Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Λιόν-Ρ.Μαδρίτης και Μίλαν-Μ.Γιουνάιτεντ στην πρώτη μέρα της φάσης των «16»

Με τους πρώτη τετράδα αγώνων για την φάση των «16», συνεχίζεται το επόμενο διήμερο το Champions League.

Την Τρίτη, η Λιόν θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης και οι «λιονέ» θα επιδιώξουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει την δυνατότητα να ελπίζουν σε πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Από την πλευρά τους, οι «μερένχες» που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο στην Primera Division, θα παίξουν στο «Ζερλάν» επιδιώκοντας να σκοράρουν έτσι ώστε να απλοποιήσουν την υπόθεση πρόκριση.

Παράλληλα, η Μίλαν θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα από τα πιό αμφίρροπα «ζευγάρια» της φάσης. Οι Ιταλοί βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση, όμως οι «μπέμπηδες» θα παραταχθούν στο Μιλάνο με στόχο να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

Πρόσωπο της βραδιάς θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γιουνάιτεντ και τώρα αγωνίζεται ως δανεικός από τους ΛΑ Γκάλαξι, στην Μίλαν.

Όσον αφορά στις αναμετρήσεις της Τετάρτης, η Μπάγερν Μονάχου που δείχνει σαφή σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, είναι το φαβορί υποδεχόμενη την Φιορεντίνα που παρουσιάζει αρνητική εικόνα το τελευταίο διάστημα και θα αγωνιστεί χωρίς τον Αντριαν Μούτου.

Η Πόρτο που θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ, διατηρεί ελαφρό προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας και καλής αμυντικής λειτουργίας απέναντι στους ασταθείς «κανονιέρηδες», που είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου (21:45)
Μίλαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (21:45)
Μπάγερν-Φιορεντίνα
Πόρτο-Αρσεναλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου