Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ζιζέλ: "Γέννησα μέσα στη μπανιέρα"

Μιλώντας σε βραζιλιάνικο περιοδικό, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) αποκάλυψε πως ακριβώς έφτασε στον κόσμο ο γιος της, Μπέντζαμιν Μπράντι (Benjamin Brady).

Συγκεκριμένα, το 29χρονο τοπ μόντελ, είπε στο περιοδικό "Fantastico": "Γέννησα μέσα στη μπανιέρα", στο ρετιρέ όπου μένουν με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι (Tom Brady) στη Βοστόνη. Αρχικά, είχε ειπωθεί ότι ο μικρός Μπέντζαμιν γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο στην περιοχή της Βοστόνης.

Το περιοδικό επισκέφτηκε την Μπούντχεν -η οποία παρεμπιπτόντως επανήλθε στη γνωστή της φόρμα μόλις 6 εβδομάδες μετά την γέννα- κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που έκανε για μια βραζιλιάνικη σειρά ρούχων.

"Η Ζιζέλ αποπνέει απλότητα και πνευματικότητα, δείχνοντας ότι την ενδιαφέρει να ζει καλά, να είναι ευτυχισμένη και τώρα, να είναι μια τέλεια μαμά", σημειώνει το περιοδικό στην εισαγωγή της συνέντευξης.

Η Μπούντχεν παντρεύτηκε τον Μπράντι, 32 χρονών, με μια παραδοσιακή καθολική τελετή στην Σάντα Μόνικα στις 26 Φεβρουαρίου 2009. Δέκα μέρες μετά τη γέννησή του γιου τους, η ευτυχισμένη μαμά αποκάλυψε το όνομά του στην ιστοσελίδα της: "Ζω μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου. Ο Μπέντζαμιν είναι μια ευλογία και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη", έγραφε τρυφερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου