Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Επιθεση απο νεοναζι της Χρυσης Αυγης στο Συνταγμα-ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Επίθεση από 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα σε δυο νέους, βράδυ στις 11.12.09, κατά την "παρέμβασή" τους στο κέντρο.

Επίθεση από νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, βράδυ στις 11.12.09

Χτες στις 20.30 δυο φίλοι μου δεχτήκαν επίθεση από φασίστες. Από το site τους φαίνεται ότι πρόκειται για ναζί της Χρυσής Αυγής που έκαναν "παρέμβαση" στο κέντρο. Όπως λέει και το site της Χρυσής Αυγής:

Μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν το απόγευμα πολιτική δράση στις Πλ. Συντάγματος, Μοναστηρακίου, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας και διαφωτιστικό υλικό για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Είχανε μάθημα σε μια πολυκατοικία στην Κυδαθηναίων και με το που κατέβηκαν στο δρόμο δεχτήκανε επίθεση από μια ομάδα 8 νεοναζί της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων οι 6 κρατούσαν κράνη και οι δυο είχανε σίγουρα σιδερογροθιές που τις χρησιμοποίησαν στην επίθεση τους. Τους κυκλώνουν στα κάγκελα της εκκλησιάς που βρίσκεται απέναντι και το μόνο που τους είπαν ήταν: "Αναρχία ρε μουνιά;;; " και κατευθείαν άρχισαν να τους χτυπάμε με τις σιδερογροθιές, με μπουνιές και κλωτσιές. Αφού χτύπησαν και πέταξαν τον ένα κάτω, πήγαν και οι 8 και κτυπάγανε ταυτόχρονα τον δεύτερο. Μετά από δυνατές εκκλήσεις για βοήθεια, σταμάτησαν και φύγανε ήρεμοι και ανενόχλητοι προς την Φιλελλήνων.

Ο δεύτερος που έφαγε σχεδόν όλο το ξύλο έχει ανοιγμένο το κεφάλι του σε διάφορα σημεία και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο άλλος στην προσπάθεια να προστατεύσει το κεφάλι του από το χτύπημα της σιδερογροθιάς, τον χτύπησαν στο χέρι όπως επίσης έφαγε αρκετές μπουνιές και κλωτσιές.

Χτες πήγαμε στο νοσοκομείο για να δούμε την υγεία τους αλλά και για να καταγράψουμε τα χτυπήματα. Εκεί έβγαλα δυο φωτο από τον φίλο μου που χτύπησαν και πιο πολύ.

Και οι δύο φίλοι μου είναι καλά στην υγεία τους. Αυτός που χτυπήσανε πιο πολύ δεν χρειάστηκε τελικά να κάνει ράμματα.

ΥΓ: Άμα το επιθυμούν και τα παιδιά, όταν πάρουν και την καταγραφή του περιστατικού από τα νοσοκομεία, θα το ανεβάσω και αυτό. Αν θα γίνει οποιαδήποτε περαιτέρω ενεργεία, θα ενημερώσω μόνο άμα συμφωνούν και τα παιδιά.

Η είδηση θα γίνει γνωστή και σε άλλα site αργότερα.

Ο αρθογράφος είναι μέλος της Νεολαίας εναντία στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (
Y.R.E).

indy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου