Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το δείπνο των παρουσιαστών και στελεχών του ALPHA

Στο εστιατόριο «Βαρούλκο» κάλεσε χθες το μεγάλο αφεντικό του ALPHA, Κριστόφ Μάινους τα διευθυντικά στελέχη και τους παρουσιαστές του σταθμού.

Αφορμή για το κάλεσμα οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, με τον κ. Μάινους να ανακοινώνει ότι τέτοια τραπεζώματα θα γίνονται δυο φορές το χρόνο, μία τα Χριστούγεννα και μία στο τέλος της σεζόν.

Το μενού περιελάμβανε τις σπεσιαλιτέ ψαρικών του Λευτέρη Λαζάρου, τις οποίες απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Λαμπερές παρουσίες ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κατέφθασε στο εστιατόριο με οδηγό και πανάκριβο αυτοκίνητο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ν. Γερμανού, κ.α. Υπήρχαν όμως και ηχηρές απουσίες, όπως του Λάκη Λαζόπουλου, που είχε παράσταση, της Ρούλας Κορομηλά, η οποία δεν είναι διευθυντικό στέλεχος και του Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος ήταν άρρωστος.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δηλώσεις όλο νόημα του διευθύνοντος συμβούλου του ALPHA, ο οποίος διέψευσε τις φήμες περί πώλησης του σταθμού. «Είμαστε σχεδόν δεύτεροι στο σύνολο του προγράμματος γι’ αυτό δεχόμαστε επίθεση», δήλωσε ο κ. Μάινους, κλείνοντας προς το παρόν τα στόματα όσων μιλούσαν για αποχώρηση των Γερμανών από τον ALP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου