Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Κούπερ: «Καταστροφικά 6-7 λεπτά»

Απογοητευμένος από το κακό επτάλεπτο της ομάδας του, που της στοίχισαν βαθμούς, αλλά και ταυτόχρονα αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, εμφανίσθηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο προπονητής του Άρη, στάθηκε στο πεσμένο ηθικό των παικτών, αλλά και στην αδυναμία που έδειξαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα ηθικό που είναι περίπλοκο. Στην έναρξη του παιχνιδιού ήταν διαφορετικό ματς.

Πιέσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μετά δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ περίεργο. Εκεί που είχαμε το έλεγχο του αγώνα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ήρθαν αυτά τα έξι – επτά καταστροφικά λεπτά. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε άσχημα. Είναι σημαντικό σημείο το κακό μας ηθικό. Δεχθήκαμε 2 αχρείαστες κόκκινες κάρτες και εν όψη συνέχειας αυτό είναι πολύ κακό. Το μόνο που μένει είναι κοιτάξουμε μπροστά και να χτίσουμε ξανά από την αρχή. Χάσαμε την ευκαιρία μας και φεύγουμε με άδεια χέρια. Επαναλαμβάνω όμως ότι το θέμα το ηθικού μας είναι πάρα πολύ βασικό. Η ομάδα μου δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την ισοπαλία ακόμα και αφού έπαιζε με παίκτη παραπάνω», τόνισε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Κούπερ εξήγησε πως ο Αράνο ένιωσε ενοχλήσεις και για αυτό αντικαταστάθηκε, ενώ για το τι έφταιξε, σημείωσε πως θα πρέπει να ξαναδεί τον αγώνα για να έχει σαφή εικόνα. Για το αύριο, ο τεχνικός του Άρη, δήλωσε πως τώρα είτε υπάρχει χρόνος, είτε όχι, θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει. Ο ίδιος θα επιδιώξει να επανέλθει η ηρεμία και να τερματίσει ο σύλλογος όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πτώση ηθικού, είναι, όπως είπε δικαιολογημένη, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουν όλοι μπροστά, μιας και τα play – off δεν έχουν τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου