Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ETOIΜΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα άρχισαν απόψε στην Πλατεία Συντάγματος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τις γιορτές.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες να μοιράσουν λίγο περισσότερη αισιοδοξία, συμπαράσταση, ευαισθησία και πολύ αγάπη για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

«Φέτος το δέντρο της πόλης της Αθήνας είναι μοναδικό ... Είναι ένα δέντρο φτιαγμένο από ζωντανά δεντράκια. 250 ζωντανά δεντράκια, με τις ρίζες τους, συνθέτουν φέτος το δέντρο μας. Και το καλύτερο; Τα δεντράκια αυτά - που θα ποτίζονται εδώ για τρεις εβδομάδες - μετά τις γιορτές, θα φυτευτούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής, αποκτώντας τα ίδια νέα ζωή και χαρίζοντας με τη σειρά τους ζωή στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, με τον τρόπο αυτό θέλουμε να στείλουμε και έμπρακτα ένα μήνυμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας ότι πόλη και περιβάλλον είναι ένα.

Αμέσως μετά η Φιλαρμονική Ορχήστρα και το συγκρότημα De Stijl των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Προέδρου Γιώργου Κατσαρού πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου