Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Megan Fox στους πειρατές της Καραϊβικής.

Η στενοχώρια της Μέγκαν Φοξ, για την αποχώρησή της από την ταινία "Transformers", αφού είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ, στη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής"


Η Μέγκαν Φόξ δεν ανησυχεί πλέον που δεν θα συμμετάσχει στην ταινία ''Transformers 3''. Η καυτή καλλονή φαίνεται να φλερτάρει με την ιδέα να βρεθεί στο πλευρό του... πειρατή Τζόνι Ντέπ  στην τέταρτη ταινία των ''Πειρατών της Καραϊβικής", τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μέγκαν είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα παραγωγής των πειρατών.  Οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν να φλερτάρει με τον ρόλο μιας γοργόνας με σκοτεινό παρελθόν, που προσπαθεί να αποπλανήσει τον Τζάκ Σπάροου.

Η Μέγκαν σε ανύποπτο χρόνο  έχει δηλώσει ότι θαυμάζει απεριόριστα τον Ντέπ  και θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί στο πλευρό του στη μεγάλη οθόνη.
Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της  στους τέταρτους ''Πειρατές'', τότε η ταινία  αρχίζει να έχει ένα δυνατό κάστ καθώς έχουν είδη υπογράψει ο Ντέπ, ο Τζέοφρι Ράς και η Πενολόπε Κρούζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου