ένα σπουδαίο συναίσθημα απ’ τα παλιά που γνωρίζω τόσο καλά. Δε συγκρίνεται με τίποτα. Λατρεύω αυτή την αίσθηση, πάντα την λάτρευα. Απλά οι μπαταρίες μου είχαν αδειάσει στο τέλος του 2006 γι’ αυτό αποσύρθηκα. Τώρα όμως είναι ξανά γεμάτες!


Μέχρι τώρα προγραμμάτιζες την καριέρα σου και πρόσεχες την εικόνα σου πάρα πολύ. Μπορεί αυτό να αλλάξει φέτος;

Μ.Σ.: Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Έχω πίστη στη νέα μου ομάδα και θέλω να αντιμετωπίσω τη νέα πρόκληση. Λατρεύω τον ανταγωνισμό και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία στην πίστα.


Είχες πάντα την ικανότητα να αξιολογείς σωστά την δυναμική του μονοθεσίου που οδηγούσες. Ποια
η γνώμη σου για την MGP W01;

Μ.Σ.: Είμαι πλήρως πεπεισμένος ότι έχουμε ένα μονοθέσιο ικανό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Που ακριβώς στεκόμαστε απέναντι στον ανταγωνισμό είναι δύσκολο να πω. Επιπλέον δεν έχω την αίσθηση του περσινού μονοθεσίου…


Ποιο είναι το πρόγραμμά σου στις 24 μέρες που απομένουν μέχρι την πρεμιέρα;

Μ.Σ.: Θα επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων νεότητας που έχει το μονοθέσιο θα βελτιώσουμε την απόδοση και θα σιγουρευτούμε για την αξιοπιστία. Μετά θα δούμε τι θα γίνει στο Μπαχρέιν

Τζέσι Χάι





Κόλιν Πάρκερ





Κριστίν Μεντόσα







Τζέσικα Μπουρσιάγα










Ντόρα Κέρτσεν








Charlotte girls





Μίνα Μόργκαν