Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μπαράζ ληστειών στη Θεσσαλονίκη

Αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή (ΑΤΜ) προσπάθησαν να κλέψουν τα ξημερώματα τέσσερις άγνωστοι, στην οδό Θεσσαλονίκης, στην Περαία. Οι ύποπτοι, που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που τους καταδίωξαν. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα που επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν οι δράστες. Τα τρία άτομα που διέφυγαν αναζητούνται από την αστυνομία.

Στο μεταξύ τρία κρούσματα ληστειών σημειώθηκαν σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Χθες το βράδυ, στον Εύοσμο, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων απέσπασαν 150 ευρώ από τον ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών. Λίγο αργότερα στην οδό Δελφών δύο άτομα με την απειλή όπλου και με τη χρήση σωματικής βίας οδήγησαν 52χρονο στο σπίτι του, όπου τον φίμωσαν, τον έδεσαν και του απέσπασαν 1.500 ευρώ και κοσμήματα. Στις Συκιές, τέλος, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ανασφάλιστη οικία και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό από 80χρονη γυναίκα.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει ότι έχει ενημερώσει τον κόσμο προκειμένου να ασφαλίζει τις εισόδους των σπιτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου