Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ο Ολυμπιακός φέτος χάνει μόλις περάσει από τα... Τέμπη

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ και μαζί το πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην διαδικασία των πλέι οφ. Η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη -αφού με νίκη την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» ξαναμπαίνει σε θέση οδηγού-, ωστόσο η φετινή παρουσία των «ερυθρόλευκων» στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε 5 επισκέψεις του στην συμπρωτεύουσα, ο Ολυμπιακός έκανε 4 ήττες, οι οποίες συνδυάστηκαν από κακές εμφανίσεις. Το τραγικό λάθος του Αντώνη Νικοπολίδη, από το οποίο προήλθε το γκολ - νίκης του Μουσλίμοβιτς, φέρνει στο μυαλό όλων ένα ανάλογο που έκανε ο πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» (σε ασυνεννοησία με τον Όσκαρ) στο παιχνίδι με τον Αρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, από το οποίο επωφελήθηκε ο Κάμπορα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δύο φορές έχει χάσει στην έδρα του Αρη (1-0 στην κανονική διάρκεια και 2-0 στα πλέι οφ), μία στο «Καυτανζόγλειο» από τον Ηρακλή (1-0) και μια την Κυριακή στην «Τούμπα» από τον ΠΑΟΚ (1-0).

Η μοναδική επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, που συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», περνώντας για 12η συνεχόμενη σεζόν πρωταθλήματος αήττητος από την έδρα του «Δικέφαλου». Μια παράδοση που έσπασε την Κυριακή.

Πέρα από τα... Τέμπη, όμως, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Περίπου 85 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν ούτε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου