Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

«Δεν είμαι έτοιμος για τη Μίλαν»

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόκειται να απομακρύνει από τον πάγκο τον προπονητή της ομάδας Λεονάρντο και ο ίδιος θα ήθελε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Φαν Μπάστεν.,

Ο Ολλανδός προπονητής με δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο, αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού το Δεκέμβριο του 1992, που συνετέλεσε ώστε να εγκαταλείψει πρόωρα τα γήπεδα.

«Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζω πρόβλημα και για να αναλάβω μια ομάδα σαν τη Μίλαν, δεν πρέπει να με απασχολούν άλλα πράγματα, πέρα από τα θέματα της ομάδας. Και εγώ έχω να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας» είπε ο 46χρονος Ολλανδός και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Προσωπικά θα ήθελα να εργαστώ στη Μίλαν, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς, όμως δεν είναι σωστό να επωμιστώ αυτήν την ευθύνη, τι στιγμή που με απασχολούν άλλα σοβαρά θέματα».

Επίσης επισήμανε ότι οι «ροσονέρι» για να καταφέρουν να γίνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Είπε ακόμα ότι η Μίλαν δεν είναι στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια.

Όσον αφορά το νέο "κόουτς", ο Φαν Μπάστεν εκτιμάει ότι ο Μάουρο Τασότι είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. «Ο Μάουρο είναι μεγάλος προπονητής με τεράστια πείρα, έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Μίλαν, γνωρίζει πολύ καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και τον θεωρώ ικανό να την οδηγήσει σε επιτυχίες».

Ο Τασότι υπήρξε παίκτης της Μίλαν από το 1980 έως το 1997 και από το 2001 είναι βοηθός του εκάστοτε προπονητή και στην τρέχουσα περίοδο του Λεονάρντο.

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου