Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Οι Ισπανίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο φλερτ μέσω... διαδικτύου

Οι Ισπανίδες γυναίκες είναι εκείνες οι οποίες φλερτάρουν περισσότερο παγκοσμίως στο διαδίκτυο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ιστότοπος γνωριμιών. Οι Ισπανίδες είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση φλερτ με έναν άνδρα μέσω ίντερνετ από τις γυναίκες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην οποία λειτουργεί ο ιστότοπος, ο οποίος που έκανε την, έρευνα Badoo.com.

Η ιστοσελίδα Badoo, η οποία έχει 80 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 240 χώρες, ανακοίνωσε ότι στηρίζει την έρευνα του σε 90 εκατομμύρια επαφές που έγιναν στη διάρκεια ενός μήνα. Μια μέση Ισπανίδα αρχίζει 1,33 σχέσεις φλερτ με έναν άνδρα μέσω ίντερνετ μηνιαίως, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στη Βρετανία (0,78%) ή τη Γαλλία (0,69%) και υπερδιπλάσιο αριθμό από τις γυναίκες στις ΗΠΑ (0,63%). «Πρώτα το Παγκόσμιο Κύπελλο (Ποδοσφαίρου) και τώρα αυτό. Άλλη μία παγκόσμια νίκη για την Ισπανία», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής μάρκετινγκ του Badoo Λόιντ Πράις.

Μετά την Ισπανία, στην κατάταξη των 20 πρώτων χωρών όσον αφορά τον αριθμό των γνωριμιών που αρχίζει μια μέση γυναίκα με έναν άνδρα το μήνα, η Πολωνία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Δομινικανή Δημοκρατία στην τρίτη και ακολουθούν η Ιταλία και η Αργεντινή. Σε αντίθεση με τις Ισπανίδες, οι άνδρες στην Ισπανία, αλλά και αλλού, απέχουν πολύ από το να ξεκινήσουν μια γνωριμία, επισημαίνουν οι ερευνητές. Επίσης οι Βρετανίδες βρίσκονται στη 14η θέση της κατάταξης των 20 πρώτων χωρών, ενώ οι Αμερικανίδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση πριν από το τέλος, ακριβώς πριν από τον Ισημερινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου