Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα η Δημητρίου

Στο κρατητήριο του Α.Τ. Περιστερίου θα παραμείνει για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η Άντζελα Δημητρίου μετά την σύλληψή της σήμερα τα ξημερώματα. Η υπόθεση αφορά σε τρεις αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές προηγουμένων ετών, στις οποίες η Άντζελα Δημητρίου, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της κ. Μέρμηγκας στην εκπομπή “TvWeekEnd” είχε μπει ως «εκδότης» (των επιταγών) για λογαριασμό ενός πρώην ερωτικού της συντρόφου. Το ποσό ξεπερνά κατά πολύ τις 50 χιλιάδες Ευρώ, και οι δυο πλευρές είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, προκειμένου να είναι κατοχυρωμένοι νομικά αλλά και να διαφυλάξουν ότι αυτή η υπόθεση δεν θα δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Για την τραγουδίστρια είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τις τελευταίες ημέρες, πολύ πιθανόν μετά την μήνυση που είχε καταθέσει η ίδια κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο όμως εκτελέστηκε σήμερα τα ξημερώματα, γύρω στις 6.00, έξω από το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στο Μπουρνάζι.
Αν όλα πάνε καλά πάντως, η υπόθεση θα λάβει τέλος την Δευτέρα το πρωί, όταν ανοίξει το δημόσιο ταμείο της πρώην σχολής Ευελπίδων, καθώς η τραγουδίστρια προτίθεται να πληρώσει κατευθείαν το ποσό που αντιστοιχεί στην ποινή της, ένα ποσό περίπου 15.000 Ευρώ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.
Οι συνθήκες πάντως της σύλληψης, της μεταφοράς και της κράτησης της Άντζελας Δημητρίου ήταν αρκετά «χαλαρές» αφού σε καμία από αυτές τις ενέργειες δεν χρησιμοποιήθηκαν χειροπέδες.

GOSSIP-TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου