Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Οι Έλληνες 6οι χειρότεροι ερωτικοί σύντροφοι στον κόσμο. Οι γυναίκες τους θεωρούν γλυκανάλατους - 1οι οι Γερμανοί - καλύτεροι οι Ισπανοί

Οι Γερμανοί είναι, επισήμως, οι χειρότεροι εραστές παγκοσμίως, ενώ δεύτεροι στη λίστα έρχονται οι «τεμπέληδες» Άγγλοι. Καλύτεροι όλων θεωρούνται οι Ισπανοί, ενώ οι Έλληνες θεωρούνται αρκετά «γλυκανάλατοι» στις ερωτικές τους επαφές.
Με βάση τα αποτελέσματα ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε από το παγκοσμίου βεληνεκούς, ερευνητικό site www.OnePoll.com, μεταξύ 15.000 γυναικών από 20 χώρες ...
οι Γερμανοί, θεωρούνται κάπως .. «δύσοσμοι», οι Άγγλοι, που ακολουθούν στην κατάταξη, αφήνουν τις συντρόφους τους να κάνουν την περισσότερη δουλειά και οι τρίτοι στη λίστα, Σουηδοί, θεωρούνται ιδιαιτέρως «βιαστικοί» (όχι με την καλή έννοια!).
Οι Ισπανοί αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι, ενώ ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί.
Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, οι γυναίκες που συμμετείχαν, καλούνταν να βαθμολογήσουν ερωτικούς συντρόφους ανάλογα με την εθνικότητά τους, δικαιολογώντας ταυτόχρονα την κρίση τους.
Οι Ολλανδοί φαίνεται πως είναι λίγο «άγριοι», ενώ οι Αμερικανοί κατηγορούνται ότι έχουν πολύ κυριαρχικές τάσεις στην κρεβατοκάμαρα (και όχι μόνο…).
Οι Έλληνες θεωρούνται κάπως, «σαχλο -συναισθηματικοί», ενώ οι Σκωτσέζοι κατηγορούνται ότι κάνουν πολλή φασαρία, οι Τούρκοι ότι παραείναι γλυκείς και οι Ουαλοί, ιδιαίτερα «εγωιστές».
Οι Ρώσοι, επάξια, πήραν τη δέκατη και τελευταία θέση στη λίστα, καθώς θεωρούνται αρκετά, έως πολύ, τριχωτοί για τα γούστα της μέσης γυναίκας.

Οι χειρότεροι :
Γερμανοί (δύσοσμοι)
Άγγλοι (τεμπέληδες)
Σουηδοί (βιαστικοί)
Ολλανδοί (πολύ επιβλητικοί)
Αμερικανοί (βίαιοι)
Έλληνες (γλυκανάλατοι)
Ουαλοί (εγωιστές)
Σκωτσέζοι (θορυβώδεις)
Τούρκοι (πολύ γλυκούληδες)
Ρώσοι (τριχωτοί)

Και οι καλύτεροι :
Ισπανοί
Βραζιλιάνοι
Ιταλοί
Γάλλοι
Ιρλανδοί
Νότιο – Αφρικανοί
Αυστραλοί
Από τη Ν. Ζηλανδία
Δανοί
Καναδέζοι

seleo.gr

Διακοπή Κυκλοφορίας λόγω κινητοποιήσεων αγροτών

Διακοπή Κυκλοφορίας λόγω κινητοποιήσεων αγροτών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πράσινα Φανάρια Επ. Ο. Θεσ/νίκης- Μηχανιώνας. Αποκλεισμός.Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

ΚΑΒΑΛΑΣ

191ο χλμ Α/Κ Χρυσούπολης (Επί της Εγνατίας οδού). Αποκλεισμός. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους.
Α.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

5ο χλμ Ε.Ο. Ορμενίου-Αλεξανδρούπολης. Αποκλεισμός


ΚΙΛΚΙΣ

Συνοριακός Σταθμός Δοϊράνης. Αποκλεισμός

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

51ο χλμ Ε.Ο. Θεσ/νικης Ν.Μουδανίων (κόμβος Τριγλίας). Αποκλεισμός.Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

ΣΕΡΡΩΝ

Εγνατίας-Θεσ/νίκη - Καβάλας στο 100ο χλμ. Αποκλεισμός Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα. Αποκλεισμός μόνο για Ι.Χ.Φ. αυτ/τα. Ελεύθερη διέλευση μόνο για Ι.Χ.Ε. και Λεωφορεία.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού (Κόμβος Βογατσικού), Νέα και Παλαιά Εθνική Οδός Καστοριάς-Κοζάνης. Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα από ώρα 11-12, 15-16, 17.30-18.30 της 30-01-2010.

ΛΑΡΙΣΑΣ

Α/Κ Νίκαιας 346,3 χλμ Π.Α.Θ.Ε. - Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Α/Κ Μικροθηβών 296 Χ/Θ Π.Α.Θ.Ε.. Αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία διεξάγεται απο παρακαπτήριες οδούς.


ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Στο 70ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Αερογέφυρα Ριτσώνας). Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 21-01-2010 και ώρα 18.55. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Στο 90ο χλμ της Π.Α.Θ.Ε. (Ρεύμα προς Αθήνα). Αποκλεισμός στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία διεξάγεται απο παρακαπτήριες οδούς.
Στο 110ο χλμ της Π.Α.Θ.Ε. (Κάστρο). Αποκλεισμός και των παρακαμπτήριων οδών. Διακοπή κυκλοφορίας
Στο 70ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Ρεύμα προς Αθήνα). . Αποκλεισμός της Ε.Ο. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Στο 210ο χλμ Π.Α.Θ.Ε. (Θέση Ρούμελη) Αλαμάνα. Αποκλεισμός της Ε.Ο. από 15-01-2010 και ώρα 13.15΄. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παράπλευρο της Ε.Ο.
Στο 146,5ο χλμ της ΠΑΘΕ στις Λιβανάτες, (Ρεύμα προς Αθήνα). Αποκλεισμός.Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

seleo.gr

Luciele di Camargo: H sexy συντροφος του Denilson






PREMIER LEAGUE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Μπέρμιγχαμ - Τότεναμ 1-1 (91' Ρίντγουελ / 69' Ντεφόε)
Φούλαμ - Άστον Βίλα 0-2 (40' και 44' Αγκμπονλαχόρ)
Χαλ - Γουλβς 2-2 (11' Φένεγκοορ οφ Χέσελινκ, 52' πέν. Χαντ / 49' αυτ. Γκάρντνερ, 67' Τζάρβις)
Λίβερπουλ - Μπόλτον 2-0 (37' Κάιτ, 70' αυτ. Κέβιν Ντέιβις)
Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν 0-0
Γουΐγκαν - Έβερτον 0-1 (84' Τιμ Κάχιλ)
Μπέρνλι - Τσέλσι 1-2 (50' Φλέτσερ / 27' Ανελκά, 82' Τέρι)

Κυριακή
Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτσμουθ (15:30)
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα
Σάντερλαντ - Στόουκ (22:00)

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 54 (23)
2. Μάν. Γιουνάιτεντ 50 (23)
3. Άρσεναλ 49 (23)
4. Τότεναμ 42 (24)
5. Λίβερπουλ 41 (24)
6. Άστον Βίλα 40 (23)
7. Μάν. Σίτι 38 (21)
8. Μπέρμιγχαμ 34 (23)
9. Έβερτον 33 (23)
10. Φούλαμ 27 (22)
11. Μπλάκμπερν 28 (24)
12. Στόουκ 25 (21)
13. Σάντερλαντ 23 (22)
14. Γουΐγκαν 22 (22)
15. Μπόλτον 21 (22)
16. Γουλβς 21 (23)
17. Γουέστ Χαμ 21 (23)
18. Μπέρνλι 20 (23)
19. Χαλ 20 (23)
20. Πόρτσμουθ 15 (21)

SKIN ART VIDEO FROM SUPER BOWL

Ανάκληση μοντέλων Peugeot και Citroen C1


Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία PSA ανακοίνωσε με τη σειρά της την ανάκληση δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων Peugeot 107 και Citroen C1, τα οποία παρήχθησαν σε ένα εργοστάσιο κοινό με την Toyota, την ιαπωνική εταιρία που ανακαλεί εκατομμύρια οχήματα εξαιτίας ενός προβλήματος στο πεντάλ του γκαζιού.

«Η PSA θα πραγματοποιήσει προληπτικά μία εκστρατεία ανάκλησης των οχημάτων αυτών, στις εκδόσεις που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα στο πεντάλ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος το γαλλικού ομίλου.

Η ανάκληση αφορά τα Peugeot 107 και Citroen C1 που παρήχθησαν ανάμεσα στο Φεβρουάριο του 2005 και τον Αύγουστο του 2009 στο εργοστάσιο του Κολίν, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, δηλαδή το «10% του στόλου των κινούμενων C1 και 107, ήτοι τουλάχιστον 100.000 αυτοκίνητα» στην Ευρώπη.

Περίπου 220.000 Peugeot και Citroen βγαίνουν κάθε χρόνο από το εργοστάσιο το οποίο λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 2005, αλλά [η ανάκληση] «αφορά μόνο ένα μέρος της παραγωγής», εξήγησε.

Οι δύο ασπίδες της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας συναρμολογούνται στις γραμμές συναρμολόγησης της Toyota, η οποία παράγει στο Κολίν το μικρό Aygo. Το μοντέλο αυτό είναι ένα από τα οκτώ τα οποία η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να ανακαλέσει στην Ευρώπη για ένα ελάττωμα στο πεντάλ του γκαζιού.

Σχεδόν το σύνολο των εξαρτημάτων των τριών μοντέλων ειναι τα ίδια, κάτι που εξηγεί γιατί η PSA είναι αναγκασμένη να ανακαλέσει επίσης τα αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θα «εξετάσει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες με την Toyota τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί αυτή η εκστρατεία» ανάκλησης.

Ισχυρές χιονοπτώσεις στη βόρεια Γερμανία


Νέες ισχυρές χιονοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσουν προσωρινά κύριοι δρόμοι και σιδηροδρομικές γραμμές στη βόρεια Γερμανία σήμερα, ενώ η εταιρία σιδηροδρόμων Deutsche Bahn χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους εκχιονιστήρες προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση.

Σε ολόκληρη τη χώρα, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία που αποδίδονται στο χιόνι και τον πάγο.

Στο υψηλότερο βουνό στο Μέλανα Δρυμό της νοτιοδυτικής Γερμανίας, το Φέλντμπεργκ, χιονοστιβάδα κάλυψε δύο σκιέρ, οι οποίοι ευτυχώς ανασύρθηκαν ζωντανοί από το χιόνι.

Οι μετεωρολόγοι ανέφεραν πως και άλλες χιονοπτώσεις προβλέπονται για την Τρίτη. «Δεν είχαμε τόσο εκτεταμένο χιόνι που να παραμένει τόσο πολύ χωρίς να λιώνει από το 1978-79», δήλωσε η Ντοροτέα Πέτσολντ, μετεωρολόγος στη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία DWD.

Το κρατίδιο του Μέκλενμπουργκ-Δυτική Πομερανία, στην ακτή της Βαλτικής, έχει καλυφθεί από το χιόνι από τα μέσα Δεκεμβρίου. Ήταν και πάλι μία από τις περιοχές που επηρεάστηκαν πιο πολύ όταν το φρέσκο χιόνι έφθασε τα 40 εκατοστά, με τους κύριους αυτοκινητόδρομους να κλείνουν εξαιτίας ατυχημάτων με αυτοκίνητα που γλιστρούσαν στο οδόστρωμα. Ακόμα και δύο εκχιονιστικά οχήματα εγκλωβίστηκαν.

Όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες στην πόλη-λιμάνι Ροστόκ σταμάτησαν τη λειτουργία τους ενώ οι δημοτικοί υπάλληλοι αγωνίζονταν να ξανανοίξουν τους δρόμους και η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, η Χάνσα Ροστόκ, ανέβαλε το παιχνίδι που επρόκειτο να δώσει σήμερα στο πλαίσιο των αγώνων της δεύτερης κατηγορίας.

«Το γήπεδο δεν παίζεται: είχαμε 30 εκατοστά φρέσκο χιόνι και η χιονοθύελλα δεν έχει κοπάσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος Κάρστεν Λέχμαν.

Στο Αμβούργο (βόρεια Γερμανία), υπολογίζεται πως 25.000 άνθρωποι αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το κρύο πηγαίνοντας για μία βόλτα στην παγωμένη λίμνη στο κέντρο της πόλης.

Στο δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η αστυνομία κατέγραψε 300 τροχαία που αποδίδονται στον πάγο και το χιόνι. Πολλοί αυτοκινητόδρομοι έκλεισαν για ατέλειωτες ώρες, ενώ γερανοί ρυμουλκούσαν τα αυτοκίνητα που έμειναν στο δρόμο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΣ..............

Η ζωή του David Beckham σε κόμικ

Το βιβλίο ονομάζεται Fame: David Beckham και θα αναφέρεται στη ζωή του ποδοσφαιριστή από τα νεανικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα κόμικ το οποίο θα μιλάει για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ακόμη και για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του. Για τα χρόνια του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη Ρεάλ, αλλά και την τωρινή του καριέρα στη Μίλαν και τις ΗΠΑ. Δεν θα παραλείπεται και η αναφορά στην… φωνή του, για την οποία έχει ακούσει πολλά πράγματα. Δεν θα είναι όμως όπως υπόσχονται οι δημιουργοί του ένα βιβλίο που θα τον ηρωοποιεί, αλλά θα αναφέρεται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα.

Αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον Ashley Cole

Αφαίρεση διπλώματος για τέσσερις μήνες ήταν η ποινή που επεβλήθη στον Ashley Cole. Ο άσσος της Chelsea οδηγώντας τη μαύρη Lamborghini Gallardo ξεπέρασε τα 100 mph σε μια ζώνη όπου το επιτρεπτό όριο είναι 50mph.

Όταν τον σταμάτησε η αστυνομία εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τον κυνηγούσαν παπαράτσι και προσπαθούσε να τους ξεφύγει. Στην εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα του επεβλήθη ποινή αφαίρεσης του διπλώματος για τέσσερις μήνες και 1000 λίρες πρόστιμο. Οι δικηγόροι του Ashley Cole κατέθεσαν αμέσως ένσταση, η οποία και αναμένεται να εκδικαστεί στο προσεχές διάστημα.

"Όχι" του ΠΑΟ για Ζιλμπέρτο

ελεαστική πρόταση από ιταλική ομάδα απέρριψε ο Παναθηναϊκός για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σύμφωνα με δημοσίεyματης εφημερίδας "Sportday", σύλλογος της Ιταλίας ήθελε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι «πράσινοι» αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν.

Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει ο Κώστας Αντωνίου το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σε συνεννόηση με τον Νικόλα Πατέρα συμφώνησαν να μην φύγει κανένας βασικός παίκτης με στόχο το πρωτάθλημα. Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είχε απαντήσει αρνητικά στο ενδιαφέρον της Σιένα για τον Λουκά Βύντρα, είχε απορρίψει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από την Μπέρμιγχαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και είπε «όχι» σε ιταλική ομάδα που κινήθηκε για τον Κώστα Κατσουράνη.

Ζιζέλ: "Γέννησα μέσα στη μπανιέρα"

Μιλώντας σε βραζιλιάνικο περιοδικό, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) αποκάλυψε πως ακριβώς έφτασε στον κόσμο ο γιος της, Μπέντζαμιν Μπράντι (Benjamin Brady).

Συγκεκριμένα, το 29χρονο τοπ μόντελ, είπε στο περιοδικό "Fantastico": "Γέννησα μέσα στη μπανιέρα", στο ρετιρέ όπου μένουν με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι (Tom Brady) στη Βοστόνη. Αρχικά, είχε ειπωθεί ότι ο μικρός Μπέντζαμιν γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο στην περιοχή της Βοστόνης.

Το περιοδικό επισκέφτηκε την Μπούντχεν -η οποία παρεμπιπτόντως επανήλθε στη γνωστή της φόρμα μόλις 6 εβδομάδες μετά την γέννα- κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που έκανε για μια βραζιλιάνικη σειρά ρούχων.

"Η Ζιζέλ αποπνέει απλότητα και πνευματικότητα, δείχνοντας ότι την ενδιαφέρει να ζει καλά, να είναι ευτυχισμένη και τώρα, να είναι μια τέλεια μαμά", σημειώνει το περιοδικό στην εισαγωγή της συνέντευξης.

Η Μπούντχεν παντρεύτηκε τον Μπράντι, 32 χρονών, με μια παραδοσιακή καθολική τελετή στην Σάντα Μόνικα στις 26 Φεβρουαρίου 2009. Δέκα μέρες μετά τη γέννησή του γιου τους, η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε το όνομά του στην ιστοσελίδα της: "Ζω μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου. Ο Μπέντζαμιν είναι μια ευλογία και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη", έγραφε τρυφερά.

"Η Warner σκότωσε τη γυναίκα μου", λέει ο άντρας της Μέρφι

Ο Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack) κατηγορεί τους διευθυντές των Warner Brothers Studios για τον θάνατο της γυναίκας τους, υποστηρίζοντας ότι απολύθηκε από την ταινία "Happy Feet 2".

Ο Βρετανός σεναριογράφος είπε ότι στελέχη της κινηματογραφικής εταιρείας είναι υπεύθυνα για τον ξαφνικό θάνατο της 32χρονης Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy), ετοιμάζοντας ταυτόχρονα μια αγωγή εναντίον τους. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τη μοιραία εκείνη καρδιακή προσβολή όταν την απέλυσαν από την κινηματογραφική συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων "Happy Feet".

Εκπρόσωπος Τύπου, όμως, των στούντιο χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Μόντζακ ως "κατακριτέους" και αρνήθηκε ότι υπήρχε καν, σχετικό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Οποιοσδήποτε ισχυρισμός σχετικά με το ότι η Warner Bros Pictures ήταν κατά κάποιον τρόπο υπεύθυνη για τον τραγικό θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι είναι αποδεδειγμένα λανθασμένος, κατακριτέος και δυσφημιστικός".

"Παρά τις ανακοινώσεις που υποστηρίζουν το αντίθετο, η Warner Bros Pictures και η κυρία Μέρφι ουδέποτε έκαναν κάποια συμφωνία για την ταινία 'happy Feet', και άρα δεν υπήρχε κάποιο συμβόλαιο που θα μπορούσε να σπάσει".

Ο Μόντζακ υποστήριξε ότι η εταιρεία είχε συμφωνήσει να την πληρώσει €8.000 την ημέρα για τουλάχιστον 5 μέρες δουλειάς, κατά την οποία θα έπρεπε να χαρίσει τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες του φιλμ με πρωταγωνιστές κάποιους πιγκουίνους.

Είπε ότι το στούντιο έκοψε τη Μέρφι, βασιζόμενο σε φήμες ότι είχε απολυθεί από το θρίλερ "The Caller" όπου πρωταγωνιστούσε, λόγω της δύσκολης συμπεριφοράς της στο πλατό. Οι παραγωγοί της συγκεκριμένης ταινίας, αντίθετα υποστηρίζουν ότι ο Μόντζακ εμφανίστηκε στα γυρίσματα που γινόταν στο Πουέρτο Ρίκο μεθυσμένος και χρειάστηκε να τον απομακρύνουν με τη βία.

Όμως, σε μια εκτεταμένη συνέντευξη στην ιστοσελίδας "The Daily Beast", ο συντετριμμένος χήρος κατηγόρησε τους ιθύνοντες του κινηματογραφικού κολοσσού για τον θάνατο της γυναίκας του μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. "Ήταν απαρηγόρητη", είπε ο Μόντζακ. "Η Warner Brothers βασίστηκε σε διαδόσεις και εικασίες σχετικά με το φιλμ στο Πουέρτο Ρίκο".

Σημειώνουμε επίσης ότι ο Ιατροδικαστής της Πολιτείας του Λος Άντζελες δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημα τα αποτελέσματα σχετικά με τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού, περιμένοντας τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, η Μέρφι έπασχε από συγγενές καρδιακό φύσημα, μια σχετικά κοινή ασθένεια της καρδιάς, που σήμαινε χονδρικά ότι η βαλβίδα δεν έκλεινε τελείως.

Η ηθοποιός είχε επίσης πρόσφατα καταπολεμήσει την ανορεξία, ενώ βρέθηκαν πάνω από 12 συνταγογραφημένα φάρμακα στο δωμάτιό της. Ο Μόντζακ, βέβαια, όπως και η μητέρα της Μέρφι, Σάρον (Sharon) αρνήθηκε ότι έπαιρνε ναρκωτικά.

"Όλο τον καιρό που τη γνώριζα, ποτέ, και επαναλαμβάνω ΠΟΤΕ, δεν πήρε ναρκωτικά. Ούτε μια γραμμή κοκαΐνης, ούτε ένα τσιγαριλίκι, τίποτα", είπε με έμφαση. "Ήταν πάντα αντίθετη στα ναρκωτικά. Οι σχετικές φήμες την είχαν κάνει να χάσει ρόλους, είμαι σίγουρος", πρόσθεσε.

Επίσης, ο Μοντζακ αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον ήθελαν να έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο της γυναίκας του. "Τα φιλμ της Μπρίτανι, είχαν κάνει σχεδόν €72.000.000 πριν ακόμη με γνωρίσει", είπε συγκεκριμένα. "Η καριέρα της όμως είχε τελειώσει πριν από αυτό. Είχε περάσει από τέσσερις ή πέντε αντζέντηδες μέχρι τη στιγμή που με γνώρισε και είχε κάνει πολλές μικροταινίες που βγήκαν κατ'ευθείαν στο βίντεο. Είχε πολύ καιρό να βγάλει καλά χρήματα και την εποχή που με γνώρισε, αγωνίζονταν οικονομικά, λόγω μιας σειράς ατυχών επενδύσεων. Είχε εμπιστευτεί ανθρώπους που δεν θα έπρεπε".

"Υπάρχουν άνθρωποι στο Χόλιγουντ που βγάζουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι νέους ηθοποιούς που γνωρίζουν απότομα την επιτυχία, βάζοντας τους να επενδύσουν σε πράγματα που δεν θα έπρεπε".

Σε διαθεσιμότητα γυναίκα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά»

Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας για «ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για αστυνομικό» .

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα γυναίκα Αστυνόμος Β’, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό (με ψευδώνυμο και ελεύθερη πρόσβαση), με φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν σε στάσεις, με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της.

Ληστεία, με τραυματία, τη νύχτα στο Σούνιο

Δραματικές στιγμές έζησαν πατέρας και γιος στα χέρια τριών ληστών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στο σπίτι τους, που βρίσκεται πάνω από αρτοποιείο ιδιοκτησίας τους, στο 61ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου, στο Λαύριο.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον αρτοποιό, έδεσαν τον ίδιο και το γιο του με καλώδια, πήραν από το σπίτι 3.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι παθόντες κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αναρχικοί "χτύπησαν" το γραφείο του Σημίτη :))))))))))))))))))))

Η αναρχική ομάδα «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση», που πρωτοεμφανίστηκε το 2006, ανέλαβε χθες το απόγευμα την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας.

Στο γραφείο του κ. Σημίτη, στον πέμπτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Ακαδημίας 35, στις 4.10 το απόγευμα, όταν έγινε η επίθεση, βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Οι άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα γραφεία δεν φυλάσσονται, ανέβηκαν μέχρι τον πέμπτο όροφο, όπου δίπλα από το γραφείο του τέως πρωθυπουργού βρίσκονται τα γραφεία του Ιδρύματος Σημίτη και τα γραφεία ενός δικηγόρου και τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου.

Από την έκρηξη ξέσπασε πυρκαγιά με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες η ξύλινη πόρτα. Εντρομοι οι δύο εργαζόμενοι βγήκαν στο μπαλκόνι. Αμέσως έφτασε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής και ύστερα από δέκα λεπτά οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να σβήσουν τη φωτιά που προκάλεσε υλικές ζημιές στην πόρτα των γραφείων και στους τοίχους τόσο του γραφείου όσο και του διαδρόμου. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους και μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος η πολυκατοικία εκκενώθηκε.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα βρήκαν τρία σκασμένα γκαζάκια (ένα μεγάλο των 450 γρ. και δύο μικρά των 190 γρ.), υπολείμματα από πλαστικό μπιτόνι όπου βρισκόταν το εύφλεκτο υγρό και κομμάτι από ύφασμα. Σύμφωνα δε με αυτόπτες μάρτυρες, τα γκαζάκια τοποθέτησαν δύο άτομα που όταν βγήκαν από την πολυκατοικία κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια.

Η ανάληψη ευθύνης έγινε από άγνωστο που τηλεφώνησε στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος το μόνο που είπε ήταν: «Εμείς χτυπήσαμε τον Σημίτη».

Η ομάδα «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» έκανε την εμφάνισή της το 2006 και στον παρελθόν είχε επιτεθεί με γκαζάκια και σε γραφεία του ΛΑΟΣ. Τελευταία επίθεσή της ήταν στις 18 Μαρτίου πέρσι στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη που βρίσκεται στη οδό Χαλκοκονδύλη 9.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΑΥΡΙΟ ΛΕΝΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΟΣΑΒΟΥΡΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

ΕΜΕΙΣ;;;;;;;

Stephanie Pratt