Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ Ο ΚΑΚΟΣ

«Εγώ τον Κάκο δεν τον ήθελα ποτέ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι το αγαπημένο παιδί του Πιλάβιου. Όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά ομάδα δεν αλλάζει κανείς. Ρωτήστε τον τι ομάδα ήταν. Γυναίκα μπορεί να αλλάξεις, κόμμα αλλάζεις, αλλά ομάδα δεν αλλάζει κανένας», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στον «Γαύρο» της Δευτέρας.

Και συνέχισε: «Σε πάρα πολλά παιχνίδια μας έχει αποβάλλει παίκτη. Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είχε αποβάλλει παίκτη μας πάλι από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Με την ΑΕΚ τα ίδια. Δεν θέλουμε καμία εύνοια, πάντα του έλεγα, μόνο το 50-50»

Για το τι θεωρεί ότι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που έγινε με τον Βασσάρα. Να τιμωρηθεί υποδειγματικά ο Κάκος. Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουν τα θεσμικά όργανα για τα αίσχη του ΟΑΚΑ. Ακόμα πετάει το παπούτσι που πήγαινε για το κεφάλι του Βαλβέρδε».

Για το αν έκρινε η διαιτησία το ντέρμπι: «Μία αποβολή και ένα μαϊμουδένιο πέναλτι είναι καθόρισαν το παιχνίδι».

Για Βαλβέρδε: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο, οι επιπολαιότητες των παικτών και η υπέρμετρη σιγουριά έριξε λίγο την ομάδα. Και με 10 παίκτες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έπαιζε επιθετικά. Φαίνεται η δουλειά του Βαλβέρδε στο γήπεδο. Αφήστε τον να δουλέψει.»

Για Φετφατζίδη: «Είναι άπειρο παιδί και αυτά τα ματς έχουν ιδιαιτερότητες. Θέλουν μεγάλη προσοχή. Το παιδί επηρεάστηκε. Κρατήστε τον μακριά από τους δημοσιογράφους. Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη».

Για τον κόσμο: «Πιστεύω ότι τώρα ο κόσμος θα συσπειρωθεί. Να αποθεώσει την ομάδα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πάει να το μετατρέψει σε γιορτή. Καταλαβαίνω ότι εκνευρίζονται με αυτά που βλέπουν, αλλά έχουμε ομαδάρα»

Για την κριτική που ασκείται σε παίκτες και προπονητή: «Διάβασα σε όλα τα παπαγαλάκια αυτά που περίμενα. Το πώς μειώνουν τον Βαλβέρδε. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να μην ασχοληθούν με τα πραγματικά γεγονότα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου