Σάββατο 8 Μαΐου 2010

908 προσλήψεις σε Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα

Την πλήρωση 859 θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών τους στην Αθήνα και τον Πειραιά. Ειδικότερα, θα καλυφθούν: 251 θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ, 506 θέσεις διανομέων ΔΕ, 91 θέσεις οδηγών ΔΕ και 11 θέσεις διαμετακομιστών ΥΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη σχετική ανακοίνωση η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.elta.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 10 Μαΐου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Την πλήρωση 24 θέσεων δικαστικών επιμελητών με διαγωνισμό προκήρυξε το υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Μαΐου του 2010 στο κατάστημα του Εφετείου της έδρας κάθε Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Θεσσαλονίκης: πέντε θέσεις στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Θράκης: μία θέση στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου - Δωδεκανήσου και Λαμίας: πέντε θέσεις στο Πρωτοδικείο Αθηνών, δύο θέσεις στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, μία θέση στο Πρωτοδικείο Πειραιώς, μία θέση στο Πρωτοδικείο Σάμου και μία θέση στο Πρωτοδικείο Χίου.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Πατρών: δύο θέσεις στο Πρωτοδικείο Πατρών, μία θέση στο Πρωτοδικείο Αγρινίου και μία θέση στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Ιωαννίνων και Κέρκυρας: μία θέση στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας: δύο θέσεις στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

- Περιφέρεια του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Κρήτης: μία θέση στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενιαίος για όλη τη χώρα και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι γεννήθηκαν από το 1975 έως και 1988. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτώς: α) στον Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών και την Πολιτική Δικονομία και β) στον Ποινικό Κώδικα και Ποινική Δικονομία και γ) στον Αστικό Κώδικα και το Εμπορικό Δίκαιο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου της πρώτης επιλογής τους το αργότερο μέχρι 20 ημέρες πριν από το διαγωνισμό. Στην αίτηση τους μπορούν να δηλώσουν και δεύτερη προτίμηση για την περιφέρεια μόνο του Πρωτοδικείου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του ίδιου συλλόγου.

Με την αίτησή τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν και τα ακόλουθα δικαιολογητικά: α) πιστοποιητικό του οικείου συλλόγου δικαστικών επιμελητών για τη θεωρητική και πρακτική άσκηση, β) τίτλο σπουδών (απολυτήριο λυκείου ή εξατάξιου γυμνασίου), γ) υπεύθυνη δήλωση για την ύπαρξη των προσόντων και την έλλειψη των κωλυμάτων συμμετοχής στο διαγωνισμό και δ) απόδειξη καταβολής του ποσού των 50 ευρώ για εξέταστρα. Οι επιτυχόντες θα πρέπει να παρακολουθήσουν κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων. Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www. ministryofjustice. gr (προσλήψεις).

ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ

Την πλήρωση 10 θέσεων εποχικού προσωπικού προκήρυξε ο δήμος Κέας. Ειδικότερα, θα καλυφθούν: μία θέση οδηγού απορριμματοφόρου ΔΕ, μία θέση εργάτη ύδρευσης ΥΕ και οκτώ θέσεις εργατών καθαριότητας ΥΕ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΩΤΑ

Την πλήρωση έξι θέσεων εργατών καθαριότητας προκήρυξε ο δήμος Φιλώτα του νομού Φλώρινας. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν για διάστημα οκτώ μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία του δήμου για περισσότερες πληροφορίες. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο.

ΔΕΥΑ ΑΛΜΥΡΟΥ

Την κάλυψη τεσσάρων θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών προκήρυξε η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης του δήμου Αλμυρού. Ειδικότερα, θα καλυφθούν: δύο θέσεις υδραυλικών ΔΕ και δύο θέσεις εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ. Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν από τα γραφεία του δήμου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Την κάλυψη πέντε θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών προκήρυξε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Οι θέσεις αφορούν τον κλάδο διοικητικών - γραμματέων ΔΕ και είναι για τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και τη Λευκάδα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα.

AGELIOFOROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου